|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
11.9.2009 22:12:35   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

majči ti si pa fullll aktivna zadnje čase,.....obe2 s katjušo sta mal čudne odkar sta z morja pršle,....
nimam pojma kaj vaju ju pičluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuu črticaa dej to mal obširneje razloži. Upam, da stojiš za svojimi besedamiuser posted image user posted image user posted image user posted image če ti kej ne paše naju lahko komot ignoriraš (vsaj mene) me ne moti.... ne mi pa metat take......

joj boće mile,....človk pusti 52 postov,...pride nazaj in sam tole dobiuser posted image

ja jz mam močan občutk da vaja neki žul odkar sta pršle z morja,..sicer ne vem če je temu res tako,..sam na vsake 10 strani pišeta sam da najbol da se samvrneta na morje,..al da nj ignoriramo vajine poste,....vse kuj zagrabta k pes kost,...
ne vem če vaja kej mot,...lahko povesta,...jz ne vem a so to osebne stvari al kako drugače,...zarad mene se lah tud po ZS zmenmo,...
sam na K mi gre, da morm merkat da slučajno nam kej takega napisala da bi vaju užalila,...ker res nisem s tem namenom na tem forumu,....

ne vem mogoče se to sam meni zdi,..al pa tud kšni drugi punci tukaj goriuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne bom napisala brez zamere,..ker se mi ne zdi da sem napisala kaj tekega, kar bilahko zamerili!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
11.9.2009 22:13:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

ka pa če bi se kr v vrsto postavle

veš kaj to se pa ne bom šla sej pa jih je dost zakaj bi se v vrsto postavljaleuser posted image user posted image na kitajskem lahko ima vsaka 7user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
11.9.2009 22:13:25   
tanci29
kajuša-pr men ga ud ni pomoje ga je mlae slikala pr seb doma zdej nam pa luše dela

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
11.9.2009 22:13:56   
baki
mogoč pa rabim še kakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
11.9.2009 22:15:06   
baki
ne vem še bi ga rada menjalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
11.9.2009 22:15:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

kajuša-pr men ga ud ni pomoje ga je mlae slikala pr seb doma zdej nam pa luše dela

a misliš da ga je v svoji bani slikala..... jo gremo iskat nekje blizi leclerka je doma sej bome vidle  v kateri kopalnici se bo najbolj okno rosilo

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
11.9.2009 22:16:56   
Onasiss

Kva, a za luknjouser posted image

So what....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
11.9.2009 22:17:55   
tanci29

a misliš da ga je v svoji bani slikala..... jo gremo iskat nekje blizi leclerka je doma sej bome vidle  v kateri kopalnici se bo najbolj okno rosilo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  s kulikoperja se bon akoj idlo...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
11.9.2009 22:18:24   
Onasiss

Ja.....sam ne vem kam naj ga zdaj zbašem , ker je Onasis na poti domov...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
11.9.2009 22:18:42   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: cita

ok sory popravljam.....

user posted image

tale pa ima nekajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image barve na sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image

tale je zih od balonchy od vzadaj.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sm pa jst zdej kriva??? user posted image user posted image user posted image
Nism na tekočem... berem komi 91 stran user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
11.9.2009 22:18:54   
tanci29

Kva, a za luknjouser posted image

jes grem raj u banouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
11.9.2009 22:19:19   
baki
kura gleda luknjo men se lušta banditosa......

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
11.9.2009 22:19:37   
Onasiss
anci....full si uda.....user posted image user posted image user posted image user posted image  o je oro....dobr da i vojga oža doa.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
11.9.2009 22:19:52   
Balonchy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  s kulikoperja se bon akoj idlo...

Kaj pa tebe mrka??? user posted image
A rabim kak slovar al me ekran je.be? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
11.9.2009 22:20:00   
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

cita imaš ZS

Ti tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
11.9.2009 22:20:36   
Katjusa

majči ti si pa fullll aktivna zadnje čase,.....obe2 s katjušo sta mal čudne odkar sta z morja pršle,....
nimam pojma kaj vaju ju pičluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuu črticaa dej to mal obširneje razloži. Upam, da stojiš za svojimi besedamiuser posted image user posted image user posted image user posted image če ti kej ne paše naju lahko komot ignoriraš (vsaj mene) me ne moti.... ne mi pa metat take......

joj boće mile,....človk pusti 52 postov,...pride nazaj in sam tole dobiuser posted image

ja jz mam močan občutk da vaja neki žul odkar sta pršle z morja,..sicer ne vem če je temu res tako,..sam na vsake 10 strani pišeta sam da najbol da se samvrneta na morje,..al da nj ignoriramo vajine poste,....vse kuj zagrabta k pes kost,...
ne vem če vaja kej mot,...lahko povesta,...jz ne vem a so to osebne stvari al kako drugače,...zarad mene se lah tud po ZS zmenmo,...
sam na K mi gre, da morm merkat da slučajno nam kej takega napisala da bi vaju užalila,...ker res nisem s tem namenom na tem forumu,....

ne vem mogoče se to sam meni zdi,..al pa tud kšni drugi punci tukaj goriuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne bom napisala brez zamere,..ker se mi ne zdi da sem napisala kaj tekega, kar bilahko zamerili!

ne da se mi s tabo obadat.... in kje točno sem pisala da nej kdo ignorira moje poste samo tebi to prejle in še nobeni drugi vsaj ne da bi se jst spomnla....
in očitno tebe neki moti če praviš, da sme čudne.....
ja najbrž sme se na morju zmenle da bome za vsako besedico užaljene.....
mah brezveze, da se s tabo ukvarjam sej pa je na forumu dost članic..... tak da če je kak problem lahko tud ne  obstajaš.....

ja to je zdej grdo ampak, če te kej moti pač povej direkt kaj te moti ne pa da pišeš da sme čudne nazaj prišle ker morje nima nobene veze z mojimi občutki.....

grem žurat:) pa en pir si grem odpretuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
11.9.2009 22:20:46   
tanci29
balony boš pol brala zdej je neka žurka ukile pa mlea ene slike ala klele okol zdej so pa babe čis dije.....aja pa men ipkonia ne dela ko da ne boš misnla da sem mal čoraa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
11.9.2009 22:20:55   
Onasiss

kura gleda luknjo men se lušta banditosa......

Ma pij vodo pa se deli, da je Bandidos....user posted image

So what....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
11.9.2009 22:21:17   
Balonchy
A se lahk pohvalm??? user posted image user posted image user posted image

Mam nov avto user posted image user posted image user posted image
Zdej pa zihr na RR srečanje pridem!!!
Kdaj bo???

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
11.9.2009 22:21:26   
Katjusa

anci....full si uda.....user posted image user posted image user posted image user posted image  o je oro....dobr da i vojga oža doa.....user posted image user posted image user posted image

a zdej pa teb neki štekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
11.9.2009 22:22:32   
Katjusa

Kdaj bo???

bravo za avtouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a nas boš k sebi povablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
11.9.2009 22:23:33   
Balonchy

balony boš pol brala zdej je neka žurka ukile pa mlea ene slike ala klele okol zdej so pa babe čis dije.....aja pa men ipkonia ne dela ko da ne boš misnla da sem mal čoraa

Uuuuuuuu jeb.emti Tanči....
A misliš, da bom jst to razvozlala??? user posted image user posted image user posted image

Si grem enga kozla odprt... morda bo bolj gladko steklo!? user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
11.9.2009 22:23:43   
Onasiss
Evo je tortta je narejena....

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
11.9.2009 22:23:59   
tanci29

Kdaj bo???

učeriuser posted image user posted image

supera za karuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
11.9.2009 22:24:18   
Onasiss

Kdaj bo???

Kakšnega... a mi boš konkurenco delala???user posted image

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?