Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:23:41
|
|
|
|
Dudica1
|
ojej bogci...upam da se vsi čimprej pozdravite to pa res ni fajn,in na žalost prihaja jesen ko so virusi najbolj nevarni...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:25:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 Prosila bi če lahko spremenite Zojino slikico na seznamu. Neki mi povejte.Mislim,da mi zarad vsega stresa počasi zmanjkuje mleka.Imam pa problem,ker moja miška noče flaške.Kupili smo 4 različne,pa ne zna piti,tako da ji dodatka sploh ne morem dat.Nevem kak jo bom hranila,ko mi ga dokončno zmanjka.Pa dajte mi povedat, a te tablete Tametil res pomagajo pri količini mleka,ker kolker jaz vem so za slabost in napenjanje,in bruhanje. za tametil ti žal ne znam svetovat glede stekleničke pa še probvaj.. drgač pa po žlički
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:26:06
|
|
|
|
Dudica1
|
zoja09 katero slikico pa?? Glede flašk pa tega pa ne znam svetovat,jaz sm dojila ko sva se nehala je čist lepo sprejel aventove flaške in dude tud...tako da tukaj res ne morem pomagat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:26:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 Prosila bi če lahko spremenite Zojino slikico na seznamu. Neki mi povejte.Mislim,da mi zarad vsega stresa počasi zmanjkuje mleka.Imam pa problem,ker moja miška noče flaške.Kupili smo 4 različne,pa ne zna piti,tako da ji dodatka sploh ne morem dat.Nevem kak jo bom hranila,ko mi ga dokončno zmanjka.Pa dajte mi povedat, a te tablete Tametil res pomagajo pri količini mleka,ker kolker jaz vem so za slabost in napenjanje,in bruhanje. Zoja Žal mi je za kužka A z vami je vse vredu ali zakaj si še tako žalostna? Tametil so res proti slabostim, stranski učinek tablet pa je povečanje mleka Tako da lahko poskusiš.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:27:08
|
|
|
|
KatMat
|
joj zoja...jest tud nimam nasveta ce ste ze tolk probal...vstrajat... morm se en lekadol pojest k mi bo glavo razneslo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:28:48
|
|
|
|
zmajama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: zmajama še podatki za 4. mesec: 7560g, 66,5 cm. naslednji pregled in cepljenje 20.10.2009 Blue, grdi raček se po novem spremeni v laboda za pregled in podatke.. jih bo dudi dodala, ker z mojim načinom rr-ja lahko to do jutr delam a res da se v laboda spremeni al me mal zajeb....?? ma res...zdaj se spremeni v laboda, prej si pa tudi perje pobiral dajte še meni drugo slikco na seznam:
< Sporočilo je popravil zmajama -- 14.9.2009 13:30:08 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:39:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat morm se en lekadol pojest k mi bo glavo razneslo jaz sem tudi že dva požrla
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:41:21
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat morm se en lekadol pojest k mi bo glavo razneslo jaz sem tudi že dva požrla no sej jaz bom pa tud šla pol v lekarno si kej kupit... kaj pa mate kej za te prehlade pa bolečine???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:42:24
|
|
|
|
zoja09
|
žALOSTNA SE ŠE ZMER ZARAD KUŽKA.dAJTE TISTO SLIKCO GOR KO JE BANANO. Zakaj sem še zmer slabe volje????Ker imam kretena od dedca.Kot se spomnite se že pisala da ima on rotweilerja,ki lahko vse in hodi cel dan ven in not in dela svinjarijo,tako da sesam in umivam tla zjutraj in zvečer.No in zadsnjič mu rečem kak si on predstavlja kje se bo otrok plazil če pa pes hodi zunaj po pesku in dreku,pol pa pride not.In mi je reko,da bo otroku zbil skupaj leseno škatlo 1m na 2m v kateri se bo plazil,ker psa ne bo omejil na en prostor in ga ne po zaprl ven.Popizdlas bom.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:44:30
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz pa danes kuham kranjsko klobaso
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:46:10
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 žALOSTNA SE ŠE ZMER ZARAD KUŽKA.dAJTE TISTO SLIKCO GOR KO JE BANANO. Zakaj sem še zmer slabe volje????Ker imam kretena od dedca.Kot se spomnite se že pisala da ima on rotweilerja,ki lahko vse in hodi cel dan ven in not in dela svinjarijo,tako da sesam in umivam tla zjutraj in zvečer.No in zadsnjič mu rečem kak si on predstavlja kje se bo otrok plazil če pa pes hodi zunaj po pesku in dreku,pol pa pride not.In mi je reko,da bo otroku zbil skupaj leseno škatlo 1m na 2m v kateri se bo plazil,ker psa ne bo omejil na en prostor in ga ne po zaprl ven.Popizdlas bom. ojoj bi mu jaz že pokazala ...pes ven!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:49:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 žALOSTNA SE ŠE ZMER ZARAD KUŽKA.dAJTE TISTO SLIKCO GOR KO JE BANANO. Zakaj sem še zmer slabe volje????Ker imam kretena od dedca.Kot se spomnite se že pisala da ima on rotweilerja,ki lahko vse in hodi cel dan ven in not in dela svinjarijo,tako da sesam in umivam tla zjutraj in zvečer.No in zadsnjič mu rečem kak si on predstavlja kje se bo otrok plazil če pa pes hodi zunaj po pesku in dreku,pol pa pride not.In mi je reko,da bo otroku zbil skupaj leseno škatlo 1m na 2m v kateri se bo plazil,ker psa ne bo omejil na en prostor in ga ne po zaprl ven.Popizdlas bom. to pa je res kreten od dedca kako si pa to predstavlja- otrok v boksu, pes na prostem
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:57:07
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 žALOSTNA SE ŠE ZMER ZARAD KUŽKA.dAJTE TISTO SLIKCO GOR KO JE BANANO. Zakaj sem še zmer slabe volje????Ker imam kretena od dedca.Kot se spomnite se že pisala da ima on rotweilerja,ki lahko vse in hodi cel dan ven in not in dela svinjarijo,tako da sesam in umivam tla zjutraj in zvečer.No in zadsnjič mu rečem kak si on predstavlja kje se bo otrok plazil če pa pes hodi zunaj po pesku in dreku,pol pa pride not.In mi je reko,da bo otroku zbil skupaj leseno škatlo 1m na 2m v kateri se bo plazil,ker psa ne bo omejil na en prostor in ga ne po zaprl ven.Popizdlas bom. OMG! Očitno se še ne zaveda sreče, ki pride z otrokom in s celo družino. Jst bi na tvojem mestu dobesedno en dan spakirala sebe in otroka in odšla. Če bo kej od dedca, bo psa ven zaprl, če ga pa še vedno ne bo hotel, ti je pa boljše, če si brez njega, ker mu očitno ni do vaju. Pač postavi ga pred dejstvo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 13:58:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 žALOSTNA SE ŠE ZMER ZARAD KUŽKA.dAJTE TISTO SLIKCO GOR KO JE BANANO. Zakaj sem še zmer slabe volje????Ker imam kretena od dedca.Kot se spomnite se že pisala da ima on rotweilerja,ki lahko vse in hodi cel dan ven in not in dela svinjarijo,tako da sesam in umivam tla zjutraj in zvečer.No in zadsnjič mu rečem kak si on predstavlja kje se bo otrok plazil če pa pes hodi zunaj po pesku in dreku,pol pa pride not.In mi je reko,da bo otroku zbil skupaj leseno škatlo 1m na 2m v kateri se bo plazil,ker psa ne bo omejil na en prostor in ga ne po zaprl ven.Popizdlas bom. to pa je res kreten od dedca kako si pa to predstavlja- otrok v boksu, pes na prostem tvoj je pa res kreten... upam da si mu povedala kakšno pametno nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 14:00:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
jz če ne bi šlo drgač bi mu zastrupla tega psa... mislm da mu je en faking pes bolj pomemben od ženske in otroka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 14:02:20
|
|
|
|
Blueeyes
|
no k že vse menjate slike.. še men dudi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 14:07:22
|
|
|
|
zoja09
|
Blue a ti povem da je to že men prišlo na pamet.2 leti sem rabla,da sem dosegla da pes ne spi več v postelji,ker sem preoblačila posteljino 3x na teden.Nevem res kaj naj.Za pesa nima boksa in ga tud ne misli nardit,ker že živi ta pes 10 let not v bajti jaz pa sem komaj 2 leti tu.To je bil odgovor.In da mu ne more zmanjšat gibalnega protora in ga zapirat,ker bo zameil in lahko postane napadalen do mene in otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 14:10:06
|
|
|
|
Dudica1
|
blue pa sej ti maš zamenjano slikco?? a od ANAROG so not podatki,k se mi zdi da si mi jih zadnjič dala pa ne vem če sm jih jaz notr
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 14:12:50
|
|
|
|
petra a
|
blu-danes ne bova nič opravila z nejcem, ker je (bil) bolan, zvečer zvem nov datum sistematike in cepljenja, za četrtek pa še ne vem, bo danes zdravnica povedala ali lahko greva
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 14:17:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue pa sej ti maš zamenjano slikco?? a od ANAROG so not podatki,k se mi zdi da si mi jih zadnjič dala pa ne vem če sm jih jaz notr aja, nism niti gledala kaj mam za eno slikco na seznamu.. he he... ne od anarog nism dala notr... sm sam objavla seznam k ga zdej neki časa ni blo.. nobenih podatkov nisem spreminjala, ker sej veš kako je zdej pr men... sm pa prej pisala administratorjem na rr, pa upam da mi bojo odgovoril zakaj je to tko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 14:19:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 Blue a ti povem da je to že men prišlo na pamet.2 leti sem rabla,da sem dosegla da pes ne spi več v postelji,ker sem preoblačila posteljino 3x na teden.Nevem res kaj naj.Za pesa nima boksa in ga tud ne misli nardit,ker že živi ta pes 10 let not v bajti jaz pa sem komaj 2 leti tu.To je bil odgovor.In da mu ne more zmanjšat gibalnega protora in ga zapirat,ker bo zameil in lahko postane napadalen do mene in otroka. kokr kol se grdo sliši.. jz bi se zdej delala full prjazna do psa, da ne bi partner kej posumu, pa mu dej kakšen struo v hrano,. tko da bo zgledalo k da jhe vzuni kej požrl... ja jz vidim to kot edino možnost.. al pa da popolaš kufdre in greš k seb domov... to bi ble zame edine 2 možnosti če noče razumet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 14:19:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 Blue a ti povem da je to že men prišlo na pamet.2 leti sem rabla,da sem dosegla da pes ne spi več v postelji,ker sem preoblačila posteljino 3x na teden.Nevem res kaj naj.Za pesa nima boksa in ga tud ne misli nardit,ker že živi ta pes 10 let not v bajti jaz pa sem komaj 2 leti tu.To je bil odgovor.In da mu ne more zmanjšat gibalnega protora in ga zapirat,ker bo zameil in lahko postane napadalen do mene in otroka. joj, kako mi je žal, da imata tak nivo pogovora kako pa zdaj razmišljaš? boš kaj naredila v smer, da bo končno bolje?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 14:21:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
blue! pa ne moreš psa zastrupit! gospodar je za luno, pes ni nič kriv! nekej drugega bo treba pogruntat no...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 14:25:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A blue! pa ne moreš psa zastrupit! gospodar je za luno, pes ni nič kriv! nekej drugega bo treba pogruntat no... sej vem.. no, pa gospodarja ne morš zastrupt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 14.9.2009 14:26:50
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: zoja09 Blue a ti povem da je to že men prišlo na pamet.2 leti sem rabla,da sem dosegla da pes ne spi več v postelji,ker sem preoblačila posteljino 3x na teden.Nevem res kaj naj.Za pesa nima boksa in ga tud ne misli nardit,ker že živi ta pes 10 let not v bajti jaz pa sem komaj 2 leti tu.To je bil odgovor.In da mu ne more zmanjšat gibalnega protora in ga zapirat,ker bo zameil in lahko postane napadalen do mene in otroka. kokr kol se grdo sliši.. jz bi se zdej delala full prjazna do psa, da ne bi partner kej posumu, pa mu dej kakšen struo v hrano,. tko da bo zgledalo k da jhe vzuni kej požrl... ja jz vidim to kot edino možnost.. al pa da popolaš kufdre in greš k seb domov... to bi ble zame edine 2 možnosti če noče razumet Tuki ni problem v psu ampak v dedcu. Tudi če se tega psa reši, si bo druzga nabavu in z nevemkakim razlogom ga spet postavu pred vaju. Mislim, če je to razlog, da bo ljubosumen na vajudve, če ga zapre Jst bi spakirala in šla. Njemu očitno tale pes več pomeni kokr vse drugo. Pa nej ga ima. Sej bo kmalu vidu, da tko ne gre. No vsaj upam. Če pa ne bo, verjemi, da ti bo boljše brez njega. Tko morš skrbet za otroka (predvidevam, da se ničesar ne dotakne in ne pomaga), pobirat in pucat za psom in še za njegovo visočanstvo skrbet. Jst bi raj zdej spokala, kakor pa potem, ko otrok že šteka, da očeta ni več z vama. Je ful težje razložit. Mam kolegico s podobnim primerom.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?