|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
12.9.2009 21:43:26   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Fiši, pa upoštevaš, da mora bit vsaj 0,5 cm spredaj fraj? Saj pikec ni tako mali, me čudi, da ima tako malo nogico.

pa on ima ziher še več kot cm fraj notuser posted image ......, ma točno mu bom jutri ene te cicibanke obula....

mi imamo tud že 20 ene čeveljčke in so ji vredu....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 926
12.9.2009 21:43:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Evo, bubika hodi. Če pade, se pobere in gre naprej. Še prejšnji teden je po padcu pač nadaljevala po kolenih. Zdaj pa vstane (brez da bi se kje prijela) in šiba.

Zlata je, ful se je začela pogovarjat ta teden user posted image . Reče ja in kima zraven, ko noče več jest, začne odkimavat. Reče duda, ata, babi, dedi, amam, verjetno še kaj. V trgovini ne upam več it mimo polic s kašicami, se dere amam in kaže s prstom user posted image  

In kar je najvažnejše - danes smo odkrili prvi zobek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

bubika.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 927
12.9.2009 21:44:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

V trgovini ne upam več it mimo polic s kašicami, se dere amam in kaže s prstom user posted image  

Joj,to meni M dela...bilokam v štacuno pridema mi ob vsem kar vidi govori ama njama njam..ama ama...da mi je včasih prav nerodno...pa še na glas se zadere mama ama ama...ali pa nana...in če ji včasih ne kupim žemlje ali pa banane....se še glasneje začne razburjatuser posted image .pa mi skozi cel dan poslušamo ta njem ama,ama......madonca ta otrok pa res tako je,ko zmeša in to skoraj vse....user posted image user posted image

naš tud....posebej pri bananah in kruhuuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 928
12.9.2009 21:44:41   
arabela*

...čez dan pa spi 1x opoldansko spanje.....max 2 uri...

asica....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 929
12.9.2009 21:46:14   
ključek

V trgovini ne upam več it mimo polic s kašicami, se dere amam in kaže s prstom user posted image  

Joj,to meni M dela...bilokam v štacuno pridema mi ob vsem kar vidi govori ama njama njam..ama ama...da mi je včasih prav nerodno...pa še na glas se zadere mama ama ama...ali pa nana...in če ji včasih ne kupim žemlje ali pa banane....se še glasneje začne razburjatuser posted image .pa mi skozi cel dan poslušamo ta njem ama,ama......madonca ta otrok pa res tako je,ko zmeša in to skoraj vse....user posted image user posted image

naša pa pri kruhu. v bistvu se pri jogurtih začne dreti ama ama, in kaže na kruh (hladilnik z jogurti je pred kruhom)....potem pa kar po vozičku skače od veselja, ko pridemo do kruha in dobi žemljo.user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.9.2009 21:47:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 930
12.9.2009 21:46:30   
arabela*

ja..npr.v trgovini,tam ko je sadje zloženo bolj nizko in kar hoče zgrabit,pa bognedaj,da ji rečem ne smeš to, pol pa je dretje....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 12.9.2009 21:47:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 931
12.9.2009 21:49:05   
ključek

če naša popoldne spi samo 15 minut, zvečer ne bo zaspala pred pol deseto. in danes jo je moja mami mela popoldne, ker sva mogla uštimat klet (ropotije notri za popiuser posted image ), in je spala dobro uro. pred 10 minutami je zaspala. drugače spi od sedmih naprej.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 12.9.2009 21:50:05 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 932
12.9.2009 21:50:19   
arabela*

če naša popoldne spi samo 15 minut, zvečer ne bo zaspala pred pol deseto. in danes jo je moja mami mela popoldne, ker sva mogla uštimat klet (ropotije notri za popiuser posted image ), in je spala dobro uro. pred 10 minutami je zaspala. drugača spi od sedmih naprej.

to pomeni,da dajl časa spi popoldne,lepše ti zaspi zvečeruser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.9.2009 21:51:44   
gold fish
user posted image moj pikec je pa danes meni taki strah nardil, da.user posted image user posted image ....

..imam še od prvega tisto mizico in 2 stolčka lesena iz ikeje...    en stolček  ima pri nas drugega spodaj pri mojih dveh....   in zdaj je začel ful plazit na vse možno.....  no od danes dalje tud na stoluser posted image .....  je splezal gor....se primil za naslonjalo, potem pa se vstal......   to se je dogajalo brez da sem zraven stalauser posted image ....  Sem ravno meso jemala s štedilnika, dedci na balkonu delali, ta mali jih je pa zgleda slišal in splazil gor.....

Pogledam kje je, ker je bilo vse tiho.... on je pa stal tam pri balkonu na stolu in gledal ven......   Kaj bi bilo, če bi stopil nazaj  al pa se poskušal vsesti...nočem niti pomisliti na to....stol je pa že skrit....

Neposredna povezava do sporočila: 934
12.9.2009 21:52:55   
gold fish

ja, ga navajam na jaslice...

pa nič asica, ker je to edini čas, da lahko pripravim kosilo, pa mogoče kaj naredim....ker drugače itak več nič ne morem zraven njega....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.9.2009 21:54:23   
gold fish

če naša popoldne spi samo 15 minut, zvečer ne bo zaspala pred pol deseto. in danes jo je moja mami mela popoldne, ker sva mogla uštimat klet (ropotije notri za popiuser posted image ), in je spala dobro uro. pred 10 minutami je zaspala. drugača spi od sedmih naprej.

saraya - a tebi Marisa nič ne spi čez dan al kaj?user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 936
12.9.2009 21:56:44   
ključek

ne. če popoldne ne spi, zaspi brez problema. če pa spi, je pa zvečer problem. pa če popoldne spi 15 minut ali pa 1 uro. isti šmorn.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.9.2009 21:56:59   
gold fish
.....babike...kak ste kuhinjske elemente zaščitile pred malimi vsiljivciuser posted image ? ....  jaz moram nekaj nujno nardit....mislim, da bomo spet kar magnetke gor dali...

ne vem pa kaj naj naredim v dnevni, pri stekleni vitrini..... vrtala ziher ne bom.... ma katera kako idejo....

Neposredna povezava do sporočila: 938
12.9.2009 21:57:58   
ključek

user posted image moj pikec je pa danes meni taki strah nardil, da.user posted image user posted image ....

..imam še od prvega tisto mizico in 2 stolčka lesena iz ikeje...    en stolček  ima pri nas drugega spodaj pri mojih dveh....   in zdaj je začel ful plazit na vse možno.....  no od danes dalje tud na stoluser posted image .....  je splezal gor....se primil za naslonjalo, potem pa se vstal......   to se je dogajalo brez da sem zraven stalauser posted image ....  Sem ravno meso jemala s štedilnika, dedci na balkonu delali, ta mali jih je pa zgleda slišal in splazil gor.....

Pogledam kje je, ker je bilo vse tiho.... on je pa stal tam pri balkonu na stolu in gledal ven......   Kaj bi bilo, če bi stopil nazaj  al pa se poskušal vsesti...nočem niti pomisliti na to....stol je pa že skrit....

ojej. samo da ni bilo nič.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 939
12.9.2009 21:58:38   
ključek
Lara, že konec obletnice?? vreme ste imeli super.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 940
12.9.2009 21:58:52   
*bubi*

midva prižgema luč, da vidima kaj je..on pa sedi v kinderpetu in naju gleda.....ko ugasnema luč začne kao jokat....in pol jo prižgema...in on sedi tudi pol ure...ne vem točno, ker me vmes zmanjka...in naju gleda......   n in pol spimo pri prižgani luči....  

fiši, raje ne prižigaj luči. Še manj pa jo puščaj prižgano. Ne koristi nikomur.

Če bubika joka ponoči, grem v temi k njej in jo "poiščem" s tipanjem. Če je kdaj sedela, sem jo pač poležala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 941
12.9.2009 22:00:58   
gold fish

ojej. samo da ni bilo nič.user posted image

pa veš kak ponosno je tam gor stal.....   user posted image , pol se je pa še razburjal, ko sem ga dol vzela.....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 942
12.9.2009 22:01:40   
ključek

midva prižgema luč, da vidima kaj je..on pa sedi v kinderpetu in naju gleda.....ko ugasnema luč začne kao jokat....in pol jo prižgema...in on sedi tudi pol ure...ne vem točno, ker me vmes zmanjka...in naju gleda......   n in pol spimo pri prižgani luči....  

Če bubika joka ponoči, grem v temi k njej in jo "poiščem" s tipanjem. Če je kdaj sedela, sem jo pač poležala.

meni ta teden, odkar imamo kozice na obisku, tudi ln dela halo ponoči. se zbudi, čist budna, se usede in kliče tok čaka, da nekdo pride k njej. in če jo položiš nazaj, pobožaš, in greš............ajoj, kakšno dretje. tko da se pol nosimo, tudi po uro, da zaspi. ker začne čebljati, peti, kazati na vse stvari, ki jih ima v sobi. prižgana je solna lučka, da vsaj malo vidim.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 943
12.9.2009 22:02:52   
arabela*

pa nič asica, ker je to edini čas, da lahko pripravim kosilo, pa mogoče kaj naredim....ker drugače itak več nič ne morem zraven njega....

jao,da bi meni dve uri dete spalo..............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 944
12.9.2009 22:03:47   
gold fish

to že, samo zdaj ne jamra, ampak joče....   saj luč je zdaj bila dva dni prižgana.....prej nikoli.....

...bom probala s tipanjem danes to rešit, čeprav dvomim.....  

ne vem kaj ima zdaj to neke fore....... misliš, da izkoriščauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 945
12.9.2009 22:04:10   
arabela*

ne. če popoldne ne spi, zaspi brez problema. če pa spi, je pa zvečer problem. pa če popoldne spi 15 minut ali pa 1 uro. isti šmorn.

aja,sem narobe razumela...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 946
12.9.2009 22:05:57   
*bubi*

ah, daj no, enoletni otrok? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o, pa še kako nas sučejo user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 947
12.9.2009 22:06:28   
gold fish

meni ta teden, odkar imamo kozice na obisku, tudi ln dela halo ponoči. se zbudi, čist budna, se usede in kliče tok čaka, da nekdo pride k njej. in če jo položiš nazaj, pobožaš, in greš............ajoj, kakšno dretje. tko da se pol nosimo, tudi po uro, da zaspi. ker začne čebljati, peti, kazati na vse stvari, ki jih ima v sobi. prižgana je solna lučka, da vsaj malo vidim.

no, saj nekaj takega je pri nas, je kao čisto buden in ful nekaj debatira....čeprav jaz ga nikoli ne jemljem ven in ne nosim.....    Polaganje pa pri nas tud ne uspeva....

mam pa tud tako mini lučko, ker drugače je temno kot v brlogu

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 948
12.9.2009 22:06:40   
arabela*

saraya - a tebi Marisa nič ne spi čez dan al kaj?user posted image

dopolde zaspi,vendar ne dolgo....
popoldne če ji rata pa tud nekaj...ne pa vedno....
se pa izboljšuje iz dneva v danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 949
12.9.2009 22:06:49   
ključek

ah, daj no, enoletni otrok? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o, pa še kako nas sučejo user posted image user posted image user posted image user posted image

in kako je potem, ko zrastejo??user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?