Rocio
|
Jutro oz. dan, samo toliko, da se malo oglasim....Danes polna energije, pa komaj čakam na naslednji pregled, ki ga imam čez dva tedna, ko bom stopila v 18. teden. Moj G menda vedno dela UZ, tako da upam, da bom izvedela, kaj skriva naš ... Potem pa v šoping, ker je to eno čisto mučenje, da ne vem, kaj bo! Jaz sem se tudi zredila (prej sem bila zelo suha), vsaj 4 kg sem že dobila gor. Saj mogoče ne zveni dosti, ampak mi je znanstvena fantastika, ko se stlačim v kavbojke, ki so mi bile še junija prevelike in sem nujno potrebovala pas. No, saj zares stlačim se ne, sem jih pa iz firbca poskusila in jih zelo hitro spet odložila.... Kaj pa toliko jem Tisti, ki je rekel, da potrebujemo samo 300 kcal več na dan, nima pojma, jaz bi nonstop jedla... In tudi jem. Trebušček se mi že pozna, zvečer bolj kot zjutraj (predvidevam, da sem napihnjna proti večeru), in komaj čakam, da bo tisti tapravi nosečniški. So se pa začele bolečine v križu, zdaj že dva tedna, a je normalno, da me boli že tako zgodaj? kaj bo pol šele proti koncu.... lepo se imejte drage so
|