Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 9.9.2009 20:12:34
|
|
|
|
ksenci
|
moj pa dans varuje fuzbal tekmo, o jej, kdaj bo kaj prišu domov ko so ti poljaki taki razgrajači. upam,da ne bo preveč sranja
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:12:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:14:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 9.9.2009 20:15:29
|
|
|
|
ksenci
|
jz sm tud čist utrujena. čakam da tamal zaspi, pol pa grem pakirat s sabo bom vzela kr dost za oblečt. po moje se kr shladi po večerih
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:15:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:17:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:24:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:28:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 9.9.2009 20:31:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
Še živa, ena tretjina mojih pamžov tudi, tuli za mano, me kliče, ampak mati se ne da. Je prinesel pručko čez celo dnevno sobo, zraven pa klical na pomoč in se pačil: češ, kako težko je, pomagaj mi. Zdajle je pa kar mali stolček vrgel na tipkovnico, ker ga ne šmirglam. Lump! Čav, grem se pripravljat na RS za jutri. Nočka, P.S.: Almera, škoda, da nisi na Poljskem, bi lahko namesto večernega teka šla navijat za naše.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:33:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:33:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:36:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:37:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 9.9.2009 20:43:35
|
|
|
|
glugluglu
|
sasi, potem se pa najbrž najina dva poznata populis, o si bila pridna, ja fantje se zbirajo na nogometu, prej pa še kličem brata in se mi žena oglasi ter pravi, da se ravno vozijo v Maribor na tekmo. Tian spi že od 19.30, ta vrtec ga zdela in hodi prej spat, no vsaj nekaj, ja pa ko pridre domovsbi stalno nekaj jedel, ko grem v kuhinjo on takoj za mano in amamamam pa kaže gor na stolček za hranejnje. Prav zanimivo no, ker vem, da je vrtcu normalno jedel. ah ja jutri pa spet služba, si bi morala še kaj zrihtat, zlikat, pa se mi ne da.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 9.9.2009 20:46:14
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica P.S.: Almera, škoda, da nisi na Poljskem, bi lahko namesto večernega teka šla navijat za naše. Zdaj si že ti čist v fuzbal padla Košarka je na Poljskem, mi pa v Mariboru s Poljaki igramo nogomet. malce zakomplicirano, ampak se znajdem. Zaenkrat. Aja, Populis: pridna, pohvaljena za današnji podvig. A veš, da sem jaz pol leta pred poroko vsak dan sopihala na Šmarno?? Mogoče je to znak za konec zaroke???
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 9.9.2009 20:47:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
Zdaj si je pa dragi še zvočnike vklopil. Ajajaj...pa moja migrena. Mar bi šel v Mb....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:48:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:49:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 9.9.2009 20:50:48
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica P.S.: Almera, škoda, da nisi na Poljskem, bi lahko namesto večernega teka šla navijat za naše. Zdaj si že ti čist v fuzbal padla Košarka je na Poljskem, mi pa v Mariboru s Poljaki igramo nogomet. malce zakomplicirano, ampak se znajdem. Zaenkrat. Aja, Populis: pridna, pohvaljena za današnji podvig. A veš, da sem jaz pol leta pred poroko vsak dan sopihala na Šmarno?? Mogoče je to znak za konec zaroke??? opa, opa letos pa je pestro pri juljkah. očitno smo se skazale
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:55:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:55:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 20:56:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 9.9.2009 20:58:49
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Drage moje nocoj bo pa padel sladoled v duetu, danes imamo vroče Lučke . Nočko no eden, ki ne gleda nogometa tako se dela!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 9.9.2009 21:04:00
|
|
|
|
Tinky
|
Čer Če danes ne dobim živčnega zloma, ga nikoli več ne bom. Prokleti prasci nemarni. Sobica bi morala bit dostavljena najkasneje v soboto (sicer zagarantirali so mi, da bo že teden prej), pa danes kličem, da preverim in mi tip reče, da bo verjetno v torek. Zrolalo se mi je Pa sem rekla, da zame je to nesprejemljivo in, da zahtevam, da je do sobote sobica dostavljena. Naj povem, da je bil tako aroganten, tko nesramen, da se mi je še duplo čupalo. Pol je rekel, da me bo takoj nazaj poklical, ko bo govril s šefom,. Jaz čakam in čakam, klica pa ni. Po dveh urah se mi je totalno spipalo ga pokličem in mi reče: "ah ja, vi ste". Maaaaaaa, odf.. se mi je, pa mi na koncu reče, da nič ne ve in da bo kaj več znanega jutri zjutar in paf ..... Jutri zjutraj takoj ob 8 pokličem, preverim kaj in kako in, če mi ne bodo do roka dostavli pohištvo al storniram al pa mi morajo dat konkreten popust. Pa porko dio, vsaj da bi bli tolko fer, da bi me obvestili, da bo roba zamujala!!!! Pa še v petek sem klicala in preverila kdaj lahko sobico pričakujem in so rekli, da konec tega tedna. Profesionalnost na nuli, jih prav boli k.... Noro ej, se mi dlake dvigujeo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Top ideje za otroško silvestrovanjeSilvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?