Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 9:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
na faksu vedno pišem na roko (zapiske), tako da kar nekaj Razen tega pa menda res nič
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 9:06:36
|
|
|
|
srki
|
Zelo malo. Sploh v službi. Doma spisov in romanov ne pišem, zato tudi ne vidim potrebe po tem, da pišem na roke. Je pa res, da čedalje grše pišem. Na roke izpolnjujem kakšne obrazce, pa listek za v štacuno, kot si omenila. Pritožb pa HB tudi ne rabim pisat, če pa bi jo, bi jo tudi verjetno na računalnik. Že zaradi čitljivosti pisanja.
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 9:07:06
|
|
|
|
mala maja
|
jaz full rada pišem, in zelo malo uporabljam računalnik doma. v službi seveda vse na comp. kje si pa slišala da v šoli pišejo na računalnike pa ne vem. Pri nas je vse še na roke, meni so sicer predlagali ker ta večji težje piše (grdo, težko, počasi, pa še črke obrača), da kakšne govorne vaje pripravi na comp, pa domače branje odda napisane na računalnik, včasih tudi kakšen spis. Amapk v šoli pa piše in prav je tako
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 9:09:19
|
|
|
|
uwaga
|
Pri nas doma pridno pišemo "na roke". Vsi štirje ( oba mulčka, partner, jaz) smo šolarji in je treba snov zapisovat v zvezke. Doma pa nimamo printerja, torej stvari zapisujemo, le kar mora bit nujno sprintano prosim prijateljico.
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 9:09:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Skratka - kolikokrat še kaj napišete na roke - razen listka za v šoping ali podpisa poštarju? Ročno pišem čisto vsak dan.
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 9:49:19
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Full rada pisem,rocno pa tud na racunalniku.
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 10:39:55
|
|
|
|
Ribica **
|
Seveda, da znam pisat na roke Tudi sicer doma ne pisem vsega na racunalnik (ok, clanke in stvari za faks seveda), sicer pa na faksu pisem na liste, ne na laptop. Pred dvemi leti smo v gimnaziji spise kar lepo na roke pisali .. tudi po 4-5 strani smo nekateri napisali
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 10:49:44
|
|
|
|
petrovakarmenca
|
Zanimiva tema Čeprav sem večinoma vseskozi za računalnikom, še kar veliko pišem na roke. Me je pa zadnjič na enem sestanku presenetil en moški pač, ki se je nasmehnil moji beležki in temum da si pomembnosti zapišem v beležko, češ da so ti časi minili in kako, da še pišem tako, da saj sodobne napravice omogočajo vse na telefonih itd. Meni osebno je ljubši ''star'' način in dvomim, da ga bom zamenjala. Se pa počutiš malo hecno, če ti takole rečejo in te posmehljivo gledajo.
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 11:35:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87 na faksu vedno pišem na roko (zapiske), tako da kar nekaj mi tudi..
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 11:51:49
|
|
|
|
Lunca1
|
ja, še znam Se mi pa zdi čudno, da otroci ne bi nič pisali. Saj pišejo, če ne drugega zapiske, naloge, spise,...
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 12:40:08
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz kar veliko pišem na roke. Vsa daljša besedila najprej napišem na roke, potem pa jih pretipkam; tudi obe diplomski nalogi sem napisala najprej na roke (pa sta obsegali obe čez 60 strani), potem pa sem ju pri pretipkavanju dokončno oblikovala. Jaz nekako lažje oblikujem misel s svinčnikom v roki oz. zelo težko kaj napišem direkt iz glave kar na comp. Pa bedno mi je, ko ljudje zdaj vse čestitke, pozdrave, voščila pošiljajo po gsm-ju To mi je pa ful bedno, res. Ok, ne rečem za ljudi, ki jih bežno poznaš, da mi pa en dober frend pošlje mesiđ: Lep pozdrav iz Alžira ... ma bedno res, tudi če ne bi
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 14:04:31
|
|
|
|
ALWAYS LARA
|
pišem na roke skoraj nič, v službi si kaj zapišem, kako številko, šifro, doma ja listek za nakup :) pa čestitke za novo leto in rojstne dneve napišem na roke. pol se pa neha??!!
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 14:13:37
|
|
|
|
water lily
|
Jaz še vedno veliko pišem na roke. Doma in v službi. Sem tud ena mnde redkih ljudi ki še vedno pošilja čestitke, kartice iz dopustov ipd. po konvencjonalni pošti Aja....pa časopisov in knjig tud ne berem na računalniku Men je to groza, sploh ni to to. Morš v roki držat da je tapravo
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 14:16:08
|
|
|
|
Blueberry
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87 na faksu vedno pišem na roko (zapiske), tako da kar nekaj mi tudi.. Enako.
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 14:38:35
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: water lily Morš v roki držat da je tapravo --------------------- Se strinjam. V vseh pogledih !
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 15:16:09
|
|
|
|
Pikec
|
Večino strokovnega dela je na računalniku. Srčni izlivi so veselo nakracani. Prav tako na roke napišem vse kar vsaj malo diši po zapiskih, ker tud, če bi imela laptopa mi ne bi ratalo tko hitro tipkat kakor folk govori. Poleg tega pa imam probleme izluščiti bistvo, če se obenem matram še s tipkanjem. Tko da na sestankih, predavanjih itd... je vedno beležka, zvezek in podobno. Sem pa opazila, da ne znam več na roke risat odkar je računalnik edina zveličavna stvar. Še ravno črto potegnit imam probleme, ker enosttavno roka ni več strenirana kakor je bila par let nazaj. In to me zelo žalosti. Aja knjige, časopisi... pa vse to MORA bit brez pardona v papirnati obliki (da neseš s sabo na WC če že zarad druzga ne). Bi pa z veseljem vidla, da bi mi v nabiralniku poštarji puščali USB ključek z digitalnimi reklamami in ne tistih kupov papirja, ki še za v špohert ni dober. Bi vsaj kaj koristnega mela od tega.
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 15:40:58
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Skratka - kolikokrat še kaj napišete na roke - razen listka za v šoping ali podpisa poštarju? Vedno manj. Posledično je tudi pisava vedno grša
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 17:51:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Skratka - kolikokrat še kaj napišete na roke - razen listka za v šoping ali podpisa poštarju? Skoraj vsak dan. Vecino pomembnih stvari zapisem na roke.
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 10.9.2009 19:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Skratka - kolikokrat še kaj napišete na roke - razen listka za v šoping ali podpisa poštarju? Vedno manj. Posledično je tudi pisava vedno grša Pri meni isto.Še podpisat se več ne morem lepo ne,da bi še kaj drugega pisala.Žalostno res ampak resnično.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 19:43:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 11.9.2009 11:00:15
|
|
|
|
n€na
|
Vsak dan pišem na roke...rešujem križanke, če to velja
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 11.9.2009 11:13:05
|
|
|
|
TomTaylor
|
Na roke pišem ravno toliko, da se znam vsaj podpisat.
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 11.9.2009 17:06:28
|
|
|
|
KIKI****
|
Oh ja, pišem na roke, zapiske za faxobvezno! Drgač pa liste za v trgovino, kartice in čestitke,... pa še kaj, vsak dan kaj
|
|
|
|
RE: ŠE znate pisati... na roke?! 11.9.2009 19:20:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ročno pišem čisto vsak dan. tudi jaz!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?