|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Podarim otroku/dojenčku
1.7.2009 12:34:21   
Volga
Kje pa je BrankaO.? Je že dalj časa ni, njeno delo pa se mi je zdelo zelo plemenito. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 401
1.7.2009 12:43:43   
Tjašy
Ha,ha,ha-Branka O.je BMWJKA-naša BIVŠA varuškauser posted image !!Počasi se bo odvil klobčič in bo razkrinkana.user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   [Brisano sporočilo]
1.7.2009 12:52:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tjašy)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
   [Brisano sporočilo]
1.7.2009 12:56:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
   [Brisano sporočilo]
1.7.2009 12:58:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 405
1.7.2009 13:01:52   
Tjašy
Pomagala in z lažjo,da potrebuje stvari za sosedo(rabila ZASE) dobila marsikaj!!user posted image Pa nalepke,ki jih je prodajala-jao,jao.Ji NE zavidam,ker si ne želim takega življenja kot ga ima.Živim pošteno in mirno spimuser posted image .Ja to ni pravi forum za to,a res ste naivne.user posted image Ja,pa dva moja otroka sta na počitnicah-tako,da je lažje,....user posted image Sicer pa :laž ima kratke noge-tudi zanjo.Bayuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 406
1.7.2009 13:17:05   
puncica
Pa Tjaši kolk si ti stara? 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 407
1.7.2009 13:27:10   
tanikaa
A se ma katera od teh kokelj za odraslo osebo mogoče? user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 408
1.7.2009 13:30:50   
water lily
Tjašy a ti piješ?

< Sporočilo je popravil water lily -- 1.7.2009 13:31:07 >

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 409
1.7.2009 13:31:56   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Tjašy a ti piješ?

Verjetn tud kdaj kej. user posted image  Mislim kšno vodo pa sok, saj drugače se ne da prežvet.

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 410
1.7.2009 13:58:38   
Detece
Svašta.

cigulemigule sem ti poslala ZS.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 411
1.7.2009 19:37:49   
cigulemigule
detece sem  ti odgovorila 

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 412
1.7.2009 19:43:56   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: Tjašy

Pomagala in z lažjo,da potrebuje stvari za sosedo(rabila ZASE) dobila marsikaj!!user posted image Pa nalepke,ki jih je prodajala-jao,jao.Ji NE zavidam,ker si ne želim takega življenja kot ga ima.Živim pošteno in mirno spimuser posted image .Ja to ni pravi forum za to,a res ste naivne.user posted image Ja,pa dva moja otroka sta na počitnicah-tako,da je lažje,....user posted image Sicer pa :laž ima kratke noge-tudi zanjo.Bayuser posted image

Halo? Res da sem blond, ampak...
A nisi ravno ti bila tista, ki je v debati o prodaji OMV nalepk najbolj branila Bmwjko? Zdaj pa pljuvaš po njej???user posted image

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 413
1.7.2009 20:40:44   
valerija77
IZVIRNO SPOROČILO: Tjašy

Evo tole je iz oglasa prodam omv nalepke za pol cene:

Tjašy:  Ne razumem zakaj ste se spravile na žensko,ki bi rada pomagala-pač na malo drugačen način.Poznam jo in vem,da je zeeelo humana.Ste ženske,ki mislite le na svojo rit,ŽALOSTNO.Pač,sto ljudi-tristo čudi.

Tjašy:  Ja nalepke dobiš,če kupiš gorivo za določeno ceno.Za nekoga,ki si želi nakupiti vse torbe je pa tak način pridobitve nalepk bolj ugoden-in s tem nekomu POMAGA.Meni se to ne zdi NIČ groznega.Sicer pa s to potezo NIKOMUR ne dela škode!!!Kupi kdor hoče,nikogar NE sili k nakupu.Ženska se je pač znašla in s tem  POMAGA-NE SEBI!!!!! Ženske,ki čez njo pljuvajo imajo pa mnogo preveč bujno domišljijo!!!Naj jo porabijo za kakšno podobno ;humanitarno;akcijo,če so tok korajžne,.........?

V glavnem.... NO COMMENT!!!

(odgovor članu Tjašy)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.7.2009 22:05:05   
Anonimen
ja res z nalepkami nisem pomagala sebi...med drugim tudi njej.....mamico ki ji je denar prišel prav pa so naši člani tudi spoznali in jo povabili na naslednji piknik...
je pa res priznam da sem enkrat pomagala sebi in tudi drugi sosedi....je pa tako...da je bilo res malo krize in sem spraševala tudi za delo saj je mož vmes bil malo v dvomih ko je menjal službo!tako da ne prosimo samo miloščine....kolikor pa jaz vem nisem edina..tule in drugod po forumih si pač pomagamo med sabo!
jaz sem zadevo z njo zaključila....pa lahko tudi ostali saj tole ne vodi nikamor!

toliko o tem!

podarim nekaj trenirk 86 št.bolj za punčko in nekaj oblačil za novorojenčka!
če komu pride prav...zs

(odgovor članu valerija77)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
1.7.2009 22:39:03   
riders
mene pa resno zanima, zakaj pišete: poslala sem ti zs; odgovorila sem ti na zs user posted image

a ne najdete poti do svojih zs-jev?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
2.7.2009 7:23:45   
Anonimen
verjetno zato ker včasih neprijavljen gledaš in takrat ne vidiš če imaš zs ;)in te na to opozorijo
predvidevam da zato ;)

(odgovor članu riders)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
2.7.2009 8:33:53   
valerija77
Bmwjka nisem misla slabga če si nalepke prodajala, si jih pač. Ampak hotla sem poveda da te je tjašy najprej hvalila pol pa pljuvala čez tebe in tvoje nalepke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
2.7.2009 9:17:07   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: riders

mene pa resno zanima, zakaj pišete: poslala sem ti zs; odgovorila sem ti na zs user posted image

a ne najdete poti do svojih zs-jev?

a ne veš da je vse zjeb**** na tem RR, da ZS ful težk najdeš user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 419
2.7.2009 10:07:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

Bmwjka nisem misla slabga če si nalepke prodajala, si jih pač. Ampak hotla sem poveda da te je tjašy najprej hvalila pol pa pljuvala čez tebe in tvoje nalepke.

ne bom nič več komentirala rekla bom samo da že ve kaj počne!
in tudi nisem nikogar nagovarjala naj jo skensla v bistvu sem njej želela dobro da bi se ne vtikali več v njo..ampak ona spet po svoje jemlje....vsaj po mailih sodeč.....
jaz se s takimi v glavnem nimam kaj bost!
res je da nismo bogati...da sem dobila tudi EN paket od RK to pa je vse.....me ni sram priznat vsaj nisem ......
hvala vsem in lepo se imejte!

oblačila oddana!!user posted image

(odgovor članu valerija77)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
2.7.2009 22:04:09   
cgorjanc
Če slučajno katera potrebuje otroški voziček  ga podarim.
Je starejši,z malimi kolesi-najbolj primeren za doma oz.rezervo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.7.2009 20:42:34   
katicka
pozdravljene!

mene zanima če ima katera podariti kakšno jesen zima oblačilo za punčko velikost 86/92 in za novorojenčka jesenskega v nevtralnih barvah.

lp

(odgovor članu cgorjanc)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.7.2009 20:48:27   
pikapoloni
lep pozdrav
mene pa zanima ce ima kdo za podarit postlico za novorojencka.
hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu katicka)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.9.2009 11:59:08   
cgorjanc
Prosila bi,če ima katera kaj oblačilc za fantka od  št.86. naprej jesen-zima.
Tudi kupim po simbolični ceni.

(odgovor članu pikapoloni)
Neposredna povezava do sporočila: 424
8.9.2009 20:10:50   
biba26

Zelo žaostno,da vas moram prosit za igrače vendar drugače ne gre.
Na stvari pa je tako,
da hodimo v jaslice in ker je na novo odprta skupina nimajo otroci skoraj nič igrač,vse kar imajo so lego kocke.
Pravijo,da ni sredstev

Zato vas naprošam,če jih ima katera kaj viška in je z okolice Maribora,Ptuja ali Slovenske Bistrice,otroci vam bojo zelo hvaležni!

LP

< Sporočilo je popravil biba26 -- 8.9.2009 20:11:21 >

(odgovor članu cgorjanc)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......