Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:32:22
|
|
|
|
FLASK_A
|
cveki, ojej Samo, da si bolje. Lake, bo kaka kmetica tvoje tele vzela Ampak mislim, da sprejemajo samo virtualne pošiljke
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:33:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
Pasji hotel, ja! Te bo samo za prišel dopust več kot za vaju
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:34:03
|
|
|
|
lake
|
To sva jo dala v upanju da bo nazaj zaspala, ko se je zbudla, ampak očitno neučinkovito.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:36:38
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Mi smo danes zaradi pikice malo bolj slabo spali. Je bil kar tečka, bom videla kako bo danes... Naši novi podatki: 9.200 g, 69 cm. Grem na hitrco nazaj brat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:36:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ dudi ful sta dobra tvoja cukra skupi v postlci.Ta velik ni nč ljubosumen? Hvala...ne s čisto nič ni ljubosumen...jaz ju lahko takole v postlci skupaj pustim ker vem da mu ne bi zanalašč nič naredil ...dobra prijatelja sta,in za vsako stvar reče Maj tudi Vročina pediatrinja včeraj mi je rekla da če merim v ritki še 37.6 ni vročina ker je treba v ritki še 5 odštet...Pa še to da se vročine ne zbija če ni nad 38.5! maja pa res ne vem kakšna si bila ti da te je Zarja tako debelo gledala ,bi mogla dat še slikico sebe gor da bi vidle! IZVIRNO SPOROČILO: Leela dudi dobre slikce iz arburetuma. Torej sta bratca vsak v svoji sobi ali skupej? Ne vsak ima svojo sobico katmat a fantkov pa ne marata za kaj zakuhat??? PA DOBRO JUTRO Spali super,Maj ima že dopoldnaski spanec ...jaz pa pijem kapučino in zraven piškote ...pa lepim nalepke v lumpijev albumček...to je zdaj trenutno veselje T. pri nas ...
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 10.9.2009 8:38:03 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:38:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dobro jutro... Mi smo danes zaradi pikice malo bolj slabo spali. Je bil kar tečka, bom videla kako bo danes... Naši novi podatki: 9.200 g, 69 cm. Grem na hitrco nazaj brat... hudooooo, težkokategorniki
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:43:09
|
|
|
|
KatMat
|
ja cveki....hitr na bloke...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:44:42
|
|
|
|
KatMat
|
dudi...fantkom se zakuha
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:45:11
|
|
|
|
Tanja_
|
Punce-danes bom naredila njoke alias svaljke...Zdej pa hitro recept za take, ki se kar stopijo v ustih. Na primorskem vedno take jemo. lake blagor vam, k greste na morje...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:45:51
|
|
|
|
KatMat
|
petra bravo za pregled!!!!!!! pa to ne morm vrjet!!!!sej so majcki tud skor dvakrat tezji od tije....kaj pocne nasa trlica?!?!?!je pa ze podvojila porodno tezo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:46:33
|
|
|
|
meduzica
|
dobro jutro punce sonček sije pri nas tako da je prav lepo (smo v 14. nadstropju in je razgled ČUDOVIT) Smo pozajtrkovali, spili kavo, mali je že na tleh se veselo igra ... edin danes in včeraj nekak noče več rokic stegovat po igračkah se raje igra z tistimi na tleh ... bo treba zgleda spet kej novega kupit da se ga motivira čveka raje pojdi na kontrolo, kaj pa če se ti spet ponovi?? Držim pesti da bo čimprej ok petrazg: OMG vam bo pa kmalu lupinica premajhna 9kg !!! a se da kje kako slikico videt??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:46:35
|
|
|
|
KatMat
|
UUU TANJA....SE LAHKO NAJAVIM NA KOSILO??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:47:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dudi...fantkom se zakuha aja tko si ti mislna ...bogi pol moj majček petrazg čestitke za težo tanja recept za njoke pojma nimam...jaz jih kupim ...pri nas pa bodo danes kaneloni pa nism se še odločila al zraven pomfri al pire krompir
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:48:23
|
|
|
|
lake
|
Tanja pri nas svaljke kr kupmo, tko da ti ne znam recepta povedat. Povejte, kje majo vaši palčke na roki, zunaj, al stisnjene not?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Dobro jutro... Mi smo danes zaradi pikice malo bolj slabo spali. Je bil kar tečka, bom videla kako bo danes... Naši novi podatki: 9.200 g, 69 cm. Grem na hitrco nazaj brat... hudooooo, težkokategorniki a to so teže za 4 mesece
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:51:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica edin danes in včeraj nekak noče več rokic stegovat po igračkah se raje igra z tistimi na tleh ... bo treba zgleda spet kej novega kupit da se ga motivira petrazg: OMG vam bo pa kmalu lupinica premajhna 9kg !!! a se da kje kako slikico videt?? Kaj pa če mu jih mal spremeniš da daš kakšno drugo igračko nad njega...jaz mu jih tud tako menjam ker se ene naveliča...ma pa skoz delo z njimi kolkr dolg je v ležalniku ma rokice gor in jih boksa Jaz sm že tud študirala zarad lupinice...ker nogice ma že čez lupinico,ne vem a je to še vredu al ni ...ker kg pa še nima zadost za v sedež 9-18 kg...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:53:21
|
|
|
|
Anonimen
|
jz bom pa krompirjev goraž danes naredila, pa mal solate zraven
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:53:40
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja pri nas svaljke kr kupmo, tko da ti ne znam recepta povedat. Povejte, kje majo vaši palčke na roki, zunaj, al stisnjene not? ze ves cas zunaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:53:46
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Povejte, kje majo vaši palčke na roki, zunaj, al stisnjene not? a misliš to iztegnjene dlani al pestke...??? naš ma zdej že redko pestke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:53:46
|
|
|
|
petrazg
|
KatMat... mala je res prava lepotička. Jaz bi bila po moje čisto nora že s kakšnimi špangicami... Lake... tudi moj se kdaj zategne nazaj. Glej vsak od nas mogoče kdaj naredi kakšen nepravilen gib, če se pa to pojavi skupaj pri zdravnici je pa itak cel halo. S Tajo bosta malo potelovadili pa bo. Pokica, Dudi, Andrejka, Maja1488, HM k.tja... bošček Urban. Pošiljam , da bo čimprej boljš. Pa da se boste fajn rihtali, ko boste sami. Moj mi je tudi povedal , da mora oktobra za 4 dni na služ. potovanje... razmišljam kako bo. Sej , če ga dan , dva ni, smo se navadli, samo več Tanja... vsaka mama dela po svojem občutku, tako da bi bilo otroku najbolje. Če se ji je pa stanje izboljšalo in ji lahko tako prihraniš muke, hvala bogu... Nobenemu ne privoščim raznoraznih preiskav.... Aja, pitje... jst mu včasih dam kaj vode, ampak je načeloma ne mara... Papuang... umap, da si si naredila žur Zoja... da vam tudi pade vročina... Pesti za izpit... Cveka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:54:05
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz bom pa krompirjev goraž danes naredila, pa mal solate zraven tud super
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
mah ne vem kaj naj naredim, če jo pokličem in rečem da sem mela asmatični napad me bo vprašala kako to, sej jz nimam astme, ker je pač nova DR. in nima pojma kako in kaj. nazadnje je mene spraševala kaj mi je!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:56:03
|
|
|
|
KatMat
|
ma tile P se sploh ne znajo kontrolirat!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:56:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaz bom pa včerajšnji krompir stran vrgla ko pride moj domov
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 10.9.2009 8:57:29
|
|
|
|
petrazg
|
Dudi... v večji sedež še ne sme it, dokler samostojno ne sedi. Bosta morala zdržati še nekaj časa v lupinici. Nas pa vi kar lepo dohitevate . Še imamo nekaj prednosti s štarta. Aja, pa Maks od Ledenke je tudi v naši skupini... Bajski mali... Tanja... njoke kupimo... Grem slikco naložit...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?