Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:12:35
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči ti si pa fullll aktivna zadnje čase,.....obe2 s katjušo sta mal čudne odkar sta z morja pršle,.... nimam pojma kaj vaju ju pičl uuuuuuuuuuu črticaa dej to mal obširneje razloži. Upam, da stojiš za svojimi besedami če ti kej ne paše naju lahko komot ignoriraš (vsaj mene) me ne moti.... ne mi pa metat take...... joj boće mile,....človk pusti 52 postov,...pride nazaj in sam tole dobi ja jz mam močan občutk da vaja neki žul odkar sta pršle z morja,..sicer ne vem če je temu res tako,..sam na vsake 10 strani pišeta sam da najbol da se samvrneta na morje,..al da nj ignoriramo vajine poste,....vse kuj zagrabta k pes kost,... ne vem če vaja kej mot,...lahko povesta,...jz ne vem a so to osebne stvari al kako drugače,...zarad mene se lah tud po ZS zmenmo,... sam na K mi gre, da morm merkat da slučajno nam kej takega napisala da bi vaju užalila,...ker res nisem s tem namenom na tem forumu,.... ne vem mogoče se to sam meni zdi,..al pa tud kšni drugi punci tukaj gori ne bom napisala brez zamere,..ker se mi ne zdi da sem napisala kaj tekega, kar bilahko zamerili!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:13:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki ka pa če bi se kr v vrsto postavle veš kaj to se pa ne bom šla sej pa jih je dost zakaj bi se v vrsto postavljale na kitajskem lahko ima vsaka 7
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:13:25
|
|
|
|
tanci29
|
kajuša-pr men ga ud ni pomoje ga je mlae slikala pr seb doma zdej nam pa luše dela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:13:56
|
|
|
|
baki
|
mogoč pa rabim še kako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:15:06
|
|
|
|
baki
|
ne vem še bi ga rada menjala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:15:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kajuša-pr men ga ud ni pomoje ga je mlae slikala pr seb doma zdej nam pa luše dela a misliš da ga je v svoji bani slikala..... jo gremo iskat nekje blizi leclerka je doma sej bome vidle v kateri kopalnici se bo najbolj okno rosilo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:16:56
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki ka pa če bi se kr v vrsto postavle Kva, a za luknjo
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:17:55
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kajuša-pr men ga ud ni pomoje ga je mlae slikala pr seb doma zdej nam pa luše dela a misliš da ga je v svoji bani slikala..... jo gremo iskat nekje blizi leclerka je doma sej bome vidle v kateri kopalnici se bo najbolj okno rosilo s kulikoperja se bon akoj idlo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:18:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kajuša-pr men ga ud ni pomoje ga je mlae slikala pr seb doma zdej nam pa luše dela Ja.....sam ne vem kam naj ga zdaj zbašem , ker je Onasis na poti domov...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:18:42
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea ok sory popravljam..... tale pa ima nekaj barve na sebi tale je zih od balonchy od vzadaj..... Kaj sm pa jst zdej kriva??? Nism na tekočem... berem komi 91 stran
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:18:54
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: baki ka pa če bi se kr v vrsto postavle Kva, a za luknjo jes grem raj u bano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:19:19
|
|
|
|
baki
|
kura gleda luknjo men se lušta banditosa......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:19:37
|
|
|
|
Onasiss
|
anci....full si uda..... o je oro....dobr da i vojga oža doa.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:19:52
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 kajuša-pr men ga ud ni pomoje ga je mlae slikala pr seb doma zdej nam pa luše dela a misliš da ga je v svoji bani slikala..... jo gremo iskat nekje blizi leclerka je doma sej bome vidle v kateri kopalnici se bo najbolj okno rosilo s kulikoperja se bon akoj idlo... Kaj pa tebe mrka??? A rabim kak slovar al me ekran je.be?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:20:00
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy cita imaš ZS Ti tudi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:20:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči ti si pa fullll aktivna zadnje čase,.....obe2 s katjušo sta mal čudne odkar sta z morja pršle,.... nimam pojma kaj vaju ju pičl uuuuuuuuuuu črticaa dej to mal obširneje razloži. Upam, da stojiš za svojimi besedami če ti kej ne paše naju lahko komot ignoriraš (vsaj mene) me ne moti.... ne mi pa metat take...... joj boće mile,....človk pusti 52 postov,...pride nazaj in sam tole dobi ja jz mam močan občutk da vaja neki žul odkar sta pršle z morja,..sicer ne vem če je temu res tako,..sam na vsake 10 strani pišeta sam da najbol da se samvrneta na morje,..al da nj ignoriramo vajine poste,....vse kuj zagrabta k pes kost,... ne vem če vaja kej mot,...lahko povesta,...jz ne vem a so to osebne stvari al kako drugače,...zarad mene se lah tud po ZS zmenmo,... sam na K mi gre, da morm merkat da slučajno nam kej takega napisala da bi vaju užalila,...ker res nisem s tem namenom na tem forumu,.... ne vem mogoče se to sam meni zdi,..al pa tud kšni drugi punci tukaj gori ne bom napisala brez zamere,..ker se mi ne zdi da sem napisala kaj tekega, kar bilahko zamerili! ne da se mi s tabo obadat.... in kje točno sem pisala da nej kdo ignorira moje poste samo tebi to prejle in še nobeni drugi vsaj ne da bi se jst spomnla.... in očitno tebe neki moti če praviš, da sme čudne..... ja najbrž sme se na morju zmenle da bome za vsako besedico užaljene..... mah brezveze, da se s tabo ukvarjam sej pa je na forumu dost članic..... tak da če je kak problem lahko tud ne obstajaš..... ja to je zdej grdo ampak, če te kej moti pač povej direkt kaj te moti ne pa da pišeš da sme čudne nazaj prišle ker morje nima nobene veze z mojimi občutki..... grem žurat:) pa en pir si grem odpret
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:20:46
|
|
|
|
tanci29
|
balony boš pol brala zdej je neka žurka ukile pa mlea ene slike ala klele okol zdej so pa babe čis dije.....aja pa men ipkonia ne dela ko da ne boš misnla da sem mal čoraa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:20:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki kura gleda luknjo men se lušta banditosa...... Ma pij vodo pa se deli, da je Bandidos....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:21:17
|
|
|
|
Balonchy
|
A se lahk pohvalm??? Mam nov avto Zdej pa zihr na RR srečanje pridem!!! Kdaj bo???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:21:26
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea anci....full si uda..... o je oro....dobr da i vojga oža doa..... a zdej pa teb neki šteka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:22:32
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy A se lahk pohvalm??? Mam nov avto Zdej pa zihr na RR srečanje pridem!!! Kdaj bo??? bravo za avto a nas boš k sebi povabla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:23:33
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 balony boš pol brala zdej je neka žurka ukile pa mlea ene slike ala klele okol zdej so pa babe čis dije.....aja pa men ipkonia ne dela ko da ne boš misnla da sem mal čoraa Uuuuuuuu jeb.emti Tanči.... A misliš, da bom jst to razvozlala??? Si grem enga kozla odprt... morda bo bolj gladko steklo!?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:23:43
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo je tortta je narejena....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:23:59
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy A se lahk pohvalm??? Mam nov avto Zdej pa zihr na RR srečanje pridem!!! Kdaj bo??? učeri supera za kar
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 11.9.2009 22:24:18
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy A se lahk pohvalm??? Mam nov avto Zdej pa zihr na RR srečanje pridem!!! Kdaj bo??? Kakšnega... a mi boš konkurenco delala???
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?