felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Dober dan, HB da se poletje bliža koncu in da bo konec te vročine ter nenehnih obiskov. V začetku ko sem se preselila, sem nenehno vabila ljudi: daj prite kaj na obalo. Letošnje poletje predvsem avgust, pa je bil nor. Pri nas so se zvrstili vsi ,ki jih poznamo, pa še tisti, ki jih ne poznamo . Pa saj jaz obožujem družbo, predvsem tistih pravih prijatlov, ampak sedaj ko imamo malega otročka se je moj odnos do obiskov malo spremenil. Otrok enostavno rabi svoj ritem in svoj mir, nenehni obiski ti ga pa res porušijo. Malo heca , malo pa je tudi resnice. Upam, da bo sedaj čimbolj dolgo ostalo prijetno toplo, da bova lahko z mojim mladičkom uživala na polno na dolgih sprehodih. GH vidim, kako lepo jejo že prava kosila. Pri nas pa kar ne gre, sadje še kakšno žličko spravi dol, zelenjava pa no go. Misli, da ima naš Taj isti okus kot njegov tati; kaj bi jedel zelenjavo, če pa lahk meso. Tak, da danes mu bom kar en šnicel pripravila . Spanje ponoči še večja katastrofa. Prej nam je uspelo spati že v kosu tudi 5, 6 ur, sedaj se pa zbuja vsake 2 uri. Ma nevem a je lačen toliko, samo po dnevi pa jemo na 4 do 5 ur. A je možno, da čez dan premalo poje in se zato ponoči bolj pogosto zbuja? Plazenje Taj je prava turbo mašinca, kar se tiče plazenja. Včasih celo v kuhinjo pride mi pomagat kaj skuhat . Smo mu nabavili puzle, da se po njih plazi, pa takoj dol zgasne. Zgleda, da ni zadovoljen s čistostjo parketa in ga še sam malo popuca . ma ja, te čisto razumem glede obiskov... otrok že ves siten, zaspan, folk bi pa še kar pri tebi visel in klepetal Jure se še ne plazi, ampak daje pa znake, da bo kmalu začel. čim je na trebuhu, takoj glavo dol in rit v lulft kar se pa hranjenja tiče - Jure spi celo noč, ampak čez dan pa je na 3 ure.