|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
10.9.2009 20:49:11   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no še to povem,da Hana že nekaj dni sedi in si je prislužila user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa še spatuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi z naše strani čestitke....user posted image user posted image user posted image

se podpišem... :_)

boma2 :)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
10.9.2009 20:49:56   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

NIKU VSE NAJ ZA OBMESEČJE.....

user posted image

Čestitikeuser posted image user posted image user posted image

vse naj naj tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem... :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
10.9.2009 20:51:04   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Dober večer, čvekice.

Na hitro sem preletela, ker ste napisale. Tako da bom tudi na hitro pokomenirala:

Najprej user posted image user posted image user posted image za vse bubančke!

user posted image  za nove mere, nov avto, nov fotkič, nove igrce, nove bunde in druge cunjice ter jutrišnje srečanje.

Spanje - naša se 1x ponoči zbudi za jest in takrat poje največ. user posted image  Ma važno, da je. Ker na splošno poje ful malo in se zaradi tega full sekiram. P nas je sicer potolažila, ampak drugi teden bo imela 7 mesecev, pa ji ne bo uspelo imet 7 kg. Je pa res, da je tolko živa, da porabi vse sproti.

Uvajanje GH.
Pri nas je okvirno takole:
3-4.h mleko
9.h mleko
11-13.h zelenjava + krompir ali žitarice (če ne poje cele porcije, dobi še sadje s piškotom)
14-16.h mleko
18.h sadje
20-21.h mleko
Ure se spreminjajo glede na količino spanja. In en dan ne mara mleka in imamo samo GH, drugi dan pa je mleko taboljše in kašic niti ne pogleda. Tako da pri nas ne morem govorit o kakem sistemu. Sem pa razmišljala, da ko bom v oktobru zamenjala mlečni obrok ob 9.h s skuto al jogurtom.

Tako...to bi blo zaenkrat.

kakšne žitarice?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
10.9.2009 20:55:39   
Urša08
majchy jaz mislim da je govora o pametnem kužku, k ma Birdy dva, če se ne motimuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
10.9.2009 20:56:32   
Urša08
boma ta obroč je tist fliper za v vodo, da otrok v kadi lepo sedi in se igra z igračkamiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
10.9.2009 20:57:09   
Urša08
boma kot žitarice je najbrž mislila kako polento, riž, gres,...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
10.9.2009 20:57:21   
boma2
majchy23.... Naš Žigec je velik pri 6 mesecih in 8 dni velik 68 cm, 7220kg..:) Ni bil cepljenjen, ker je malo bil nahoden,.. tako da bo 21.9.2009-  cepljenje.. :)

pa sedi malo sam od 9.9.2009..:) juhuu

user posted image user posted image user posted image to izbira naša PIKA... :)

< Sporočilo je popravil boma2 -- 10.9.2009 21:03:51 >

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
10.9.2009 20:57:40   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy jaz mislim da je govora o pametnem kužku, k ma Birdy dva, če se ne motimuser posted image

Ja ima dva....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
10.9.2009 20:58:02   
Urša08
majchy pa lahko nočko

Sedaj grem pa res na kavč pito gledat, pa čajčka popit

lahko nočko vsem, naj bo čim daljša in polna spanjauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
10.9.2009 20:58:21   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

majchy23.... Naš Žigec je velik pri 6 mesecih in 8 dni velik 68 cm, 7220kg..:) Ni bil cepljenjen, ker je malo bil nahoden,.. tako da bo 21.9.2009-  ceplenje.. :)

user posted image user posted image user posted image to izbira naša PIKA... :)

user posted image user posted image user posted image  za mere....

So what....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
10.9.2009 20:58:57   
Onasiss

majchy pa lahko nočko

Sedaj grem pa res na kavč pito gledat, pa čajčka popit

lahko nočko vsem, naj bo čim daljša in polna spanjauser posted image

Enako.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
10.9.2009 21:00:24   
boma2

Zdaj pa punce spet eno vprašanje...

Kakšni so instant ovseni ali koruzni ali riževi kosimiči?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nimam pojma nisem nikoli slišala vidla pa tudi ne... Zdej mi je sestra na pregledu rekla , da mu nej dam to med kašo sadno... se kateri sanja....

v glavnem jutri nekaj veččč. :) nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To je za hčerkin rojstni dan brez zamere stara je bila 5 let.. :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
10.9.2009 21:00:27   
Urša08
mlea a veš, da je tud moj Žigec shujšaluser posted image user posted image user posted image vedno ga 1 x na mesec stehtam in eto dons je tehtnica pokazala 7400g, pri posvetovalnici pa 7450 user posted image user posted image user posted image user posted image tako da mam očitno res premalo mleka in revček izgubljauser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
10.9.2009 21:03:12   
boma2

sam čudi me k je rekla instant... da ni treba nič kuhat kr not sam zamešaš?user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
10.9.2009 21:04:28   
Onasiss
No, evo sem imela danes pospravljalni dan I., jutru je II. del. Sem omaro v otroški sobi čist premetala in je groza enih cunj user posted image user posted image

Ta star avto je popravljen, so akumulator zamenjal pa mal olje dolili, jutri gre pa še ta nov malo v pregled... user posted image  pol pa bom leteča 100 na uro....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
10.9.2009 21:04:37   
boma2

mlea a veš, da je tud moj Žigec shujšaluser posted image user posted image user posted image vedno ga 1 x na mesec stehtam in eto dons je tehtnica pokazala 7400g, pri posvetovalnici pa 7450 user posted image user posted image user posted image user posted image tako da mam očitno res premalo mleka in revček izgubljauser posted image user posted image user posted image user posted image  

bogica... če je živahen baje ninič hudega... :)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
10.9.2009 21:04:53   
boma2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
10.9.2009 21:06:22   
Onasiss
Ursa- sej si dolg zdržala, se mi pa zdi, da kakor jih začnemo z GH futrat, najprej malo izgubijo, potem pa spet začnejo pridobivat na teži.... user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
10.9.2009 21:07:03   
Onasiss
črtica- a si dobla??????

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
10.9.2009 21:15:43   
timy

sam čudi me k je rekla instant... da ni treba nič kuhat kr not sam zamešaš?user posted image

to tak čudno povejo, meni je tudi P tako rekla, mislim, da mislijo kar te riževe kosmiče kot je npr. rižolino, ali riž od milupe, pa enako koruzni zdrob od Lino ali Milupe in isto gris, verjetno pa moraš izbrati tiste, ki se mešajo z vodouser posted image  da lahko potem kar v sadje zamešaš

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
10.9.2009 21:17:04   
Onasiss
NO, DA ŠE TUKAM OZNANIM....

Danes sem bila na sestanku v vrtcu Jelka, kjer smo imeli sestanek o krajšem popoldanskem programu za tiste otroke, ki niso dobili vrtca. Program naj bi začel potekati proti koncu meseca in sicer med 15,45 in 17,45 uro. Kasneje bojo dodali še eno uro, tako da bo trajal program 3 ure. Potekal bi ob ponedeljkih, torkih in sredah.  Naj bi izvajali isti program kot v dopoldanskem času, torej socializacija otrok, spoznavanje materialov.... razen prehrane.

Ker je še prostor v tem programu (gre za I. starostno obdobje) je najbolje, da kontaktirate ravnateljico vrtca Jelka. Vrtec je za Bežigradom.

So what....

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
10.9.2009 21:18:09   
Maksi1

točno to sem mislila. S tem, da jih običajno pripravim. Ne instant.  Za polento imamo namreč eno fajno moko, ki jo je moja mami nekje posebej dobila in rata odlična polenta. Ubogala pa sem tudi nasvet od Urše - miks z banano, ampak danes ji ni šlo za jest. Bova jutri spet probale. Sam mislim, da prihajajo zobki. Upam, da ne bo dolgo trajalo. No kje sem že bila...aja...gres ji zamešam v juho. Riž je tudi že probala, pa mora bit prav močno razkuhan, ker ji drugače ni všeč. probat moram še kuskus. Sem sicer že imela v planu za ta vikend, pa se plana nisem držala.

Glede na tvoje vprašanje, kaj ti je p rekla o instant varianti - jaz ji dajem riževo kašico od milupe al od hipa. Mogoče je tole mislila.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
10.9.2009 21:36:00   
birdy

Zdaj pa punce spet eno vprašanje...

Kakšni so instant ovseni ali koruzni ali riževi kosimiči?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nimam pojma nisem nikoli slišala vidla pa tudi ne... Zdej mi je sestra na pregledu rekla , da mu nej dam to med kašo sadno... se kateri sanja....

v glavnem jutri nekaj veččč. :) nočkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To je za hčerkin rojstni dan brez zamere stara je bila 5 let.. :) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst vem kaj so ovseni kosmiči, a so to instant pa ne vem... Sej ovsene kosmiče najbrž poznaš ne? Ker tist se drgač meša z mlekom al pa jogurtom...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
10.9.2009 21:41:00   
Onasiss
Nč, jaz grem spat.....user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
10.9.2009 21:57:53   
BarbaraGS
majchy ja birdy ima 3 kuzke. Od tega dva govorita in pojeta :) in ker je en pojoci kuza za v en dom dovolj, mu poskusava zrihtati novi dom - pri meni :)

birdy a je ok tako kot sem napisala? da bi se mimo ustavili, pa da narediva zamenjavo dobrin? ;)

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?