Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 14:16:32
|
|
|
|
tanci29
|
po kakšnih sejmih to hodte urša uživej na dekliščini.... barbara dekliščina je za dekleta ne za žene...ampak zdej to ni več važno jest sem tud zalimana...menda se je erik zbudu že mal čez pet, pa hana ene trikrat ponoč ....zdej pa res ne ven več kaj dogaja k je že cele noči prespala sem kuhala kruhove cmoke omg moram eno babico ujagat da mi pove kako se to sploh dela...neki je ratal sam ne vem če bo užitno...še dobro da sem na dieti in jih ne bom jedla ta strar je še na šihtu sem se dopoldne opogumla in šla z obema u šoping, ker čene nebi mel nč jest nč pit...sem se zategnla u merčkator na šmartinki...veselo ampak je šlo...pa še vse sem strovorla do stanvanja...hvbalabogu za voziček in kengurujček.... aja a mi zdej delajo vse črke sploh nisem gledala kako tipkam upam da boste štekale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 14:17:54
|
|
|
|
baki
|
tk mati je popila kavo sem zdaj ko nova.malček spi že dve uri tk da upam da bo vsaj malo nadoknadil dopoldan.pol pa gremo ven.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 14:21:05
|
|
|
|
baki
|
bravo tanci....a si super mama.saj smo vse večkrat super mame.moj je pa zdaj prišu iz službe.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 14:22:59
|
|
|
|
baki
|
se še zvečer kaj tipkamo.dons je en dober film,mogoče pa bom vidla začetek pol bom tk zaspala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 14:23:05
|
|
|
|
|
Tanci bravo za uspešen šoping Jaz že nisem bial an sejmu celo večnost mah brez veze sej ej vsako leto ista pesem MEDANORNI OBRTNI SEJEM V CELJU 09-16.09.2009
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 16:30:28
|
|
|
|
simonakr
|
Tanci jest sm bla na dnevih narodnih noš v Kamniku. letim ven na sončka!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 16:37:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Jutro! Nočka prespana, edino ob 6 se je zbudila, pojedla in spala do 7:30. Pol je pa še malo zakinkala do 9h in jst zravn! Zdej pa spet spi... mihailo, nabavljala sm v HM in CA. Un brezrokavniček slikam pole. Ma majo v HM take lepe rjave za fantke, cena pa nimam pojma. Jst sem dala za majčko+brezrokavniček (komplat) 18 evrov v CA. ursa, uživi na dekliščini! Spet mi neki šteka ta RR... Aha hvala za info
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 16:40:32
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa oj punce.... mi smo se naspali za silo pospravli in zdej se mal igramo in se gremo govorne igrce.... pač eno tako lepo družinsko sobotno dopoldne..... majchy ne vem neki sme čudne od morja (po mnenju črtice, druga se nobena ni prtožla.. ) mogoče nama je kolumbo preveč pjače prnesla in še ni izhlapelo grem se nazaj igrat z mojimi dečki Florjan se danes ful boljše počuti in je ful boljši tud glas se mu je mal povrnu ampak ne bom hvalila dneva pred večermo...... radi bi šli na sejem pa letos očitno ne bomo mogli da bi šla sama z možekom mi pa ni bi rada šla v kompletu..... mah najprej zdravje pol pa zabava sej sejem bo drugo leto spet A je že bla katera v ZOO zagreb? bopjda je boljše k pr nas.... jst bi ful šla..... OK tole sem napisala pred 3 urami pa sem pozabla poslat Imate isto popoldne kot mi,vcasih tudi to pase ...brez skrbi,sigurno se nobena ne bo vec pritozila,ker STE OBE Z MAJCHY vredu in ne se obremenjevati... Jaz nisem sla v ZG v zoo sem bila pa v BG adijo pamet kok je velik pa full je fajni...prilepim kaksno slikico ...sam da jih najdem... Lep dan se naprej punce...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 16:41:51
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 jutro, a še vse spite mi smo auf od 5:20 Kaj a niste mogl spat? ŽE DVE NOČI SE ZBUJA
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 16:44:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 po kakšnih sejmih to hodte urša uživej na dekliščini.... barbara dekliščina je za dekleta ne za žene...ampak zdej to ni več važno jest sem tud zalimana...menda se je erik zbudu že mal čez pet, pa hana ene trikrat ponoč ....zdej pa res ne ven več kaj dogaja k je že cele noči prespala sem kuhala kruhove cmoke omg moram eno babico ujagat da mi pove kako se to sploh dela...neki je ratal sam ne vem če bo užitno...še dobro da sem na dieti in jih ne bom jedla ta strar je še na šihtu sem se dopoldne opogumla in šla z obema u šoping, ker čene nebi mel nč jest nč pit...sem se zategnla u merčkator na šmartinki...veselo ampak je šlo...pa še vse sem strovorla do stanvanja...hvbalabogu za voziček in kengurujček.... aja a mi zdej delajo vse črke sploh nisem gledala kako tipkam upam da boste štekale Kako ti je pa uspelo sopingirat z dvema otrokoma...dej mal opis...Hano si melas v kenguruju?Erik je sam hodila ane...SVAKA CAST MAMICA
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 16:46:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 jutro, a še vse spite mi smo auf od 5:20 Kaj a niste mogl spat? ŽE DVE NOČI SE ZBUJA A takrat se zbudi?kaj pa ponoci se veckrat se zbuja?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 16:51:47
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki haj punce,..... jst sem čist paf.nik me tok zmatral dons.ni hotel spati.ustali smo ob 5.30,je popil flasko pa dremal do 5.50,potem pa avf.pol je pa spal do zdejle 15 minut,zdej pa je bil že tak da bi ga raje na uršlo goro nesla kt pa da ga poslušam.se je najedu pa spet nič tk da sem mu navrh še flaše naredla da je lohk sploh zaspal.adijo pamet. pri nas ista pesem , pa še ponoči se zbuja , sem čisto adijo zdaj pa spi že od 13:30
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 16:58:02
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 jutro, a še vse spite mi smo auf od 5:20 Kaj a niste mogl spat? ŽE DVE NOČI SE ZBUJA A takrat se zbudi?kaj pa ponoci se veckrat se zbuja? ne vem kaj mu je se zbuja čisto odvisno na pol ure, eno dve mogoče so zobki, samo se nič ne vidi mah bo že, sem sedaj mal dremala zraven njega dopoldne smo pa bili na turnirju v nogometu in so boščki mali zgobili
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 16:59:46
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 po kakšnih sejmih to hodte urša uživej na dekliščini.... barbara dekliščina je za dekleta ne za žene...ampak zdej to ni več važno jest sem tud zalimana...menda se je erik zbudu že mal čez pet, pa hana ene trikrat ponoč ....zdej pa res ne ven več kaj dogaja k je že cele noči prespala sem kuhala kruhove cmoke omg moram eno babico ujagat da mi pove kako se to sploh dela...neki je ratal sam ne vem če bo užitno...še dobro da sem na dieti in jih ne bom jedla ta strar je še na šihtu sem se dopoldne opogumla in šla z obema u šoping, ker čene nebi mel nč jest nč pit...sem se zategnla u merčkator na šmartinki...veselo ampak je šlo...pa še vse sem strovorla do stanvanja...hvbalabogu za voziček in kengurujček.... aja a mi zdej delajo vse črke sploh nisem gledala kako tipkam upam da boste štekale Kako ti je pa uspelo sopingirat z dvema otrokoma...dej mal opis...Hano si melas v kenguruju?Erik je sam hodila ane...SVAKA CAST MAMICA jaz grem kar z vsemi v šopning in mi pomagajo iskati stvari, tako da gre
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 17:50:31
|
|
|
|
Čebel@
|
ola! s Hano sva šli tudi čez Kamniški sejm.......moja mami ji je kupila balon(roza medo s flaško okoli vratu),jaz pa enega plišastega velikega ježka in roza volnene,štrikane copatke-zarad katerih sva se z mami ruknile kar sredi ulice ......Hana je spala samo v avtu pol ure in sem mislila da bo jedla sadno kašico ko sva prišle domov,ampak je bila še zaspana(vmes je bila skoraj 1 uro budna) in si je manila oči,tko da sem jo dala spat in sedaj pančka-danes bo zato imela le 3 obroke fajn bodite še naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 18:30:05
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej sem se spomnla, ko sem brala kako ne spite ponoči jst sem včeraj šla ob pol1 zjutri spat in pred spanjem grem vednov otroško sobo, da pokrijem moja mišeka in stopim not in benjamin na vseh štirih in se pozibava v popolni temi ko me zagleda se me ful razveseli pomoje je mislu, da ga bom vzela ven jst sem šla kr mimo njega najprej do florčija ga pokrijem potipam kako je z vročino pol pa stopim do njega srce se mi je trgalo, ker sem vedla, da si želi, da ga dvignem ampak sem ga samo pobožala mu dala lupčka na čeleka in mu čist potiho zašepetala, da je noč in da mora še nekaj urc ajat, potem sem mu stegnla nogice in ga pokilater zapustila sobo, ko je prišel moj sem sam zašepetala, da se nej uleže in bo čist tiho.... ene par minut sma poslušala kako se je premetaval (pomoje se je odkril in postavil v položaj k da rito v zrak in je blo pol vse tiho.... kdaj sem zaspala nimam pojma..... vsekakor je pa fino, da mi ni blo treba vstat.... tako ali drugače je spal do 9:20 ko smo mi trije že skakali po dnevni sej ne vem če vam to kej pomaga sam pomoje če bi ga mi2 imela v svetlejšem prostoru ali polek sebe ne verjamem, da bi tako spali kot spimo......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 18:35:10
|
|
|
|
Katjusa
|
takole smo se pa doplodlne igrali:) takole pa zgleda ko benjamin mamico zbudi po popoldanskem počitku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 19:12:35
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa takole smo se pa doplodlne igrali:) takole pa zgleda ko benjamin mamico zbudi po popoldanskem počitku kok ste luštni...fulll lepa družinica se vidi kako uživate skupaj... benijo pa se tko vidita dva zobka sonček mali...kako pa je kaj Florjan???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 19:23:28
|
|
|
|
simonakr
|
katjuša kolk ste fletni!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 19:34:58
|
|
|
|
BarbaraGS
|
katjusa res ste luskani. Na katero igrico pa sta to tako veselo skakala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 20:02:06
|
|
|
|
Jutta
|
Ste tako hitre in pridne s čvekanjem, da vam zadnje čase sploh ne utegnem sledit Imamo ful dela z opremljanjem stanovanja... Vmes pa še obiski, sprehodi, papcanje, pančkanje... Sem prebrala vsaj zadnjo stran: Tanci - za shopping Katjusa - da gre Florijanu na bolje in res ful kul slikce. Je veselo pri vas Vidim, da se nekateri ful zbujate ponoči, drugi pa spite celo noč Mi smo nekje vmes - ponavadi se dojimo dvakrat, če se samo enkrat potem je to že ful uspeh.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 20:38:49
|
|
|
|
Katjusa
|
Punce hvala za pohvale:) IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS katjusa res ste luskani. Na katero igrico pa sta to tako veselo skakala? to so neke športne igre (PS2 play sports) in v drugih dveh slikah sta plesala hulahup Florjan je tak tak.... še kašlja malo tu pa tam jema pa dost meda pa slezov sirup..... v glavnem skos neki vročine mislim, da nima ker ni vroč merla pa nisem bom pred spanjem še zmerla, da vidim.... če bo dons pa ju3 brez bo mogoče šel v ponedeljek v vrtec čeprav s emi vse bolj zdi, da bo še v ponedeljek doma ma boljše, da se pozdravi kolkr se da da ne bo 2 dni v vrtcu in spet cel teden al pa še več doma in še koga da ne okuži tak da bomo vidli kako bo jutri.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 20:41:44
|
|
|
|
Katjusa
|
20 minut še čakam pol dam pa otroke možeku jst grem pa gledat košarko bom dons navijačica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 21:10:00
|
|
|
|
Onasiss
|
Na hitro... vsem za napredke, zobke, šopinge, dekliščne, prespane popoldneve, fajn kosila.... tanci-kruhove cmoke te lahk tud jaz naučim...ti bom napisala recept, sam ga moram poiskat..... Smo bli na otr. bazarju---špica, tanci Erik je full cortek....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 12.9.2009 21:16:41
|
|
|
|
Onasiss
|
No drugače pa smo dopoldne mal avtomobile čistili, itak je bilo twingiča potrebno generalno zglancat in se zdaj zelo šajna..... A se je piskot že vrnila z dopusta???
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?