Žaži
|
Uh, jaz moram tudi še Navetto kupit (košek za PP) ,ker ga prvič nisem imela, sedaj ga bom pa potrebovala, da bom lahko otroka tudi v njemu v avtu vozila (je dovoljeno, ker ima a-test), ker bom vozila bratca v vrtec in hodila iskat in bo velikokrat spal, pa da ga ne prebujam z predajanjem v lupinico in spet ven. Na srečo imam pa rdeč voziček, tako da bo vsaj ena stvar ne plava za . Obiske pa jaz tudi zelo dolgo na začetku nisem pustila, še najbližjih ne, ker sem imela cr in bila kar boga dalj časa, pa res zelo veliko sama doma in da bom stregla obiske in še rihtala.....no way. In sem imela mir, za dolge nosove me ne zanima, se je pa izkazalo, da tudi kasneje tako nikogar ni bilo blizu, tako da se sedaj kakih navalov ne bojim . Samo moja mama bo spet prišla za dlje časa, samo ona je pa res 100% pomoč, tudi ponoči je ona skoz vstajala in meni ga samo dojit prinesla, je zraven počakala da je pojedel, jaz sem se obrnila na drugi stran, ona je pa za kupček in spanje poskrbela. In tako je prihajala kar redno dvakrat na mesec za par dni, da sem si malo odpočila, se naspala in je spet šla. Pa tudi počistila je, pa speglala, res nimam pripomb, je zlata vredna taka pomoč,pa res nikoli ni pametovala v tri krasne, vedno me vprašala preden je karkoli z otrokom naredila, tako da take pomoči se veselim
|