|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
10.9.2009 7:54:37   
Čebel@
en vic za lepši dan:

Blondinka se je nekako naučila pisati in je pisala svojemu sinu: Dragi sin! To pismo ti pišem, da bi vedel, da ti pišem. Č dobiš to pismo, pomeni, da je dobro prispelo. Če ga ne dobis, mi javi, da ti ga ponovno pošljem. Pišem pošasi, ker vem, da počasi bereš. Zadnjič je tvoj oče v časopisu prebral, da se, statistično gledano, največ prometnih nesrec zgodi 1km od doma. Zato smo se preselili nekaj ulic naprej.. Nova hiša je zelo lepa. Ima celo pralni stroj, vendar ne vem, če dela. Včeraj sem dala perilo prat in ko sem potegnila vodo, je perilo izginilo. Vreme je tukaj kar dobro. Prejšnji teden je samo dvakrat deževalo. Prvič je padalo tri, naslednjič pa štiri dni. V zvezi z jakno, ki si jo tako želiš, je stric Peter povedal, da naj odrežemo vse gumbe, preden ti jo pošljemo, saj so gumbi zelo težki in bi bila draga poštnina. Gumbe smo odrezali in ce jih boš potreboval, jih lahko najdeš v notranjem žepu, kamor sem jih spravila. Potem, ko smo pokopali tvojega dedka, smo ob čiščenju hiše našli njegovo truplo. Bilo je v omari od tistega dne, ko je dedek zmagal pri igri skrivalnic. Nekaj dni nazaj je eksplodirala jeklenka plina v kuhinji. Tvojega očeta in mene je vrglo skozi okno na dvorišče. Kakšno dozivetje! Po tolikih leti sva končno sla enkrat skupaj ven. In če ze pišem o tvojem očetu dobil je novo delo! Zelo je ponosen, saj je pod njim okrog 500 ljudi. Zaposlili so ga na mestnem pokopališču, kjer skrbi za travo. Tvoja sestra Julija, saj veš, tista, ki se je poročila s svojim možem, je končno rodila. Za spol sicer še ne vemo, tako da zaenkrat ne vem, če si postal stric ali teta. Ce bo punčka, jo bo tvoja sestra poimenovala po meni. Vseeno se mi zdi čudno, da bo svojo hčerko klicala "mama". Tvoj stric Pavel se je oženil. Cele dneve moli pred ženo, ker je devica. Strica Karla sploh vec ne videvamo, odkar je prejšnjo leto umrl. In da ne govorim o tvojem bratu Janezu. Grozen je. Zaklenil je avtomobilska vrata, ključi pa so ostali v avtu. S taksijem je moral domov po rezervo, da nas je potem lahko odklenil iz vozila. Katastrofa!!! Dobro sinko, ne bom ti napisala naslova, ker ga ne poznam. Prejšnja druzina, ki je tu živela pred nami, je s seboj odnesla hišno številko. Ce bos kaj videl teto Lizo, jo pozdravi, v nasprotnem pa ji ni treba reči nič. Mama, ki te ima rada. P.S.: Hotela sem ti poslati nekaj denarja, pa sem že zaprla kuverto

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
10.9.2009 8:01:38   
Onasiss
NIKU VSE NAJ ZA OBMESEČJE.....

user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
10.9.2009 8:04:34   
Onasiss
Danes se lepo imejte na srečanju.... Bi zelo rada prišla pa žal ne morem....user posted image  Bom pa drugič. Ursa in crtica- vama bo Kolumbo prinesla, tebi Ursa tist stolček, crtici pa M nalepke.....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
10.9.2009 8:15:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Danes se lepo imejte na srečanju.... Bi zelo rada prišla pa žal ne morem....user posted image  Bom pa drugič. Ursa in crtica- vama bo Kolumbo prinesla, tebi Ursa tist stolček, crtici pa M nalepke.....user posted image user posted image
sem zdele hotla isto napisatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
10.9.2009 8:32:11   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: baki

mi se nimamo nobenega zobekauser posted image user posted image user posted image user posted image .a mislite da je to vredu?

mi tudi ne ....

Baki,...veš kaj jst osebno je ne bi peljala....bi se pa pozanimala kje vse nasttopa, ker je dostikrat tkole bolj popoldan...pa bi jo tja peljala.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
10.9.2009 8:32:21   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

no še to povem,da Hana že nekaj dni sedi in si je prislužila user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa še spatuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
10.9.2009 8:33:14   
Ajvy
jutro....

Majchy....o mary....hud vic user posted image
a si zaspančkana....men se tut še ni uspelo zbudit..in dober se bo, bo čas za dopoldansko kitico spanja user posted image

Urša pri nas je tudi tako down vreme..se mi zdi, da glavo po tleh vlečem...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
10.9.2009 8:37:53   
tanci29
jutro

user posted image user posted image user posted image  hana banana za pingvinkota

naša tud še nima zobekov

od 4ih smo vsi 4je spal u najini postli, najprej sta mela erik pa hana tako hudo debato da sem že mislila da sploh ne bomo več spal, no ampak sta omagala in zaspala.
ponoči se hana ni zbujala tko da očitno so kapljice delovaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ...nosek je pa tudi že bolje

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
10.9.2009 8:38:19   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro....

Majchy....o mary....hud vic user posted image
a si zaspančkana....men se tut še ni uspelo zbudit..in dober se bo, bo čas za dopoldansko kitico spanja user posted image

a veš da niti nisem neki zmatrana.....sem naspiderana v nulouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......upam da se tebi uspe naspatiuser posted image ........kako napreduje selitev?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
10.9.2009 8:41:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jutro

user posted image user posted image user posted image  hana banana za pingvinkota

naša tud še nima zobekov

od 4ih smo vsi 4je spal u najini postli, najprej sta mela erik pa hana tako hudo debato da sem že mislila da sploh ne bomo več spal, no ampak sta omagala in zaspala.
ponoči se hana ni zbujala tko da očitno so kapljice delovaleuser posted image user posted image user posted image user posted image ...nosek je pa tudi že bolje

hvalauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje-počasi bojo vsi februarčki lepo pančkaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
10.9.2009 8:51:58   
rebeka84
dobro jutro!

mi se ponoči zbujamo, ker je Uroš lačen... drugače pa ga je zdaj že vsepovsod polno in ga moramo imeti neprestano na očeh, da kje ne pade oz. se vdari. danes bomo šli malo po trgovinah, v nedeljo pa gremo v graz na rojstni dan.
majchy čestitke za samostojno sedenje! Uroš je začel sam sedeti pri 6,5mesecih -za na seznam. pri P nismo bili ze celo vecnost tako da se nimam novih mer. pregled pa imamo 15.9.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
10.9.2009 8:54:10   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

no še to povem,da Hana že nekaj dni sedi in si je prislužila user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi z naše strani čestitke....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
10.9.2009 8:56:50   
Onasiss
tanci---user posted image user posted image  za spanje.... A imate vi tudi družinsko posteljo....user posted image user posted image user posted image  Kok mi je to znano...

Mi smo tudi ok spali.

Naša full neki kao govori u spanju, pa se smeji... A vaši tudi to počnejo?

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
10.9.2009 9:05:25   
rebeka84
Uros se nic ne pogovarja, vcasih se le glasno zasmeji. a vas tudi boli kriz, mene ze tako mocno, da zjutraj komaj vstanem iz postelje. a mislite da je to zaradi nosenja

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
10.9.2009 9:18:27   
Onasiss
Verjetno, Kako pa ga dvigneš npr. iz postelje?

Aja pa za tiste brezzobe.... poznam malčka, ki je bil stra 9 mesecev in tudi še ni imel nobenega zobka....

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
10.9.2009 9:20:41   
Čebel@
mlea......pri nas stoka ponoči,ampak samo takrat ko se ji čez dan preveč dogaja
rebeka.....mene konec dneva full hrbet boli,verjetno zaradi dvigovanja

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
10.9.2009 9:45:45   
Čebel@
ker sem ostala sama gor,...

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
10.9.2009 9:51:39   

user posted image

Čestitikeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
10.9.2009 9:52:15   
Katjusa
dobro jutro....

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

vecer,

aljaz spi, ima vrocino....je imel 38,2, sem mu dala calpol, pa je bilo nekaj ur ok, sedaj pa je imel 38,5.....pa sem zdaj brala, da se zbija komaj pri 38,5....aja,merila sem pod pazduho....zdaj pa ne vem, ce mu naj dam se calpol ali mu ponoci merim al kaj....adijo marijo.....pa glih vceraj sva se z mamo menli, kak fajn, da se ni bil nic bolan, zdaj pa mam....

vesnozaver jst dam calpol al pa svečko ko je v ritki 38 tako so meni rekli torej vročina pri otroku je ko je v ritki 38, pod pazduho 37,2 in v ušesu 37,5. vse kar je nad temi vrednostmi komot daš žličko calpola....

Mi gremo pa danes k zdravniku je benjamin ponoči ful grdo kašljal in sem zjutraj razmišljala kaj nej mu dam k je tok še mlad:) in sem pol reje poklicala pa njih vprašala in je rekla, da če želim se lahko pridemo pokazat in mi sama ponudla, da nej kr oba prpelemuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer dobla ne bom nič kot ponavadi.... ampak bom vsaj pomirjena ker jima bo pogledala ušeseke grlo in pljučke poslušalauser posted image user posted image imamo pa 15 čez 12

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
10.9.2009 9:52:27   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo hanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
10.9.2009 9:53:43   
Katjusa

ker sem ostala sama gor,...

user posted image

hvala tudi jst tebi in vsem ostalim.....

aja vica pa nisem bralauser posted image nisem navdušena nad brenjem vicev tako da mi ga boš povedala, ko se srečamo:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
10.9.2009 9:54:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

user posted image

Čestitikeuser posted image user posted image user posted image

vse naj naj tudi od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
10.9.2009 9:55:34   
Dan,

pr nas nočka takšna kakršna je vsaki dan lepo lepo...

Glede zobkev je tekla debata če lahko povem da je moja Laura dobila pri 13mesecih prvo zobek in imam sedaj na sumu da se mogoče vse ponovi...bomo videli...

Tanchi hvala ko si tko lepo napisala glede GHuser posted image user posted image user posted image user posted image si rečem da se ne bom sekirala apa se vsak dan boljuser posted image user posted image user posted image ker mi ni jasno kako noče jest zdej sem poštudirala da mogoče poje mal grisolina če ji ga naredim z njenim mlekom vse naredim samo da je...res...morem jo pa pohvalit da je včeraj pojedla cel jogort 160g breskev jabolka hurška no eno malo njeno žličko je pustila...

Mlea zmenjenouser posted image user posted image user posted image user posted image

druga pa pozabla...sklerozauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
10.9.2009 9:56:46   

bravo za Hanouser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
10.9.2009 9:57:13   
Katjusa fajn zrihtajte pri P...user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?