Nattasha
|
Ojla! jaz se tudi zdaj razvajam z kavico, eno in edino, ki si jo privoščim, tako da brez komentarjev o kofeinu prosim No jaz še vedno nič ne čutim, ne metuljčkov ne brcik, saj pomoje imam še čas, ker sem zdaj v 19 tednu, AMPAK postajam neučakana. Pa še zredila se nisem ne vem kolko in sem zdaj kr mal panična, če sploh vredu raste. No seveda je treba povedat, da imam še kar nekaj zaloge, pa lahko, da si je moje dete od tam postreglo. Samo me vseeno zanima, če ima katera od vas tudi kako zalogo od prej in kako se vam trebušček pozna? Pri meni je samo trd, oziroma moj pravi, da ga čuti, ko me objame, drugače se mi pa niti ne vidi tolko. Ravno zato sem šla prejšnji mesec kupit angelsound, da vsaj srček poslušam, pa vem, da je še vedno tam:) Danes se popoldanska, bo zanimivo,popoldnevi so vedno zanimivi. Se mi pozna, da če je dan v službi naporen, sem zvečer ko cunja in ni nič od mene. Sam poležavam, pa cartam se, pol pa po hitrem postopku spakiram v posteljo. Res sem že ko stara omica...no sploh ne dvomim, da se bo to nehalo, hmmm, enkrat februarja mogoče? Hehe Papa