lucika
|
evo mene na raportu:))) v soboto smo se vrnili iz Bola. To je bil eden boljših dopustiov. sem bila proti hrvaški in definitivno za kako turčijo, tunizijo...ampak letos mi je bilo preveč slabo za na pretoplo, pa smo se odločili za hrvaško. jemljem vse besede nazaj, ker je bilo res super. slabo mi je bilo enkrat od nosečnosti in enkrat od preveč lignjev na žaru. hja, čari all inclusiva:)))v glavnem, nakopali smo se, najedli tudi, nauživali... spočili bolj malo, kar si vse z dvoletniki verjetno predsavljate:) včeraj mi je bilo cel dan slabo, pa ne vem, ali od spremembe hrane, od zmanjšane količine, od živcev, ali kr tako...bljak, v glavnem. dan pred morjem pa sem imela tudi nuhalno. rezultat ok, vse ok...samo malo sem bila razočarana, ker sem imel v glavi da bom vprašala za spol, mala biba pa je spala in nič ni kazalo, da bi ji bilo kaj za skakat in spreminjat položaj. zgleda da mi pač ni dano, pa pol nisem niti gnjavila. drugače pa je bilo vse ok, smo preverili, je bilo kr hitro konec. prvič je bilo na dolgo in šir oko,zdaj nama je bilo že vse poznano, pa sem samo kimala... aja, pa fuuuul sem bila ponosna, ker sem od zadnjega pregleda do nuhalne shujšala 10 dag! hehehe, to je velik uspeh, glede na 30 kg viška.... se želim malo počasnej redit kot prvič... ssem prišla iz morja 3 kg težja, ampak danes po dveh nočeh sem na stari teži. verjetno so bile to zaloge po črevesju in napihnjenost...ma, me je skrbelo, ampak me ne več.
|