gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish midva prižgema luč, da vidima kaj je..on pa sedi v kinderpetu in naju gleda.....ko ugasnema luč začne kao jokat....in pol jo prižgema...in on sedi tudi pol ure...ne vem točno, ker me vmes zmanjka...in naju gleda...... n in pol spimo pri prižgani luči.... fiši, raje ne prižigaj luči. Še manj pa jo puščaj prižgano. Ne koristi nikomur. Če bubika joka ponoči, grem v temi k njej in jo "poiščem" s tipanjem. Če je kdaj sedela, sem jo pač poležala. meni ta teden, odkar imamo kozice na obisku, tudi ln dela halo ponoči. se zbudi, čist budna, se usede in kliče tok čaka, da nekdo pride k njej. in če jo položiš nazaj, pobožaš, in greš............ajoj, kakšno dretje. tko da se pol nosimo, tudi po uro, da zaspi. ker začne čebljati, peti, kazati na vse stvari, ki jih ima v sobi. prižgana je solna lučka, da vsaj malo vidim. no, saj nekaj takega je pri nas, je kao čisto buden in ful nekaj debatira....čeprav jaz ga nikoli ne jemljem ven in ne nosim..... Polaganje pa pri nas tud ne uspeva.... mam pa tud tako mini lučko, ker drugače je temno kot v brlogu jaz jo morem, ker se drugače dere. ampak res dere. seveda brez solz. in ker se mi ob 3,4 zjutri ne da poslušati, jo pač nosim. saj vem, mogoče ni prav, a se tolažim, da ko minejo kozice, mine tudi to. hmmmm....upam!!! ker prej res ni bilo problemov s tem, smo kar solidno spali. no to je stvar ena, stvar dva pri meni je pa to, da to njegovo dretje....zbudi tud ta večjega, ki mora zjutraj v šolo..... in pol je pač tako..... To dretje je pa tako močno, da moja dva včasih dol slišita
|