|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ŠE znate pisati... na roke?!
10.9.2009 8:54:33   
HuAnita
Poslušam šolnike v debatah - menda veliko otrok sploh ne zna pisati
Sploh generacija, ki zdaj hodi v sredjo šolo, se skoraj ne zna več podpisati????
baje ponekod niti spisov več ne pišejo na roke - to res težko verjamem - a potem ima vsak otrok laptopa v učilnici ali kako?
Pisanje - nekoč inicijacija v civilizacijo in znak modrosti, znanja - je zdaj tudi za moje pojme razvrednoteno u iber
prav smešno, kako se edinstveno človekovo delo - pisava - daje v nič
Menda pa nekatere firme že zahtevajo, da se CV piše na roke

Skratka - kolikokrat še kaj napišete na roke - razen listka za v šoping ali podpisa poštarju?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŠE znate pisati... na roke?!
10.9.2009 9:03:46   
Anonimen
na faksu vedno pišem na roko (zapiske), tako da kar nekajuser posted image Razen tega pa menda res ničuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2009 9:06:36   
srki
Zelo malo. Sploh v službi. Doma spisov in romanov ne pišem, zato tudi ne vidim potrebe po tem, da pišem na roke. Je pa res, da čedalje grše pišem. Na roke izpolnjujem kakšne obrazce, pa listek za v štacuno, kot si omenila. Pritožb pa HB tudi ne rabim pisat, če pa bi jo, bi jo tudi verjetno na računalnik. Že zaradi čitljivosti pisanja. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2009 9:07:06   
mala maja
jaz full rada pišem, in zelo malo uporabljam računalnik doma. v službi seveda vse na comp.user posted image

kje si pa slišala da v šoli pišejo na računalnike pa ne vem. Pri nas je vse še na roke, meni so sicer predlagali ker ta večji težje piše (grdo, težko, počasi, pa še črke obrača), da kakšne govorne vaje pripravi na comp, pa domače branje odda napisane na računalnik, včasih tudi kakšen spis. Amapk v šoli pa pišeuser posted image  in prav je takouser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2009 9:09:19   
uwaga
Pri nas doma pridno pišemo "na roke". Vsi štirje ( oba mulčka, partner, jaz) smo šolarji in je treba snov zapisovat v zvezke.
Doma pa nimamo printerja, torej stvari zapisujemo, le kar mora bit nujno sprintano prosim prijateljico.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2009 9:09:40   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Skratka - kolikokrat še kaj napišete na roke - razen listka za v šoping ali podpisa poštarju?

Ročno pišem čisto vsak dan.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2009 9:49:19   
Sreča in ljubezen
Full rada pisem,rocno pa tud na racunalniku.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2009 10:39:55   
Ribica **
Seveda, da znam pisat na roke user posted image  Tudi sicer doma ne pisem vsega na racunalnik (ok, clanke in stvari za faks seveda), sicer pa na faksu pisem na liste, ne na laptop. Pred dvemi leti smo v gimnaziji spise kar lepo na roke pisali .. tudi po 4-5 strani smo nekateri napisali user posted image

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2009 10:49:44   
petrovakarmenca
Zanimiva tema user posted image
Čeprav sem večinoma vseskozi za računalnikom, še kar veliko pišem na roke. Me je pa zadnjič na enem sestanku presenetil en moški pač, ki se je nasmehnil moji beležki in temum da si pomembnosti zapišem v beležko, češ da so ti časi minili in kako, da še pišem tako, da saj sodobne napravice omogočajo vse na telefonih itd. Meni osebno je ljubši ''star'' način in dvomim, da ga bom zamenjala. Se pa počutiš malo hecno, če ti takole rečejo in te posmehljivo gledajo.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.9.2009 11:35:32   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87

na faksu vedno pišem na roko (zapiske), tako da kar nekajuser posted image

mi tudi..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.9.2009 11:51:49   
Lunca1
ja, še znam

Se mi pa zdi čudno, da otroci ne bi nič pisali. Saj pišejo, če ne drugega zapiske, naloge, spise,...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.9.2009 12:40:08   
nejcko
Jaz kar veliko pišem na roke. Vsa daljša besedila najprej napišem na roke, potem pa jih pretipkam; tudi obe diplomski nalogi sem napisala najprej na roke (pa sta obsegali obe čez 60 strani), potem pa sem ju pri pretipkavanju dokončno oblikovala. Jaz nekako lažje oblikujem misel s svinčnikom v roki oz. zelo težko kaj napišem direkt iz glave kar na comp.

Pa bedno mi je, ko ljudje zdaj vse čestitke, pozdrave, voščila pošiljajo po gsm-juuser posted image To mi je pa ful bedno, res. Ok, ne rečem za ljudi, ki jih bežno poznaš, da mi pa en dober frend pošlje mesiđ: Lep pozdrav iz Alžira ... ma bedno res, tudi če ne biuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.9.2009 14:04:31   
ALWAYS LARA
pišem na roke skoraj nič, v službi si kaj zapišem, kako številko, šifro, doma ja listek za nakup :) pa čestitke za novo leto in rojstne dneve napišem na roke. pol se pa neha??!! user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.9.2009 14:13:37   
water lily
Jaz še vedno veliko pišem na roke. Doma in v službi.
Sem tud ena mnde redkih ljudi ki še vedno pošilja čestitke, kartice iz dopustov ipd. po konvencjonalni poštiuser posted image
Aja....pa časopisov in knjig tud ne berem na računalnikuuser posted image
Men je to groza, sploh ni to to. Morš v roki držat da je tapravouser posted image

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.9.2009 14:16:08   
Blueberry
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Tamika87

na faksu vedno pišem na roko (zapiske), tako da kar nekajuser posted image

mi tudi..user posted image

Enako.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.9.2009 14:38:35   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Morš v roki držat da je tapravouser posted image

---------------------
Se strinjam. V vseh pogledih user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.9.2009 15:16:09   
Pikec
Večino strokovnega dela je na računalniku.

Srčni izlivi so veselo nakracani. Prav tako na roke napišem vse kar vsaj malo diši po zapiskih, ker tud, če bi imela laptopa mi ne bi ratalo tko hitro tipkat kakor folk govori. Poleg tega pa imam probleme izluščiti bistvo, če se obenem matram še s tipkanjem. Tko da na sestankih, predavanjih itd... je vedno beležka, zvezek in podobno.

Sem pa opazila, da ne znam več na roke risat odkar je računalnik edina zveličavna stvar. Še ravno črto potegnit imam probleme, ker enosttavno roka ni več strenirana kakor je bila par let nazaj. In to me zelo žalosti.

Aja knjige, časopisi... pa vse to MORA bit brez pardona v papirnati obliki (da neseš s sabo na WC če že zarad druzga ne).
Bi pa z veseljem vidla, da bi mi v nabiralniku poštarji puščali USB ključek z digitalnimi reklamami in ne tistih kupov papirja, ki še za v špohert ni dober. user posted image  Bi vsaj kaj koristnega mela od tega.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.9.2009 15:40:58   
CatJa

Vedno manj. Posledično je tudi pisava vedno grša user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.9.2009 17:51:40   
Anonimen

Skoraj vsak dan.

Vecino pomembnih stvari zapisem na roke.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.9.2009 19:41:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Vedno manj. Posledično je tudi pisava vedno grša user posted image

Pri meni isto.Še podpisat se več ne morem lepo ne,da bi še kaj drugega pisala.Žalostno res ampak resnično.user posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
10.9.2009 19:43:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
11.9.2009 11:00:15   
n€na
Vsak dan pišem na roke...rešujem križanke, če to veljauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.9.2009 11:13:05   
TomTaylor
Na roke pišem ravno toliko, da se znam vsaj podpisat.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.9.2009 17:06:28   
KIKI****
Oh ja, pišem na roke, zapiske za faxobvezno!
Drgač pa liste za v trgovino, kartice in čestitke,... pa še kaj, vsak dan kaj

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.9.2009 19:20:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Ročno pišem čisto vsak dan.
user posted image user posted image tudi jaz!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?