|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
9.9.2009 11:16:09   
3Sonček3
Nevem kdaj bom kupila voziček pa to mislm da tut enkrat takrat, sicer mam že vse izbrano (kupila bom prek spletne trgovine, bom probala pogruntat pa dat gor v album pa si poglejte moj izbor) če bi blo po moje bi že zdavnej mela vse doma user posted image tako sem neučakana. Mami mi je že zašila posteljnino pa nogavičke kupla pa bodije pa pleničke une tetra sm mi noče nč dat za domou use še spravla. Me bo pa marca zasula da se vn nebom vidla user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
9.9.2009 11:25:19   
vekybel
he he he...mame pač, sej ti bo dala prej boš vidla, tako da boš imela čas vse lepo oprat in pripravit.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
9.9.2009 11:29:59   
3Sonček3
Evo mi je uspelo nrdit album, pejte pogledat pa mau pokomenterejte user posted image . Rada bi vas pa opozorila še na nekej vse, ki še nimate jogija za v posteljico vam predlagam da če mate možnost se zapelte v Ljubljano v Leklerka pa tam kupte jogi (120x60cm, letno zimski,...) k je samo 23 €, kokr sm js gledala po netu ga pod 100 € nism našla tko da se splača it to zdejle kupt. Pa ne mi vse pokupt, js ga grem jutr iskat user posted image  user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
9.9.2009 11:35:45   
vekybel
ja tud jz sem dobila reklamo in vidla, jz pa grem kupit ostale stvari in bom prav pogledala kakšen je, čeprav mi ga ni treba kupit ker bodo moji starši nam kupili posteljico in vse kar gre zraven.

Jz bi pogledala tvoj album sam ne vem kako, nisem še nič brskala po teh zadevah.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
9.9.2009 11:39:53   
3Sonček3
Hm..... tut js še nism brskala po nobenem albumu user posted image sm probej tkole čist na vrhu klikn storitve pa izberi albumi pol pa mau pobrskej po tem kar se ti bo odprlo mislm da bo pod zadnji albumi

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
9.9.2009 12:41:44   
vekybel
evooo sm najdla. Full lepe stvari si izbrala. Kaj stolček za hranjenje in stajico boš tudi takoj kupla? Jz bom to kasneje ali morda mi kdo kupi za darilo, ker imam veliko družino.
Jz bom več ali manj kupovala v Pikapolonici ker imajo dost izbire pa tud finančno si lahko prilagodiš.
Lepe stvari ni kaj.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
9.9.2009 12:44:00   
malicki
Tokrat se vam pridružujem še jaz. Berem vas sicer občasno, samo za pisanje nisem bila ravno razpoložena, ker mi je bilo zadnja 2 meseca res obupno slabouser posted image user posted image  , tam od 6-10. tedna mi je bilo skoraj za umret. No ta mesec sem pa že za odtenek boljše.
PDP imam 21.3., in to je 2. user posted image . Doma imamo že eno zlato pupiko.

NS imam v petek zvečer in verjetno mi ni treba pisati, da že koooomaj čakam. Včeraj sem sicer imela redni pregled pri ginekologu, a seveda brez UZ user posted image , smo pa poslušali srčeka user posted image . Tako da vsaj nekaj lepega.

Mi imamo še vse stvari shranjene od naše pupe, tako da letos ne bom nič pripravljala. No mogoče kakšno cotiko user posted image  

Lp vsem user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
9.9.2009 12:50:53   
3Sonček3
Vse bom takoj kupila, tut js mam velik tet in stricev sm mi bojo najbl pomagali če dajo € in kupm kar mi je všeč in kar rabi tko da če bo kej € bom šla kr u lov za pleničkami tega nebo nikol preveč. Rada bi pa da mam use stvari takšne k se men dopadejo...žau če sm preveč zbirčna ampak samo enkrat si 1.user posted image in hočem da je popolno

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
9.9.2009 13:02:45   
vekybel
ja sej imaš prav, pa tolko boljše da ti dajo €.  A mi znaš ti povedat kaka je razlika med MAKO in TETRA majčko???

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
9.9.2009 13:32:47   
3Sonček3
Tetra majčke so iz takšnega blaga kot tetra pleničke, torej navadne plenice za široko povijanje in se uporabljajo bolj v hladnih dneh (se pravi me še pridemo v poštev, ko rodimo nebo še tako toplo).

Mako majčke pa so iz bolj finega bombaža, takega gladkega in mehkega.

Mislm da je to glavna razlika ker drugače so si po videzu skoraj identične, pa upam da se nism zmotla če sm pa se me pa popravte!!!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
9.9.2009 14:25:11   
karamela6
Živjo bejbe!

Naj se vam še jaz pridružim. Sem že julijka 2008 in imam doma 13,5 mesečno punčko. Zdaj pa 17. 3. 2010 pričakujemo že drugo štruco. Danes imam NS, pa bomo videli, kako bo. Upam, da se bo videl spol, če ne, pa tudi prav. Do zdaj je nosečnost potekala brez zapletov. Malo slabosti tu in tam, sicer pa vse ok. Tako je bilo tudi prvič. No, o utrujenosti ne bom govorila, sploh ob takšni navihanki, kot je moja Nina. Verjetno se bom malo manj javljala, vas bom pa poskusila čimpogosteje brat.

Se beremo,
K.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
9.9.2009 14:47:31   
cestnidrikač
hej!

Sem že skoraj v 16.tednu in trebušček imam že tako velik, da noben ne more več, da ne bi videl, da sem noseča;)... Skrivala sem dokler se je dal;). Drugače pa sem zmeraj boljš...ta hujše slabosti so mimo-hvala bogu, zdaj je samo tu pa tam še kaj malega. Drgač pa sem zelo občutljiva, če pojem kakšno meso-nič pečenega, suhega ne smem (šeprav se mi lušta), ker me potem tako želodec peče, da neki neverjetnga. So se mi pa začeli pojavljati rahli krči v nogah (stegna), tak, da včasih komaj vstanem... Ka slučajno katera ve, če bi mogla kake dodatne vitamine proti tem krčem jemat, kak čaj?
Drgač sem pa tudi jaz cela mozoljasta po obrazu (prej nikol nisem bla), pojavljajo pa se mi po licih tudi fleki...Pa so mi mamice zagotovile, da je to čist ok-hormoni pač...

Ja, nič...letim v službo...

Pa, pa

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
9.9.2009 15:03:13   
7lina7
oj

proti krčem pomaga Magnezij. nabavi si magnezijeve tabletke, najbolje take za razstopit v vodi al čaju. saj to nam bodo G tud čez kak mesec ali dva priporočali...
nič, letim na pregled! javim ju3 zjutraj kako je bilo!
lep popoldan!!

Lin@

(odgovor članu cestnidrikač)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
9.9.2009 15:31:55   
vekybel
ja šumeče tablete magnesol so dobre za proti krčem, vprašaj v lekarni.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
9.9.2009 19:51:50   
rožca26
No, pa se spet oglašam.

3sonček3 - komentirala sm kar nekaj tvoje izbire. Nič slabega, sam mal za orientacijo.

Glede tetra pa mako majčk - tetra ne rabte, mako pa sam na začetku. Iz lastnih izkušenj vem, da sm jest uporabljala bodije na preklop - pa sm dala kr dvojnega. Ko je pa mali zrastel, pa čez bodi navadno majčko. Se mi zdi da so te tetra majčke bolj tako tako, ker se vse gor dvigne, pa pol ledvice kažejo, bodi pa to pokrije.

Drgač se pa punce zadržte vsaj do 25. tednauser posted image  pa še nč ne nabavlat. Pr ns smo mal vraževerni. Čeprav pri meni je še dober, ker mam malega poba in si lahka pr njemu dam duškauser posted image  - srečnica jest.

Drgač pa jest svetujem, da cunce kupujete v H&M - u, ali pa v C&A - je cenejš, za moje pojme bolj cortkan, pa nimaš le v roza in modri barvi. Sej v Pikapolonci in v BC majo tudi v drugih barvah, ampak dost manj. V BC so pa take stvarce še zelo drage, ker majo sam neke hude firme. Ok, ne rečem - če smo naročili user posted image , bom šla kupit eno oblekco za domov od sucre d'orge, ampak je to to, k je kr draga (36 eur za komplet). Aja, pa obabi je tud drag, pa še za fante ma več ali manj srajčke in nič kaj uporabnih zadev. Ne vem pa kolk tm stane - si je to raj moja always tašča too be lušte delala. 

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
9.9.2009 19:53:35   
rožca26
Pozabila - vse nove dobrodošle in user posted image . Za vas user posted image  user posted image

Tiste k ste imele preglede - bravo za dobre rezultate in ostale, ki še niste poročale - takoj reportuser posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
9.9.2009 21:26:40   
zoey
Čeeeer!
Zdajle sem skoraj diplomirala iz tickerčka, pa vidim, da se bom morala še malo naspat, da bom shendlala. Če pa mi lahko da katera kak nasvet za telebane, pa hvala že v naprej user posted image .
Meni je še kar slabo ... se skoraj ne spomnim več, kako je, če se ok počutiš. Ampak mi je pa tudi fajn, ker vem, zakaj mi je. Buši raste, sem prešaltala na nosečniške kavbojke, čeprav nekaj hlač, ki so mi bile prej široke še zapnem, ma res ne vem, zakaj bi se matrala z zadrgami in gumbi user posted image Še vedno sem zelo utrujena in posledično lena in nič ne migam. Še user posted image se je polenil user posted image .
Za bebico še nič ne kupujem, bom počakala do morfologije, da vidim, a bo plavo al roza, potem bom pa začela z malenkostmi za dušo. Taglavne stvari pa po novem letu, nimam prostora za skladiščenje user posted image
Ful se vleče do pregleda, šla še na DHT, sam bom karakter, pa ne bom prej klicala. Itak, da je vse ok user posted image
user posted image za vse fajn rezultate in user posted image za novopridružene.
Punce, lepo bodite. LN

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
9.9.2009 22:09:46   
vekybel
Hvala za objasnilo majčk in za nasvet bodijev. user posted image
Nisem vedla da v H&M imajo ceneje. Drugače nisem še bila v tej trgovini in je ne poznam ampak sodeč po imenu se mi je zdelo da je bolj fancy trgovina. user posted image
Bom šla prav pogledat. Še dobro da imamo te forume da se kaj naučimo in izmenjamo znanja.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
10.9.2009 6:49:12   
7lina7
juutroooooooooooo.... malo mrzlo,pa bo že!!

torej, včerajšnji pregled pri G ni prinesel nič novega. UZ mi ni delal, baje drugič čez 4 tedne. srček bije normalno,po pregledu je vse ok. to,da me včasih  zaštiha  v spodnjem delu trebuha ,ko vstanem pa je čist normalno - baje da prehitro vstanem in maternica ne folga..user posted image
za gibe pa pravi,da je čisto možno,da so že čutit. aja, pa pritisk so mi zmerili,pa imam presenetljivo dobrega..hehe.. 107/75!! pri hčeri sem imela cel čas 145/ 90, kar se mi je zdelo visoko.

.. po podlogo za previjanje sem kupila....vem,prehitro..pa.... če pa je bila taaaaaaaaaaak luštkana!user posted image

nič,lepo jutro za 1x... pa za lušte al pa tud ne ( pač zaradi reda) : user posted image

Lin@

(odgovor članu LaMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
10.9.2009 6:50:40   
mojcej77
Dobro jutro, punce!
Hehe, par dni me ni na netu, pa sem se komaj skozi prebila, toliko ste se načvekale! Super!
Komaj čakam jutrišnjo NS, malo sem tudi napeta, ampak bo že...Mi je pa zadnja dva dni spet obupno slabo, pa je bilo že prav fino. Heh, tud to bomo preživeli, a ne?
Lep dan vsem, nosečke!

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
10.9.2009 9:37:11   
Anonimen
hey user posted image

tudi jst sem učeraj imela pregled, naredil je UZ, dojenček raste in sedaj sem noseča malo manj kot 15 tednov.
Dobila sem tudi materinsko, naredili so mi krvne preiskave, naslednji pregled pa imam čez 4 tedne.

Tudi jst pozdravljam vse nove user posted image user posted image user posted image , držim pesti tudi za tiste ki bodo kmalu imele AC, da bo vse ok!!! user posted image user posted image
Rožca26 - tudi jst bom probala čim dalje zdržat, da ne bom nič kupila, čeprav bo kr težkouser posted image user posted image user posted image
Pa tudi glede H&M se strinjam s tabo, da je kvaliteta super pa tudi cene so ugodne.
Čeprav sama kupujem  tudi v Zari, ker mi majo tok svetovne cotke, za dol pastuser posted image user posted image
Tako da pr nam prevladata H&M in Zara Baby.

Spol pa še ne vemo, ampak se tolažim s tem, da bo na 3D-ju vse znano, tako da bomo dva meseca že potrpeli.

zdej pa morm it, se tipkamo malo kasneje

(odgovor članu mojcej77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
10.9.2009 9:45:03   
7lina7
tak,zdaj pa šok!!!!

klicala me je ginekologinja,ki mi je delala NS ( rezultat te je bil nadpovprečno dober-tveganje kot 15 letnica  : 0,95mm)  , pa pravi,da so dobili rezultate krvnih presejalnih testov in so baje zelo slabi. tveganje je 1:40!!  groza!!!
naročila me je na AC 18.9.!  zdaj pa se mi je malo vse obrnilo na glavo.... STRAH ME JE !!!!
kaj če je res, kaj če gre kaj narobe?? rez da tveganje za splav ni veliko,samo meni je!!! še posebej,če je z otrokom vse ok!
in kako ziher so potem rezultati po AC?? al takrat še vedno obstaja možnost da je kaj narobe z otrokom?

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 10.9.2009 9:46:59 >

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
10.9.2009 9:49:09   
Rocio
Jutro oz. dan,

samo toliko, da se malo oglasim....Danes polna energije, pa komaj čakam na naslednji pregled, ki ga imam čez dva tedna, ko bom stopila v  18. teden. Moj G menda vedno dela UZ, tako da upam, da bom izvedela, kaj skriva naš user posted image ... Potem pa v šoping, ker je to eno čisto mučenje, da ne vem, kaj bo! user posted image user posted image

Jaz sem se tudi zredila (prej sem bila zelo suha), vsaj 4 kg sem že dobila gor. Saj mogoče ne zveni dosti, ampak mi je znanstvena fantastika, ko se stlačim v kavbojke, ki so mi bile še junija prevelike in sem nujno potrebovala pas. No, saj zares stlačim se ne, sem jih pa iz firbca poskusila in jih zelo hitro spet odložila.... Kaj pa toliko jem user posted image Tisti, ki je rekel, da potrebujemo samo 300 kcal več na dan, nima pojma, jaz bi nonstop jedla... In tudi jem.

Trebušček se mi že pozna, zvečer bolj kot zjutraj (predvidevam, da sem napihnjna proti večeru), in komaj čakam, da bo tisti tapravi nosečniški.

So se pa začele bolečine v križu, zdaj že dva tedna, a je normalno, da me boli že tako zgodaj? kaj bo pol šele proti koncu.... user posted image

lepo se imejte drage souser posted image

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
10.9.2009 10:11:00   
Anonimen
7lina7 - ojoj, zdj je pa to še mene šokiral. Ne razumem tega kako lahko iz tako odličnih rezlutatov potem dobesedno "padeš" na 1:40.

Jst bi na tvojem mestu to pogledala, da na 40 nosečnic, zboli ena. To pomeni, da imaš še zmeraj VELIKO možnosti da bo tvoj otrok na koncu zdrav!!!!
Tako da ne obupat, rezultati AC pa naj bi bili 99%!! Vsaj tako mi je razložil moj G,ko sma se pogovarjala o tej temi.

Držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rocio)
  Neposredna povezava do sporočila: 1374
10.9.2009 10:19:13   
7lina7
..hvala!   se bom probala čimmanj obremenjevat do takrat.... čeprav sem na robuuser posted image ..

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?