Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 8.9.2009 22:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ma sej ne mislim da je treba zdej otroka šopat z maščobo sam pač, eni rews mislijo, da je to sovražnik št.1 in pol vse kuhajo in pečejo brez olja, otrokom dajejo dietne in kao light čokolade in bombone itd. To je ena najvecjih nategancij na svetu, te lajt variante. Ma ne pojem jogurta lajt, tudi ce med pred liftom caka , kaj sele, da bi ga kupila. Matr, saj jem zato, da nisem lacna in da ima telo energijo, da lahko haram po svetu in ne zato, da recem, da sem pojedla en kako lajt jogurt v katerem ni skoraj nic. Potem je bv sploh se s hrano ukvarjat, ker itak bi bilo bilo najbolje, da ima vse, kar pojemo, vsaj nic kalorij in vsaj nic mascob (se bolje pa da bi slo v minus). Ma cist narobe svet je ratala ta hrana. Jemo, da bi hujsali, namesto da bi jedli zato, da smo polni energije.
|
|
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 8.9.2009 22:33:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ma sej ne mislim da je treba zdej otroka šopat z maščobouser posted image sam pač, eni rews mislijo, da je to sovražnik št.1 in pol vse kuhajo in pečejo brez olja, otrokom dajejo dietne in kao light čokolade in bomboneuser posted image itd. nene , saj tudi moj sin dobiva vse polnomastno, pa sadne jogurte mu kupim , poje tudi kak puding, pa pico, pa pečen krompirček... tudi če kam gremo, sploh ne kompliciram, samo preprosto on ima po parih žličkah dost, na oko poje na obrok 50 gramov (če). samo hočem povedat, da večinoma kuham zdravo, pa vseno taka teža. men osebno se ne zdi blazno debel, dokler ga ne vidim ob drugih otrocih, potem res vidim da ga je skupaj dvakrat toliko. ampak preprosto se pa še ni zgodilo, da bi kdo šel mimo, ne da bi komentiral da je debel. Ok, ce je debel, je debel . Vztrajaj pri zdravi prehrani, samo ne pojdi tako dalec, da se bos z njo obremenjevala...Jaz bi se bolj skoncentrirala na to, da je otrok aktiven, da je na svezem zraku, da se veliko giblje, kot na samo prehrano. Ker ce se zacnes prevec vrtet okrog nje, je lahko to obup in zate in za otroka.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2009 22:34:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 8.9.2009 22:36:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš je cca 81, pa ma 10,5 kg, sam je zdej res pravi suhec - nima nbenga špehka nikjer - preden je shodil, ga je blo vsaj nekaj.
|
|
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 8.9.2009 22:36:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa nya 82 cm, 12600 g A to je debel Bejba je imela ca 10.5 kg pri 75 cm pri enem letu; to je zadnja priblizna referenca, ki se je spomnim.
|
|
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 8.9.2009 22:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa nya 82 cm, 12600 g eh, no ja sej je tud velik...ula je 86cm in 11500g, sam je pa res da je 2 leti stara neo pa 65cm in 9000g....pa si nben ne upa rečt da je debel.... ma pomoje sploh ni razloga za skrb...je pač bolj konkreten otrok
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2009 22:41:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 8.9.2009 22:43:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Če veš, da ga ne futraš s sladkarijami in fruhtzvergi in podobno, bi tudi jaz predlagala, da mal posvetuješ s pediatrom. Pa da nardijo preiskave , pa boš ti mirna,
|
|
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 8.9.2009 22:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ma upoštevajmo, da nič kaj ne je. saj pravim, da ga jaz dojemam pač kot konkretnega fantka, brez da bi me sploh kaj obremenjevalo, samo ne zastopim, kako čisto vsak! komentira, da je debel, samo da zavijajo v celofan. jst sem enkrt eni ženščini, k je lezla v voz in ulo za lička, kak luštkan buhtelček je prbila, da ona je tud tak luštn buhtlček...še po ličkih sem jo potrepljala ne sekiraj se....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2009 22:46:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 8.9.2009 22:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
saj pravim, da ga jaz dojemam pač kot konkretnega fantka, brez da bi me sploh kaj obremenjevalo, samo ne zastopim, kako čisto vsak! komentira, da je debel, samo da zavijajo v celofan. Kaj pa ce ne mislijo tako hudo? Sam ves, eni dojencki so res eni taki lusni buhteljcki, da bi jih kar po rokah meckal in crkljal, pac celi mehki in lusni. Saj ti ne znam opisat, ampak ce bi ti jaz rekla, da je lusten buhteljcek, bi mislila na nekaj cisto drugega. Ce si debela, pac recem, da si debela...tale buhteljcek je pa cist v drugem kontekstu.
|
|
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 8.9.2009 22:53:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa v posvetovalnici so mi pa rekli, da je predebel in naj mu ne dajem smokijev in tega ko sem rekla, saj zelo malo je, se je pa kr butasto nardila pa šla stran. No ja, unim itak nikoli ni prav, ali poje premalo ali prevec, samo da lahko oni upravicijo svojo potrebnost. Za tiste pol kile, ki jih ima prevec (sem sla prav tabelce v knjigo gledat ) se pa ne sekiraj. Poglej malo kaj so ti punce napisale, ni pa to nekaj, za kar bi se kapitalno obremenjevala, ce je drugace fantek zdrav in zadovoljen.
|
|
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 8.9.2009 22:53:13
|
|
|
|
eva1
|
Pa sej to pa ni tok veliko kg na všini...sploh pa ko bo shodil in okoli 2 leta, mogoče malo čez se potegnejo in kar naenkrat postanejo suhci..moj pobič je zdaj suhec pri 1 letu pa je mel kr dobre klobacse okoli nogic...punca pa pri 2letih in 8 mesecih še vedno kar močna, pa ji zaradi tega ne mislim od ust trgat..je pa res da sedaj poje lih polovico manj kot je pred pol leta...pa se spomnim da pri taprvem je blo isto...mah kaj pa vem, slej ko prej se potegnejo, začnejo več migat, pa manj jest, pa ni nikjer več sledi o odvečnih kg!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2009 22:56:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 8.9.2009 22:57:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ste me potolažle, hvala vam! lahko mi edino še kak kontra komentar napišete za tiste, ki se bodo spet upiknile vanj ti kr mojga ponuci, sej verjetno se ne vpikuje vedno ista oseba
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2009 22:59:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2009 23:01:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.9.2009 23:03:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 9.9.2009 7:47:19
|
|
|
|
bskrle
|
Počakaj na zimo umpa LUMPA, 2,3 viroze in fantka bo pobralo. Drži se le da mu ne daješ medobrokov. Naša Marija je bila skozi taka kot telebajsek, evo letos je zrasla in jo je pobralo. Pri otrocih grejo kg drugače kot pri odraslih.
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 9.9.2009 8:13:41
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ma sej ne mislim da je treba zdej otroka šopat z maščobouser posted image sam pač, eni rews mislijo, da je to sovražnik št.1 in pol vse kuhajo in pečejo brez olja, otrokom dajejo dietne in kao light čokolade in bomboneuser posted image itd. nene , saj tudi moj sin dobiva vse polnomastno, pa sadne jogurte mu kupim , poje tudi kak puding, pa pico, pa pečen krompirček... tudi če kam gremo, sploh ne kompliciram, samo preprosto on ima po parih žličkah dost, na oko poje na obrok 50 gramov (če). samo hočem povedat, da večinoma kuham zdravo, pa vseno taka teža. men osebno se ne zdi blazno debel, dokler ga ne vidim ob drugih otrocih, potem res vidim da ga je skupaj dvakrat toliko. ampak preprosto se pa še ni zgodilo, da bi kdo šel mimo, ne da bi komentiral da je debel. No, no, še kakšen post, pa bomo prišli do vsega, kar tvoj otrok je ptri 14 m. A v mcDonalds ga že pelješ?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 8:17:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 9.9.2009 8:18:45
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa No, no, še kakšen post, pa bomo prišli do vsega, kar tvoj otrok je ptri 14 m. A v mcDonalds ga že pelješ? vsak dan. poje big maca in velik pomfri. misliš da je zato premočen? ne, zaradi zelenjavne juhice brez oljčka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 8:19:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: moj otrok se redi, pa ne vem od česa... 9.9.2009 8:21:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa ne, zaradi zelenjavne juhice brez oljčka no dobro, da si ti prišla, da smo rešli dilemo. iz srca hvala! malenkost, še drugič.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 8:51:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Top ideje za otroško silvestrovanjeSilvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?