|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
9.9.2009 20:48:05   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Primorke, a ima katera jutri okoli 14h čas za kakšno kavico?

Lahko se zmeniva za kavico okol dveh, pol okol treh grem pa jaz po Tijo v vrtec.

Najaa super bi bilo te spet videt, ti bo v KP ustrezalo? No, če ja, te pokličem ko bomo malo pred KP in se zmeniva kje se dobiva ( me boš usmerjala, ker jaz samo vem kje je trg Brolo in una promenada)user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
9.9.2009 20:49:02   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

MB: jutri ob 11. 00 padrino!!!! da ne bi kera neopravičena manjkala!!! komaj čakam.

lahko me kr zbičate ampak js jutri kot zakleto ne morem priti v MB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image matejevemu bratu je avto crknil (beri: zgorel user posted image ) in mu bova midva enega posodila da se bo vsaj v službo peljal, enega pa tako matej rabi za v službo.... mater sn jezna.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridem pa po vsej verjetnosti v petek popoldan po 15 uri v mb...če bo katera mela čas se me lahko usmili za kakšno kavico.... drugače pa žal drugič...

user posted image user posted image

za v petek pa se lahko slišimo ja. Mi bomo itak doma, tak da se lahko kaj zmenimo. Saj imaš mojo cifro a ne?

ja imam.... super.... se slišimo...jutri pa uživajte in se načvekajte do onemoglosti user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
9.9.2009 20:49:46   
Najaa

Lahko se zmeniva za kavico okol dveh, pol okol treh grem pa jaz po Tijo v vrtec.

Najaa super bi bilo te spet videt, ti bo v KP ustrezalo? No, če ja, te pokličem ko bomo malo pred KP in se zmeniva kje se dobiva ( me boš usmerjala, ker jaz samo vem kje je trg Brolo in una promenada)user posted image

Ja lahko, pokliči me. A to bo okoli dveh?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
9.9.2009 20:55:01   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Alora!

Katera tu?
kako ste kaj?user posted image user posted image
alora. Jz sem, če ti paše*? user posted image
Jaz sem OK, pa ti?

tudi jaz sem ok,kdaj prideš na kafe?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
9.9.2009 20:55:27   
ema tiara
kje ste?a vse gledate nogomet?

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
9.9.2009 20:58:33   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

neeeee, tasa,ga ziher gledauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
9.9.2009 20:59:29   
trinity22

Ja lahko, pokliči me. A to bo okoli dveh?

ja mislim da, mogoče kaj prej, te pokličemuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
9.9.2009 21:00:22   
Lolita23
EVO še eno vprašanje o gh:

Kdaj ste presedlale na cel obrok GH in kaj jim delate za jest?? Pri nas nekaj štrajka trenutno z zelenjavo, se pa kar trese od želje, če je sadje.Je pa pred časom enako delala z zelenjavo pa sadje ni marala!

Pa ena je nekaj napisala, da je dala sir kak pa??

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3808
9.9.2009 21:01:03   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: spps

neeeee, tasa,ga ziher gledauser posted image user posted image user posted image

naši dali goluser posted image očitno pridno navijauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
9.9.2009 21:03:38   
ema tiara
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Kdaj ste presedlale na cel obrok GH in kaj jim delate za jest?? Pri nas nekaj štrajka trenutno z zelenjavo, se pa kar trese od želje, če je sadje.Je pa pred časom enako delala z zelenjavo pa sadje ni marala!

po moje je od otroka odvisno...vedno več bo pojedla gh,vedno manj mleka in nekeja dne boš ugotovila da se je za kosilo najedla gh...mi smo najprej začeli s kosilom,za zajterk in večerjo je bila še kar nekaj časa le flaška dovolj dobrauser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
9.9.2009 21:03:51   
KOKICA32
Dober večer!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3811
9.9.2009 21:05:10   
ema tiara
večer!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
9.9.2009 21:08:01   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Živjo!!

Evo mi smo dane s pridni smo prebarval dnevno, sedežno dal not zdaj čakamo pa še le tišlerja.user posted image Za vrtec je župan, ko je prišel čestita rekel, da se vedno najde nekaj prostoram, za kake otroka, tako da še to moram it uredit.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Kaj se selite ali le na novo opremljate? Nisem na tekočem. Se še pozna dolga pavza na RR zaradi morja in naše selitveuser posted image

Ne lani sva se vselila, sam ni bilo denarja pa sva uredila osnovne prostore, zdej pa končno še dnevna na vrstiuser posted image user posted image user posted image

pol ste na istem kot mi user posted image samo pri nas je dnevna čakala 2 leti, je bilo kar polno enih stroškov pred tem.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
9.9.2009 21:08:05   
felix7

aja,se katera spomni koliko vas je bilo nosečk na začetku,tam prve tri mesece?na aprilčicah 2010 nas je 56user posted image ...mater je blo plodno poletjeuser posted image user posted image user posted image

v najboljših časih čez 80, če se prav spomnim

Neposredna povezava do sporočila: 3814
9.9.2009 21:08:09   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Ljubljančanke in okoličanke user posted image , a se ljubi kateri jutri na Otroški bazar na GR? Mene ful mika, ampak sami se mi ne da... Če je katera za stvar, nej mi pošlje SMS, da se zmenimo user posted image

Men je tak žal, da je ravno ta vikend, ker bi ful šla. user posted image Ampak po drugi strani, sem raje doma. user posted image

Naj te tvoj pripelje v Lj, pa te mi pol domov odpeljemo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
9.9.2009 21:08:14   
felix7

kje si pa nogomet najdla? user posted image sploh nič ne vem o kakšnem nogometu, zdaj je košarka aktualna user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3816
9.9.2009 21:08:23   
ada2
vidim, da ste se za jutri v mb-ju zmenile.... jaz bom jutri tudi v mb, samo malo kasneje, imam z Adamom dermatologa ob 14.00. v bistvu pa sploh ne vem kje to jeuser posted image  se sicer dobim z eno prijateljico, ki mi bo obenem še miha počuvala med posegom (Adamu bodo odstranjevali bradavico na nogi). če pa se kateri da, pa mi lahko malo pove kje je lavričeva ulicauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
9.9.2009 21:08:59   
ema tiara
ko me ni ste glasne...user posted image ko bom šla spat pa boste vse tu...jutri vas bom pa spet pol ure bralauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3818
9.9.2009 21:10:22   
Najaa
trintity, imaš zs. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3819
9.9.2009 21:11:09   
ema tiara

kje si pa nogomet najdla? user posted image sploh nič ne vem o kakšnem nogometu, zdaj je košarka aktualna user posted image user posted image user posted image .

mož ga vedno najdeuser posted image user posted image user posted image pol pa moram jaz na rr viset ker je nogomet bolj pomemben kot film-beri grozljivka-z mano...pa naj mu bo,je čez dan priden si je zaslužiluser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
9.9.2009 21:11:14   
Najaa

po moje je od otroka odvisno...vedno več bo pojedla gh,vedno manj mleka in nekeja dne boš ugotovila da se je za kosilo najedla gh...mi smo najprej začeli s kosilom,za zajterk in večerjo je bila še kar nekaj časa le flaška dovolj dobrauser posted image

Se strinjam.
Naša Tija je prišla na obroke v rekordnem času. Mislim da po 2-3 tednih po začetku uvajanja. Je jedec že od začetka. No, zadnje čase mal štrajka. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3821
9.9.2009 21:12:32   
Najaa

Ljubljančanke in okoličanke user posted image , a se ljubi kateri jutri na Otroški bazar na GR? Mene ful mika, ampak sami se mi ne da... Če je katera za stvar, nej mi pošlje SMS, da se zmenimo user posted image

Men je tak žal, da je ravno ta vikend, ker bi ful šla. user posted image Ampak po drugi strani, sem raje doma. user posted image

Naj te tvoj pripelje v Lj, pa te mi pol domov odpeljemo user posted image user posted image user posted image

Moj gre šele popoldan v Lj. Drugače pa ni slaba ideja. Sam kam bi se v avtu vsi dali, ne vem. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
9.9.2009 21:13:12   
ema tiara

aja,se katera spomni koliko vas je bilo nosečk na začetku,tam prve tri mesece?na aprilčicah 2010 nas je 56user posted image ...mater je blo plodno poletjeuser posted image user posted image user posted image

te pa je blo lansko leto še bolj plodnouser posted image user posted image kamorkoli pogledam same nosečnice,že dve leti kar sem se na ptuj selila...se mi zdi da v mb takrat ni blo takega navalauser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
9.9.2009 21:15:34   
Najaa

te pa je blo lansko leto še bolj plodnouser posted image user posted image kamorkoli pogledam same nosečnice,že dve leti kar sem se na ptuj selila...se mi zdi da v mb takrat ni blo takega navalauser posted image

Plodni smo ratal slovenčki, ni kej! user posted image

KOKICA kje se skrivaš?

Neposredna povezava do sporočila: 3824
9.9.2009 21:16:50   
ema tiara
KOKICA je prišla samo voščit dober večeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?