Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 16:44:23
|
|
|
|
maja1488
|
Naša tudi ne mara ležalnika preveč. Če že, potem zdrži v lupinci neki časa. Evo je zaspala, tavečja pa navija. Od kje jim tolko energije??? Me pa itak sam pestvamo in visimo na netu ja. A ve ste zmatrane.....ja od čega pa???? Zgleda da je res močna luna. HB mojga ni doma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 16:46:13
|
|
|
|
lake
|
Dudica, hvala sm dubla, bom poklicala, a morm kej povedat od koga sm številko dubla, al ni treba? Matr tele babe zapravjo za en dan poroke več kot je vredno stanovanje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 16:47:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: ledenka si moram naredit moj čaj proti glavobolu... sicer ni priporočljiv med dojenjem, ampak boljše to kot kak konkreten tablet (lekadol ne pomaga) kakšen pa je ta tvoj čas?? ma deci šnopsa not?? neeee, to je proti prehladu! čaj je Pu erh (dobiš tudi v vrečkah v kakem Mercatorju, ki je bolje založen, pa v čajnicah). je sicer ena sorta zelenega čaja, precej čudnega okusa, če nisi navajena. ampak pomaga pri glavobolu in vremenskih spremembah. ena do dve skodelici naj bi bili ok, več pa ne, ker ima tein noter (kot kofein)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 16:51:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
nesm smeti vn, pol bom pa večerjo začela kuhat... se oglasim še kej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 16:57:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica, hvala sm dubla, bom poklicala, a morm kej povedat od koga sm številko dubla, al ni treba? Matr tele babe zapravjo za en dan poroke več kot je vredno stanovanje. ja reč da sm jaz prej klicala če lahko dobiš po pošti te stvari...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 17:07:06
|
|
|
|
pokica_
|
Danes ludnica!!! Luda noč kot še nikoli poprej. Anej se je zbujal vsako uro, z ogromnimi krčki...sem bla včeraj butasta in mu dala za jest 2-3 žličke kuhanga korenčka....pol pa božček ni mogel in mogel prebavit....šele danes zjutraj se je pošteno pokakal. Nikoli več...vsaj do 4.5 mes ne. Nobene hrane več. Ne upam si, k se mi je tk zasmilil...ajoj. Šele zdaj not deva nočno spanje...mi2 pa kot zombija. Upam, da bo zdaj vse ok....Je naš ati začel svoj LD,...jupiiii! 2 tedna smo vsi 3 doma...nekaj doma,...nekaj pa okol, se bomo potepali. IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Kaj je možno da sm prva? Kje pa ste vse? Pokica Nohte sm si sama nadrila, sej ni težko, sm porabla vsega skupi 10 minut. Lahko ti nardim ko prideš naslednjič v Ljubljano, da je ne boš tko sovražla. Ja pridna si, da si to sama veš tko fajn narest! Hvala! Mogoče pa res....bi takoj vzljubila LJ. KatMat...wellcome back! Nč, grem kmetijo pogledat.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 17:08:11
|
|
|
|
Dudica1
|
aja plavat bi ful šla z vami samo gremo tudi mi family tako da na oboje pa ne morem ...žal...pridem pa na kofe ko bosze končale
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 17:09:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake No zjutri nobene gor, zdej sm mogla pa ful prebrat. KatMat Sej sm vedla da samo pomočnike rabiš, pa takoj nazaj prletiš. Kako je blo na morju? jah no...zadnje tri dni super kaj sta pa prej počela drla se drug na druzga ja, za to je dopust, ja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 17:16:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Me pa itak sam pestvamo in visimo na netu ja. A ve ste zmatrane.....ja od čega pa????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 17:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Me pa itak sam pestvamo in visimo na netu ja. A ve ste zmatrane.....ja od čega pa???? a ste pozable da delamo vse kar se tiče gospodinskih del, in vzgoja otrok tud ni kr neki, to je bolj utrujejoče kot fizično delo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 17:46:15
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka še informacija o plavanju v Atlantisu http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=159 se mi ne zdi več tako mimo no vidiš Pomoje je najbolje, da se čim prej prijavimo, da dobimo želeni termin. Aja, kar se ure in dneva tiče, je meni vseeno, bomo že shendlali,kakor se zmenimo. Mi je bilo pa v opisu najbolj všeč, da cena vključuje plavalnega učitelja Bom za vsak slučaj probala mojga naštimat, da pride zraven Moj je pa danes že drugič na sprehodu s tamalim, pa upam, da bo še kopanje prevzel. Jst bom pa s frendico klepetala pa lubenico jedla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 17:54:30
|
|
|
|
petrazg
|
No, zdej pa takole - napišite katere bi šle na plavanje v ATLANTIS, jaz bom pa v ponedeljek poklicala tistega fanta, ki mi je vse razložil in obljubil popust. In nas prijavim na nam najljubši termin. Vpišite ime, pa kaj imate raje pon., sre. pet. in katera ura med 11 in 16 vam najbolj odgovarja. mesta je za 10 mamic, eventuelno 12, če se same tako organiziramo... 1. Petrazg, dan mi je vseeno, med 11 in 13
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 17:55:32
|
|
|
|
Dudica1
|
pri nas je pa tako grdo zunaj da ni za it ven iz hiše...pihe,mrzlo je...kr neki... nč se mi ne da delat samo kosilo sm naredila in eno pecivo sm spekla...ja in pol dobimo še en kup piškotov in mesa od včeri ta teden samo jemo,drug teden bo pa post... AJA SE MORAM PA POHVALIT da sm še shujšala in mi ene hlače skor dol padejo ...prav dobr sm se počutila kljub temu da so mi hlače skoz dol lezle
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 17:55:56
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Me pa itak sam pestvamo in visimo na netu ja. A ve ste zmatrane.....ja od čega pa???? a ste pozable da delamo vse kar se tiče gospodinskih del, in vzgoja otrok tud ni kr neki, to je bolj utrujejoče kot fizično delo Neeeee, čveka a tebe to res utrudi. Jst in ostale delamo to z največjim veseljem in komaj čakamo, da nam razmečejo, da lahko me pospravljamo. kako pomirjujoče!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 18:02:21
|
|
|
|
meduzica
|
obup !!! men je že čist dolgčas naš tamal dans že cel dan spi .. umes se zbudi za zizo, previjanje 15 minut igranja pol bi pa on spet aju zgleda tak dan ... je po mamici pa ga nizek pritisk daje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 18:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Me pa itak sam pestvamo in visimo na netu ja. A ve ste zmatrane.....ja od čega pa???? a ste pozable da delamo vse kar se tiče gospodinskih del, in vzgoja otrok tud ni kr neki, to je bolj utrujejoče kot fizično delo Neeeee, čveka a tebe to res utrudi. Jst in ostale delamo to z največjim veseljem in komaj čakamo, da nam razmečejo, da lahko me pospravljamo. kako pomirjujoče!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 18:04:21
|
|
|
|
meduzica
|
aja ... sem se spravla kar slivove cmoke delat od tega dolgčasa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 18:15:26
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Me pa itak sam pestvamo in visimo na netu ja. A ve ste zmatrane.....ja od čega pa???? a ste pozable da delamo vse kar se tiče gospodinskih del, in vzgoja otrok tud ni kr neki, to je bolj utrujejoče kot fizično delo Neeeee, čveka a tebe to res utrudi. Jst in ostale delamo to z največjim veseljem in komaj čakamo, da nam razmečejo, da lahko me pospravljamo. kako pomirjujoče! Ja, dajte no... saj vam država plačuje, da ste doma in ne rabite nič delat. Tisto zizo mu pa že daš... O ti moški, sploh se ne zavedajo kako jim je luštno...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 18:23:38
|
|
|
|
Leela
|
dudi sem fouš pokica korenček zapira ja. Ne rabiš hitet s hrano, bodo še celo življenje jedli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 18:24:11
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaz grem tut k frizerjuuuu!!! Čaw jaz pa juuuuutri
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 18:30:19
|
|
|
|
PapuaNG
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg No, zdej pa takole - napišite katere bi šle na plavanje v ATLANTIS, jaz bom pa v ponedeljek poklicala tistega fanta, ki mi je vse razložil in obljubil popust. In nas prijavim na nam najljubši termin. Vpišite ime, pa kaj imate raje pon., sre. pet. in katera ura med 11 in 16 vam najbolj odgovarja. mesta je za 10 mamic, eventuelno 12, če se same tako organiziramo... 1. Petrazg, dan mi je vseeno, med 11 in 13 2.PapuaNG, dan vseeno, ura tut (mogoče ne lih ob 9ih...)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 18:36:58
|
|
|
|
maja1488
|
O mene je moj razveselil. Slišm, da se garažna vrata odpirajo in pride gor. Pa pravi, da ima uro pa pol časa (od tega 20km vožnje v vsako smer) in se je pršu mal z malima igrat, da lahko jst v miru pojem al pa stuširam. Je hitro minilo. Bravo bravo. Zdej bo pa mogoče kej dobil Maša že čaka risanko, pol pa upam da ne bo problemov s spanjem. Je včeri sama šla spat, brez pritožb, 2x je vn prišla, pol pa zaspala. Upam, da bo danes tudi tko prina. Ji zelo paše, če ji rečem kako ponosna sem nanjo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 18:38:03
|
|
|
|
maja1488
|
Traktor mam, za gorivo pa nimam Tipično slovensko....važno da so velika kola pred garažo, za burek pa tud če ni
< Sporočilo je popravil maja1488 -- 4.9.2009 18:39:02 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......