vaney
|
valentinčica vidiš, kako imaš ti pametne punce Mene je pa glih včeraj moja mami (je na obisku čez vikend, da malo Anžeta lovi) gledala, kaj jaz jem za večerjo. Ona je spila 2 dcl jogurta, jaz pa četrt kile kruha, notri poli salama in sir, zraven pa pol litra sadnega jogurta, pa mi je bilo glih prav. Pa mi je rekla, da kam jaz to dajem Sem ji rekla, da je to glih ena normalna štručka zame in ena za v trebuhu Se je sam smejala. Zdaj vsaj G več ne teži, da moram bolj jest, ker se mi je ratalo zredit 2 kg Sam jaz bom vseeno še jedla Zdaj sem se spomnila, da si zadnjič pisala, kako te skrbi, ker bo razlika med tvojimi otroki velika. Pa ti povem, da moj mož je star 26, njegov brat pa 15 (11 let razlike), pa se super razumeta že od malega. Moj je bratca vozil po vasi, ko je bil še dojenček, zdaj sta pa prava kolega, njegov brat vidi mojega moža kot nek vzor, ga ful spoštuje in ga bolj upošteva kot starše...pa še eno kolegico imam, ki ima otroke stare 12, 6, 2 in čakajo še enega, pa se tudi super razumejo in čuvajo najmlajšega kot biser. Tako, da ti se nič ne sekiraj Jaz sem pa danes prav jezna na staromamo od mojega (živi v sp. nadstropju), ker je tako zaščitniška do Anžeta. Namreč, mali je začel ful ful tepst vse, ki mu pridejo blizu, brez izjem. Udari z roko, igračo, bilo čem. Zraven se pa smeje. In potem pride in te poboža. In se midva z možem, tast in tašča, moja mama...vsi, ki smo več z njim, trudimo na vse pretege, da bi mu sproti razlagali, da to ne gre, da ne sme, da boli..., potem pa pride staramama in reče, da kako je on bogi revček, da je še tako majhen in ne ve, kaj dela, da smo preveč strogi z njim in da nas ne bo maral. Da naj gre kar k njej v naročje, ker ona ga ima pa rada Potem še v naročju še njej prisoli klofuto, ona pa ga boža po glavi, kako je njej lubček, mišek, rožica....jaz pa vsa zraven, ker nam štrene meša in se ji ne da nič dopovedat... No, zdaj sem se skašljala za dobro jutro, da boste imele kaj brat Aja, sem pozabila napisat, da imam morfologijo 14.10. - joj, kje je še to