Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 9:54:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch uhuhu...a to lahko zdaj po novem moža pošlješ dihat namesto sebe? Ker pol bomo pa še meli ene par otrok. če bi vsaj še porival lahko Potem bi se tut jaz zmenila še za par otrok...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 9:56:57
|
|
|
|
Dudica1
|
blue že žabe ...madonca pr vas mora bit pa že - al kaj?? Maj ma zdele notr body z dolgimi,hlačke in nogavičke...mamo notr 24 stopinj zuni jih je pa 14 v senci. Za v Postojni se pa lahko takrat zmenimo za kavo pa bo glih fajn zate
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:06:44
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Majch uhuhu...a to lahko zdaj po novem moža pošlješ dihat namesto sebe? Ker pol bomo pa še meli ene par otrok. če bi vsaj še porival lahko Potem bi se tut jaz zmenila še za par otrok... se strinjam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:09:28
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue že žabe ...madonca pr vas mora bit pa že - al kaj?? Maj ma zdele notr body z dolgimi,hlačke in nogavičke...mamo notr 24 stopinj zuni jih je pa 14 v senci. Za v Postojni se pa lahko takrat zmenimo za kavo pa bo glih fajn zate prejle sm bla vzuni... je blo 5 stopinj... v bajti jih mam 19.. zato smo tko oblečeni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:11:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
a imate že sneg Ne resno, kje si ti za enga vraga? Kurešček?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:17:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A a imate že sneg Ne resno, kje si ti za enga vraga? Kurešček? jp... he he... ja mraz je.. ni kej... mi bomo kmal sankal se po hribu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:18:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
A res? a kar zadela sem? Svašta. Sem kar ponosna nase
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:21:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A res? a kar zadela sem? Svašta. Sem kar ponosna nase
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:22:06
|
|
|
|
Dudica1
|
madonca sm živčna še zdej nč ni,tole pa res pretirano dolg traja ...verjamem da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:22:28
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Majch V gljavnem ...kaj sem zamudila? jutro! nič posebnega ne zamujaš... brat od dudinega moža diha v Lj. porodnišnici katmat peče nezahtevne petnadstropne poševne torte dudi bo nehala jemat tablete in začela delat na majčku/junijčku '10 petra zg ne more kmetovat, ker ji računalnik ne pusti ... pa tko Blue, lahko se dobimo ja. Ares ste na kureščku? Mi mamo prjatle ki majo vikend tam tko da smo dostikrat gor. No letos smo bli manj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:22:47
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 madonca sm živčna še zdej nč ni,tole pa res pretirano dolg traja ...verjamem da je vse ok. itak da je vse ok.. mogoče se tok veselijo da so pozabil sporočit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:23:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A res? a kar zadela sem? Svašta. Sem kar ponosna nase Kaj se režiš. Čak, čak, da drugič rodiš. Po drugi nosečnosti sem (vsaj jaz) še bolj zblojena kot po prvi. Je že pravi uspeh, da se kaj spomnim
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:23:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Majch V gljavnem ...kaj sem zamudila? jutro! nič posebnega ne zamujaš... brat od dudinega moža diha v Lj. porodnišnici katmat peče nezahtevne petnadstropne poševne torte dudi bo nehala jemat tablete in začela delat na majčku/junijčku '10 petra zg ne more kmetovat, ker ji računalnik ne pusti ... pa tko Blue, lahko se dobimo ja. Ares ste na kureščku? Mi mamo prjatle ki majo vikend tam tko da smo dostikrat gor. No letos smo bli manj. fajn... zdej bom še zvedla da hodiš k mojim sosedom
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:24:03
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mi smo nazaj! smo se šli sam obrnit v domžale katmat a sva se vidle???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:24:15
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 madonca sm živčna še zdej nč ni,tole pa res pretirano dolg traja ...verjamem da je vse ok. saj je vse vredu. Saj veš, da ne morjo takoj na telefon planit in sporočit. Naj se malo crkljajo.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:24:42
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A res? a kar zadela sem? Svašta. Sem kar ponosna nase Kaj se režiš. Čak, čak, da drugič rodiš. Po drugi nosečnosti sem (vsaj jaz) še bolj zblojena kot po prvi. Je že pravi uspeh, da se kaj spomnim jz mam že zdej spomin k zlata ribica, kaj bo šele pol... sranje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:25:03
|
|
|
|
FLASK_A
|
Babe, na koliko časa kupite pralni prašek in koliko perete?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:25:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A res? a kar zadela sem? Svašta. Sem kar ponosna nase Kaj se režiš. Čak, čak, da drugič rodiš. Po drugi nosečnosti sem (vsaj jaz) še bolj zblojena kot po prvi. Je že pravi uspeh, da se kaj spomnim jz mam že zdej spomin k zlata ribica, kaj bo šele pol... sranje Midva pa imava namen še kakšnega imet. Hm.... No, upam, da ne pozabim
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:26:40
|
|
|
|
pokica_
|
Dan! Ati je šel z avtom na servis že zjutraj, Anej je spal, ..se lih zbuja, jst pa mal pospravljam, pa čvekam z prijateljico. vidim da kar dogaja tle gor. šibammmmmmm...alarm!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:26:42
|
|
|
|
zoja10
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 madonca sm živčna še zdej nč ni,tole pa res pretirano dolg traja ...verjamem da je vse ok. dudi sem že mislila da delaš clearblue za 25. je pa zmenjeno.... če bo vse BP....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:26:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 madonca sm živčna še zdej nč ni,tole pa res pretirano dolg traja ...verjamem da je vse ok. itak da je vse ok.. mogoče se tok veselijo da so pozabil sporočit ma ne ti zihr niso pozabli... ...samo res pa dolg traja ker je že včeri zvečer šou v lj... Nimam idej za kuhat dons...a kej predlagate?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:27:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Babe, na koliko časa kupite pralni prašek in koliko perete? jz nekje na 2 meseca.- kupmo pa tekoč pralni prašek... perem ob vikendih k je elektrika cenej če je pa nuja pa tud čez teden
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 7.9.2009 10:28:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A res? a kar zadela sem? Svašta. Sem kar ponosna nase Kaj se režiš. Čak, čak, da drugič rodiš. Po drugi nosečnosti sem (vsaj jaz) še bolj zblojena kot po prvi. Je že pravi uspeh, da se kaj spomnim jz mam že zdej spomin k zlata ribica, kaj bo šele pol... sranje Midva pa imava namen še kakšnega imet. Hm.... No, upam, da ne pozabim
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Konfekcijska številkajosephine27Katero konfekcijsko številko oblačil nosite?38 ali manj (
48%)
40/42 (
30%)
44/46 (
16%)
48/50 (
5%)
52 ali več (
1%)
Število vseh glasov: 412Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!