Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 21:55:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej čveke, samo še 4 strani in bomo na IV. delu jeeeee. samo nam gre nekak počasi to zadnje čase
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 21:56:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej čveke, samo še 4 strani in bomo na IV. delu jeeeee. samo nam gre nekak počasi to zadnje čase tudi počasi se daleč pride
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 21:56:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dober večer. Samo nimam časa. je mami tu mi lika perilo te pa ji grem zdaj družbo delat, da ji nebo dolgčas Uh, a danes se lika pri vas? Meni se pa ne da, pa imam kar nekaj spet... Jaz pa sem zlikala še preden sem računalnik vžgala...da se ne bo zjutraj spet moj bunil KJE SO SRAJCE? moški, naj si kej sami zlikajo JA, in potem svizec zavije čokolado ...no, saj, če me ne bi bilo si jo bi...ampak tako pa mu ni treba... sanjamo pa le lahko, ne?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 21:56:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dober večer. Samo nimam časa. je mami tu mi lika perilo te pa ji grem zdaj družbo delat, da ji nebo dolgčas o si še živa? kak je blo pri zobarju? ja, kako je bilo? In kaj si delala, da te uho boli? zobar..mala malica..poslala me je na slikanje, oktobra se dalje menima je rekla ..ma imam probleme že nekaj let in kak me malo napiha je konec. Upam, da ni vneto. VEm, da to grozno boli..revica..se mi smiliš, veš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 21:56:28
|
|
|
|
yania
|
Evo, zdej pa grem po kabel, da dam slike na l.topa...od srečanja še ma kaj naj rečem, nimam časa, evo, res ne...čas me prehiteva, hodim ko zombi, ko je mali še kar nahoden, ampak sej bo...no zdej se mi da, ker sem prej popoldan pila eno močno ledeno kavo v Volčjem Potoku, ko smo imeli neko praznovanje RD in je bilo ful luštno. Sva šle z Najo same, pa malo pred 20.domov prišle... Ej, kako se vam zdi, to: V vrtcu spijo tisti ki samo počivajo, oz.tisti ki gredo kao po kosilu domov (pa še čakajo na koga da jih pride iskat) kar na eno BLAZINI....to kar tko, po domače...men je to ful butasto, pa zdej v času viroz in tega sranja...potem me pa še danes kliče ena mama in reče, naj bom pozorna na uške, ko jih je danes na svoji tamali najdla ma za pop*****.....seveda ostali so lepo na ležalnikih..meni se zdi, da bi pač vsak moral imeti ležalnik, pa tudi če gre po 10 minutah domov, oz.tudi če ne zaspi...a ni tako no?... Evo, grem zdej na delo......dol po kabel, k mojemu očiju...pa naložit... aja, kar Felix pošljem, ane?...sej imam naslov...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 21:57:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dober večer. Samo nimam časa. je mami tu mi lika perilo te pa ji grem zdaj družbo delat, da ji nebo dolgčas Uh, a danes se lika pri vas? Meni se pa ne da, pa imam kar nekaj spet... Jaz pa sem zlikala še preden sem računalnik vžgala...da se ne bo zjutraj spet moj bunil KJE SO SRAJCE? moški, naj si kej sami zlikajo JA, in potem svizec zavije čokolado ...no, saj, če me ne bi bilo si jo bi...ampak tako pa mu ni treba... jaz pa moram priznat, da moj vzame likalnik v roke tud če sem jaz doma; pol pa jaz za računalnikom visim al TV gledam, on pa lika samo v pravljici...s srečnim koncem...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 21:57:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dober večer. Samo nimam časa. je mami tu mi lika perilo te pa ji grem zdaj družbo delat, da ji nebo dolgčas Uh, a danes se lika pri vas? Meni se pa ne da, pa imam kar nekaj spet... Jaz pa sem zlikala še preden sem računalnik vžgala...da se ne bo zjutraj spet moj bunil KJE SO SRAJCE? moški, naj si kej sami zlikajo JA, in potem svizec zavije čokolado ...no, saj, če me ne bi bilo si jo bi...ampak tako pa mu ni treba... jaz pa moram priznat, da moj vzame likalnik v roke tud če sem jaz doma; pol pa jaz za računalnikom visim al TV gledam, on pa lika zdaj pa res grem po mojega, da to prebere
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 21:57:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dober večer. Samo nimam časa. je mami tu mi lika perilo te pa ji grem zdaj družbo delat, da ji nebo dolgčas Pa tota tvoja mami...pa kaj ji te ti obljubiš,da ti pride ob taki uri likati iz Lenarta? Al bo pri tebi spala? je že od jutra tu..bo prispala pr nama ja..pa grem jaz jutri tudi v Lenart za cel dan. Grem do dohtarja, ker me leva uha ful boli Upam, da bo kmalu boljše.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 21:57:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz pa moram priznat, da moj vzame likalnik v roke tud če sem jaz doma; pol pa jaz za računalnikom visim al TV gledam, on pa lika Zlat je tvoj možek.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 21:58:23
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dober večer. Samo nimam časa. je mami tu mi lika perilo te pa ji grem zdaj družbo delat, da ji nebo dolgčas Uh, a danes se lika pri vas? Meni se pa ne da, pa imam kar nekaj spet... Jaz pa sem zlikala še preden sem računalnik vžgala...da se ne bo zjutraj spet moj bunil KJE SO SRAJCE? moški, naj si kej sami zlikajo aha, grem kar po mojega, da mu to pokažem a si mu pokazala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 21:58:23
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dober večer. Samo nimam časa. je mami tu mi lika perilo te pa ji grem zdaj družbo delat, da ji nebo dolgčas Uh, a danes se lika pri vas? Meni se pa ne da, pa imam kar nekaj spet... Jaz pa sem zlikala še preden sem računalnik vžgala...da se ne bo zjutraj spet moj bunil KJE SO SRAJCE? he he he. jaz mam tudi toooolko za likat. ma se mi ne da. sem danes pomila šipe, da bo lažje deževalo po njih pa celo dnevno sobo prebrisala - prah pa rožce nazaj na mesto dala, ker so bile v eni drugi sobi na rehabilitaciji. sem jih namreč preveč zalila in sem ji mogla presajat. pa je blo to dovolj za danes. no pa bila na dveh sprehodih pa še kosilo skuhala itd. več kot preveč moj se pa ne sme nič bunit da ni kaj zlikano, ker po včerajšnjih izpadih, lahko dobi še samo kako okoli ušes Tak se govori! In sta si že dobra? ja, sma bla včeraj oba tečna in je blo treba samo malo, pa je bil ogenj v strehi. danes sma razjasnila zadeve in zdaj je spet ok....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 21:59:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dober večer. Samo nimam časa. je mami tu mi lika perilo te pa ji grem zdaj družbo delat, da ji nebo dolgčas Uh, a danes se lika pri vas? Meni se pa ne da, pa imam kar nekaj spet... Jaz pa sem zlikala še preden sem računalnik vžgala...da se ne bo zjutraj spet moj bunil KJE SO SRAJCE? moški, naj si kej sami zlikajo JA, in potem svizec zavije čokolado ...no, saj, če me ne bi bilo si jo bi...ampak tako pa mu ni treba... jaz pa moram priznat, da moj vzame likalnik v roke tud če sem jaz doma; pol pa jaz za računalnikom visim al TV gledam, on pa lika zdaj pa res grem po mojega, da to prebere Je prebral?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 22:00:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja, sma bla včeraj oba tečna in je blo treba samo malo, pa je bil ogenj v strehi. danes sma razjasnila zadeve in zdaj je spet ok.... Poznam to! Samo, da je vse okej!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 22:02:33
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jaz pa moram priznat, da moj vzame likalnik v roke tud če sem jaz doma; pol pa jaz za računalnikom visim al TV gledam, on pa lika zdaj pa res grem po mojega, da to prebere Je prebral? ma moj je prava gospodinja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 22:02:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa dober večer. Samo nimam časa. je mami tu mi lika perilo te pa ji grem zdaj družbo delat, da ji nebo dolgčas Uh, a danes se lika pri vas? Meni se pa ne da, pa imam kar nekaj spet... Jaz pa sem zlikala še preden sem računalnik vžgala...da se ne bo zjutraj spet moj bunil KJE SO SRAJCE? moški, naj si kej sami zlikajo aha, grem kar po mojega, da mu to pokažem a si mu pokazala? sem pokazala. je rekel brez komentarja drugače sem se pa zdaj vmes spomnila, da je tudi on že likal in sicer ko sem bila v porodnišnici in nisem imela še pripravljene posteljnine za Klarino pojstlco jo je on zlikal in porabil ene štiri ure če ne drugega - vsaj elektriko prišparamo, če jaz likam
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 22:02:43
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ej, kako se vam zdi, to: V vrtcu spijo tisti ki samo počivajo, oz.tisti ki gredo kao po kosilu domov (pa še čakajo na koga da jih pride iskat) kar na eno BLAZINI....to kar tko, po domače...men je to ful butasto, pa zdej v času viroz in tega sranja...potem me pa še danes kliče ena mama in reče, naj bom pozorna na uške, ko jih je danes na svoji tamali najdla ma za pop*****.....seveda ostali so lepo na ležalnikih..meni se zdi, da bi pač vsak moral imeti ležalnik, pa tudi če gre po 10 minutah domov, oz.tudi če ne zaspi...a ni tako no?... Sem ti napisala odg. in me je skenslalo. Ampak ker si ti, bom še enkrat na kratko. A je Naja zdaj zadnja skupina? Pri nas, kjer sem delala, zadnje skupine niso več spale, ampak so pa počivali in ponekod so samo ležali na blazinah na tleh. Otrokom se je ful dobro zdelo, ko so ležali skupaj in potiho gledali knjige, ali samo ležali in poslušali tiho glasbo. Kakšen je tud zaspal. Zarad bolezni, ne vem, sej tud cel dan skup visijo in lahk skoz kaj staknejo en od drugega, ne sam med počitkom. Ne vem, no... Kaj pa ti misliš? Ti ni všeč?
< Sporočilo je popravil Najaa -- 15.9.2009 22:04:26 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 22:04:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica sem pokazala. je rekel brez komentarja drugače sem se pa zdaj vmes spomnila, da je tudi on že likal in sicer ko sem bila v porodnišnici in nisem imela še pripravljene posteljnine za Klarino pojstlco jo je on zlikal in porabil ene štiri ure če ne drugega - vsaj elektriko prišparamo, če jaz likam Pokazal pa je voljo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 22:05:45
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica sem pokazala. je rekel brez komentarja drugače sem se pa zdaj vmes spomnila, da je tudi on že likal in sicer ko sem bila v porodnišnici in nisem imela še pripravljene posteljnine za Klarino pojstlco jo je on zlikal in porabil ene štiri ure če ne drugega - vsaj elektriko prišparamo, če jaz likam samo zakaj se nekateri full čudijo, če moški obvladajo gospodinjstvo; meni moj kr veliko pomaga, ko je doma tako da ga zdaj prav pogrešam ko ga ni;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 22:05:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Ej, kako se vam zdi, to: V vrtcu spijo tisti ki samo počivajo, oz.tisti ki gredo kao po kosilu domov (pa še čakajo na koga da jih pride iskat) kar na eno BLAZINI....to kar tko, po domače...men je to ful butasto, pa zdej v času viroz in tega sranja...potem me pa še danes kliče ena mama in reče, naj bom pozorna na uške, ko jih je danes na svoji tamali najdla ma za pop*****.....seveda ostali so lepo na ležalnikih..meni se zdi, da bi pač vsak moral imeti ležalnik, pa tudi če gre po 10 minutah domov, oz.tudi če ne zaspi...a ni tako no?... Sem ti napisala odg. in me je skenslalo. Ampak ker si ti, bom še enkrat na kratko. A je Naja zdaj zadnja skupina? Pri nas, kjer sem delala, zadnje skupine niso več spale, ampak so pa počivali in ponekod so samo ležali na blazinah na tleh. Otrokom se je ful dobro zdelo, ko so ležali skupaj in potiho gledali knjige, ali samo ležali in poslušali tiho glasbo. Kakšen je tud zaspal. Zarad bolezni, ne vem, sej tud cel dan skup visijo in lahk skoz kaj staknejo en od drugega, ne sam med počitkom. Ne vem, no... Kaj pa ti misliš? Ti ni všeč? JAz sem v tem popolnoma strinjam z Najoo, sem ravno hotela točno tako napisati...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 22:07:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica sem pokazala. je rekel brez komentarja drugače sem se pa zdaj vmes spomnila, da je tudi on že likal in sicer ko sem bila v porodnišnici in nisem imela še pripravljene posteljnine za Klarino pojstlco jo je on zlikal in porabil ene štiri ure če ne drugega - vsaj elektriko prišparamo, če jaz likam samo zakaj se nekateri full čudijo, če moški obvladajo gospodinjstvo; meni moj kr veliko pomaga, ko je doma tako da ga zdaj prav pogrešam ko ga ni; To pa ti popolnoma verjamem! Kaj pa druge stvari..no, bom rekla, bolj moške, zna? Kot je kitanje, beljenje, polaganje keramike, podov, etc ...zna? Ker moj pravi, da on bo te stvari delal, jaz pač gospodinjske... No, pa ob vikendih pogosto kosilo kuha!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.9.2009 22:08:47 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 22:08:09
|
|
|
|
yania
|
evo, že nalaga....končno bom imela slikice mojih sončkov na LT
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 22:08:51
|
|
|
|
yania
|
308 slik...madonca....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 22:10:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania 308 slik...madonca.... Uffff...A bomo kakšno videli?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 22:10:59
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica sem pokazala. je rekel brez komentarja drugače sem se pa zdaj vmes spomnila, da je tudi on že likal in sicer ko sem bila v porodnišnici in nisem imela še pripravljene posteljnine za Klarino pojstlco jo je on zlikal in porabil ene štiri ure če ne drugega - vsaj elektriko prišparamo, če jaz likam samo zakaj se nekateri full čudijo, če moški obvladajo gospodinjstvo; meni moj kr veliko pomaga, ko je doma tako da ga zdaj prav pogrešam ko ga ni; Verjamem, da ga pogrešaš. Jaz bi ga tud!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 15.9.2009 22:15:43
|
|
|
|
yania
|
Najaa imaš prav, se čisto strinjam, samo , a veš da so v naši skupini res fuuuuullll bolni in to stalno eni in isti, in se mi zdi pa ležanje na eni blazini po več otrok pa res brezveze...se mi zdi,da bi mogoče kak stik vseeno preprečili no...pa sej vem da so čez cel dan skupaj,da se lahko nalezejo, sej ne rečem, mogoče se bo kdo ta teden od moje Naje, ko kašlja v vrtcu, kaj naj...iz nosa ji ne teče, vročine nima, samo nabija vsake tolko časa...ampak, ko vem kaki smrkavi otroci so v skupini,mi je samo to groza, da ne pobere še kaj več od njih, in se mi zdi neumno jo še najbolj zdravo jo imeti doma..je pa tako da se odlično počuti in gre tudi z veseljem v vrtec...če bi bila res bolna, bi vsekakor bila doma...sem pa jo danes šla iskat po kosilu da ne bi kašljala med počitkom...kaj pa uške?...te gotovo skačejo po blazini ma zdej se smejim, ko jih nisem opazila po njeni glavi,m samo se mi zdi , da bo še pestro v četrtek na roditeljskem, ko ene mame kar že zdej pizdijo glede bolezni in stalno enih in istih smrkastih otrok, ko ga že v garderobi vidiš da je ves zelen...ma babe neumne,,,škoda da so res mame.....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?