Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:20:49
|
|
|
|
Urša08
|
Punce jaz se tud poslavljam. lahko nočko vsem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:21:00
|
|
|
|
baki
|
tud jst grem lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:28:56
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Evo mi smo pa ta sedez kupili: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162995 Sam druge barve (svetlo modro-siv) in v enodnevni akciji. Je bil znizan na 169€. Pa danes sem kupila hoferjeve plenice in so fulll dobre. 12€ je 80 komadov in so full tanke, mehke in luskane. Baje jih tudi drugi full hvalijo, zato sem jih tudi sla kupit. Pa v Tus supermarket imajo full lusne hlacke s copatki (za spat super, ker ne rabis zokenckov) za 3,60€. Sam se v Lidla bi morala mal precekirat ker imajo od ene dobre tekstil firme trenirkice, pa bodije za full malo denarja... Dan smo preziveli, zdaj pa upajmo, da bo nocka kaj bolj prespana... Nocko punce :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:34:47
|
|
|
|
Čebel@
|
čer! dete pančka,možek me pa v postelji čaka naše spanje:ustane ob 10.00,je budna 2 uri in gre spat za 1 uro,popoldne pa po kosih spi še 3,5h,spat gre ob 21.00
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:36:34
|
|
|
|
Čebel@
|
piškot..........lep dopust ti želim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:37:06
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:37:24
|
|
|
|
Onasiss
|
Nč...jaz grem tud spat, Evita še vedno ne spi... neki jambra v postelji, upam, da bo lepo spančkala.... Lahko noč...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:38:37
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki črticaa....kere pa plenice uporabljaš?pa kere vlažilne robčke? POD NUJNO pampers brez losjona (vijolčne) pampers robčke,..baby fresh (zelene pa voda je gor) pa nivea sensitive kremo,..al pa nivea puder NIČ DRUGEGA,..TUD POKAZAT MU NE SMEM aja no bepanten,..če smo na terenu,....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:43:14
|
|
|
|
črticaa
|
u c&a majo bodije za 2.90 eura,....sam kot zakleto nimajo 80 številke domionik končno spi,...joj prov bogi je kok pogosto prekuhavate stekleničke, cuclje in dude tud men se dons nč ne da,...jutr morm kuj zjutri po sedež, da dobim barvo,....poj pa Andrej na polikliniki naročit,..upam da bo do decembra na vrsti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:44:21
|
|
|
|
črticaa
|
lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:46:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: baki črticaa....kere pa plenice uporabljaš?pa kere vlažilne robčke? POD NUJNO pampers brez losjona (vijolčne) pampers robčke,..baby fresh (zelene pa voda je gor) pa nivea sensitive kremo,..al pa nivea puder NIČ DRUGEGA,..TUD POKAZAT MU NE SMEM aja no bepanten,..če smo na terenu,.... POL ME NE ČUDI TAKO VNETJE TAKOJ STRAN S TEMI PLENICAMI TO JE IMEL FLORJAN PRI 1 LETU PODOBNO IN SO BLE TE VIJOLIČNE KRIVE.... SMO POL DAL LIDL GOR SE JE V PAR DNEH POZDRAVLO V KOMBINACIJI Z NIVEA OTROŠKIM PUDROM..... pardon nisem vidla da kričim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:47:21
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:52:14
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: baki črticaa....kere pa plenice uporabljaš?pa kere vlažilne robčke? POD NUJNO pampers brez losjona (vijolčne) pampers robčke,..baby fresh (zelene pa voda je gor) pa nivea sensitive kremo,..al pa nivea puder NIČ DRUGEGA,..TUD POKAZAT MU NE SMEM aja no bepanten,..če smo na terenu,.... POL ME NE ČUDI TAKO VNETJE TAKOJ STRAN S TEMI PLENICAMI TO JE IMEL FLORJAN PRI 1 LETU PODOBNO IN SO BLE TE VIJOLIČNE KRIVE.... SMO POL DAL LIDL GOR SE JE V PAR DNEH POZDRAVLO V KOMBINACIJI Z NIVEA OTROŠKIM PUDROM..... pardon nisem vidla da kričim ž joj bejbe,..berite!!! to je mel do 2 meseca starosti,..... takrat sm mu kupila une pamperske z losjonom,...oranžne za celo noč (simply dry),...zdj mam pa te pa je vse ok,.....to zdj uporabljam in je lulek in prsav tako rita v najlepšem stanju sploh k ga previjam in ugotovim da ma moj sin že "mokre" sanje KATJUŠA izborila sm si še 3 nalepke zate,...jutri bom poslala,...joj upam da ne pozabim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 21:54:16
|
|
|
|
črticaa
|
dons sm govorila z mojo bivšo razredničarko,....v sredo peljem Dominika na ogled moje srednje šole,....sm že dobila obljubljene plenice joj,..sj se kr veselim,...zadnja 2 letnika sta bla prov super,...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 22:07:00
|
|
|
|
SURF
|
oj...Pozdrav Moja dva spita...sem vas površno prebrala za nazaj... Barbara ojejj.. upam,da bosta skupaj z Ajvy našle rešitev. ...zdele vmes sem ji dala antibiotik...pa spi naprej....ga bo še dolgo jemala na 8h . Birdy-javi kako si se kej odločla z izbiro inštrumenta .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 22:25:35
|
|
|
|
SURF
|
Katjuša-pa seveda Florjan je en fejst fantič...drugače pa kot sem že večkrat rekla otroci v vrtcih uživajo,ko se igrajo,družijo...res je ,da imajo nekateri na začetku probleme a s časom postanejo del tega.... Moja kolegica ima punčko 1.leto staro v vrtcu,par dni...in tamala že od vsega začetka uživa sto na/h pa še zaspančka prej k doma ni veliko takih aja...nekaj si pisala,da bi imela čevlje kot Kolumbo,k je bla na njivi...če prideš k nam dobiš tudi ti...škornje lohka zbiraš ali take do gležnjev ali do pod kolen Take bi js imela ,pa jih ne najdem po kakšni solidni ceni....vedno so zasoljeni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 22:27:21
|
|
|
|
SURF
|
iiiii...sama sem tu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 22:29:09
|
|
|
|
SURF
|
grem še malo na Ikeino stran brskat...bo Patricija sobico v kratkem dobila in bova kar tam po vsej verjetnosti kupila.... LEPO IN MIRNO NOČKO.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 22:32:58
|
|
|
|
SURF
|
SUNNY vidim te Daj povej a ti še imaš tiste "račke" okrog posteljice? Je Gaja dobila kakšno kremico?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 22:44:29
|
|
|
|
SURF
|
Zdele sta prišla bodoča botra od Patricije in pokazala kaj bo Patricija dobila za krst,samo ji ne smem povedat ... ...dobila bo investicijsko zlato,borzna ploščica...24karatna...10g Zanimivo darilo,že sedaj se bo podala v svet borze
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 22:58:59
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! Gaja ma glivice in je dobila canesten kremico...Upam, da bo pomagalo! Jst sem pršla iz šopinga ob 20h... Kupla neki sebi (pulovr) in Gajčiki (pulovr, hlače, nogavice), zdej pa si z mojim kuhamo pašto...Lakota! surf, zanimivo darilo! Hmm, ostalo bol preletela, tako da sm brez komentarjev! Nočko!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 23:54:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Sunny....zdej ko ma glivice prešaltaj na puder za nekja časa......bo še bolj pomagalo..... Katjuša...mi imamo Pamperske vse od začetka pa do razpleničevanja...pa enkrat ni bilo težav....vsaka ritka ima svoje želje nočko vsem...in tako kot ste dejale naj bo prespana
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 7:15:54
|
|
|
|
|
Dobro jutro, dišeče kavica druge ne znam prilimat kaj naj namen je pa dober...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 7:26:08
|
|
|
|
|
No sedaj pa še kar sem si zapomnila... Katjusa fulll sem vesela da je vaš dobrovoljček Florjan tako lepo sprejel vrtec se vidi da je velik fant Sunny da se čim prej glivice poslovijo odGaje pa seveda čestitke za zobka...pr nas ni še ne sluha in ne duha od zobkov če bo kaj po lauri bomo šeeeeee čakali... Avjy bravo za spanje in upam da bo vedno bolje Črtica da bo Dominik čim prej zdrav in nasmejan... Sufr fulll lepo darilo res...škornji pa tud lepi jaz bi jih tud mela ampak za tle jih popolnoma nč ne rabim... Katjusa fulll dober je vaš Benjamin sem pokukala una dva posnetka lepo lepo... Mlea upam da si se fajn spočila in naspala...paše malo... Piškot lep dopustek... BarbaraGS dober nakup avtosedeža...in seveda da bo spanje čim prej steklo... Deja ti si pa tko in tko fulll pridna že v službi...jaz ko pomislim mi gredo kar solzice na oči sploh ne vem kako bom lahko šla amapk pravijo kar je treba ni težko Kolumbo ti pa seveda ultra pridna na njivi... Sigurno sem kaj pozabla amapk se pač opravičujem... Danes sem po dolgem času morala zjutraj vstat ker je šel moj zjutraj delat drugače je pr nas takole kadar je on prost ali pa popoldne se on zjutraj vstane z Lio in jo porihta pa se skupaj igrata da lahko mami spi...kako paše ampak tudi danes nisem ne vem kako težko vstala... No pa še nekaj bom vprašala men se zdi da sem non stoppppp utrujena in se mi to že vleče od poroda...še katera?? Vsem čestitike za obmesečnice ... Lep dan vam želiva mami in Lia...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 4.9.2009 8:17:02
|
|
|
|
črticaa
|
dobro jutro zupam da ste dobr spali surf,....ZLATO pazi kam boš ploščico spravla,.....naša teta jih je mela,..je še pr 80ih dajala koščke naokol (za poročne prstane, verižice za abrahama) VSA NAJ NAJ DOMIINIKU, NIKU IN ŽIGU čz 3 dni gremo k pa birdy na torto
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
imenaluncaakatero ime za punčko???Kaja (
31%)
Ela (
45%)
Lia (
24%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!