Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 8:24:56
|
|
|
|
tasa_m
|
hujh msc
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 8:25:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Tisto prej vam je Lija zaželela Nekaj mi je stisnila in imam zdaj vse tak malo, da komaj vidim no je pa lepo, da niso tiste tavelike črke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 9:55:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kak se Aneji zdi v vrtcu? Joka? full se ji dopade...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 9:56:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m hujh msc
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 13:41:38
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene,končno doma! Kaki blažen mir je v bajti,ko sem sama. Dolgo tak nem,ker Lea pride iz šole okoli 3-h.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 13:50:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaki blažen mir je v bajti,ko sem sama. Dolgo tak nem,ker Lea pride iz šole okoli 3-h.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 13:50:48
|
|
|
|
arabela*
|
Me smo tud prišle sedaj... zdaj pa malo počivam,ker me ledvica boli,ko šus....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 13:51:58
|
|
|
|
arabela*
|
šibamo gor na sladoled..pol naredim prebranec.........pol pa čakam,da moj pride s šihta in da spičim telovadit...............
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 14:52:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Saraya za avatar ! Matcar..kje si te imela mala dva ? Ma*** sem radovedna ej.. Mi pa imamo eno veliko tečko, ki zdaj popoldan noče spat. Zdaj jo ima seka v obdelavi, da sem se jaz lahko najedla pa na FB kmetijo obdelala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 15:07:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Matcar..kje si te imela mala dva ? Ma*** sem radovedna ej.. Pri tašči jih mam,sem jih že zjutraj peljala,ker ju3 itak dela,pa v vošnjakovo sem mogla it,pa popoldan fitnes,pa sem se kr za zjutraj že zmenla.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 15:20:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Matcar..kje si te imela mala dva ? Ma*** sem radovedna ej.. Pri tašči jih mam,sem jih že zjutraj peljala,ker ju3 itak dela,pa v vošnjakovo sem mogla it,pa popoldan fitnes,pa sem se kr za zjutraj že zmenla. pa pridejo domov,al bojo kar tam ostali?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 15:30:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya za avatar ! je lep,ne?
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 15:51:08
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar...ob pol petih bom šla od doma nekje... ....call you
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 17:23:41
|
|
|
|
tasa_m
|
A mi lahko ena prosim pove kdaj pri katerih mesecih se lahko začne devat skuta? V HIPPovih kašicah sem videla da je od 6.mes. že skuta (skuta+banana+še nekaj-sem pozabila ) pa sem mislila,da bi mogoče jutri dopoldan ji dala malo skute in veliko sadja. Imamo namreč skuto z 10% m.m. doma. A bi jo lahko dala že L. ?? Hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 19:41:50
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 19:43:58
|
|
|
|
arabela*
|
Glihkar sem še tamalo položila v kinderpet..... komaj hodim,se premikam po stanovanju,ko invalid aja....danes je <m medtem ko sem pridno telovadila,padla iz stolčka.Bila je zvezana...moj je samo rač.nesel v sosednjo sobo in čumf je že bila na tleh...pa zraven A je sedela... ma to več ni normalno,kak živec je...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 19:45:24
|
|
|
|
arabela*
|
Gledam Rebelde... ...pa študiram,kaj bi jedla....predjed hmmmm ...za povrhu itajk banjico spraznim,ki je v skrinji...samo stopnice so do tja....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 19:50:14
|
|
|
|
tasa_m
|
Saraya .. uh, za M. Sicer pa boljše da je živec, koda pa bi sedela kot kup nesreče. Kje pa je naša Ly?? Midve sva še pa vedno sami, T. še je vedno na gradbišču. Za koz*at, sem tak jezna, da bi ga lahko ko bo domu prišo. Sem mislila danes na en večerni drink h kolegici pa nebo nič od tega . Nič, grem nekaj papcat..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 19:52:08
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem tud sama....ampak meni paše
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 19:53:13
|
|
|
|
arabela*
|
Glede skute:jaz sem ji pri sedmih dala se mi zdi...sem kupila navadno in ji banano zmešala notri..
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 19:58:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Glede skute:jaz sem ji pri sedmih dala se mi zdi...sem kupila navadno in ji banano zmešala notri.. aha, hvala. Midve sicer že uvajama KM tak da mogoče ji bom res v prihodnjih dneh dala skuto in sadje. Saj imava praktično že 6,5 mes. Bom še videla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 19:59:37
|
|
|
|
arabela*
|
MATCAR...obljuba dela dolg ,naj ti tekne!!!! upam da je dovolj ampak tretji...ajme bože da ga srečam................
< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.9.2009 20:00:58 >
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:00:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz sem tud sama....ampak meni paše no, saj meni po eni strani tud, sam veš ko pa stalno tak pozno hodi domov, da ko pride Lija že spi in sploh ni nič z njo. To me najbolj jezi. Zdaj pa bo začel diplomo pisat in še bo imel manj časa, tak da... na morje pa noče da bi tam pisal, midve z L. pa uživali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:01:00
|
|
|
|
tasa_m
|
Saraya... carica ...to mi delaj. Matcar malo sem se še jaz poslinla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 3.9.2009 20:02:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m malo sem se še jaz poslinla
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?