Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 13:22:32
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Simonakr čakamo kolumbo da se zmenmo za kavico. Si ti tud za? ITAK zdej dokler mam še čas, pa tud mojga ni ker je na sejmu v Celju.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 13:27:48
|
|
|
|
simonakr
|
Urša midve sva pa popoldanski obrok zamenjale z sadjem. No sej do konca mesca bomo že do 3 obrokov prišli, da bosta z babico potem samo še kakšen jogurt al pa skutko uvedle. Aja obleke gledam rabljene; Mal brskam po oglasih na RR pa na bolhi, samo tam ni nč pametnega. Tle na rr pa vidš kr kej zanimivga!
|
|
[Brisano sporočilo] 7.9.2009 13:29:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 13:30:50
|
|
|
|
simonakr
|
Aja kavica - jest tud v sredo ne morm! Grem eno nosečko tik pred zdajci pogledat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 13:58:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz dons pogrešam majchy - zjutraj se ponavadi javi , pa Katjuše tud ni na vidiku, pa tamika,... Po moje sem jaz kriva.... Sem se hecala pa sta resno vzele... Al sta obe noseči, ker sta tok občutljivi al pa nas preizkušata..... No, pa ti bom kar po vrstnem redu skušala obrazložit moj zadnji post..... 1. 5.9.2009 je bilo tole...... IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy prid na gmail:) a nebi rajš tuki smetile 2. včeraj 6.9.2009 je bilo tole mišljeno kot hec..... IZVIRNO SPOROČILO: mlea eH spet sam Majchy in Katjusa , vmes čisto malo surf in sunny..... Gremo na Rakitno....mejte se.... 3. odgovor je bil.... IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea eH spet sam Majchy in Katjusa , vmes čisto malo surf in sunny..... Gremo na Rakitno....mejte se.... se en teden ne bom oglasila,da ne bo treba pisat,da so skos moji posti .....lep dan na Rakitni ti želim Kakorkoli že, jaz sem se mal hecala, ne vidim pa nobenega razloga, da bi se kdo na kogarkoli grdo držu.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 14:42:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo iz Leclerove reklame- če kero zanima, vem da je bilo nekaj govora o tem.... KOPALNI OBROČ (stolček za v banjo)---- 9,99 oz. 8,84 7x body-----7,95 € (od 3-24 m)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 14:45:09
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Evo iz Leclerove reklame- če kero zanima, vem da je bilo nekaj govora o tem.... KOPALNI OBROČ (stolček za v banjo)---- 9,99 oz. 8,84 7x body-----7,95 € (od 3-24 m) To mislijo FLIPER???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 14:55:44
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea Evo iz Leclerove reklame- če kero zanima, vem da je bilo nekaj govora o tem.... KOPALNI OBROČ (stolček za v banjo)---- 9,99 oz. 8,84 7x body-----7,95 € (od 3-24 m) To mislijo FLIPER??? Ne vem kaj je fliper, ampak narisan je takle kopalni obroč.... http://www.lovecnacene.si/hrana-kopalni-obroc-aquababy-2329915/m/769470/ A se to sploh splača imet?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 14:58:53
|
|
|
|
Onasiss
|
črtica- jaz prekuhavam flaše cca 1x na teden, včasih na 14 dni simonakr-sicer imam spalno vrečo, Vito ni hotu bit v njej, ker je spal na trebuhu in se ni mogu obrnt, tako da bo sedaj verjetno ista pesem.... barbara- zelo sem vesela zate, da se bodo noči končno porihtale...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:06:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea Evo iz Leclerove reklame- če kero zanima, vem da je bilo nekaj govora o tem.... KOPALNI OBROČ (stolček za v banjo)---- 9,99 oz. 8,84 7x body-----7,95 € (od 3-24 m) To mislijo FLIPER??? Ne vem kaj je fliper, ampak narisan je takle kopalni obroč.... http://www.lovecnacene.si/hrana-kopalni-obroc-aquababy-2329915/m/769470/ A se to sploh splača imet? jaz pa glih to iščem ampak je BC fullll drag skoraj 30 eur tulk pa ne dam za njega...pa čusno eni prijateli so bli v leclerku pa so rekli da ga ni...upam da jih še enkrat prosim da gredo pogledat...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:08:45
|
|
|
|
Onasiss
|
Cita-zdaj bojo imel to v akciji v sredo...., če potrebuješ ti grem iskat in ti pošljem po pošti....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:09:57
|
|
|
|
Urša08
|
Mlea jaz mislim da majchy pa katjuša nista jezni no Mlea za kavico se menimo, maš kej avto ta teden? Zaenkrat odpade sreda. Naš pikec je pojedel cel krožnik brokolija in krompirčka Res rad je, ga je tok fletno gledat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:16:32
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mlea jaz mislim da majchy pa katjuša nista jezni no Mlea za kavico se menimo, maš kej avto ta teden? Zaenkrat odpade sreda. Naš pikec je pojedel cel krožnik brokolija in krompirčka Res rad je, ga je tok fletno gledat Po moje pa sta...... ker je bilo tako razvidno iz njunuh postov, sicer nism nič slabega mislila, ampak vseeno mi pa ni.... Za kavo... Bi šlo ja dopoldne... sicer bo pa tud kmalu, ko bom imela avto cel dan na razpolago...bojo danes dinčki..... Joj naša pa še kar spi od 12,30 Je prespala kosilo, bo dobila za kazen sadje..... Drugače pa jaz ne kompliciram preveč s tem, včasih če prespi čas kosila dobi popoldansko malico, če prespi dopoldansko malico dobi kosilo in potem mogoče še kaj na žlico kako skuto ali pa jogurt popoldne, zvečer pa ji še ne dajem, ker imamo potem ponoči probleme....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:17:05
|
|
|
|
claud
|
NAŠA PIKICA ZNA SAMA JEST Z ŽLICO!!!!!!! JA PONOSNO SE DEREM!!! Y In tako je prvič jedla banano pretlačeno samo z vilco, tko da so bli še koščki, pa s skuto zmešan!!!! Ja dons sm k petelin...ah ja, pponos
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:30:37
|
|
|
|
Urša08
|
uvau Claud ti se kr der to pa je dosežek, pr nas zna komi Nejc sam jest pa ma 2,5 leti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:31:53
|
|
|
|
Urša08
|
mlea no kdaj ti odgovarja - četrtek dopoldan? Kolumbo je vseeno, črtice in simone v sredo ni. Povej.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:36:25
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea no kdaj ti odgovarja - četrtek dopoldan? Kolumbo je vseeno, črtice in simone v sredo ni. Povej. Ja, men je vseen. Lahko potem v četrtek. A gibi-gib???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:37:48
|
|
|
|
simonakr
|
Help me! Tamala se dere že 2 ure če ni v naročju! Me že prov glava boli!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:38:32
|
|
|
|
Onasiss
|
Ej ve k mate ta večje fante-a potrebuje katera kake hlače ali karkoli??? Sem pozabla, da je moj Vito čez poletje zrasu in da mu nič ni več prav? Čudn a ne???? Pa katero številko rabte???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:40:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Help me! Tamala se dere že 2 ure če ni v naročju! Me že prov glava boli! Daj ji kako zanimivo igračo.... ne vem, mogoče jo pa kej daje....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:47:52
|
|
|
|
črticaa
|
hvala za odgovore (ponVAD ME SPREGLEDATE) joj smm na compu od mteke, k kle morkam psa in je (ta računalnik) čist u ****u,...kr neki šteka pa po svoje piše kavice,..komi čakam leclerc reklama,..ja bom kupla un obroč,..hvala mlea,...pa avtosedeži se me tok razpizd*** pa razžalostil da sm jo kr zaprla,.....uhhh sm še kr huda simonakr moj se je tud,..poj sm ga pa kle dala u košaro (kle je spravljena, kot zasilna pojstlca) in to na bok mal sm ga božala,...in je ALELUJA končno mir oh ja poj pa peš u kranj....komu se da 3 obrok GH,..jz mu ga že dam ( takrat k je 5x na dan),..sam ma trenutno dieto sam juho skos je,..edin dons ma skutke k nisva doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:51:14
|
|
|
|
Onasiss
|
črtica-tile avtosedeži niso bohve kaj... tako, da se nič ne sekiraj. Kakšnega pa si kupla?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:53:38
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea črtica-tile avtosedeži niso bohve kaj... tako, da se nič ne sekiraj. Kakšnega pa si kupla? MAXI COSI prior(če se ne motim),..se lah pohvalm istiga kokr je u sparu (tm na bončke) pa 120 eurov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:55:33
|
|
|
|
črticaa
|
KOLIKO OD VAšIH MALČKOV SE ŽE VOZI V SEDEŽKU iN NE VEČ V LUPINICI kaj so vm rekli v trgovini in pediatrinja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 7.9.2009 15:55:48
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 uvau Claud ti se kr der to pa je dosežek, pr nas zna komi Nejc sam jest pa ma 2,5 leti Ni hotla nč jest, pa se je kao davila s tistimi koščki, pol sm ji pa pustila žlico in krožniček in je kr sama začela
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?