|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
15.9.2009 23:10:07   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

a potem v C&A rajši kupim še več od 92? kok je potem??100?

96 mislim, da je.... meni pa se zdijo bodiji 86/92 tko veliki, predvsem široki....

to že...samo C&A ima res take mini št. ..... jaz mu jih tam ne kupujem več.....  Fajn so mi ti tuševi, pa Leclerc ima včasih kake fajne...mi je fajn, ker so bolj mehki/tanki......  pa H&M so tud fajn.....

za  92 je 98 in pol 104 

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
15.9.2009 23:10:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

samo moram še likat zraven.....

že spet al še od zadnjičuser posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
15.9.2009 23:11:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...čer...sploh vam ne sledimuser posted image ...pri nas je stanje groznega obojestranskega pogrešanjauser posted image ....ko odhajam v službo mali spi,ko pridem spi tak da se zjutraj naužijemo en drugegauser posted image ...ju3 imamo popoldne posvetovalnico,pol grem pa delat...pooooooool pa do ponedeljka ne user posted image ...
...možek je ful priden....čist brez problema se rihtata popolde,sam ne me vprašat kakšno narditauser posted image .....

fajn porihtajte jutri.....

..tisto kako nardita, pa mi ne rabiš razlagat......  ker vidim domauser posted image ...ni bilo časa....smo se igraliuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
15.9.2009 23:14:29   
gold fish
eh, niste resne....spet monologi...

...pa še rr tak počasi odpira....   grem rajši spat...

nočka....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
16.9.2009 7:27:18   
taja1235
user posted image user posted image user posted image  tokrat sm vam skuhala črno kavo, makiato, s smetano, z mlekom.....postrezite si pa same user posted image

Js pridem uceraj s sluzbe, mozek in hcerkica sta se igrala in da vam ne povem kaksno sta naredla...
tko da mormo bit hepi da se igrajo z njimi pa tud ce je pol v hisi bomba...

v petek bomo pa pihali prvo svecko...  user posted image

punce a ve kera kje v Lj kupim kroznike pa kozarcke-s kartona-plasticne s kakimi motivi...hello kitty al pa winx al pa kake barbie slikce????

Neposredna povezava do sporočila: 1330
16.9.2009 7:50:53   
Olivija*
jutro, pa hvala za user posted image
user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
16.9.2009 8:19:07   
ključek
jutro...........user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
16.9.2009 8:20:13   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: taja1235

punce a ve kera kje v Lj kupim kroznike pa kozarcke-s kartona-plasticne s kakimi motivi...hello kitty al pa winx al pa kake barbie slikce????

te motive imajo ziher v Mercatorju, Sparu, Mullerju.....user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
16.9.2009 8:42:01   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

no pol pa če ni nobene za kak čvek pa šibam na kavč...gledat tv tistih 5 minut potem bova pa itak že oba spala user posted image

No pol pa vidim, da midva nisva osamljen primer. user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
16.9.2009 8:47:36   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...možek je ful priden....čist brez problema se rihtata popolde,sam ne me vprašat kakšno narditauser posted image .....

Super. Res kot pravi Sonček 33 je najbolj važno, da se imata fajn in se lepo porihtata.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
16.9.2009 8:48:40   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

kaj vi dajete  že alpsko mleko vašim user posted image ? Jaz dajem še do 29/9 mellin2 user posted image , potem pa bom šla na latte crescita od Mellin za pitje, pudinge, grez.... bi pa delala počasi z alpskim?! Malček pa cvikam...., naša pedijatrinja odsvetuje alpsko mleko do 2. leta

Če skuham puding ja, ali pa palačinke, pire krompir, špinača, drugače pa ne še.

Neposredna povezava do sporočila: 1336
16.9.2009 8:54:23   
pf
MTY glavno da je sistematika za vama in da je vse OK. LN pač ni všeč tam in gotovo. Je pa velika punca. Glede bodijev je tak, da jaz sem L kupila 86 v Kiku, Sparu in Pikapolonici in so ji malenkost preveliki oz. skoraj nič, H&M 86 pa kar precej, sploh pri rokavih. Tak da preveč velike tudi ni za kupovat, da ji ne bo celo zimo viselo gor. 92 ne vem, če ji ne bo preveliko oz. mogoče v trgovinah kjer so mali modeli ne. Malo primerjaj. Jaz če se ne morem odločiti dam obe številki skupaj in pol če je ful mala razlika vzamem večjega, če pa ful preveliko zgleda pa manjšega.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
16.9.2009 8:55:13   
pf
Drugače pa dobro jutro. Grem likat. Lana spi, sva prišle iz enournega sprehoda že.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
16.9.2009 9:30:45   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

a potem v C&A rajši kupim še več od 92? kok je potem??100?

96 mislim, da je.... meni pa se zdijo bodiji 86/92 tko veliki, predvsem široki....

to že...samo C&A ima res take mini št. ..... jaz mu jih tam ne kupujem več.....  Fajn so mi ti tuševi, pa Leclerc ima včasih kake fajne...mi je fajn, ker so bolj mehki/tanki......  pa H&M so tud fajn.....

za  92 je 98 in pol 104 

Jaz sem tudi zaključila s C&A. Ali nimajo nič, ko pridem tja, za poleti sem se pa tako ali tako nasankala, ker ni bila nobena majčka čisto nič prožna.

Neposredna povezava do sporočila: 1339
16.9.2009 9:51:14   
amor real

v Mercatorju, sem včeraj videla v hiperju.....

jaz sem kupila krožnike, kozarce, prtičke in klobučke od vlakca Tomaža

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
16.9.2009 9:52:21   
amor real
že spet al še od zadnjičuser posted image

nov kupček, ker plazimo po dvorišču.....

Neposredna povezava do sporočila: 1341
16.9.2009 10:26:40   
KAHLO
Hallo punce!

Mi smo v ponedeljek bili spet pri dr. Selanovi, glede Ronjinega premikanja, čeprav hodiva na fizioterapije že od julija, je napredovala v to smer da se sama spravi v sedeči položaj, seveda na njen svojsten načinuser posted image , pa vredu glavno da se vsede....ostalo je vse ostalo pr istem, najprej so me prestrašli da z njenimi gleženjčki nekaj ni vredu, no zdaj so to ovrgli, in imamo novo diagnozo naša pupika ma eno stopnjo hipotomije (nevem če sem prav napisala), pa še zmanjšan mišični tonus, tudi zelo prožne vezi v gleženjčkih, tako da takrat ko jo postavljamo na noge se ji čist spodvijejo....mislim....pol je blo še par vprašanj na temo, zakaj tako pozno hodimo na terapije (hallo smo v službi) in zakaj ne delamo polovičnega delovnega časa (halo s čim pa naj financiram varuško, oz. pol dam ves zaslužen keš za varuško )...no pa nima veze v glavnem.......take izjave me spravljajo v jezo....kaj  sploh sprašuje zakaj hodimo tako pozno na terapije.......pa zmeraj moram razlagati zakaj nismo prišli že prej .....mislim........mene sploh več ne zanima kaj mi pripada ali ne pripada, ali bodo moji pritožbi ugodili ali ne, ali bo mi pisala še nevem kake izvide....punce, jaz vam povem da edino kar si želim da moja punčka že enkrat vstane ob opori....... Pa saj jaz vem da bo hodila, mogoče bo celo kakšna huda tekačica user posted image user posted image user posted image ampak mene trenutno to tako obremenjuje, da sem zadnič po pregledu ko je šla pupa spat se vsedla na kavč in user posted image
Zdaj so naju napotili še na neko organizirano telovadbo, tako da se moje življenje trenutno vrti samo orkog ronjinega gibanja.......drugače je prav super punčka, tam je s svinčnikom kracala (še midva sva bla čist paf), zlagala ji je kocke, kazala račko in ji govorila ga ga, vse kar jo je vprašala je mala odreagirala tudi plesala jeuser posted image na ritki seveda. Velika je 80 cm in težka 10 kg in pol.....pravijo da je zelo velika....samo kaj k jaz tega tako ne opazim če je kr naprej na riti.....
Ko delamo večer vaje je pa tako kreganje....k da bi koga klali....... pol nama je včeraj to telovadbo tako zamerla, da je še celo večerjo protestirala in kričala.....ampak kaj čem....če mormo ....tud una je rekla da je treba vztrajat kljub njenemu odporu....jo pustit da pada itd.....
No skratka sodelovala sem tudi na forumu o razvojni in zdaj se mi je oglasil nek tip, k bi rad prisostvoval na eni izmed terapij..... sicer je rekel da bi se prej spoznali, in da dela nek projekt v zvezi s tem....ampak nevem no ...jaz sem totalno nezaupljiva ...in nevem če sem lih zato, po drugi strani pa si mislim da glede na to da ima cp da ima pa kaj izkušenj s tega področja ali pa celo dela kaj s tega področja??? kaj ve mislite

Neposredna povezava do sporočila: 1342
16.9.2009 10:54:04   
taja1235
oo boga KAHLO...drzim pesti da se bota ustimale....verjamem v to

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
16.9.2009 10:58:17   
amor real
KAHLO najprej user posted image

Vajina Ronja, bo še kako hodila in tekala, samo čas ji je treba dati!!! Če je potrebna pomoč tudi prav!
Naši otročki itak znajo tako presenetiti, da danes kao ne znajo tega jutri že obvladajo v nulo. Naš Tomaž pri 9 mesecih še ni sedel sam, ne plazil.... pri 9,5 meseca pa je sam sedel, plazil kot spidi gonzales... tako, da.... POGUMNO NAPREJ user posted image

Glede "tipa" iz foruma, pa bi ga jaz prej spoznala na nekem nevtralnem terenu, potem pa oceniš kako in kaj naprej

SREČNO

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
16.9.2009 11:23:44   
KAHLO
Hvala vama.....vem da bo ROnja hodila in se postavila na nogice (bom dala vse od sebe da bo), ampak  ko izvajava te vaje in ko se naveliča, in se začnejo kreganja in tak jok  me pr srcu stiska.....takrat mam  takoj cmok v grlu in eno tonsko breme na prsih......aja, poleg vsega sva za mišice dobili še dvakrat na dan b kompleks.......dejstvo pa je oz. nam je blo dano na znanje da dokler ne utrdi teh mišic oz. jih razvije se ne bo postavla na nogice in da je časovno zdaj vse odvisno od naju kako bova vztrajala pri vajah.....tako da je deloma še ta teža na nama no predvsem jaz se s tem obremenjujem, da je  zdaj od naju odvisno kdaj bo se začela pobirat....no tako da kljub njeni trmi in protestiranju z njo izvajava tiste vaje.....
Ko sma bli v ponedeljek na pregledu mi je celo rekla da je pred nami bil pri njej fantek s cp star tri leta....hodi v razvojni vrtec in kljub temu ga oče celo popoldne opozarja na pravilne gibe in izvaja vaje, mi je rekla da ta oče že ne bi pustil da bi njegov fant tako ritlal k naša ROnja, da bi ga kr naprej popravljal............no pol se mi pa zdi to že malo grozno, ker pol se lahko z ronjo celo popoldne kregava in jokava okrog tega njenega premikanja, na koncu bo še me zamrzla in ves najin prosti čas bova preživele z jokom in kregom.....to pa meni tudi ne ugaja, tako da sva zdaj določla ura vaj na dan bo zadost........Imava pa tudi to srečo da bo varuška šla naslednjič z nama na terapije, nekaj vaj sem ji pokazala že zdaj, tako da je rekla da bosta tudi onidve čez dan pridni....in moram rečt da sem si zelo zelo oddahnila.......Tako da po eni strani dobro da nismo dobili vrtca, ker se zdaj lahko varuška samo z njo ukvarja...

Za tega tipčka, pa še mooram mojmu povedat, čeprav mam občutek da bo takoj proti, nevem..... bom se še danes posvetovala z mojim in malo razmislila....

Neposredna povezava do sporočila: 1345
16.9.2009 11:23:45   
ključek
KAHLO..........user posted image user posted image user posted image user posted image

kolikor sem razbrala iz tvojega posta, mislim, da ima moja kolegica z njenin sinom isti oz. podoben primer.mogoče jaz omenim kolegici, ji dam tvoj mail, pa naj ti napiše svojo izkušnjo in kaj oni prakticirajo??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
16.9.2009 11:26:28   
KAHLO
MTY....zdaj mam bl težavo na območju viča najt organizirano vadbo za malčke, nekaj sem našla pr tam nasproti botaničnega vrta (majo vadbo prav za take z zaostankom v gibalnem razvoju) ampak je spet ob taki uri k sma še oba v službi.....in točno vem da se bodo spet nosi povešali.....prav sita sem vseh....una pr dohtarju me mori zakaj toliko delam, v službi pa že zdaj prehitro hodim domov....za ene....šef še hvala bogu ni nič rekeluser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
16.9.2009 11:29:03   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

MTY....zdaj mam bl težavo na območju viča najt organizirano vadbo za malčke, nekaj sem našla pr tam nasproti botaničnega vrta (majo vadbo prav za take z zaostankom v gibalnem razvoju) ampak je spet ob taki uri k sma še oba v službi.....in točno vem da se bodo spet nosi povešali.....prav sita sem vseh....una pr dohtarju me mori zakaj toliko delam, v službi pa že zdaj prehitro hodim domov....za ene....šef še hvala bogu ni nič rekeluser posted image

prva je ronja, potem vse ostalo. samo, če bi delala krajši delovni čas.......saj bi ti varuška potem morala manj računati, ne??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
16.9.2009 12:05:09   
KAHLO
MTY......nevem, o tem se še z njo nisem pogovarjala, itak pa imam zdaj vloženo pritožbo za podaljšanje porodniške....tako da čakam na odgovor....že več kot mesec dni....! Sem pa se z njo pogovarjala v primeru da mi podaljšajo, da bi jo vseeno čuvala, vsaj par uric ker bi res rada to varuško obdržala in si ne želim še enkrat it čez vso to kalvarijo iskanja varuške v lj!!! 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
16.9.2009 12:22:37   
Lara Croft
joj kahlo,mi je res zal..sej ronja itak,da bo shodila, ma nam ni lahko mamicam,ce ne gre tku,ko bi moralo.. Zdj sm se jst v skrbeh zarad ritkanja,ceprav lara vstane in tud stoji neki cajta,ce najde nekaj,da se z rokami gor povlece..ob kavcu ji ne rata..one big hug!

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?