|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 9.9.2009 21:53:41
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Čer Če danes ne dobim živčnega zloma, ga nikoli več ne bom. Prokleti prasci nemarni. Sobica bi morala bit dostavljena najkasneje v soboto (sicer zagarantirali so mi, da bo že teden prej), pa danes kličem, da preverim in mi tip reče, da bo verjetno v torek. Zrolalo se mi je Pa sem rekla, da zame je to nesprejemljivo in, da zahtevam, da je do sobote sobica dostavljena. Naj povem, da je bil tako aroganten, tko nesramen, da se mi je še duplo čupalo. Pol je rekel, da me bo takoj nazaj poklical, ko bo govril s šefom,. Jaz čakam in čakam, klica pa ni. Po dveh urah se mi je totalno spipalo ga pokličem in mi reče: "ah ja, vi ste". Maaaaaaa, odf.. se mi je, pa mi na koncu reče, da nič ne ve in da bo kaj več znanega jutri zjutar in paf ..... Jutri zjutraj takoj ob 8 pokličem, preverim kaj in kako in, če mi ne bodo do roka dostavli pohištvo al storniram al pa mi morajo dat konkreten popust. Pa porko dio, vsaj da bi bli tolko fer, da bi me obvestili, da bo roba zamujala!!!! Pa še v petek sem klicala in preverila kdaj lahko sobico pričakujem in so rekli, da konec tega tedna. Profesionalnost na nuli, jih prav boli k.... Noro ej, se mi dlake dvigujeo. Joj, ej --> kolk sem se nasmejala temule - duplo se ti je čupalo - you crack me up. Sicer pa: situacija je grozna, upam, da zrihtaš kaj. Čekiraj pogodbo - kaj piše?
|