|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
3.9.2009 21:20:49   
Urša08
Punce jaz se tud poslavljam.

lahko nočko vsem

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
3.9.2009 21:21:00   
baki
tud jst grem lahko nočuser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
3.9.2009 21:28:56   
BarbaraGS
Evo mi smo pa ta sedez kupili: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162995
Sam druge barve (svetlo modro-siv) in v enodnevni akciji. Je bil znizan na 169€.

Pa danes sem kupila hoferjeve plenice in so fulll dobre. 12€ je 80 komadov in so full tanke, mehke in luskane. Baje jih tudi drugi full hvalijo, zato sem jih tudi sla kupit.

Pa v Tus supermarket imajo full lusne hlacke s copatki (za spat super, ker ne rabis zokenckov) za 3,60€.
Sam se v Lidla bi morala mal precekirat ker imajo od ene dobre tekstil firme trenirkice, pa bodije za full malo denarja...

Dan smo preziveli, zdaj pa upajmo, da bo nocka kaj bolj prespana...

Nocko punce :)

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
3.9.2009 21:34:47   
Čebel@
čer!
dete pančka,možek me pa v postelji čakauser posted image user posted image user posted image user posted image

naše spanje:ustane ob 10.00,je budna 2 uri in gre spat za 1 uro,popoldne pa po kosih spi še 3,5h,spat gre ob 21.00user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
3.9.2009 21:36:34   
Čebel@
piškot..........lep dopust ti želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
3.9.2009 21:37:06   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
3.9.2009 21:37:24   
Onasiss
Nč...jaz grem tud spat, Evita še vedno ne spi... neki jambra v postelji, upam, da bo lepo spančkala....

Lahko noč...user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
3.9.2009 21:38:37   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

črticaa....kere pa plenice uporabljaš?pa kere vlažilne robčke?

POD NUJNO

pampers brez losjona (vijolčne)
pampers robčke,..baby fresh (zelene pa voda je gor)

pa nivea sensitive kremo,..al pa nivea puder

NIČ DRUGEGA,..TUD POKAZAT MU NE SMEM
aja no bepanten,..če smo na terenu,....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
3.9.2009 21:43:14   
črticaa
u c&a majo bodije za 2.90 eura,....sam kot zakleto nimajo 80 številkeuser posted image

domionik končno spi,...joj prov bogi jeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image kok pogosto prekuhavate stekleničke, cuclje in dude

tud men se dons nč ne da,...jutr morm kuj zjutri po sedež, da dobim barvo,....poj pa Andrej na polikliniki naročit,..upam da bo do decembra na vrstiuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
3.9.2009 21:44:21   
črticaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
3.9.2009 21:46:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

POD NUJNO

POL ME NE ČUDI TAKO VNETJE TAKOJ STRAN S TEMI PLENICAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TO JE IMEL FLORJAN PRI 1 LETU PODOBNO IN SO BLE TE VIJOLIČNE KRIVE.... SMO POL DAL LIDL GOR SE JE V PAR DNEH POZDRAVLO V KOMBINACIJI Z NIVEA OTROŠKIM PUDROM.....
pardon nisem vidla da kričimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
3.9.2009 21:47:21   
Katjusa
zdej pa lahko nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
3.9.2009 21:52:14   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

POD NUJNO

POL ME NE ČUDI TAKO VNETJE TAKOJ STRAN S TEMI PLENICAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image TO JE IMEL FLORJAN PRI 1 LETU PODOBNO IN SO BLE TE VIJOLIČNE KRIVE.... SMO POL DAL LIDL GOR SE JE V PAR DNEH POZDRAVLO V KOMBINACIJI Z NIVEA OTROŠKIM PUDROM.....
pardon nisem vidla da kričimuser posted image user posted image user posted image

ž

joj bejbe,..berite!!!

to je mel do 2 meseca starosti,.....
takrat sm mu kupila une pamperske z losjonom,...oranžne za celo noč (simply dry),...zdj mam pa te pa je vse ok,.....to zdj uporabljam in je lulek in prsav tako rita v najlepšem stanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image  sploh k ga previjam in ugotovim da ma moj sin že "mokre" sanjeuser posted image user posted image user posted image

KATJUŠA izborila sm si še 3 nalepke zate,...jutri bom poslala,...joj upam da ne pozabim

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
3.9.2009 21:54:16   
črticaa
dons sm govorila z mojo bivšo razredničarko,....v sredo peljem Dominika na ogled moje srednje šole,....sm že dobila obljubljene pleniceuser posted image user posted image joj,..sj se kr veselim,...zadnja 2 letnika sta bla prov super,...

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
3.9.2009 22:07:00   
SURF
oj...Pozdravuser posted image

Moja dva spita...sem vas površno prebrala za nazaj...
Barbara ojejj..user posted image user posted image user posted image upam,da bosta skupaj z Ajvy našle rešitev.

...zdele vmes sem ji dala antibiotik...pa spi naprej....ga bo še dolgo jemala na 8huser posted image .

Birdy-javi kako si se kej odločla z izbiro inštrumentauser posted image .

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
3.9.2009 22:25:35   
SURF
Katjuša-pa seveda Florjan je en fejst fantič...drugače pa kot sem že večkrat rekla otroci v vrtcih uživajo,ko se igrajo,družijo...res je ,da imajo nekateri na začetku probleme  a s časom postanejo del tega....
Moja kolegica ima punčko 1.leto staro v vrtcu,par dni...in tamala že od vsega začetka uživa sto na/h pa še zaspančka prej k domauser posted image ni veliko takihuser posted image

aja...nekaj si pisala,da bi imela čevlje kot Kolumbo,k je bla na njivi...če prideš k nam dobiš tudi ti...škornjeuser posted image lohka zbiraš ali take do gležnjev ali do pod kolenuser posted image user posted image Take bi js imelauser posted image ,pa jih ne najdem po kakšni solidni ceni....vedno so zasoljeniuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
3.9.2009 22:27:21   
SURF
iiiii...sama sem tuuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
3.9.2009 22:29:09   
SURF
grem še malo na Ikeino stran brskat...bo Patricija sobico v kratkem dobila in bova kar tam po vsej verjetnosti kupila....

LEPO IN MIRNO NOČKO.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
3.9.2009 22:32:58   
SURF
SUNNY vidim teuser posted image
Daj povej a ti še imaš tiste "račke" okrog posteljice?

Je Gaja dobila kakšno kremico?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
3.9.2009 22:44:29   
SURF
Zdele sta prišla bodoča botra od Patricije in pokazala kaj bo Patricija dobila za krst,samo ji ne smem povedatuser posted image ...
...dobila bo investicijsko zlato,borzna ploščica...24karatna...10guser posted image
Zanimivo darilo,že sedaj se bo podala v svet borzeuser posted image
user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
3.9.2009 22:58:59   
sunny24
Čer!

Gaja ma glivice in je dobila canesten kremico...Upam, da bo pomagalo!

Jst sem pršla iz šopinga ob 20h...user posted image user posted image user posted image   Kupla neki sebi (pulovr) in Gajčiki (pulovr, hlače, nogavice), zdej pa si z mojim kuhamo pašto...Lakota! user posted image user posted image user posted image

surf, zanimivo darilo! user posted image user posted image user posted image

Hmm, ostalo bol preletela, tako da sm brez komentarjev!

Nočko! user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
3.9.2009 23:54:20   
Ajvy
Sunny....zdej ko ma glivice prešaltaj na puder za nekja časa......bo še bolj pomagalo.....

Katjuša...mi imamo Pamperske vse od začetka pa do razpleničevanja...pa enkrat ni bilo težav....vsaka ritka ima svoje željeuser posted image

nočko vsem...in tako kot ste dejale naj bo prespanauser posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
4.9.2009 7:15:54   
Dobro jutro,

user posted image user posted image  dišeče kavica druge ne znam prilimat kaj naj namen je pa dober...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
4.9.2009 7:26:08   
No sedaj pa še kar sem si zapomnila...

Katjusa fulll sem vesela da je vaš dobrovoljček Florjan tako lepo sprejel vrtec se vidi da je velik fantuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny da se čim prej glivice poslovijo odGaje pa seveda čestitke za zobka...pr nas ni še ne sluha in ne duha od zobkov če bo kaj po lauri bomo šeeeeee čakali...user posted image user posted image user posted image

Avjy bravo za spanje in upam da bo vedno boljeuser posted image user posted image user posted image

Črtica da bo Dominik čim prej zdrav in nasmejan...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sufr fulll lepo darilo res...škornji pa tud lepi jaz bi jih tud mela ampak za tle jih popolnoma nč ne rabim...user posted image user posted image user posted image

Katjusa fulll dober je vaš Benjamin sem pokukala una dva posnetka lepo lepo...user posted image user posted image user posted image

Mlea upam da si se fajn spočila in naspala...paše malo...user posted image user posted image

Piškot lep dopustek...user posted image user posted image user posted image

BarbaraGS dober nakup avtosedeža...in seveda da bo spanje čim prej steklo...user posted image user posted image user posted image

Deja ti si pa tko in tko fulll pridna že v službi...jaz ko pomislim mi gredo kar solzice na oči sploh ne vem kako bom lahko šla amapk pravijo kar je treba ni težkouser posted image user posted image user posted image

Kolumbo ti pa seveda ultra pridna na njivi...user posted image user posted image

Sigurno sem kaj pozabla amapk se pač opravičujem...

Danes sem po dolgem času morala zjutraj vstat ker je šel moj zjutraj delat drugače je pr nas takole kadar je on prost ali pa popoldne se on zjutraj vstane z Lio in jo porihta pa se skupaj igrata da lahko mami spi...kako paše ampak tudi danes nisem ne vem kako težko vstala...

No pa še nekaj bom vprašala men se zdi da sem non stoppppp utrujena in se mi to že vleče od poroda...še katera??

Vsem čestitike za obmesečnice ...

Lep dan vam želiva mami in Lia...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
4.9.2009 8:17:02   
črticaa
dobro jutrouser posted image  zupam da ste dobr spali

surf,....ZLATOuser posted image pazi kam boš ploščico spravla,.....naša teta jih je mela,..je še pr 80ih dajala koščke naokol (za poročne prstane, verižice za abrahama)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VSA NAJ NAJ DOMIINIKU, NIKU IN ŽIGU

čz 3 dni gremo k pa birdy na tortouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?