|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
11.9.2009 21:07:58   
zirafa76
Pozdravček
user posted image user posted image

Katie81....se strinjam, tudi mi bi par mesecev nazaj verjetno v nesreči slabo odnesli, ampak hvalabogu za avto in sedež...V to tudi jaz investiram..no, mi...user posted image

sem pa prilepla tale sedež...
http://www.britax-roemer.de/auto%2Dkindersitze/evolva%2D123%2Dplus/

Ker mi smo imeli to dilemo, premala za višjo skupino, enakega kot sedaj pa nismo hoteli, ker bi kasneje morali kupovati še enega...Ampak tudi tale je varen....Imaš takšne, ki imajo ISOFIX sistem in navadni sistem pritrjevanja ali oboje skupaj..tako da ni panike..je enako...So mi pa Romer zakon no....čerav je mala pogruntala, da si lahko roke sprosti in jih daje ven, ampak takoj ko ji rečem, si tlači roke nazaj...user posted image

A imate slučajno kaj namontirano za otroke v avtu??Za krajšanje časa, te viseče zadeve, DVD-je....?????

No, pa še nekaj o gibih...men se vsak večer oglaša prijetno...user posted image ..Danes smo še Izabeliono rokico dal tja, ker malo brcauser posted image ..se pa res premerava tam notri, ker je vedno drugje...user posted image

No, moj pa idhaja v sredo do januarja službeno v tujino...user posted image madonca, mi je kar hudo še sedaj, kaj šele bo...ampak upam, da bom zdržala vse skupaj..Z malo žirafo bo kar zanimivo...user posted image

papa...

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
11.9.2009 21:21:24   
Aja1
Naša je pa še kar komot v Romerju Kingu. Ima pa 95 cm in 15 kg. Tudi v višino je sedež še dovolj visok (še vsaj 5 cm). Jo bomo prestavili, ko bo nujno, ker se mi zdi sedež s 5 točkovnim varnostnim pasom bolj varen.
Mi nimamo nič namontirano zadaj (dvd,...). Mogoče ne bi bilo slabo za kakšno daljšo pot.

Jaz sem pa v ponedeljek mislila, da sem začutila brcike, zdaj pa do danes nič... user posted image  Bo treba še malo počakat.

Žirafa - do januarja ga ne bo? Uf...dolga bo. Še dobro, da imaš Izabelo, da bo čas hitreje minil. Pa z nami boš več čvekala. Ko pride nazaj, bo pa kmalu čas za akcijo. user posted image

Grem spat. Jutri bom rabila kar precej energije, ker bova s tamalo cel dan sami doma. Upam le, da ne bo sitna, ker ne bova šli nič ven. Moj gre na morje pomagat našim pospravit prikolico, tast in tašča pa sta tudi na morju, tako da varuške nimam... Bomo preživeli.
Lahko noč vsem.

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
12.9.2009 9:09:51   
ninček1
Dobro jutro zaspanke!

Vam vsem pošiljam enouser posted image za lepše jutro.Jaz sem svojo dozo kofeina že zaužila, zdaj pa čakam, da mi možek postreže zajtrk v posteljo...user posted image .Mmm se mi godi danes...

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
12.9.2009 9:27:22   
Aja1
Jutro.

Tudi midva sva že pozajtrkovali. Danes kar tople sendviče in čaj. user posted image

Zdaj se pa igrava. Neja kao peče piškotke, jaz jih pa jem.user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
12.9.2009 9:39:02   
valentinčica30
Aja pa ne veš da taki piškoti redijouser posted image user posted image user posted image . Moja mlajša je zmeri ko je tako kuhala, pobirala fore iz vrtca, te so bloj redilni, te manj, veš mami uni ta pravi piškoti tisti pa nič ne škodijo, a lahk odpremo eno škatlo?user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
12.9.2009 10:26:06   
vaney
valentinčicauser posted image user posted image user posted image  vidiš, kako imaš ti pametne punceuser posted image  Mene je pa glih včeraj moja mami (je na obisku čez vikend, da malo Anžeta lovi) gledala, kaj jaz jem za večerjo. Ona je spila 2 dcl jogurta, jaz pa četrt kile kruha, notri poli salama in sir, zraven pa pol litra sadnega jogurta, pa mi je bilo glih prav. Pa mi je rekla, da kam jaz to dajemuser posted image  Sem ji rekla, da je to glih ena normalna štručka zame in ena za user posted image  v trebuhuuser posted image  Se je sam smejala. Zdaj vsaj G več ne teži, da moram bolj jest, ker se mi je ratalo zredit 2 kguser posted image  Sam jaz bom vseeno še jedlauser posted image

Zdaj sem se spomnila, da si zadnjič pisala, kako te skrbi, ker bo razlika med tvojimi otroki velika. Pa ti povem, da moj mož je star 26, njegov brat pa 15 (11 let razlike), pa se super razumeta že od malega. Moj je bratca vozil po vasi, ko je bil še dojenček, zdaj sta pa prava kolega, njegov brat vidi mojega moža kot nek vzor, ga ful spoštuje in ga bolj upošteva kot starše...pa še eno kolegico imam, ki ima otroke stare 12, 6, 2 in čakajo še enega, pa se tudi super razumejo in čuvajo najmlajšega kot biser. Tako, da ti se nič ne sekirajuser posted image

Jaz sem pa danes prav jezna na staromamo od mojega (živi v sp. nadstropju), ker je tako zaščitniška do Anžeta. Namreč, mali je začel ful ful tepst vse, ki mu pridejo blizu, brez izjem. Udari z roko, igračo, bilo čem. Zraven se pa smeje. In potem pride in te poboža. In se midva z možem, tast in tašča, moja mama...vsi, ki smo več z njim, trudimo na vse pretege, da bi mu sproti razlagali, da to ne gre, da ne sme, da boli..., potem pa pride staramama in reče, da kako je on bogi revček, da je še tako majhen in ne ve, kaj dela, da smo preveč strogi z njim in da nas ne bo maral. Da naj gre kar k njej v naročje, ker ona ga ima pa radauser posted image  Potem še v naročju še njej prisoli klofuto, ona pa ga boža po glavi, kako je njej lubček, mišek, rožica....jaz pa vsa user posted image  zraven, ker nam štrene meša in se ji ne da nič dopovedat... No, zdaj sem se skašljala za dobro jutro, da boste imele kaj bratuser posted image

Aja, sem pozabila napisat, da imam morfologijo 14.10. - joj, kje je še touser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
12.9.2009 10:44:43   
valentinčica30
Vaney kako je Anže,boljše?? Sem te pozabla včeri vprašat, zlo grdo od meneuser posted image .
Moji dve sta danes čudežno ozdraveli. Malo še iz nosov pušča drugače sta pa ok, sam tečni pa še zmeri, ker bi radi šli v kino v LJ, jaz pa tak nisem za nikamor.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
12.9.2009 11:03:44   
vaney
valentinčica, Anže je ok, samo iz nosa spet teče, mu samo 1. dan, ko je prišel iz bolnice ni. Zdaj je pa šel vsak dan 2x po pol ure malo ven, ker se bo njemu in nam zmešalo noter, pa je takoj spet šmrkast. Drugače je ok, ampak AB dajat je pa živo mučenje...pa bomo tudi to zmagali. Močno upam, da bo vse ok in da gre v ponedeljek v vrtec. Drugače pa ni panike, sva imeli včeraj druge temeuser posted image
Aja, jaz sem si šla potem včeraj računat bolniško in mi pride 30 dni šele 6.10. (delam pon-petek), tako da bom na komisijski samo 8 dni oz. 6 delovnihuser posted image  Dobro, da si mi povedala, kako to greuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2358
12.9.2009 11:05:38   
vaney
Drugače bi pa jaz tuuuudi kam šla, pa prvo mi vožnja z avtom več ne paše najbolj (ponavadi se ful rada vozim) kot drugo pa se z bolniško tudi ni za hecat preveč. Pa naj gre mož z njima, če ti ne moreš.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
12.9.2009 15:07:14   
ninček1

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

SEPTEMBER
14.9 - *dotika*(2), rosa2(2), julieb(3)
15.9.- julieb, smuki
16.9.- babajči(2), MATEJKA_(4), zvesta(4), dreja80
17.9.- Cappy96
18.9.- P1ka23(3)
21.9.- elaaa, bauky, Aja1
22.9.- lily86
23.9.- bili83,punsha
24.9.- rosa2
25.9.-lunca83
28.9.- kati81
29.9- žirafa76,Lara73,neja.mat
 30.9.- niwci,plouse

OKTOBER

1.10.- rožca26
2.10.- Lara73
5.10 - tajab

6.10.- fiesta, kora33,astralis(4), nattasha,
7.10.- valentinčica30 

8.10.- mucica2
9.10.- ninček1
13.10.-zimska
14.10.-vaney

15.10. - JanaB
20.10.-Nattasha
21.10.- ninček1(4)

NOVEMBER

9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
12.9.2009 15:07:24   
Astralis
Ahoj user posted image ,
se 3 dni nazaj sem bila cisto na koncu, v solzah, spat nisem mogla od zaskrbljenosti...
Namrec, moja G mi je na rednem pregledu v 16t+2 dala narest (najbrz se SLO rece presejalni) krvni test, ki je totalno pokvaril odlicne izvide NS. Test je bil pozitiven v dveh vrednostih hormonov, zato naj bi bil sum na DS ali razcep nevralne cevi, oz. zajcja ustnica ali celo Turnerjev sindorm (otrok nikoli ne zraste). Take groze nikomur ne privoscim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na sreco me je genetik takoj sprejel in me urgentno v 16+5 poslal na zelo natancni UZ na kliniko. Tam pa...
user posted image zdravo, z leeeepimi ustnicami, noskem, popolnma skladnim telescem, dolgimi nogicami in vzorno oblikovano peto res lepo vidno zdravo hrbtenjaco in popolnoma odgovarjajocim telesnim meram za to obdobje in vsi notranji organi superfajn... Namec, ce bi bilo kaj narobe, bi bilo vsaj v enem telesnem predelu videti odebelitev, neskladnost, zatrdlino...
Za DS pa je tako, da je obicajno vrednost enih hormonov visoka, druga pa nizka. Pri meni sta rahlo visja oba, kar je bilo vsem cudno. RAZEN, ce naj ne bi bila dvojcka ali pa je prislo do krvavitev.
No in takoj je UZ pokazal nehomogeno posteljico z ostanki hematoma. Jasno, jaz sem v 7t zelo kravela (ker sem trapa sla na vrt in celo popoldne izkopavala zilave korenine bezga - odporen ko hudic, se razraste kot plevel!)... No potem sem pa 3 tedne lezala, jemala Uterogestan in upala, da bomo preziveli...
UF!!!! Vsaj vzrok pojasnen!user posted image

Se je slucajno se kateri primerilo podobno? Tole s hormonskimi testi? Kateri, ki je v zacetku krvavela?

Kljub vsemu mi svetujejo se AC, ceprav je naju z mozem UZ oba preprical in tudi mnenje na UZ sta podala 2 razlicna doktorja.

Srce noce AC, razum pa se nekako bi.

Vesela bom kaksnega nasveta, mnenja ceprav se itak odlocim sama.

In KONCNOOOOOOO smo izvedeli tudi spol, 90% je to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako sem cutila in si zelela :)

Zdaj se pocutim zelo dobro in sem optimisticna.

Morfologijo imam tako 5.10.09, v porodnisnico sem se uspesno prijavila.

< Sporočilo je popravil Astralis -- 12.9.2009 15:12:16 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
12.9.2009 15:25:19   
Aja1
Astralis - groza. Verjamem, da ti je bilo hudo 100 na urouser posted image . Ampak še dobro, da so te potem hitro vzeli na UZ in vaju potolažili. Vse bo OK. Jaz bi na tvojem mestu šla na AC (če ti brezplačno pripada). Boš veliko bolj mirna. Drži se in glej optimistično. VSE BO OK. Imela bosta zdravo punčko. user posted image

(odgovor članu Astralis)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
12.9.2009 15:30:23   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Aja pa ne veš da taki piškoti redijouser posted image user posted image user posted image . Moja mlajša je zmeri ko je tako kuhala, pobirala fore iz vrtca, te so bloj redilni, te manj, veš mami uni ta pravi piškoti tisti pa nič ne škodijo, a lahk odpremo eno škatlo?user posted image user posted image

Taki so najboljši. Pa če jih 100 poješ, se nič ne zrediš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2363
12.9.2009 16:40:09   
vaney
No, pa sem prezgodaj rekla, da smo ok. Anže je po opoldanskem spanju spet  zakuhal, iz čistega mira na 38,5. Jaz ne vem, s čim sem se nekomu tam gor zamerilauser posted image  To je že 3. vročina v zadnjih 3 tednih. Groza. No, še vseeno upam, da je samo kaj prehodnega in hitro mine...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
12.9.2009 16:41:00   
vaney
Astralis, tole je bilo pa čisto prekruto...Ampak glavno, da je zdaj okuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
12.9.2009 17:03:39   
zirafa76
pozdrav

ASTRALIS.....MOJ BOG, user posted image , ampak vem o čem govoriš..hvalabogu je vse vredu, jaaz sem morala do konca..ampak pustimo to...AC...veš, meni je bila ponujena, če sedajle testi ne bi bili vredu, hvalabogu so bili..Sem pa imela veliko dilemo, kaj storiti, če ne bi bili, ker je sicer minimalna, ampak je verjetnost splava, je zanesljiva, ampak potem kaj storiti, če ti povejo, da je kaj narobe oz.da bi bilo kaj lahko narobe, ker 100 proc. pa tudi ni....kaj bi naredila z otročičkom??..meni je recimo v prvi nosečnosti niso delali, pa bi jo morali, ampak ker so bili dvojčki, sem rekla ne..meni je tudi moj g. rekel NE, čeprav so v LJ forsirali..Moj g. je drugače tukaj v Bratislavi, ampak takrat sem ravno bila nekaj doma, pa sem šla v LJ...In nisem šla, kar mi še danes ni žal, ker vem, kako bi se odločila...da jih pripeljem do konca, pa naj bo kar bo..In sem jih...in še nekaj..testi na NS niso bili idealni, nato so še odkrili, da ima kao Izabela odebeljeno vratno svetlino....in da to ni vredo, pa obseg glave itd...no, zaenkrat je zdrava kot riba, o tem sploh niso več govorili...cela zmeda s temi testi...
Tvoji krvni testi niso vredu, vendar UZ trdi drugače...če so te res pregledali kot je treba, ne pojdi..ampak če te bo celo nosečnost do rojstva razjedal dvom, ti svetujem, da pojdi na AC, ker vem, da ne boš mogla pozabiti, pa ni vredno, da se ogromno sekiraš in si pod stresom še nadaljne tedne...sama pri sebi razčisti, v kaj verjameš, če pa te razjeda mala senca dvoma, pojdi..boš vsaj mirna in boš uživala do konca, ker drugače se boš skozi spraševala po tiho, kaj pa če.....in ne pozabi, da se na UZ včasih ne vidi vsega...določene stvari lahko odkrijejo ko je otrok rojen....tako je bilo pri nas...
AMPAK VERJAMEM, DA JE VSE KUL....user posted image user posted image

drugače pa čestitke za user posted image user posted image user posted image ........

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
12.9.2009 17:04:12   
zirafa76
aja..

kaj je hujšeuser posted image ..hamburger ali napolitanke Manner????user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
12.9.2009 17:52:58   
ninček1
Žirafa, to so napolitanke Manner v hamburgerjuuser posted image !

Astralis, sploh si ne morem predstavljat kaj si doživljala.Ampak hvala bogu, da je bil ultrazvok vredu, vendar, tako kot ti je rekla Žirafa, če te bo to zdaj žrlo in boš v dvomih raje idi na AC, da se pomiriš. Jaz sem taki paničar , da bi sigurno šla.
Jaz tudi mislim, da je vse okej, če so ti tako rekli po podrobnem pregledu.Čestitam za punčkouser posted image user posted image user posted image .

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
12.9.2009 19:30:29   
niwci
Astrtalis to pa je user posted image , da te tako prestrašijo. Hvalabogu kaže vse vredu in čestitke za user posted image .

Ninček moja morfologija je pestavljena iz 30. na 29.9. user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
12.9.2009 19:38:43   
kora33
hi,
dans je pa tud zame en dan od katastrofe...še dobro, da je ta čvek, da lahko občasno komu zatežimo...glava me boli, da mi bo dol padla...pa ne sam glava...vsaka mišica po celem telesu...vročine sicer še ni....HB....ko bo pa ta bom pa itak dobila živčni zlom, ker bom sama sebe stoposto prepričala, da mam ta novo gripo....sem ful paničar kar se bolezni tiče....v službi sem mislila, da ne bom preživela...sem zjutraj skoraj padla skup...pa še pol enkrat je bilo hudo.....no zdaj je malo boljše...samo glava pa še boli....zdravil že asploh ne jemljem...če ni res nuja..zdaj v user posted image  pa še sploh ne....
pa še sama sem....no sama sva z nacetom...user posted image  je že od četrtka na trgatvi....user posted image ...sem pa res slabe volje dans...upam, da je vse skupaj samo od utrujenosti in bo jutri, ko mam prosto nedeljo in se bom naspala...boljše....
astralis - poslušaj svoje srce...če ti pravi ....pojdi na AC...drugače pa...misli pozitivno.....če zdaj na UZ niso ugotovili kaj narobe...pol ok...ta test pa pogosto pokvari rezultate NS...tako da....brez veze...včasih pomislim, kako je bilo v bistvu boljš našim mamam, ko še ni bilo vseh teh testov...one so jokale, če je slučajno katera morala na UZ, ker je to pomenilo, da je skoraj gotovo nekaj narobe z user posted image ......
no lepo se imejte....papa

sreča je

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
12.9.2009 19:40:05   
ninček1

user posted image

user posted image

PREGLEDI:

SEPTEMBER
14.9 - *dotika*(2), rosa2(2), julieb(3)
15.9.- julieb, smuki
16.9.- babajči(2), MATEJKA_(4), zvesta(4), dreja80
17.9.- Cappy96
18.9.- P1ka23(3)
21.9.- elaaa, bauky, Aja1
22.9.- lily86
23.9.- bili83,punsha
24.9.- rosa2
25.9.-lunca83
28.9.- kati81
29.9- žirafa76,Lara73,neja.mat, niwci
 30.9.- plouse

OKTOBER

1.10.- rožca26
2.10.- Lara73
5.10 - tajab

6.10.- fiesta, kora33,astralis(4), nattasha,
7.10.- valentinčica30 

8.10.- mucica2
9.10.- ninček1
13.10.-zimska
14.10.-vaney

15.10. - JanaB
20.10.-Nattasha
21.10.- ninček1(4)

NOVEMBER

9.11.- Zimska (3D)

*drugi pregled (in nadaljnji)
*morfologija 

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
12.9.2009 20:01:42   
ninček1
E boga Kora, pa ne še ti.Jaz moram rečt, da sem se s čaji k sebi spravla, čeprav še vedno malo smrkam in me tu in tam mrazi vsaj vročine več nimam. Je pa kriv ta prehod verjetno, danes je spet fajn švasalo, ko nisi na soncu pa je kar hladno.
Probaj čajčke, česen, kis...pa boš že okej.Jaz si ful limonade delam.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
12.9.2009 20:03:22   
ninček1
Niwci, sem ti popravila.Če se že prej rekla se opravičujem, ampak nisem zasledila.Veš da rade volje prevzamem sezname, trenutno imam čas, tako da brez skrbi...user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
12.9.2009 20:16:46   
Nattasha
Čer!

Kaj zdaj lepotice moje? So vam vaši otročki vse vitamine pojedli, pa ste podlegle telim prvim viruskom? Pomoje je res bolj to, da je prehodno obdobje. Naše ambulante so polne otrok z res visokimi temperaturami, ampak imajo vsi viroze in se jim nič ne daje. Res so bogi, Mogoče ste ve, ki imate svoje malče že v vrtcih kaj od njih odnesle? No ja upam, da se boste hitro pozdravile in uživale zdaj, ko smo baje najlepše in se bomo najboljše počutile.

No jaz uživam z mojim, ki se je vrnil s Poljske, zdaj se pustim malo razvajat. Pol pa kuhat en puding, da go pocrklam, ko pride s tekme.

PAPA

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
12.9.2009 21:12:03   
ninček1
No super...še ena, ki ima takega športnega fanatika kot jazuser posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.