Bety11
|
Tulpek.... Čestitam....Samo, da si ti rodila, pa za druge je veliko lažje....hi hi hi Vse smo si oddahnile..... Kepica....Držim pesti, da gre vsak dan z veliko hitrostjo na boljše, brez posledic.... Dolenjka in SončekLara....Dr.Tašev..... ....Kaj pa vem, kaj bi vama rekla.. ....Od začetka sem pri njemu, niem imela nobenih resnih težav, da bi on bil na izpitu svoje strokovnosti.....Od njega pa nisem niti pričakovala preveč, to je res....Jaz se itak za vse sama pozanimam in ne grem k zdravniku kot laik, ki čaka njihovo pomoč.....Tudi moj splošni zdravnik je Nardo, ki ga eni ne marajo...Kaj pa vem....Jaz grem k zdravniku tako, da že vem, kaj je z mano in kaj se mora dogajati in včasih samo napišem listek sestri, naj mi zdravnik to in to predpiše.....In to sem vedno dobila....Tašev je resnično strokovnjak in edina lastnost, ki druge moti je to, da je flegmatik, ki prav nič ne komplicira....Mene njegove besede pomirijo....Pa nikoli ni bil mnenja, da sem prestara za otroka.... Če sem imela ss je bil vidno žalosten in mi rekel, da zdaj pa par mesecev premora in potem zopet akcija.... Uspelo Vam bo.....Vse, kar mi je pa rekel, je tudi držalo in do zdaj nisem izgubila zaupanja v njegove besede... hmmmm...Zdaj razmišljam nekaj...hmmmm...Verjetno je vse odvisno, kakšna ste osebnost..Če te navajeni, da vas ujčkajo in za vas veliko skrbijo, potem boste izbrali tudi zdravnika, ki bo to počel z vami......Pa tudi moža s temi lastnostmi....... ..In jaz imam okrog sebe ljudi, ki mene pustijo razmišljati in moje mnenje spoštujejo..In to je meni pomembno......Tudi dr.Reš me je dobesedno oboževal, me je klical s pomanjševalnicami, se z mano pogovarjal o svojih osebnih izkušnjah in sva včasih zašla v debate, da so drugi kar čakali na vrsto.... .... No...zdaj sem se pa razpisala malo preveč.. ..Če ste me dali v razmišljanje, ne morem pomagati... .. Erdbeere.....uffff....Zoprna izkušnja.....Mene pa prav zanima, kako velikega korenjaka pa boš tokrat pridelala...
|