pelin
|
Vidim, da bo treba spet skoraj ring postavit ...Tile prvi septemberski dnevi, so tudi meni že kar nekaj let najbolj težki v celem letu...Včasih zaradi uvajanja svojih otrok, spet drugič zaradi tujih...Rada bi samo rekla, da se večina ljudi ( ne samo zaposleni v vrtcu) v prisotnosti najmanj desetih drugih , ki jim gledajo pod prste, čisto lahko malo bedasto obnaša od same treme.Sram vas je lahko, da pridete v vrtec in se namesto otroku posvečate stvarem, ki niso vaša stvar!!!!To zame ni uvajanje, ampak gledanje vzgojiteljem in drugim zaposlenim pod prste!Je že tako, da ljudje, ki pridejo nekam z namenom, da najdejo napake, jih tudi res najdejo, če ne si jih pa izmislijo!Všeč so mi starši, ki odkrito povedo, kaj jih moti, hkrati pa razumejo, da smo tudi vzgojitelji le ljudje, ki se v prvi vrsti trudimo, da bi bilo njihovim otrokom v vrtcu čim lažje in lepše. Tisti, ki izpišete otročka , ker mu eden od zaposlenih ni simpatičen (halooo, saj ne morem verjet, da takšne mame obstajajo), mu delate slabo uslugo, ter s tem ne izkazujete ne vem kakšne ljubezni....Ena je rekla, da ko bo otrok velik, se ji ne bo potrebno s tem ukvarjati , do takrat bo pa to počela...Ni kaj, dobra vzgoja in dobri temelji za življenje! Dobro, da je takšnih staršev bolj malo...Zdej me pa pohodite !Aja, Volga bravo
|