|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
12.9.2009 9:35:54   
Tanik
dobro jutro,

pri meni po starem, razen vsake toliko bolečine v trebuhu, v spodnjem delu. verejnto je to normalno a ne? ve ki ste že tik pred porodom to najbolj veste.
sem pa imela včeraj napad sladkega, čokolada, čokoladni puding. potem je pa mali ful migal pa revčku se je kolcalo.

drugače pa čakam vaše sms, lubenička,...user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Lubenička)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
12.9.2009 9:39:22   
Erdbeere
aja sej res user posted image user posted image user posted image me je zmotl, sem bila skoz prepričana, da da smo 13. v ponedeljek in pol narobe računam...sem tud G včeraj rekla k je rekla v pon se vidimo, aha 13. pa je rekla ne 14 user posted image user posted image

Evo Tanik, jaz imam pa danes napad na čokolado, sem iz A dobila eno najboljšo čokolado pa jo kr lepo hrustam, je tko dobra jagodna user posted image Treba zdele napolnit zaloge, ker potem ko bom dojila takih razvad ne bo smelo biti, da ne bo user posted image preveč zvijalo

Neposredna povezava do sporočila: 4752
12.9.2009 9:39:52   
klaja
Anitka7 moja Julija je stara 3 leta in 2 meseca.

Gremo sedaj ven, ker sta obe sitni, da je groza!

Neposredna povezava do sporočila: 4753
12.9.2009 9:52:53   
Bety11
Anitka7....Jaz sem iz okolice P,bolj na jug....toplejši kraji...topli ljudje, odprti, prijazni,gostoljubni....user posted image

Erdbeere.....Jaz si za prehlade pomagam s domačimi zdravili. Razredčim jabolčni kis in to pijem. Naribam česna, zmešam s kislo smetano in mažem na kruh. Tudi najhujše viroze in težave sem premagala v treh dneh...Tiste, malo lažje prehlade pa kar v enem dnevu. Kis pobije vse bakterije, česen pa je naravni antibiotik. Kislo okolje je tudi za nožnico prijazno, saj gljivice uničuje....Vse skupaj pa dvigne imunski sistem.

Lubenička, barika....Mislim na vas in želim  neboleč porod.

Ali ste mogoče brale članek v reviji Moj malček o tem, da so naši dojnčki še vedno potrebni maternice še tri mesece po rojstvu? To naj bi bil četrti semester nosečnosti. Ta članek je predložila tudi pediatrinja na forumu MON, pod temo JOK IN TOLAŽBA. Govori o kolikah tudi. Zanimivo....

Zato ni nič narobe, če ste čez rok....Kvečjemu lahko samo pozitivno za user posted image .....

Srečno punce....

Neposredna povezava do sporočila: 4754
12.9.2009 10:21:36   
dolenjka
Edberee, jaz imam tudi malo vneto grlo, pa ene 2x na dan si moram nos obrisat, upam,d a se nič ne razvije user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
12.9.2009 10:23:45   
Erdbeere
ja dolenjka sej nič čudnega, če je pa tako butasto vreme user posted image

Mah bo že...sej malenkost je boljše, sem si rutko okrog vratu navezala, nos se je pa tud uspel odpret.

Zdej pa grem se spokat iz pižame, pa cunje obesit pa po tleh pomit pol pa kosilo skuhat, da bom popoldan lahko počivala user posted image user posted image user posted image če verjame kdo v pravljice. Ne vem, če ne bomo šli danes še enkrat na bazar user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
12.9.2009 10:59:56   
dolenjka
Mi smo tudi nekaj na to temo razmišljali včeraj, da bi danes ponovili "izlet" na bazar user posted image

Lejte kakšno vreme nas čaka, glih za počitek pred porodom user posted image  http://www.pro-vreme.net/index.php?id=4

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
12.9.2009 11:02:19   
Erdbeere
ja dolenjka...vreme je obupno, namest da bi bila lepa jesen, da bi mi lahko še kaj vozičkali, no sej jest bom, samo, da se naš user posted image odloči pokukat na svet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
12.9.2009 11:03:28   
baby blue
Evo mene iz ctg-ja... Jah kaj naj rečem... Žalost... Nekaj manjših popadkov to je pa tudi vse user posted image ... Srček lepo bije tako kot mora... Sem mu potem rekla da krče v jajčnikih in pa v križu pa čutim ctg je pa komaj kaj zaznal... Tako da najbrž bomo šli kar čez rok... Je rekel kontrola čez dva dni če ne bo kaj prej... Jah ko da vrjamem da bo... Po pravici povedano sem kar malo žalostna ratala ko ctg ni pokazal skoraj nič user posted image ... Odprta sem še zmeri za 2 prsta to je pa to... Sam nič mi ni napisal ure za naslednjič tako da ne vem kdaj sploh imam naslednji pregled no ob kateri uri...

Nič grem eno urco odležat noč ni bila ravno najboljša...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
12.9.2009 11:38:25   
Erdbeere
ja baby blue, potem pa še kr mal počakaj...sej mogoče bo pa kmalu no....ti imaš vsaj kakšne znake, pri meni ni pa nič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
12.9.2009 11:38:48   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

Barika...ti si jutr že 10 dni čez rok,a ne? kdaj pa nameravajo kej sprožt, če ne bo nč? user posted image

čakajo 14 dni čez rok ..

aja, CTG je lep, kaže malo popadkov, ampak se ji še ne zdi, da bi bilo to to...

Neposredna povezava do sporočila: 4761
12.9.2009 11:39:07   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

Dobro jutro user posted image

Jest bom znorela....zdej ko bo počasi treba rodit sem staknila fullllllllll vneto grlo....zelen gnoj kar leti ven iz mene, zabasan nos pa še sitna sem...Spala sem sicer ok.

...nos pa tudi mene jezi (se rešim zobobola pa pride še to) in ponoči nič ne spim, ker ne morem prav dihat..skozi usta pa nisem navajena..fiziološko si skoz šopam pa nič ne pomaga... sem baje danes tako smrčala, da me je moj user posted image  2x ruknil, pa nisem trznila, pol pa mi je prav rekel, da naj se obrnem, da spat ne more, ker sem glasna user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
12.9.2009 11:44:14   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

Barika...ti si jutr že 10 dni čez rok,a ne? kdaj pa nameravajo kej sprožt, če ne bo nč? user posted image

čakajo 14 dni čez rok ..

aja, CTG je lep, kaže malo popadkov, ampak se ji še ne zdi, da bi bilo to to...

..predolgo čakajo... jaz bi že pop.izdla.. user posted image
...ti povem nekaj...moja znanka je šla predvčerajšnjim v CE P, ker je začela krvaveti..rok ima 20.9 in rodila bo s CR, ker je tudi v prvo tako in so se tudi zdaj dogovorili...no, v P  so se ji krvavitve ustavile in oni bodo zdaj čakali do 20.9., da ji bodo naredili CR.. in ona mora biti seveda v P ves ta čas..meni se zdi to brez veze..vedo, da bo imela carskega pa bi ji ga komot lahko par dni prej naredili... sej nevem kaj naj si mislim..
..mogoče bosta pa celo skupaj v sobi user posted image  ..

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
12.9.2009 12:24:29   
barika
Jullie, men se zdi, da so "carice" v posebi sobi, 1 in 2, vsaj predlani je bilo tako.

no, do naslednje sobote bom pa tudi jaz verjetno že odrešena, sam pa nimam varstva za malega user posted image , tak da bom po vsej verjetnosti sama.user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
12.9.2009 13:12:18   
oktavija

Jullie, men se zdi, da so "carice" v posebi sobi, 1 in 2, vsaj predlani je bilo tako.

no, do naslednje sobote bom pa tudi jaz verjetno že odrešena, sam pa nimam varstva za malega user posted image , tak da bom po vsej verjetnosti sama.user posted image

Halo Barika!!!

A ti si tudi še doma???
A se jutri vidiva na CTG-ju...?
Nič ne skrbi sej ne boš edina ki bo verjetno sama v porodni... sej veš da imamo super babice pa bo tudi ok...
Jaz bom jutri tam med 9-10 uro... sej se bova tako videle..razen če boš šla ti prej rodit...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
12.9.2009 14:32:53   
aromaja
Jaz se pa ne strinjam, da je neki blazno v redu za otroka, če gre čez rok. Po roku posteljica vedno slabše opravlja svojo nalogo in ne vidim, kaj v tem dobrega za otroka.

Se pa javljam iz p. kjer sem pristala, ker sem čez rok, ker imam še povišan pritisk in beljakovine v vodi. Ceu žur. Še vedno zaprta, na CTGju do zdaj en kvazi popadek...če ne bo prej razloga, mi bodo v ponedeljek sprožili porod.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
12.9.2009 15:23:06   
baby blue
Se strinjam s tabo aromaja glede tega da ni zelo dobro za otroka če je čez rok... Kvaliteta posteljice je vedno slabša s tem da je lahko potem tudi v njej že prvo blato dojenčka... In tudi otrok potem ni več tako zaščiten kot prej...

aromaja držim pesti da bo vse OK user posted image

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
12.9.2009 15:36:09   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Halo Barika!!!

A ti si tudi še doma???
A se jutri vidiva na CTG-ju...?
Nič ne skrbi sej ne boš edina ki bo verjetno sama v porodni... sej veš da imamo super babice pa bo tudi ok...
Jaz bom jutri tam med 9-10 uro... sej se bova tako videle..razen če boš šla ti prej rodit...user posted image user posted image user posted image user posted image

a si špricala danes?? user posted image user posted image user posted image smo bile vse "stare" na raportu do 10. ure, tebe pa nikjeruser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
12.9.2009 15:44:02   
Erdbeere
aromaja a ti si v LJ porodnišnici? Imam eno kolegico tam, k me je okrog poldneva klicala, da je tudi notri ostala in mora po stopnicah hodit gor in dol user posted image user posted image

Upam, da se meni čimprej začne in grem kr direkt v akcijo, brez sprožanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
12.9.2009 16:00:29   
baby blue
Jst tudi upam da ne bo potrebna sprožitev čeprav še nisem čez rok... Upam da bo šlo kar naravno... Me je prej en tak močan krč usekal od jajčnikov do zgornjega dela maternice da sem kar sapo zadržala... 

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
12.9.2009 17:32:12   
simonae
Pozdravljene!

Čestitke vsem novim mamicam!!

Baby blue - ja upam, da te kmalu ponese v P. Enako Barika tebi.

Glede tega, kaj pomeni za otroka, če si/je čez rok, pa je po mojem vse odvisno od tega, ali je posteljica še "prava" in opravlja svojo nalogo. Moj prvi porod je bil čez rok in oni bi čakali približno 14 dni... Pa sem spontano rodila prej in je bil zadnji čas. A komentar spoštovanega g. Cerarja je bil (v članku kmalu po tem), da je tako težko ugotoviti točen DP, ker ženske ne vedo kdaj so imele zadnjo menstruacijouser posted image .

Se mi pa zdi, da trenutno še nisem nič pripravljena na porod. Računam, da bom med 25. septembrom in 1. oktobrom. Prej pa nisem pripravljenauser posted image - pa še nočem prehitevatuser posted image !

Lepe porode vsem v vrsti in nežne začetke mamicam!

Neposredna povezava do sporočila: 4771
12.9.2009 17:33:41   
simonae
Sonček Lara srečno s selitvijo in aparaturami.

A pol si še 2v1? Ni bil tisto čep?

LP

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
12.9.2009 18:12:36   
Bety11
Simonae....se podpišem pod tvoj post..user posted image

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
12.9.2009 18:25:09   
baby blue
Se vidi da je bil danes lep in topel dan ker je zatišje tu gori user posted image Ali pa ste že vse na poti v Rim user posted image user posted image

Jst sem pa glavne stopnice pometla zdej sem pa ravno izpod tuša... Je prav pasalo

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
12.9.2009 18:34:06   
Erdbeere
mi gremo pa zdajle v trgovino...smo celo popoldne okrog hiše pospravljali pa garažo pa tko zdej pa sinu hitro superge kupit, da ne bo revež bos okrog hodil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?