Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:09:35
|
|
|
|
barika
|
Jaz pa upam, da bo 18.9
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:12:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Jaz pa upam, da bo 18.9 Kako že, takrat ima tvoj RD, a ne Lepo darilo
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:15:25
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika Jaz pa upam, da bo 18.9 Kako že, takrat ima tvoj RD, a ne Lepo darilo jap .. a si ti pišeš, al si zapomniš take stvari
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:17:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika Jaz pa upam, da bo 18.9 Kako že, takrat ima tvoj RD, a ne Lepo darilo jap .. a si ti pišeš, al si zapomniš take stvari Pamtim, čeprav vem, da pametni pišejo - Akta
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:19:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Drugače imam pa jaz PDP 1 dan po svojem RD in upam da ne rodim glih na svoj RD, bom rajš enga spila še takrat pa pol šla rodit naslednji dan Če pa ne, moram pa 29.9. noge spet skupi tiščat ker takrat ima pa nečak 2 leti in ni fer, da mu "vzamemo" njegov dan. Samo pol mi pa samo še 30.9. ostane Ja kaj čmo, če smo tko bizi
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:21:46
|
|
|
|
barika
|
jap, tale september je nabasan z rojstnimi dnevi .. pri nas se tudi kar naprej nekaj praznuje
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:24:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika jap, tale september je nabasan z rojstnimi dnevi .. pri nas se tudi kar naprej nekaj praznuje Še dobr, ti vsaj dolgčas ni med tem ko čakaš da te prime
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:26:17
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika jap, tale september je nabasan z rojstnimi dnevi .. pri nas se tudi kar naprej nekaj praznuje Še dobr, ti vsaj dolgčas ni med tem ko čakaš da te prime hja no, nimajo glih RD-jev meni ljube osebe
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:29:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika jap, tale september je nabasan z rojstnimi dnevi .. pri nas se tudi kar naprej nekaj praznuje Še dobr, ti vsaj dolgčas ni med tem ko čakaš da te prime hja no, nimajo glih RD-jev meni ljube osebe Aha, ziher je tašča vmes
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:30:56
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika jap, tale september je nabasan z rojstnimi dnevi .. pri nas se tudi kar naprej nekaj praznuje Še dobr, ti vsaj dolgčas ni med tem ko čakaš da te prime hja no, nimajo glih RD-jev meni ljube osebe Aha, ziher je tašča vmes ne, njen mož in sin št. 1
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:33:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika jap, tale september je nabasan z rojstnimi dnevi .. pri nas se tudi kar naprej nekaj praznuje Še dobr, ti vsaj dolgčas ni med tem ko čakaš da te prime hja no, nimajo glih RD-jev meni ljube osebe Aha, ziher je tašča vmes ne, njen mož in sin št. 1 No, sej to je pa že skoraj isto, če ne včasih še hujš Uf kok sem žleht, najboljš da neham, da ne bom iz žlehtnobe kam predčasno šla
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:34:37
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: barika jap, tale september je nabasan z rojstnimi dnevi .. pri nas se tudi kar naprej nekaj praznuje Še dobr, ti vsaj dolgčas ni med tem ko čakaš da te prime hja no, nimajo glih RD-jev meni ljube osebe Aha, ziher je tašča vmes ne, njen mož in sin št. 1 No, sej to je pa že skoraj isto, če ne včasih še hujš Uf kok sem žleht, najboljš da neham, da ne bom iz žlehtnobe kam predčasno šla maš prav 2x
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:42:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Ti, ampak zdaj sem razmišljala, da ti boš najkasneje čez dobre 3 dni že cartala Pa sej je šlo kar hitro a ne? Kako pa mama Tulpek, se kaj javi, al še kar ne more verjet, da ji je ratal že oz. še v septembru rodit
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:44:16
|
|
|
|
simonae
|
pozdravček! Picabo sporočila, da imajo Polono. Mislim, da danes. Upam, da ne bo huda, ker sem kar jaz napisalal. (vem, da je Bety skrbelo zanjo)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:45:13
|
|
|
|
JaLuca
|
Zdaj sem si doma vse poštimala, pa zdaj čakam, da bi se vsaj kaj ponoči začelo, da mi ne bi rabli jutri sprožiti. Punce, katera bo začela PART IV. (jaz ne znam, pa še seznam treba skopirati, smo že na 198 strani)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:46:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca Zdaj sem si doma vse poštimala, pa zdaj čakam, da bi se vsaj kaj ponoči začelo, da mi ne bi rabli jutri sprožiti. Punce, katera bo začela PART IV. (jaz ne znam, pa še seznam treba skopirati, smo že na 198 strani) Mogoče Barika, da ji prej mine do poroda
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:47:14
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ti, ampak zdaj sem razmišljala, da ti boš najkasneje čez dobre 3 dni že cartala Pa sej je šlo kar hitro a ne? Kako pa mama Tulpek, se kaj javi, al še kar ne more verjet, da ji je ratal že oz. še v septembru rodit uf, tole je kar letelo mimo mene ...saj veš, da ni bil časa študirat na nosečnost , zdej pa nimam časa it rodit Tulpek jepa že doma, ampak se morajo malo aklimatizirat, potem se bo pa javila PICABO, čestitke za Polono
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:48:33
|
|
|
|
simonae
|
Naše stanje doma se umirja - mali še ne prespi celo noč, a sta bili že dve boljši - le enkrat se je zbudil, pa potem po pol ure (lačen, žejen) nazaj zaspal. A zaenkrat znori, če mu hoče družbo delati mož. Upam, da bo danes še bolje (še pokonci in fino jedel za večerjo), da se potem lahko spet začnem pripravljati na porod - s Picabo sva bili dogovorjeni, da se vidiva v P, pa me je prehitela!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:48:33
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca Zdaj sem si doma vse poštimala, pa zdaj čakam, da bi se vsaj kaj ponoči začelo, da mi ne bi rabli jutri sprožiti. Punce, katera bo začela PART IV. (jaz ne znam, pa še seznam treba skopirati, smo že na 198 strani) Mogoče Barika, da ji prej mine do poroda eh, sej je treba še 50 strani napisat prej
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:53:19
|
|
|
|
Nepoznana
|
Punce, mislim, da je včeraj tudi Aromaja postala mamica (na enem "babjem" forumu sem jo zasledila in upam, da nisem brcnila v temo - v tem primeru se ponižno opravičujem). Torej, " Zala se je rodila ob 22:13 , 53cm dolga in 3.770g težka". Čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 20:57:30
|
|
|
|
JaLuca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca Zdaj sem si doma vse poštimala, pa zdaj čakam, da bi se vsaj kaj ponoči začelo, da mi ne bi rabli jutri sprožiti. Punce, katera bo začela PART IV. (jaz ne znam, pa še seznam treba skopirati, smo že na 198 strani) Mogoče Barika, da ji prej mine do poroda eh, sej je treba še 50 strani napisat prej kaj se ne zaklene pri 200?
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 21:06:11
|
|
|
|
barika
|
men se zdi, da je 250
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 21:13:11
|
|
|
|
_melody_
|
Baby blue iskrene čestitke! Pa ste jo le dočakali .
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 21:26:39
|
|
|
|
mancag
|
Hojla! Jaz imam jutri pregled upam, da bo vse OK. Baby blue :iskrene čestitke Bety 11: poslala sem ti z.s.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 14.9.2009 21:43:21
|
|
|
|
klaja
|
Baby_blue čestitke za Lano, pa seveda atiju tudi!!! Vožnja avta: jaz se še kar sama vozim, jutri peljem mojega v službo, potem grem domov, pa na pregled, pa spet po mojega v službo in tako bo dokler me ne obdržijo not. To se mi je v drugi nosečnosti zgodilo, da sem šla na pregled, potem pa so me obdržali in še sreča, da sem takrat bila z atejevim avtom in je moj lahko prišel brez problema iz službe. Sedaj pa ne vem kako bo, če me obdržijo, moj pa brez prevoza, mislim da bo panika Picabo čestitke za Polono!!!!!!!! Aromaja čestitke za Zalo!!!! Ojoj seznam se kar pridno krči, še malo pa bomo tudi me na vrsti! Seznam pa se zaklene pri 200.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?