|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
4.9.2009 8:48:35   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Saraya kako je Marisa?

Midva pa greva danes k osebnemu zdravniku, ker je ta "gnoj" od dežurnega naju na pol pregledal (ali pa še to ne) in sva kljub antibiotiku, ki ga imava tri dni vsak dan slabša. Me je strah, da se ne bi L nalezla, ker že spet nekaj kašlja in kiha. Mast kurja. Pa še tašča me je včeraj raz......., tak da je joj. Joj kak je to eno neposrečeno bitje. Ne maram je in gotovo. Do zdaj sem se še nekak fino delala, zdaj pa gotovo. Mogla sem se izkašljat. Moram pa povedati, da se stalno zmotim in grem na dojenček, ne otrok. Zame je moja L še dojenček. Mišo mali, zdaj tak lepo panka.

Punce kje je kaj Meta? Če jo katera vidi oz. sliši jo naj lepo pozdravi.

pf, fajn zrihtajta pri dohtarju.user posted image user posted image user posted image

glede tašče pa............hmmmmmmm..............sej ne vem, kaj naj komentiram. karkoli že je, ti želim, da se čim prej uredi. drugače pa........čez levo uho noter, čez desno pa ven. in ni več, karkoli je že bilo.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 126
4.9.2009 9:07:12   
arabela*

Saraya kako je Marisa?

Midva pa greva danes k osebnemu zdravniku, ker je ta "gnoj" od dežurnega naju na pol pregledal (ali pa še to ne) in sva kljub antibiotiku, ki ga imava tri dni vsak dan slabša. Me je strah, da se ne bi L nalezla, ker že spet nekaj kašlja in kiha. Mast kurja. Pa še tašča me je včeraj raz......., tak da je joj. Joj kak je to eno neposrečeno bitje. Ne maram je in gotovo. Do zdaj sem se še nekak fino delala, zdaj pa gotovo. Mogla sem se izkašljat. Moram pa povedati, da se stalno zmotim in grem na dojenček, ne otrok. Zame je moja L še dojenček. Mišo mali, zdaj tak lepo panka.

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo pikico

hvala...M je vredu...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 127
4.9.2009 9:07:56   
arabela*
ČESTITKE DANAŠNJIM SLAVLJENCEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 128
4.9.2009 9:08:54   
arabela*
tak...A je v vrtcu,z m pa šibava sedaj na kafe z našimi dragimi mariborčankam...user posted image

lep dan želim vsem in se beremouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 129
4.9.2009 9:11:46   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tak...A je v vrtcu,z m pa šibava sedaj na kafe z našimi dragimi mariborčankam...user posted image

lep dan želim vsem in se beremouser posted image

lepo se imejte!!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 130
4.9.2009 9:29:08   
KAHLO
hALLO pupike!"!!

Evo naša ga je danes ponoči spet sračkala, teden okrog polne lune je pr nas ponoči res čudno....Ronja se sred noči zbuja polna energije, in debatira in s tisto ritjo skače po postelci, danes se je ob pol dveh ponoči zbudila in začela razbijat po postelci, grem po njo da bi spanje nadaljevala pr nama (so zdaj je to palilo, meni pa je vseeno če se navadi ali ne....samo da se vsi naspimo, ker če ne je dan še slabši)in evo gospodična je pr nama še naprej debatirala in se postavljala pokoncu, tako da sva jo na koncu že dol držala.....jaz res nevem s kom se ona ponoči tlko pogovarja!!!!!! je pa res da ko sem bla jaz otrok je mene do 4 razreda full luna nosla.....zdaj pa že sumim da ni ona kaj se tega tiče moje sorte tip!!?!?!? a ma katera kakšne podobne izkušnje?!?!

Seveda ČESTITAMA VSEEEEEEEEEEEEEEEEEM  danes rojenim septembrkamuser posted image user posted image user posted image lepo praznujte!!!

drugače pa moram rečt da sem opazla da je prišla zdaj za mano ta utrujenost, ker imam cel dan v nulo naspidiran.....sploh se nimam cajta vsest popoldan in še kak kofe popit.....(če ne druga, se mi pa zdi škoda cajta da sedim na kofetu, namesto da bi intenzivno preživljaja popoldaneske urice z ROnjo), zato pa pol okrog devete že čist blesava hodim orkog......vse na pol slišim in tud pisanje diplomske in branje kakih strokovnih člankov nima smisla, k kar nekaj na pol berem!?!!!

Sva pa včeraj z ronjo za babice in dedke naredile vabila za zabavo, Ronja je z vodenimi barvami dala odtisek nogice in rokice na pisan kolaž papir, in pol še nekaj svojih dodatkov...........je pa bla pol ta barva povsod po stolu po mizi po tleh, po meni po njej..........valda je še uspela čopič parkrat dat v usta, tako da ko je večerjala kruh namazan s sirčkom, je tist sirček bil že ves rozast..........sva se z mojim tako režala........no pol pa sva se začela kregat a te tako lepo posrečene risbice dat babicam ali ne...pa katere kateriuser posted image user posted image user posted image sva bla hujše k mulci v vrtcu!!!

pf....kaj se pa tiče tašč, pa verjetno nobena ne mora presegati moje.............me je včeraj tud čist razpizdlo, ker se je ona kr lotla organizacije ronjinega roj. dneva....in začela sikat o nekih rezarvacijah na zaplani..........pol me je še razpizdla s tem k bo moja mami prnesla torto (tako veliko pikopoko) za ronjo, njej sem pa rekla naj raje kako pecivo pripravi ...k  se mi zdi totalni nesmisel da še ona torto nardi.............IN NE ONA VZTRAJA DA BO NARDILA TORTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da sem pol mojemu rekla, naj ji na lep način pove da ustavi konje, da ne bo prišlo do kakega krega....Ker to je moja oz. najina hčer..........in v končni fazi mi trije praznujemo ta rojstni dan...............ona je le povabljena in se naj tako tudi obnaša, da mi še slučajno v nedeljo ne bi srala s kakim vmešavanjem v mojo postrežbo............ker jo bomuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 131
4.9.2009 9:30:09   
KAHLO
babe jaz sem pa tud polna optimizma, sem šla zjutraj v službo s kolesom.................mislim......haloooooooooooo....zgleda imam skrito željo da kolesarim po dežju ali pa nevihti popoldanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 132
4.9.2009 9:35:33   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

babe jaz sem pa tud polna optimizma, sem šla zjutraj v službo s kolesom.................mislim......haloooooooooooo....zgleda imam skrito željo da kolesarim po dežju ali pa nevihti popoldanuser posted image user posted image user posted image user posted image

brawo mami user posted image  
po moje te bo kolo počakal do ponedeljka v službi

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 133
4.9.2009 9:36:11   
RAČKAPK
KAHLO - ne se jezit na taščo
kar naj naredi veliko torto
jo boste že zmazali user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 134
4.9.2009 9:37:20   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna
Imam tudi nove fotke, ce se kateri ljubi prilimati sem gor, ji lahko posljem...
Lp iz Berlina user posted image

berlinska lepotička user posted image

user posted image     user posted image    

user posted image     user posted image

Lepa punca. user posted image

se podpišem!user posted image

jaz tuduser posted image

ampak resnično lepa punca

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 135
4.9.2009 9:38:09   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubika se odpravlja v vrtec:

user posted image

Bubika v vrtcu:

user posted image

user posted image user posted image user posted image

luštkana user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 136
4.9.2009 9:40:55   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

KAHLO - ne se jezit na taščo
kar naj naredi veliko torto
jo boste že zmazali user posted image

KAHLO.............naj Ronja torto od tašče uporabi za slikanje..........se pravi, da jo zmučka, stučka do konca.............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 137
4.9.2009 9:42:08   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

evo, pa praviš, da ne skrbiš za tel svoje telesno počutje.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 138
4.9.2009 9:42:46   
gold fish
dober danuser posted image

....vskočim samo toliko, da današnjima slavjenkama Lani Neji in Bubiki voščim vse najboljše ob prvem rojstnem dnevu.  VSE NAJBOLJŠE !!!  user posted image user posted image

...čestitke tudi mamicama, ki sta globoko dihali na današnji dan....

Lepo praznujte......

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 139
4.9.2009 10:01:01   
gloria
user posted image

LANA NEJA in TJAŠA vse najboljše za prvi rojstni dan.Mamicam in atijem tudi čestitke.....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 140
4.9.2009 10:03:27   
sonček33
Septembrčki lepo praznujte.

Gloria kako ste?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 141
4.9.2009 10:04:47   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Septembrčki lepo praznujte.

Gloria kako ste?

..oj moj Sonček....super sva...glih lemo ven,pol pa kosilo,spanje,popoldne gremo pa k teti na obisk....kaj pa vi dva user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 142
4.9.2009 10:07:11   
sonček33
midva pa ...Lovrenc spi, jaz pa klikam na rr :) ...deževn dan bova še bolj izkoristila za crkljanje

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 143
4.9.2009 10:09:47   
gloria

midva pa ...Lovrenc spi, jaz pa klikam na rr :) ...deževn dan bova še bolj izkoristila za crkljanje

...uživajte...pri nas se pa HB sonček pokazaluser posted image ...a si imela kaj prstkov zravenuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 144
4.9.2009 10:11:43   
sonček33
Kadar sije sonce, sem vedno jaz zraven user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 145
4.9.2009 10:13:13   
gloria

Kadar sije sonce, sem vedno jaz zraven user posted image

...verjamem user posted image user posted image user posted image ...grem uživaj...kaj si rekla da likaš user posted image ....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 146
4.9.2009 10:27:28   
ključek
hvala še enkrat za čestitke.........user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 147
4.9.2009 10:43:10   
amor real
VSE NAJBOLJŠE našim malim - VEEELIKIM slavljenčkom, vsem tistim, ki so že praznovali in tisti, ki praznujejo te dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 148
4.9.2009 12:05:11   
RAČKAPK
MTY - mislm da ti še nisem powedala
ko si ti šla domov iz P
sm jst zasedla tvojo postlo
takrat mi je to povedala tvoja cimra user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 149
4.9.2009 12:46:01   
Čarli08
Hej hoj še enkrat. Midva sva že z vrtca. Se je kar lepo vklopil, z vzgojiteljico ter pomočnico pa se je tudi hitro zaštekal. Je pa menda najmlajši v vrtcu ... v ponedeljek bo šlo seveda bolj zares, ko bo sam 1 uro.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ema ali Ana ?
Mijavček

Katero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?

Ana (41%)

Ema (59%)

Število vseh glasov: 249

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!