|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del
4.9.2009 7:41:42   
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro.

Mi smo danes spali prvo rundo do 4h pol pa samo urco in je bilo lušnega fertik. Ta naša žaba ima uro v glavi,joj sem jezna, ko pol ne zaspi več nazaj user posted image in se premetava po postelji. Naenkrat imam njene male "tačke" v ustih, pa na nosu, pa... user posted image

Zdaj pa gleda odajo o kuhanju,jaz pa malo po RR skačem.

Kakšno imate kaj vreme? Mi imamo mrzlo kot user posted image pa še dež. user posted image

Jutro...

Mi pa smo spali od 20:15 pa do 06:30 potem pa konec luštnega sedaj je že pojedla in se igra kako dolgo še nimam pojma...rada bi še šla mal ven ampak se že pripravlja na slabo...joj pa še takrat ko jaz zjutraj vstanem ne moreva ven...vreme bljek...

Tako da sedaj pijem kavico njamiiii....

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
4.9.2009 7:46:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita
Jutro...

Mi pa smo spali od 20:15 pa do 06:30 potem pa konec luštnega sedaj je že pojedla in se igra kako dolgo še nimam pojma...rada bi še šla mal ven ampak se že pripravlja na slabo...joj pa še takrat ko jaz zjutraj vstanem ne moreva ven...vreme bljek...

Tako da sedaj pijem kavico njamiiii....
midve bova vseeno šli malo ven,..dežno prevleko gor pa gasa. Moram po špinačo, ker jo bomo danes jedli.
Grrr, pa ta kuha..nimam pojma kaj naj kuham. Moram stalno gledat tak, da lahko še Lija kaj popapca zraven. Špinačo pa enostavno obožuje tak da, bo danes pač špinača :D

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
4.9.2009 10:04:39   
Najaa
tasa, a Lija gleda oddajo o kuhanju? user posted image user posted image user posted image
Za kosilo bomo mi meli... ne vem še kaj. user posted image

Nika pa kar lepo spančka, moram potrkat. user posted image Zadnje čase spet celo noč. No edin včeri ob polnoči se je zbudila, ker sem jo jaz smotana kakor sem, obrnila s trebuščka na hrbet. Še kr mam ene strahove in mi je boljše, če spi na hrbtu...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
4.9.2009 10:15:40   
mediuhec
MB vrtec: mi še čakamo kaj bodo rekli za vrtec vančka šarha- ali bo sred leta enota odprta ali ne. če bo še plac (ali pa kakšen kandidat premalo za novo enoto), vam takoj povem, če bi katera vseeno želela vpisat na to enoto. še kak teden bo treba počakat. jaz res držim pesti, da bo šlo skozi.
soseda ravno uvaja svojo 4 leta staro punčko in imajo precej težav- baje da je bolje otroka dat prej not, saj se prej navadi.

jaz našega malega nikol ne bi dala v varstvo osebi, za katero že sedaj dvomim. pa ne da je vrtec tolk boljši, pač svoj 6. čut poslušaj. če se ti zdi da bi oseba privzgojila otroku čudne navade al kaj, samo stran. ni vredno tistih 200 evrov kar bi jih prišparal!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
4.9.2009 10:28:20   
Steffi
Dober dan,

HB da se poletje bliža koncu in da bo konec te vročine ter nenehnih obiskov. V začetku ko sem se preselila, sem nenehno vabila ljudi: daj prite kaj na obalo. Letošnje poletje predvsem avgust, pa je bil nor. Pri nas so se zvrstili vsi ,ki jih poznamo, pa še tisti, ki jih ne poznamo user posted image . Pa saj jaz obožujem družbo, predvsem tistih pravih prijatlov, ampak sedaj ko imamo malega otročka se je moj odnos do obiskov malo spremenil. Otrok enostavno rabi svoj ritem in svoj mir, nenehni obiski ti ga pa res porušijo. Malo heca , malo pa je tudi resnice. Upam, da bo sedaj čimbolj dolgo ostalo prijetno toplo, da bova lahko z mojim mladičkom uživala na polno na dolgih sprehodih.

GH vidim, kako lepo jejo user posted image že prava kosila. Pri nas pa kar ne gre, sadje še kakšno žličko spravi dol, zelenjava pa no go. Misli, da ima naš Taj isti okus kot njegov tati; kaj bi jedel zelenjavo, če pa lahk meso. Tak, da danes mu bom kar en šnicel pripravila user posted image user posted image user posted image .

Spanje ponoči
še večja katastrofa. Prej nam je uspelo spati že v kosu tudi 5, 6 ur, sedaj se pa zbuja vsake 2 uri. Ma nevem a je lačen toliko, samo po dnevi pa jemo na 4 do 5 ur. A je možno, da čez dan premalo poje in se zato ponoči bolj pogosto zbuja?

Plazenje Taj je prava turbo mašinca, kar se tiče plazenja. Včasih celo v kuhinjo pride mi pomagat kaj skuhat user posted image . Smo mu nabavili puzle, da se po njih plazi, pa takoj dol zgasne. Zgleda, da ni zadovoljen s čistostjo parketa in ga še sam malo popuca user posted image user posted image .

Čudež življenja lahko doumemo le tedaj, ko pustimo, da se dogodi to, česar ne pričakujemo.

Paulo Coelho

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
4.9.2009 12:13:07   
felix7
tako... midva sva prišla s pregleda user posted image  sem bila že v čakalnici vsa nervozna, če bo spet tako jokal kot zadnjič, pa je tokrat cepljenje pogumno prenesel. Malo je sicer usta obrnil navzdol, pa sem se mu nasmehnila in si je premislil, da ni začel jokat user posted image
Naše nove mere: 8600 g in 70 cm, naslednji pregled 16.10. Jaz sicer mislim, da je večji, ker ga je tako čudno merila, da je bil kot ena želva, ki vrat notri potegne user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
4.9.2009 12:13:09   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

Dober dan,

HB da se poletje bliža koncu in da bo konec te vročine ter nenehnih obiskov. V začetku ko sem se preselila, sem nenehno vabila ljudi: daj prite kaj na obalo. Letošnje poletje predvsem avgust, pa je bil nor. Pri nas so se zvrstili vsi ,ki jih poznamo, pa še tisti, ki jih ne poznamo user posted image . Pa saj jaz obožujem družbo, predvsem tistih pravih prijatlov, ampak sedaj ko imamo malega otročka se je moj odnos do obiskov malo spremenil. Otrok enostavno rabi svoj ritem in svoj mir, nenehni obiski ti ga pa res porušijo. Malo heca , malo pa je tudi resnice. Upam, da bo sedaj čimbolj dolgo ostalo prijetno toplo, da bova lahko z mojim mladičkom uživala na polno na dolgih sprehodih.

GH vidim, kako lepo jejo user posted image že prava kosila. Pri nas pa kar ne gre, sadje še kakšno žličko spravi dol, zelenjava pa no go. Misli, da ima naš Taj isti okus kot njegov tati; kaj bi jedel zelenjavo, če pa lahk meso. Tak, da danes mu bom kar en šnicel pripravila user posted image user posted image user posted image .

Spanje ponoči
še večja katastrofa. Prej nam je uspelo spati že v kosu tudi 5, 6 ur, sedaj se pa zbuja vsake 2 uri. Ma nevem a je lačen toliko, samo po dnevi pa jemo na 4 do 5 ur. A je možno, da čez dan premalo poje in se zato ponoči bolj pogosto zbuja?

Plazenje Taj je prava turbo mašinca, kar se tiče plazenja. Včasih celo v kuhinjo pride mi pomagat kaj skuhat user posted image . Smo mu nabavili puzle, da se po njih plazi, pa takoj dol zgasne. Zgleda, da ni zadovoljen s čistostjo parketa in ga še sam malo popuca user posted image user posted image .

ma ja, te čisto razumem glede obiskov... otrok že ves siten, zaspan, folk bi pa še kar pri tebi visel in klepetal user posted image

Jure se še ne plazi, ampak daje pa znake, da bo kmalu začel. čim je na trebuhu, takoj glavo dol in rit v lulft user posted image

kar se pa hranjenja tiče - Jure spi celo noč, ampak čez dan pa je na 3 ure.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
4.9.2009 12:55:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi

user posted image user posted image user posted image
glede spanja pa nebi vedla, ker smo mi tudi iz OK spanja prišla na NE-OK spanje user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: felix7
Naše nove mere: 8600 g in 70 cm, naslednji pregled 16.10. Jaz sicer mislim, da je večji, ker ga je tako čudno merila, da je bil kot ena želva, ki vrat notri potegne
user posted image user posted image za pregled in da ni jokal. Bravo Jure user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
4.9.2009 13:04:34   
MalaČebelica
felix, bravo za Jureta. velik pob. pa pogumen tudi user posted image user posted image

mediuhec, jaz sem tudi dala v ta vrtec prošnjo. ker so me napotili iz enega drugega, kjer bi tudi naj odpirali dodaten oddelek pa ne bojo. pa še tašo sem zdaj nagovorila, da bo tudi dala sem. user posted image bojo mariborski marčevčki v istem vrtcu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
4.9.2009 13:06:40   
KOKICA32
HOJLA PUNCE!!!!! user posted image

Mi smo nazaj....smo se vrnili včeraj ponoči. Smo mislili ostati še danes a se je tudi doli pooblačilo in malo škropilo. Je kaj novega tu gor? Ker sem verjetno veliko zamudila v teh mislim da 10 dnevih. Moram priznati, da sme vas pogrešala.

MaJaLe- ČESTITAM!!!!! Lepa si bila!!!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
4.9.2009 13:16:56   
KOKICA32

felixxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, Lolitaaaaaaaaaaaaaa, čebeeeeeellllllaaaaaaaaa  vidim vasuser posted image user posted image

ja, čak, da vse preberem, haha
.
.
.
no, zdej pa kej povej user posted image
saj kaj dost tak nimaš za brat user posted image smo zelo redkobesedne ko ni Kokice..glih kako stran napišemo user posted image user posted image

Kako ste družinica? Kdaj se kaj vidimo? A vas je treba še enkrat povabit? user posted image

a mi verjameš, da smo skoz neki zasedeni? pišuka, skoz se neki dogaja. Konec septembra bi bilo pa možno. Mate že kakšne plane takrat?

user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj zdaj to pomeni? Da sem jaz klepetulja al, da ne bom rabila toliko brati, ko sem bom vrnila? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
4.9.2009 13:18:46   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mi smo nazaj....smo se vrnili včeraj ponoči. Smo mislili ostati še danes a se je tudi doli pooblačilo in malo škropilo. Je kaj novega tu gor? Ker sem verjetno veliko zamudila v teh mislim da 10 dnevih. Moram priznati, da sme vas pogrešala.

KOKICA KONČNOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
4.9.2009 13:19:30   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj zdaj to pomeni? Da sem jaz klepetulja al, da ne bom rabila toliko brati, ko sem bom vrnila? user posted image

nisi kaj dost zmudila ne.. Smo te vse pogrešale user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
4.9.2009 13:22:33   
trezika
DanDan!
Js sn pa dans maruši skoraj premalo zelenjavne kašice naredla user posted image sicer ni blo nekega jokanja ampak bi še jedla če bi mela še kaj user posted image user posted image do zdaj sn pa še vedno več kot pol stran metala....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
4.9.2009 13:25:00   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

no, da vam povem zakaj kokice ni nič na rr. jim je bilo tako všeč na morju, da so si še kar podaljšali in se trenutno nahajajo na krku user posted image user posted image user posted image

Informacije se hitro širijo....user posted image
MalaČebelica, pozdraviti pa si jih pozabila! user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
4.9.2009 13:26:37   
KOKICA32

KOKICA KONČNOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, Tasa! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
4.9.2009 13:32:08   
KOKICA32
MB srečanje- a ste se dobile danes? user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
4.9.2009 13:47:09   
tasa_m

ne, ker je grdo vreme. Naslednji teden proti koncu tedna-čet.ali pet., ko pride Čebela domov, ups čebelica user posted image .

Kako ste se imeli? Verjetno super, če ste podaljšali? Valentin je plaval v morju ali je bila mrzla voda?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
4.9.2009 14:22:22   
MalaČebelica

no, da vam povem zakaj kokice ni nič na rr. jim je bilo tako všeč na morju, da so si še kar podaljšali in se trenutno nahajajo na krku user posted image user posted image user posted image

MalaČebelica, pozdraviti pa si jih pozabila! user posted image user posted image

aja sori.

kokica vas vse pozdravlja

evo, popravila napako user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
4.9.2009 14:23:16   
MalaČebelica

ne. baje drugi teden. si fraj?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
4.9.2009 14:24:01   
MalaČebelica

ne, ker je grdo vreme. Naslednji teden proti koncu tedna-čet.ali pet., ko pride Čebela domov, ups čebelica user posted image .

Kako ste se imeli? Verjetno super, če ste podaljšali? Valentin je plaval v morju ali je bila mrzla voda?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
4.9.2009 14:24:42   
KOKICA32

ne. baje drugi teden. si fraj?

od srede dalje bi šlo....četrtek?

Neposredna povezava do sporočila: 3272
4.9.2009 14:25:07   
KOKICA32

aja sori.

kokica vas vse pozdravlja

evo, popravila napako user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3273
4.9.2009 14:27:27   
KOKICA32

blo je super...1. smo se domov vrnili v nedeljo ponoči, vzeli psa in se zjutraj odpravili na Krk....pikec je bil veliko v vodi, v fredu in brez....je kr vriskal, tak se mu je dopadlo....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
4.9.2009 14:28:52   
KOKICA32
sedaj pa gremo malo žlahto napadati...se zvečer javim....kot ponavadi...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?