Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 8:48:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya kako je Marisa? Midva pa greva danes k osebnemu zdravniku, ker je ta "gnoj" od dežurnega naju na pol pregledal (ali pa še to ne) in sva kljub antibiotiku, ki ga imava tri dni vsak dan slabša. Me je strah, da se ne bi L nalezla, ker že spet nekaj kašlja in kiha. Mast kurja. Pa še tašča me je včeraj raz......., tak da je joj. Joj kak je to eno neposrečeno bitje. Ne maram je in gotovo. Do zdaj sem se še nekak fino delala, zdaj pa gotovo. Mogla sem se izkašljat. Moram pa povedati, da se stalno zmotim in grem na dojenček, ne otrok. Zame je moja L še dojenček. Mišo mali, zdaj tak lepo panka. Punce kje je kaj Meta? Če jo katera vidi oz. sliši jo naj lepo pozdravi. pf, fajn zrihtajta pri dohtarju. glede tašče pa............hmmmmmmm..............sej ne vem, kaj naj komentiram. karkoli že je, ti želim, da se čim prej uredi. drugače pa........čez levo uho noter, čez desno pa ven. in ni več, karkoli je že bilo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 9:07:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya kako je Marisa? Midva pa greva danes k osebnemu zdravniku, ker je ta "gnoj" od dežurnega naju na pol pregledal (ali pa še to ne) in sva kljub antibiotiku, ki ga imava tri dni vsak dan slabša. Me je strah, da se ne bi L nalezla, ker že spet nekaj kašlja in kiha. Mast kurja. Pa še tašča me je včeraj raz......., tak da je joj. Joj kak je to eno neposrečeno bitje. Ne maram je in gotovo. Do zdaj sem se še nekak fino delala, zdaj pa gotovo. Mogla sem se izkašljat. Moram pa povedati, da se stalno zmotim in grem na dojenček, ne otrok. Zame je moja L še dojenček. Mišo mali, zdaj tak lepo panka. najprej za tvojo pikico hvala...M je vredu...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 9:07:56
|
|
|
|
arabela*
|
ČESTITKE DANAŠNJIM SLAVLJENCEM
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 9:08:54
|
|
|
|
arabela*
|
tak...A je v vrtcu,z m pa šibava sedaj na kafe z našimi dragimi mariborčankam... lep dan želim vsem in se beremo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 9:11:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak...A je v vrtcu,z m pa šibava sedaj na kafe z našimi dragimi mariborčankam... lep dan želim vsem in se beremo lepo se imejte!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 9:29:08
|
|
|
|
KAHLO
|
hALLO pupike!"!! Evo naša ga je danes ponoči spet sračkala, teden okrog polne lune je pr nas ponoči res čudno....Ronja se sred noči zbuja polna energije, in debatira in s tisto ritjo skače po postelci, danes se je ob pol dveh ponoči zbudila in začela razbijat po postelci, grem po njo da bi spanje nadaljevala pr nama (so zdaj je to palilo, meni pa je vseeno če se navadi ali ne....samo da se vsi naspimo, ker če ne je dan še slabši)in evo gospodična je pr nama še naprej debatirala in se postavljala pokoncu, tako da sva jo na koncu že dol držala.....jaz res nevem s kom se ona ponoči tlko pogovarja!!!!!! je pa res da ko sem bla jaz otrok je mene do 4 razreda full luna nosla.....zdaj pa že sumim da ni ona kaj se tega tiče moje sorte tip!!?!?!? a ma katera kakšne podobne izkušnje?!?! Seveda ČESTITAMA VSEEEEEEEEEEEEEEEEEM danes rojenim septembrkam lepo praznujte!!! drugače pa moram rečt da sem opazla da je prišla zdaj za mano ta utrujenost, ker imam cel dan v nulo naspidiran.....sploh se nimam cajta vsest popoldan in še kak kofe popit.....(če ne druga, se mi pa zdi škoda cajta da sedim na kofetu, namesto da bi intenzivno preživljaja popoldaneske urice z ROnjo), zato pa pol okrog devete že čist blesava hodim orkog......vse na pol slišim in tud pisanje diplomske in branje kakih strokovnih člankov nima smisla, k kar nekaj na pol berem!?!!! Sva pa včeraj z ronjo za babice in dedke naredile vabila za zabavo, Ronja je z vodenimi barvami dala odtisek nogice in rokice na pisan kolaž papir, in pol še nekaj svojih dodatkov...........je pa bla pol ta barva povsod po stolu po mizi po tleh, po meni po njej..........valda je še uspela čopič parkrat dat v usta, tako da ko je večerjala kruh namazan s sirčkom, je tist sirček bil že ves rozast..........sva se z mojim tako režala........no pol pa sva se začela kregat a te tako lepo posrečene risbice dat babicam ali ne...pa katere kateri sva bla hujše k mulci v vrtcu!!! pf....kaj se pa tiče tašč, pa verjetno nobena ne mora presegati moje.............me je včeraj tud čist razpizdlo, ker se je ona kr lotla organizacije ronjinega roj. dneva....in začela sikat o nekih rezarvacijah na zaplani..........pol me je še razpizdla s tem k bo moja mami prnesla torto (tako veliko pikopoko) za ronjo, njej sem pa rekla naj raje kako pecivo pripravi ...k se mi zdi totalni nesmisel da še ona torto nardi.............IN NE ONA VZTRAJA DA BO NARDILA TORTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tako da sem pol mojemu rekla, naj ji na lep način pove da ustavi konje, da ne bo prišlo do kakega krega....Ker to je moja oz. najina hčer..........in v končni fazi mi trije praznujemo ta rojstni dan...............ona je le povabljena in se naj tako tudi obnaša, da mi še slučajno v nedeljo ne bi srala s kakim vmešavanjem v mojo postrežbo............ker jo bom
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 9:30:09
|
|
|
|
KAHLO
|
babe jaz sem pa tud polna optimizma, sem šla zjutraj v službo s kolesom.................mislim......haloooooooooooo....zgleda imam skrito željo da kolesarim po dežju ali pa nevihti popoldan
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 9:35:33
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO babe jaz sem pa tud polna optimizma, sem šla zjutraj v službo s kolesom.................mislim......haloooooooooooo....zgleda imam skrito željo da kolesarim po dežju ali pa nevihti popoldan brawo mami po moje te bo kolo počakal do ponedeljka v službi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 9:36:11
|
|
|
|
RAČKAPK
|
KAHLO - ne se jezit na taščo kar naj naredi veliko torto jo boste že zmazali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 9:37:20
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Imam tudi nove fotke, ce se kateri ljubi prilimati sem gor, ji lahko posljem... Lp iz Berlina berlinska lepotička Lepa punca. se podpišem! jaz tud ampak resnično lepa punca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 9:38:09
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubika se odpravlja v vrtec: Bubika v vrtcu: luštkana
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 9:40:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK KAHLO - ne se jezit na taščo kar naj naredi veliko torto jo boste že zmazali KAHLO.............naj Ronja torto od tašče uporabi za slikanje..........se pravi, da jo zmučka, stučka do konca.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 9:42:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO babe jaz sem pa tud polna optimizma, sem šla zjutraj v službo s kolesom.................mislim......haloooooooooooo....zgleda imam skrito željo da kolesarim po dežju ali pa nevihti popoldan evo, pa praviš, da ne skrbiš za tel svoje telesno počutje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 9:42:46
|
|
|
|
gold fish
|
dober dan ....vskočim samo toliko, da današnjima slavjenkama Lani Neji in Bubiki voščim vse najboljše ob prvem rojstnem dnevu. VSE NAJBOLJŠE !!! ...čestitke tudi mamicama, ki sta globoko dihali na današnji dan.... Lepo praznujte......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 10:01:01
|
|
|
|
gloria
|
LANA NEJA in TJAŠA vse najboljše za prvi rojstni dan.Mamicam in atijem tudi čestitke.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 10:03:27
|
|
|
|
sonček33
|
Septembrčki lepo praznujte. Gloria kako ste?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 10:04:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Septembrčki lepo praznujte. Gloria kako ste? ..oj moj Sonček....super sva...glih lemo ven,pol pa kosilo,spanje,popoldne gremo pa k teti na obisk....kaj pa vi dva
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 10:07:11
|
|
|
|
sonček33
|
midva pa ...Lovrenc spi, jaz pa klikam na rr :) ...deževn dan bova še bolj izkoristila za crkljanje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 10:09:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 midva pa ...Lovrenc spi, jaz pa klikam na rr :) ...deževn dan bova še bolj izkoristila za crkljanje ...uživajte...pri nas se pa HB sonček pokazal ...a si imela kaj prstkov zraven
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 10:11:43
|
|
|
|
sonček33
|
Kadar sije sonce, sem vedno jaz zraven
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 10:13:13
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kadar sije sonce, sem vedno jaz zraven ...verjamem ...grem uživaj...kaj si rekla da likaš ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 10:27:28
|
|
|
|
ključek
|
hvala še enkrat za čestitke.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 10:43:10
|
|
|
|
amor real
|
VSE NAJBOLJŠE našim malim - VEEELIKIM slavljenčkom, vsem tistim, ki so že praznovali in tisti, ki praznujejo te dni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 12:05:11
|
|
|
|
RAČKAPK
|
MTY - mislm da ti še nisem powedala ko si ti šla domov iz P sm jst zasedla tvojo postlo takrat mi je to povedala tvoja cimra
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 4.9.2009 12:46:01
|
|
|
|
Čarli08
|
Hej hoj še enkrat. Midva sva že z vrtca. Se je kar lepo vklopil, z vzgojiteljico ter pomočnico pa se je tudi hitro zaštekal. Je pa menda najmlajši v vrtcu ... v ponedeljek bo šlo seveda bolj zares, ko bo sam 1 uro.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ema ali Ana ?MijavčekKatero ime vam je bolj všeč, za kombinacijo z dvojčkom, ki bo Tristan?Ana (
41%)
Ema (
59%)
Število vseh glasov: 249Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!