Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 9:13:30
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy komot lahko, upam da se čim prej pokaka tamika kako ste? gre hvala noči so še vedno , drugače pa bo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 9:15:11
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 NUJNO! Hana je zaprta in me zanima če ji lahko naredim kamilice iz vrečke(ne frišne),pa koliko cukra naj dam???Help,ker se mi ress smili-sem dele la v njeno sobico in ona mene žalostno gleda in se napenja Jest mislm da bo ena čajna žlička na 1 deci dost samo tok malo?nekje se brala da 3,4 velike žlice Ja jest je nebi preveč z cukrom nafilala ker jo lahko potem tud od tega zvija; sigurn ji ne bi dala 4 žlice cukra v čaj, poskus z 2
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 9:17:07
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce dejte mi razložit kako je s tem sedenjem? A to se otroček sam vsede al ga ve posedite in sedi? Da bom vedla kdaj povedat da sedi . majchy a sta spet mele burke z mami joj a se more res non stop vtikati timy poganjalec je super zadeva. Nejc ga je dobil malo pred enim letom in je še dons zakon jaz ga posedem, gre na štiri, pa se sam vsede in tako potuje in raziskuje stanovanje, so puzzle postale premale
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 9:46:29
|
|
|
|
BarbaraGS
|
V glavnem mene zanima ce ima katera ali ce koga poznate, ki ima preprogo iz quelle - taksno z visokim florom. Zanima me, ker so cene ugodne in bi nabavila eno za naso tamalo, da bi se valjala po njej. sunny kje si kupila tisti brezrokavnik in koliko je bila cena? katjusa super...kako pa to, da tako na hitro? birdy hvala za obisk, pa kuzek je super:) ga ze sprobavamo, sam nasa ga bolj grize kot kaj drugega :) upam, da se kmalu spet vidimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 9:58:22
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS V glavnem mene zanima ce ima katera ali ce koga poznate, ki ima preprogo iz quelle - taksno z visokim florom. Zanima me, ker so cene ugodne in bi nabavila eno za naso tamalo, da bi se valjala po njej. sunny kje si kupila tisti brezrokavnik in koliko je bila cena? katjusa super...kako pa to, da tako na hitro? birdy hvala za obisk, pa kuzek je super:) ga ze sprobavamo, sam nasa ga bolj grize kot kaj drugega :) upam, da se kmalu spet vidimo Sem ti glih hotla napisat če ok dela Ker če ne bi bi ti vrnila denar Zdele so jim res še najbolj zanimiva ušesa, za grist namreč. Drgač pa res upam da vama Eli ne bo kej zbolela. Čeprov Neli je dons ok Pa vedi kaj pa kako, tale naša Nelči nas skoz mal heca Aja, pa res se mormo kmal kej dobit, oba sta ful fajn
< Sporočilo je popravil birdy -- 14.9.2009 9:59:12 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:02:31
|
|
|
|
TAMIKA3
|
majchy kako je hana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:07:38
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro Majchy na deci kamilic daj vsaj eno veliko žlico sladkorja lahko pa 3 to more bit res sladko.... kamilice pa so lahko iz vrečke:) Hvala za pestke vendar ne bo nič sma se po ideji in po tem ko sma že klicala prodajalca in se mal pozanimala in ko sma bla že čist zagreta straznla in rekla ne brezveze (upam, da nama ne bo kdaj žal) danes stopima v akcijo za dozidek kar bo tud super dozidal bomo 2 sobi..... najprej morma pa zrihtat papirje in električjo omarco prestavit in še eno štango od elektrike... ker je vse točno tam kjer bi nam najbolj pasal kej dozidat, tak da dons kličemo električarje.... joj tole je zdej tak vse na hitro ampak mormo neki mal preveč še gužvamo Sicer bi oba ful raje imela svoje ampak po dobrem premisleku se pa to ne splača sploh ker imama tle svobodne roke, da nardima karkoli želima in dobro se razumemo polek tega imama varstvo in še veliko ugodnoti... tko da sma se skoraj celo noč menla kako in kej no pa sma se upam, da prev odločla za dozidek Florjan je danes v vrtcu kar pomeni da je vredu sicer še tu pa tam zakašlja ampak ne veliko včeraj sem ga v celem dnevu samo 1x slišala..... dobil smo odločbo iz občine in za zdej smo v prvem plačilnem razredu kar pomeni nekje 35€ vrtca.... no novembra se tak dajo nove vloge not in bo verjetno kej drugače..... lepo se mejte jst mam gužvo tamal je tok mobilen ratu, da ga ne morem več nič na tleh pustit vse doseže in vse razmeče v stajici je pa preveč omejen in se mis mili not, tak da se je poslužujem samo v kriznih trenutkih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:08:29
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce dejte mi razložit kako je s tem sedenjem? A to se otroček sam vsede al ga ve posedite in sedi? Da bom vedla kdaj povedat da sedi . majchy a sta spet mele burke z mami joj a se more res non stop vtikati timy poganjalec je super zadeva. Nejc ga je dobil malo pred enim letom in je še dons zakon jaz ga posedem, gre na štiri, pa se sam vsede in tako potuje in raziskuje stanovanje, so puzzle postale premale Moja se od takrat ko ima pingvina vsede čisto sama...in sama sedi... vsede se ali iz stojeega položaja ali pa iz ležečega.... No naša drugače primašera že skozi vrata ven na atrij....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:09:49
|
|
|
|
Onasiss
|
POZOR.......... ZDAJLE IMAM RAZGOVOR PRI DIREKTORICI IN PROSIM DRŽITE PESTI, DA SE NAJDE ZAME KAJ PAMETNEGA..........
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:18:41
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea POZOR.......... ZDAJLE IMAM RAZGOVOR PRI DIREKTORICI IN PROSIM DRŽITE PESTI, DA SE NAJDE ZAME KAJ PAMETNEGA..........
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:23:34
|
|
|
|
simonakr
|
Mlea - držimo pesti!!! Naša vse sama vsede samo iz polsedečega položaja, drugač jo pa jest dam sedet in pol sama sedi in se prekopicije in vrti po dnevni sobi. Če jo poskušam posest iz ležečega položaja za rokce pa samo napne rit in poskuša vstat. Aja ko smo že pri tem: NAŠA SAMA VSANE OB OPORI! Je še sicer totalno nestabilna ampak stoji pa že kar dobro ko jo držiš. Zdej grem pa pisat prošnjo za oprostitev taks za mlade družine, dodatek k prošnji za gradbeno dovoljenje. Pojma nimam kako nej ga oblikujem. A ima katera kakšno idejo?
< Sporočilo je popravil simonakr -- 14.9.2009 10:24:25 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:28:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 majchy kako je hana spila je malo več kot 1deci prekuhane vode-včasih ji je to pomagalo..... bomo videli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:29:39
|
|
|
|
antonia
|
Pozdravljene čvekice , moj pišek dela tisto, kar je ponoči bolj slabo , tako, da vam lahko malce pišem: BarbaraGS - imam tekač od Quelle - izvrstna kakovost, bi pa na tvojem mestu premislila, če bi vzela preprogo z visokom florom. Problem čiščenja - ker če se bo valjala po njej, bo tudi slinila in polivala in boš težko vzdrževala primerno higieno in drugič lahko ti bo za hobi cufala nitke in jih tlačila v usta. Mi smo nađemu nabavili tepih, podoben kot Katjuša in se odlično obnese. Majchy - jaz našemu pripravim 2 žilički Hippovih instant kamilic, katere prelijem s cca. 120 ml vode v katere dam 5 kock sladkorja in prevrevamn 5 min. Zaenkrat nam je še vedno lepo zmehčelo blato v parih urah.Drugače pa lepo kaka tudi po špinači, izogibamo pa se korenčka in banan. Prosila bi te še, če lahko Jakobu dodaš 2 zobka na seznam Jakob 2 zobka 5,5 mesecev A je možno, da našemu mulčku sili ven 3 desno zgoraj. Spodaj ima obe 1, zgoraj še nič - a je možno, da bi 3 zrastla prej kot 1 in 2 Ima namreč čisto rdečo dlesen, tipat pa ne pusti. Vaše izkušnje????? Uživajte!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:30:43
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea POZOR.......... ZDAJLE IMAM RAZGOVOR PRI DIREKTORICI IN PROSIM DRŽITE PESTI, DA SE NAJDE ZAME KAJ PAMETNEGA..........
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:34:30
|
|
|
|
Čebel@
|
simona....a pol si v aša zasluži kravico? katjuša.....full sem vesela za vas antonia.......hvala za nasvet zdele je pila vodo in če ne bo pomagalo,je naslednja opcija kamilice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:37:14
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: antonia Pozdravljene čvekice , moj pišek dela tisto, kar je ponoči bolj slabo , tako, da vam lahko malce pišem: BarbaraGS - imam tekač od Quelle - izvrstna kakovost, bi pa na tvojem mestu premislila, če bi vzela preprogo z visokom florom. Problem čiščenja - ker če se bo valjala po njej, bo tudi slinila in polivala in boš težko vzdrževala primerno higieno in drugič lahko ti bo za hobi cufala nitke in jih tlačila v usta. Mi smo nađemu nabavili tepih, podoben kot Katjuša in se odlično obnese. Majchy - jaz našemu pripravim 2 žilički Hippovih instant kamilic, katere prelijem s cca. 120 ml vode v katere dam 5 kock sladkorja in prevrevamn 5 min. Zaenkrat nam je še vedno lepo zmehčelo blato v parih urah.Drugače pa lepo kaka tudi po špinači, izogibamo pa se korenčka in banan. Prosila bi te še, če lahko Jakobu dodaš 2 zobka na seznam Jakob 2 zobka 5,5 mesecev A je možno, da našemu mulčku sili ven 3 desno zgoraj. Spodaj ima obe 1, zgoraj še nič - a je možno, da bi 3 zrastla prej kot 1 in 2 Ima namreč čisto rdečo dlesen, tipat pa ne pusti. Vaše izkušnje????? Uživajte!!!! čisto možno. od kolegice so zrasle 2 zgoraj prej kot 1, spodaj je pa imel 1 100 ljudi, 100 čudi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:38:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea POZOR.......... ZDAJLE IMAM RAZGOVOR PRI DIREKTORICI IN PROSIM DRŽITE PESTI, DA SE NAJDE ZAME KAJ PAMETNEGA.......... stiskam na rokah in nogah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:39:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona....a pol si v aša zasluži kravico? katjuša.....full sem vesela za vas antonia.......hvala za nasvet zdele je pila vodo in če ne bo pomagalo,je naslednja opcija kamilice majchy hvala upam, da bo šlo kot smo si zamisli sploh s temi papirji fino bi blo če bi drugo leto tak čas že blo to konec... no bomo videli.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:39:49
|
|
|
|
Čebel@
|
prosila bi vas da mi napišete vaše PDP-je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:40:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona....a pol si v aša zasluži kravico? katjuša.....full sem vesela za vas antonia.......hvala za nasvet zdele je pila vodo in če ne bo pomagalo,je naslednja opcija kamilice majchy hvala upam, da bo šlo kot smo si zamisli sploh s temi papirji fino bi blo če bi drugo leto tak čas že blo to konec... no bomo videli..... če boš karkoli potrebovala,mi povej!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2009 10:41:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2009 10:46:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:47:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 simona....a pol si v aša zasluži kravico? katjuša.....full sem vesela za vas antonia.......hvala za nasvet zdele je pila vodo in če ne bo pomagalo,je naslednja opcija kamilice majchy hvala upam, da bo šlo kot smo si zamisli sploh s temi papirji fino bi blo če bi drugo leto tak čas že blo to konec... no bomo videli..... če boš karkoli potrebovala,mi povej!!! ja za začetek rabim električarje in dovoljenje za gradnjo drgač pa hvala za ponudbo....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:48:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 prosila bi vas da mi napišete vaše PDP-je a one za 2010? 10.2.2009
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 14.9.2009 10:51:04
|
|
|
|
Urša08
|
Mlea držim pesti Katjuša tudi vam želim da se plani uresničijo Midva greva pa v soboto v Benetke
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?