Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:33:18
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes na FB so moje nove slike ... sicer saem še full bleda, k je še tok močna barva ful,ful ti paše hvala zdej čakam da se ene 2-3x glavo umijem, da bo pol una prava barva ratala.. k zdej se glava še vedno mal rdeča, pa kr seka vn... žal pa doma nisem naletela na pozitivne komentarje eh pa kaj gledaš na druge...briga mene kaj si drugi mislijo o meni...važno da je tebi barva všeč in je!!!...ne se dat!!! sej mislila sem na mojga partnerja... njegovo mnenje mi nekaj pomeni ... sam tokrat ... za ostale se pa res požvižgam aja uff nism si mislila da njemu ni všeč...moj nikol nč ne reče pač pove mnenje ampak mu je še vseen ok tako kt se jaz odločim...Upam da bo spremenil mnenje ko se malo navadi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:34:02
|
|
|
|
maja1488
|
Kaj lahko delam s traktorjem? Sem vidla, da imam na razpolago HARVESTER in SEEDER. A to eno seje, eno pa pobira. Kaj pa s traktorjem pol počnem? Majch, za kaj ga ti rabiš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:34:56
|
|
|
|
petrazg
|
K.tja... ne, Luka danes ne spi.... Je vedno večja tečka.... če ga nosim in ga imam na rokah je vse ok, ko ga položim kam znori... Blue... full ti paše frizurca. Ma sej se bo tvoj tudi navadil... Plavanje... meni je pa Atlantis veliko bolj všeč. Sploh za nas , ki se moramo pripeljati z avtom...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:35:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch blue...je kar sprememba...veš da se morajo moški malo navadit... ...bo preživel sej ni prvič da sem rdečelaska odkar sva skupi.. sam tko odkrito me pa še ni skritiziral
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
traktor ti zorje 4 njive naenkrat. Samo ga moraš tankat. Pazi na fuel level spodaj levo. Harvester pobira pridele, seeder pa seje...valda enako hitro kot traktor.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:37:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Majch blue...je kar sprememba...veš da se morajo moški malo navadit... ...bo preživel sej ni prvič da sem rdečelaska odkar sva skupi.. sam tko odkrito me pa še ni skritiziral mogoče je mel pa lih slab moment...pa je slabše izpadlo, kot je mislil. Bo boljše.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:38:12
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kaj lahko delam s traktorjem? Sem vidla, da imam na razpolago HARVESTER in SEEDER. A to eno seje, eno pa pobira. Kaj pa s traktorjem pol počnem? Majch, za kaj ga ti rabiš? tud mene zanima...si ga bom v kratkem privoščla Ati pa kar na motozbor...tam bo pa pomoje velik za videt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:38:23
|
|
|
|
Blueeyes
|
dudi men je enkrat reku da je cool... pol pa mi zdej reče da mu ni všeč, da mu tud takrat ni blo je pač reku tko da ne bi kej zamerla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:38:49
|
|
|
|
maja1488
|
Aha, potem traktor sam orje. Če bi hotla vse na hitro, bi mogla imat vse troje. Sam mam premalo parcelo. Zdej čakam, da od nekje prleti še en bankovc ki mi manjka, potem pa razširim parcelo. In mogoče kupim traktor. Bi danes rada še en dinarček imela. Zdej jih mam 19, pa sploh ne vem kako pridem do njega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:38:50
|
|
|
|
Anonimen
|
eh se izražam tud nerodno...da se razumeva...da je njegova izjava slabše izpadla kot je hotel, ne pa tvoja barva..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:40:07
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kaj lahko delam s traktorjem? Sem vidla, da imam na razpolago HARVESTER in SEEDER. A to eno seje, eno pa pobira. Kaj pa s traktorjem pol počnem? Majch, za kaj ga ti rabiš? tud mene zanima...si ga bom v kratkem privoščla Ati pa kar na motozbor...tam bo pa pomoje velik za videt kam pa??? drgač traktor sm si že kupla.. he he.. zaenkrta počiva zraven bajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:41:06
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kaj lahko delam s traktorjem? Sem vidla, da imam na razpolago HARVESTER in SEEDER. A to eno seje, eno pa pobira. Kaj pa s traktorjem pol počnem? Majch, za kaj ga ti rabiš? tud mene zanima...si ga bom v kratkem privoščla Ati pa kar na motozbor...tam bo pa pomoje velik za videt Hvalabogu gre službeno za videt pa je ja....najbolj so mi smešne punce (ne motoristke seveda), ki pridejo šminkirat in so pri 5 stopinjah ponoči vse razgaljene in se hihetajo in delajo frajerke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:41:49
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch eh se izražam tud nerodno...da se razumeva...da je njegova izjava slabše izpadla kot je hotel, ne pa tvoja barva..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:43:03
|
|
|
|
maja1488
|
Blue, meni je tudi barva ful všeč. Pri moških pa opažam, da se odnos, ko imata enkrat otroka kr mal spremeni. Se mi zdi, da si več upajo, ker zdaj valda mal 'požreš' zavoljo otrok. Motozbor je pa v bistrici.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:45:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kaj lahko delam s traktorjem? Sem vidla, da imam na razpolago HARVESTER in SEEDER. A to eno seje, eno pa pobira. Kaj pa s traktorjem pol počnem? Majch, za kaj ga ti rabiš? tud mene zanima...si ga bom v kratkem privoščla Ati pa kar na motozbor...tam bo pa pomoje velik za videt Hvalabogu gre službeno za videt pa je ja....najbolj so mi smešne punce (ne motoristke seveda), ki pridejo šminkirat in so pri 5 stopinjah ponoči vse razgaljene in se hihetajo in delajo frajerke aha... sam to res tele naše punce... ampak so mi čist mim.. dajo ene celulitaste pa nikakve... sm bla lani na grobniku, pa me je skor kap zadela k sem vidla slovenske hostese... sramota... pol pa pogledaš tuje... si pa maš kej oči napast... sm kr bulila... sej ne rečm da morjo met zdej 40kg, ampak hostesa v oprijetih črnih pajkicah pa črni majci z dekoltejem, pol pa 80kg???? oprosti, to ni za take prireditve.. športniki rajš kej lepga pogledajo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Blue, meni je tudi barva ful všeč. Pri moških pa opažam, da se odnos, ko imata enkrat otroka kr mal spremeni. Se mi zdi, da si več upajo, ker zdaj valda mal 'požreš' zavoljo otrok. mogoče maš prav...sam če se mislijo kronično petelinit, bo treba pa po mizi udarit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:54:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dudi men je enkrat reku da je cool... pol pa mi zdej reče da mu ni všeč, da mu tud takrat ni blo je pač reku tko da ne bi kej zamerla kdo bi jih razumel a ne??...samo pa res ni lepo reku ne...bo boljše...enkrat
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 4.9.2009 11:55:16 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:55:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes dudi men je enkrat reku da je cool... pol pa mi zdej reče da mu ni všeč, da mu tud takrat ni blo je pač reku tko da ne bi kej zamerla kdo bi jig razumel a ne??...samo pa res ni lepo reku ne...bo boljše...enkrat ja to je reku enkrat čist na začetku zveze.. mislim da sva bla kakšne 2-3 mesece skupaj... pol sem pa včer barvo vidla v štacuni in me je premamila važn da je men všeč... pa gaji tud
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:57:03
|
|
|
|
maja1488
|
Ma jst grem mal k zarji spat. Najbrž se bo dete zbudilo, ko sem bom ulegla, sam se mi nič ne da. Vse mamo razmetano. O hudiča kako se je ulilo. Iz vseh strani kr naenkrat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 11:57:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
oo, naša frčefela se je zbudla... gremo na futranje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 12:01:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
lažni alarm.. v sanjah neki jokca... drgač pa spi že od 9h... sem ji dala frutek, pa je kr zakomirala :D
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 12:07:31
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A KATIIIIIIII!!!!!! Kako je bilo, si se nasexala ja spet ga je biksu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 12:08:18
|
|
|
|
KatMat
|
se vam oglasim pozneje mam za razpakirat...doma je bomba padla...pa 30 strani mam za prebrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 12:09:02
|
|
|
|
lake
|
No zjutri nobene gor, zdej sm mogla pa ful prebrat. KatMat Sej sm vedla da samo pomočnike rabiš, pa takoj nazaj prletiš. Kako je blo na morju?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Porodna izkušnjaPorodne zgodbeKakšna je bila vaša porodna izkušnja?Pozitivna. (
63%)
Negativna. (
12%)
Oboje. (
26%)
Število vseh glasov: 3676Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!