|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
11.9.2009 7:38:01   
Urša08
No še s kavico postrežem
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
11.9.2009 7:42:33   
Urša08
Naša nočka v redu. Od kar je Žiga v svoji sobci se zbuja samo za hranjenje in sicer 2 * na noč (včasih 1*). Je pa sedaj tako, da Nejc k nama pride sred noči, kar že dva meseca ni delal. Tako da se spet trije gužvamo na postliuser posted image user posted image user posted image

Mlea kok si bla pridna včeraj da si se nad cune spravilauser posted image Mene en del še čaka in sicer premajhne cune od obeh moram izločit. A si včer kej pametnih cun v La clerku vidla?

Ajvy uvau prva nočka na svojemuser posted image user posted image user posted image Uživajteuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
11.9.2009 7:42:58   
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

tko sam na hitr se javim, ker se pr očiju švercam na internetu.-..danes spimo v novem stanovanjčku...

čestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
11.9.2009 7:43:17   
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Čer! Evo mene po dolgem času...Sej brala sm, sam za pisanje pa nism neke volje skupi sravla...Sorry bejbe!

Z Gajčiko smo včeri pohajčkale pe moji noni, kuža je biu ta glavna atrakcija...user posted image , predvčerajčnim smo šli malo pohajat na Kras-je biu moj zdej 2 dni doma! user posted image user posted image user posted image
Gaja je 8.9. dobila še ta drugi zobek! user posted image user posted image user posted image   Pa plazi se tudi že od 6. meseca (majchy, za seznam user posted image )

Sedi pa bol tako...v vozičku full lepo, je tudi po cel sprehod pokonci, doma pa še ne brez opore. Se pa prova sama dvognt iz boka na rit...user posted image

katjusa, sm ti poslala mail. Upam, da si dobila! user posted image

balonchy, a si nabavla fotiča?

Vsem čestitke za nazaj, pa bolančkom en kup user posted image !!!

bravo za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
11.9.2009 7:44:06   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ja ful sta boljša.... se je rekla da to traja od 5-7 dni in da v ponedeljek lahko gre v vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa takle po kopanju se jima ful nosek sšisti in potem ful lažje spita..... sta oba zaspala kot anglčka

ja fajn da sta boljša...čim čim prej da bosta zdrava...user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
11.9.2009 7:44:36   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo takole sta se pa moja prehlajenčka dons namakala v solni kopeli:)
user posted image
user posted image

kok sta si pa dva podobna na vsaki slikici boljuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
11.9.2009 7:44:58   
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

HANCI OD TANCI VSE NAJ ZA OBMESEČJE.....
user posted image

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
11.9.2009 7:45:31   
Urša08
Cita dobro jutrouser posted image kako si?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
11.9.2009 7:46:21   
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

No še s kavico postrežem
user posted image

hvala evo moja kavica tudi kuhana ampak ne zgleda tako dobro...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
11.9.2009 7:47:53   
Jutro,

za naši nočka od 20 do 04:30 za dudo in spanje naprej do 06:30...recimo temu uspešno je pa imela včeraj predno sem šla spat neke sanje pa je jokcala boga moja piška...zdele se pa igra mami pa mal počekira po netu...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
11.9.2009 7:50:16   

Cita dobro jutrouser posted image kako si?

Jutro,

ja kaj naj rečem tako tako...pravijo če jamraš ni nč bolje po Slovensko sej veš kak narod smouser posted image user posted image  če se pa pohvališ pa ti je lahko nekdo faušuser posted image user posted image user posted image taka razdražljiva sem fullll...vsega imam počasi dovolj...ampak sej bo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
11.9.2009 7:52:25   
Urša08
cita vidim, da še kar ni ne konca ne kraja tvojim težavam user posted image resnično upam, da se vam kmalu vse obrne na boljšeuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
11.9.2009 7:54:52   

cita vidim, da še kar ni ne konca ne kraja tvojim težavam user posted image resnično upam, da se vam kmalu vse obrne na boljšeuser posted image

joj joj res ni konca pa sej ne da jamram ampak skoz ena in ena težava...user posted image user posted image hvala za objemčka kako mi paše...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
11.9.2009 8:15:20   
Poglejte mojo žabo kako se igra sama no sedaj je malo pozirala mamici kak nsmeh...moje srčece...user posted image

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
11.9.2009 8:20:14   
Urša08
cita iz tvojih postov je razvidno da res uživaš ob svoji princeskiuser posted image Pa kakšen nasmešek ti je poklonila user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
11.9.2009 8:29:40   

cita iz tvojih postov je razvidno da res uživaš ob svoji princeskiuser posted image Pa kakšen nasmešek ti je poklonila user posted image

upam da se ne ponavljam ampak ko pimislim 10 let nazaj sem bila mlada mlada mami sej tud zdej nisem starauser posted image ko sem imela Lauro nisem mogoče občutila kaj pomeni biti mami ampak sedaj ko sem starejša 10 let vem pomen besede mami in res 100% uživam v tem ko pomislim da se bova morali ločit ko bom odšla nazaj delat bi se najraje user posted image user posted image ...pa ne mislit da imam samo Lio rada ne ne obe sta moji moji največji sreči na tem svetu...Laura pomeni nekaj posebnega Lia pa tudi...kaj pomeni to DA JU IMAM NAJRAJE...

Hvala!!!

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
11.9.2009 8:41:48   
Urša08
cita ful lepo si napisala user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
11.9.2009 8:53:15   
BarbaraGS
vse naj naj Hani od tanci!!!user posted image user posted image user posted image

Ursa pejdi v Leclerka imajo full lusne cunce za malo dnarja. Jaz sem sla v sredo dopoldan, da bi ubezala guzvi, pa sem pozabila na nosecnice in na novopecene mamice kot smo me, ki so vse razmisljale isto kot jaz hehehehe.
Nabavila sem nekaj poceni bodijev za prvo silo, ker tam ko jih ponavadi kupujem, jih se nimajo z dolgimi rokavi, pa en kombinezoncek za 13€.

Nasa nocka je bila user posted image . Kriva pa sem bila jaz, ker ko se je ob 12h zbudila za hranjenje, sem jo ob nosenju do placa za dojenje butnila z glavo v vrata (sem zgubila ravnotezje in me je zaneslo in se zdaj me boli srce, ko pomislim na bozico mojo). Pol pa je bilo konec in smo jo do 2h uspavali. Pol pa seje zbudila ob 6h. Ko pomislim na ta dogodek mi je kar slabo...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
11.9.2009 9:00:55   
Urša08
BarbaraGs ne ženi si k srcu user posted image glavno da je z user posted image vse v reduuser posted image Pa hvala za informacijouser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
11.9.2009 9:03:53   
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Nasa nocka je bila user posted image . Kriva pa sem bila jaz, ker ko se je ob 12h zbudila za hranjenje, sem jo ob nosenju do placa za dojenje butnila z glavo v vrata (sem zgubila ravnotezje in me je zaneslo in se zdaj me boli srce, ko pomislim na bozico mojo). Pol pa je bilo konec in smo jo do 2h uspavali. Pol pa seje zbudila ob 6h. Ko pomislim na ta dogodek mi je kar slabo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
11.9.2009 9:03:54   
Čebel@
jutro!

Hana še pančka,jaz sem pa tudi spala do 8.30user posted image user posted image user posted image user posted image

no gremo malo pokomentirati:

boma.......ti si res pridna da nas vsak dan prebereš in pokomentirašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepe mereuser posted image user posted image user posted image

urša......ne sikeraj se zaradi 50g,prav debel itak ne bo k sta ti pa Nejc taka suhcauser posted image ......hvala za kavicouser posted image user posted image user posted image ......super da Žiga lepo pančka v sobiciuser posted image user posted image user posted image user posted image a misliš da Nejc hodi k vama spati,ker da Žiga moti?user posted image

mlea......pridna si da si se spravila nad omarouser posted image user posted image user posted image jaz sem tudi včeraj Hani zamenjala kolekcijouser posted image user posted image user posted image aha pa nekaj sem ti pozabila napisat:bravo za nov avto in srečno vožnjouser posted image user posted image user posted image

barbara......sem se ustrašla da ti bo Medota prodalauser posted image user posted image ......grozna nočka s tisto nesrečouser posted image ne sikeraj se,samo opazuj jo par dniuser posted image user posted image user posted image

katjuša......samo da sta tvoja sončka boljšeuser posted image user posted image user posted image

sunny......user posted image user posted image user posted image  za potepanje-je treba  iskoristit lepo vremeuser posted image .......user posted image user posted image user posted image za zobka in plazenje

ajvy.....upam da je bila uspešna nočka v novem vašem stanovanjuuser posted image

cita......upam da veš,da če nam zaupaš probleme ali pa samo to da pač danes ni tvoj dan,ni jamranje......me smo tukaj ,da ti prisluhnemo(beri:beremo) in ti bomo stale ob straniuser posted image user posted image user posted image Lia ima pa tak lep nasmehuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
11.9.2009 9:05:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

HANCI OD TANCI VSE NAJ ZA OBMESEČJE.....
user posted image
tudi od naju s Hano  "banano"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
11.9.2009 9:07:21   
Majchy hvala hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včasih bi kaj pojamrala ampak veš v živlenju kadar koli sem kaj ptožila so mi rekli za vse si sama kriva in ne obremenjuj nas...sej če povem nekaj časa nazaj ko sem bila totalno boga z živci res bilo je hudo sej je že kar časa nazaj sem svojo mamo lepo prosila če ima čas da se lahko z nekom pogovarjam...kaj mi je rekla vzem tableto pa pejt spatuser posted image user posted image user posted image user posted image zato pa v takih situacijah nenormalno pogrešam svojo omo pri kateri sem živela...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
11.9.2009 9:12:51   
Čebel@
cita......to je preteklost.....zavedi se da sedaj te obdajajo ljudje ki so nekateri tudi dobri poslušalci........vem da je dovolj da bi nekdo samo poslušal in bi bilo lažje.......tvoja mami je to grdo naredila,ampak pusti to za sabo......če karkoli potrebuješ,na nas(oz.name)se lahko vedno zaneseš!!!.......ne bom rekla da te razumem,lahko pa te poslušamuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
11.9.2009 9:13:09   
Urša08
Cita ko takole berem kako smolo imate ene s svojimi starši mi gre kar na jokuser posted image user posted image user posted image user posted image pa ravno mama ti to reče k naj bi vedno stala ob strani svojim otrokomuser posted image user posted image user posted image Lahko samo rečem, da sem vesela za moja starša k sta res zlatauser posted image Pa tud jaz želim bit taka mamica mojima otrokoma.user posted image Cita me smo tu in se nam lahko izpoveš, lahko tud na zs, al pa pridi kdaj na srečanje? 

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?