Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:02:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no, saj meni po eni strani tud, sam veš ko pa stalno tak pozno hodi domov, da ko pride Lija že spi in sploh ni nič z njo. To me najbolj jezi. Zdaj pa bo začel diplomo pisat in še bo imel manj časa, tak da... na morje pa noče da bi tam pisal, midve z L. pa uživali. ja..to pa ni fajn....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:03:08
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:03:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m no, saj meni po eni strani tud, sam veš ko pa stalno tak pozno hodi domov, da ko pride Lija že spi in sploh ni nič z njo. To me najbolj jezi. Zdaj pa bo začel diplomo pisat in še bo imel manj časa, tak da... na morje pa noče da bi tam pisal, midve z L. pa uživali. ja..to pa ni fajn.... ne, ni ampak bomo tudi preživeli. Se ne bomo dali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:03:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! oooo zgubljena. Sem te že pogrešala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:06:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kje pa je naša Ly?? Midve sva še pa vedno sami, T. še je vedno na gradbišču. Za koz*at, sem tak jezna, da bi ga lahko ko bo domu prišo. Sem mislila danes na en večerni drink h kolegici pa nebo nič od tega . Nič, grem nekaj papcat.. Sem že tu in jezna ko 100 . Sem deda butastega poklicala pred eno uro in je reko da pride z Lukom čez 15 min, pa ga še ni. L pa taki čas že spi. Pa še vodo sem pripravla a ga skopam. Mater mu bom vrat zavila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:07:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kje pa je naša Ly?? Midve sva še pa vedno sami, T. še je vedno na gradbišču. Za koz*at, sem tak jezna, da bi ga lahko ko bo domu prišo. Sem mislila danes na en večerni drink h kolegici pa nebo nič od tega . Nič, grem nekaj papcat.. Sem že tu in jezna ko 100 . Sem deda butastega poklicala pred eno uro in je reko da pride z Lukom čez 15 min, pa ga še ni. L pa taki čas že spi. Pa še vodo sem pripravla a ga skopam. Mater mu bom vrat zavila. halo?????ja kje pa hodita??
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:08:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! oooo zgubljena. Sem te že pogrešala. Lepo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:08:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sem že tu in jezna ko 100 . Sem deda butastega poklicala pred eno uro in je reko da pride z Lukom čez 15 min, pa ga še ni. L pa taki čas že spi. Pa še vodo sem pripravla a ga skopam. Mater mu bom vrat zavila. tak ja razjezi se
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:09:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Kje pa je naša Ly?? Midve sva še pa vedno sami, T. še je vedno na gradbišču. Za koz*at, sem tak jezna, da bi ga lahko ko bo domu prišo. Sem mislila danes na en večerni drink h kolegici pa nebo nič od tega . Nič, grem nekaj papcat.. Sem že tu in jezna ko 100 . Sem deda butastega poklicala pred eno uro in je reko da pride z Lukom čez 15 min, pa ga še ni. L pa taki čas že spi. Pa še vodo sem pripravla a ga skopam. Mater mu bom vrat zavila. halo?????ja kje pa hodita?? To tudi mene zanima.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:11:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Ah ti naši moški kdo bi jih razumel..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:12:15
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa še nikoli nisem bila z M zunaj v mraku.....pravijo da jim hudič dušo požre.......če so takrat zunaj...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:12:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ah ti naši moški kdo bi jih razumel..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:13:11
|
|
|
|
arabela*
|
kje pa se marta skriva danes
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:15:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa še nikoli nisem bila z M zunaj v mraku.....pravijo da jim hudič dušo požre.......če so takrat zunaj... ja, tak pravijo. Mi pa smo enkrat ful pozno domo šli, ko je še bila čist mala, pa sem koco čez jajčko dala, sam da je nebi mrak dobil
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:15:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje pa se marta skriva danes a je bila na fitnesu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:17:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje pa se marta skriva danes a je bila na fitnesu? ne
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:18:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje pa se marta skriva danes a je bila na fitnesu? ne aha, sem mislila če je bila, da je preveč utrujena pa zato ne more. Ki pa te matcar je?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:23:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A mi lahko ena prosim pove kdaj pri katerih mesecih se lahko začne devat skuta? V HIPPovih kašicah sem videla da je od 6.mes. že skuta (skuta+banana+še nekaj-sem pozabila ) pa sem mislila,da bi mogoče jutri dopoldan ji dala malo skute in veliko sadja. Imamo namreč skuto z 10% m.m. doma. A bi jo lahko dala že L. ?? Hvala. Mislim, da Tanč na MON-u svetuje po 7. mesecu jogurte in skute.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:23:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ki pa te matcar je? za njo pa sem ziher...da ne more do računalnika
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:26:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje pa se marta skriva danes Evo mene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:27:22
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje pa se marta skriva danes a je bila na fitnesu? Sem ampak že zjutraj (ob pol desetih). Mater sem se zašvicala ful.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:28:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje pa se marta skriva danes a je bila na fitnesu? Sem ampak že zjutraj (ob pol desetih). Mater sem se zašvicala ful. midve sva full delala...na koncu pa naju je trenerka še znucala....sva ene težke vaje delale z njo v telovadnici......pri boksu....tak da komaj hodim..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:34:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kje pa se marta skriva danes a je bila na fitnesu? Sem ampak že zjutraj (ob pol desetih). Mater sem se zašvicala ful. pridna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:35:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya midve sva full delala...na koncu pa naju je trenerka še znucala....sva ene težke vaje delale z njo v telovadnici......pri boksu....tak da komaj hodim.. dobri sta vidve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:36:00
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?