|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
4.9.2009 16:44:23   
maja1488
Naša tudi ne mara ležalnika preveč. Če že, potem zdrži v lupinci neki časa. Evo je zaspala, tavečja pa navija. Od kje jim tolko energije???

Me pa itak sam pestvamo in visimo na netu ja. A ve ste zmatrane.....ja od čega pa????

Zgleda da je res močna luna. HB mojga ni doma user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
4.9.2009 16:46:13   
lake
Dudica, hvala sm dubla, bom poklicala, a morm kej povedat od koga sm številko dubla, al ni treba?

Matr tele babe zapravjo za en dan poroke več kot je vredno stanovanje.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
4.9.2009 16:47:09   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
si moram naredit moj čaj proti glavobolu... sicer ni priporočljiv med dojenjem, ampak boljše to kot kak konkreten tablet (lekadol ne pomaga)

kakšen pa je ta tvoj čas?? ma deci šnopsa not?? user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image neeee, to je proti prehladu!

čaj je Pu erh (dobiš tudi v vrečkah v kakem Mercatorju, ki je bolje založen, pa v čajnicah). je sicer ena sorta zelenega čaja, precej čudnega okusa, če nisi navajena. ampak pomaga pri glavobolu in vremenskih spremembah. ena do dve skodelici naj bi bili ok, več pa ne, ker ima tein noter (kot kofein)

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
4.9.2009 16:51:37   
Blueeyes
nesm smeti vn, pol bom pa večerjo začela kuhat... se oglasim še kej

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
4.9.2009 16:57:58   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dudica, hvala sm dubla, bom poklicala, a morm kej povedat od koga sm številko dubla, al ni treba?

Matr tele babe zapravjo za en dan poroke več kot je vredno stanovanje.

ja reč da sm jaz prej klicala če lahko dobiš po pošti te stvari...user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
4.9.2009 17:03:10   
ledenka
še informacija o plavanju v Atlantisu
http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=159

se mi ne zdi več tako mimo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
4.9.2009 17:07:06   
pokica_
Danes ludnica!!! Luda noč kot še nikoli poprej. Anej se je zbujal vsako uro, z ogromnimi krčki...sem bla včeraj butasta in mu dala za jest 2-3 žličke kuhanga korenčka....pol pa božček ni mogel in mogel prebavit....šele danes zjutraj se je pošteno pokakal. Nikoli več...vsaj do 4.5 mes ne. Nobene hrane več. Ne upam si, k se mi je tk zasmilil...ajoj. user posted image  Šele zdaj not deva nočno spanje...mi2 pa kot zombija. Upam, da bo zdaj vse ok....Je naš ati začel svoj LD,...jupiiii! 2 tedna smo vsi 3 doma...nekaj doma,...nekaj pa okol, se bomo potepali. user posted image

Dobro jutro!

Kaj je možno da sm prva? Kje pa ste vse?

Pokica
Nohte sm si sama nadrila, sej ni težko, sm porabla vsega skupi 10 minut. Lahko ti nardim ko prideš naslednjič v Ljubljano, da je ne boš tko sovražla. user posted image

Ja pridna si, da si to sama veš tko fajn narest! Hvala! Mogoče pa res....bi takoj vzljubila LJ. user posted image

KatMat...wellcome back!

Nč, grem kmetijo pogledat.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
4.9.2009 17:08:11   
Dudica1
 aja plavat bi ful šla z vami samo gremo tudi mi family tako da na oboje pa ne morem user posted image ...žal...pridem pa na kofe ko bosze končale user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
4.9.2009 17:09:37   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

No zjutri nobene gor, zdej sm mogla pa ful prebrat.

KatMat Sej sm vedla da samo pomočnike rabiš, pa takoj nazaj prletiš. Kako je blo na morju?

jah no...zadnje tri dni superuser posted image

kaj sta pa prej počelauser posted image

drla se drug na druzgauser posted image

user posted image ja, za to je dopust, jauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
4.9.2009 17:16:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Me pa itak sam pestvamo in visimo na netu ja. A ve ste zmatrane.....ja od čega pa????

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1960
4.9.2009 17:37:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

a ste pozable da delamo vse kar se tiče gospodinskih del, in vzgoja otrok tud ni kr neki, to je bolj utrujejoče kot fizično delouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1961
4.9.2009 17:46:15   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

še informacija o plavanju v Atlantisu
http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=159

se mi ne zdi več tako mimo user posted image

no vidiš user posted image Pomoje je najbolje, da se čim prej prijavimo, da dobimo želeni termin. Aja, kar se ure in dneva tiče, je meni vseeno, bomo že shendlali,kakor se zmenimo. Mi je bilo pa v opisu najbolj všeč, da cena vključuje plavalnega učitelja user posted image Bom za vsak slučaj probala mojga naštimat, da pride zraven user posted image

Moj je pa danes že drugič na sprehodu s tamalim, pa upam, da bo še kopanje prevzel. Jst bom pa s frendico klepetala pa lubenico jedla user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
4.9.2009 17:54:30   
petrazg
No, zdej pa takole - napišite katere bi šle na plavanje v ATLANTIS, jaz bom pa v ponedeljek poklicala tistega fanta, ki mi je vse razložil in obljubil popust. In nas prijavim na nam najljubši termin. Vpišite ime, pa kaj imate raje pon., sre. pet. in katera ura med 11 in 16 vam najbolj odgovarja. mesta je za 10 mamic, eventuelno 12, če se same tako organiziramo...

1. Petrazg, dan mi je vseeno, med 11 in 13

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
4.9.2009 17:55:32   
Dudica1
pri nas je pa tako grdo zunaj da ni za it ven iz hiše...pihe,mrzlo je...kr neki...

nč se mi ne da delat samo kosilo sm naredila in eno pecivo sm spekla...ja in pol dobimo še en kup piškotov in mesa od včeri user posted image
ta teden samo jemo,drug teden bo pa post...
AJA SE MORAM PA POHVALIT da sm še shujšala in mi ene hlače skor dol padejo user posted image user posted image user posted image ...prav dobr sm se počutila kljub temu da so mi hlače skoz dol lezle user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
4.9.2009 17:55:56   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

a ste pozable da delamo vse kar se tiče gospodinskih del, in vzgoja otrok tud ni kr neki, to je bolj utrujejoče kot fizično delouser posted image

Neeeee, čveka a tebe to res utrudi. Jst in ostale delamo to z največjim veseljem in komaj čakamo, da nam razmečejo, da lahko me pospravljamo. kako pomirjujoče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
4.9.2009 18:02:21   
meduzica
obup !!! men je že čist dolgčas user posted image user posted image user posted image naš tamal dans že cel dan spi .. umes se zbudi za zizo, previjanje 15 minut igranja pol bi pa on spet aju

zgleda tak dan ... je po mamici pa ga nizek pritisk daje user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
4.9.2009 18:03:58   
Anonimen

Neeeee, čveka a tebe to res utrudi. Jst in ostale delamo to z največjim veseljem in komaj čakamo, da nam razmečejo, da lahko me pospravljamo. kako pomirjujoče!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1967
4.9.2009 18:04:21   
meduzica
aja ... sem se spravla kar slivove cmoke delat od tega dolgčasa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
4.9.2009 18:11:06   
FLASK_A
Jaz grem tut k frizerjuuuu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čawuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
4.9.2009 18:15:26   
petrazg

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, dajte no... saj vam država plačuje, da ste doma in ne rabite nič delat. Tisto zizo mu pa že daš... user posted image O ti moški, sploh se ne zavedajo kako jim je luštno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
4.9.2009 18:23:38   
Leela
dudi sem fouš

pokica korenček zapira ja. Ne rabiš hitet s hrano, bodo še celo življenje jedli.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
4.9.2009 18:24:11   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jaz grem tut k frizerjuuuu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Čawuser posted image

jaz pa juuuuutri user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
4.9.2009 18:30:19   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

No, zdej pa takole - napišite katere bi šle na plavanje v ATLANTIS, jaz bom pa v ponedeljek poklicala tistega fanta, ki mi je vse razložil in obljubil popust. In nas prijavim na nam najljubši termin. Vpišite ime, pa kaj imate raje pon., sre. pet. in katera ura med 11 in 16 vam najbolj odgovarja. mesta je za 10 mamic, eventuelno 12, če se same tako organiziramo...

1. Petrazg, dan mi je vseeno, med 11 in 13
2.PapuaNG, dan vseeno, ura tut (mogoče ne lih ob 9ih...)

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
4.9.2009 18:36:58   
maja1488
O mene je moj razveselil. Slišm, da se garažna vrata odpirajo in pride gor. Pa pravi, da ima uro pa pol časa (od tega 20km vožnje v vsako smer) in se je pršu mal z malima igrat, da lahko jst v miru pojem al pa stuširam. Je hitro minilo.

Bravo bravo. Zdej bo pa mogoče kej dobil user posted image user posted image

Maša že čaka risanko, pol pa upam da ne bo problemov s spanjem. Je včeri sama šla spat, brez pritožb, 2x je vn prišla, pol pa zaspala. Upam, da bo danes tudi tko prina. Ji zelo paše, če ji rečem kako ponosna sem nanjo!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
4.9.2009 18:38:03   
maja1488
Traktor mam, za gorivo pa nimam user posted image user posted image user posted image

Tipično slovensko....važno da so velika kola pred garažo, za burek pa tud če ni user posted image

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 4.9.2009 18:39:02 >

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......