|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
2.9.2009 19:35:46   
Kika99
Evo punce najin voziček :))))

user posted image

user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
2.9.2009 19:56:56   
tinncyka
Kika99 - zelo lep vozče!!!user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
2.9.2009 20:13:07   
ksenci
no očitno pa le ne bodo januarčki sami fantkiuser posted image
čestitke vsem za dobro opravljene pregledeuser posted image

jz sem danes dopoldan padla, ker sem zašprintala za Aljžem, ko mi je skoraj ušel po stonicah- mulček mali. spotaknila sem se ob kocko na hodniku in me je zabrisal po tleh. padla sem sicer na bok in me je kr mal skrbel, da ne bi blo kaj narobe. sem prebrala, da padec do 28. tedna ni nevaren, ker je user posted image dobro zaščten v maternici. vrjetno ni panike, če ne začne bolet, al pa ne začneš krvavet. sm štor, kaj češuser posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
2.9.2009 20:28:35   
ellie
Kika99 lep vozičekuser posted image user posted image  uh ti kar zavidam, da ga že imaš domauser posted image

Midva bova verjetno v soboto šla malo pogledat vozičke. Greva ob 11ih v kino...ima od mojega služba neko predpremiero neke risanke...in ker ni treba nič plačatuser posted image sva se odločila, da greva pogledat. Pa bova že v btcju...tak da bova še malo v babycenter zavila. Pa rada bi kupila podlogo za previjalno. Je neke čudne dimenzije (75x74cm) in je ful težko dobit primerno podlogo. Je zdaj neka bolj stara gor...ampak bi jo rada menjala. Sej bi rada, da je kaj ožja...da lahko še posodo z vodo odložim...tak je zdaj...ampak preozka pa tud ne sme bit. Sicer pa imam namen nabavit banjico, ki se nastavi na našo kad...in je tam tud previjalna podloga zraven. Tak da bomo še vidli, kak se bomo odločli..

Danes sva se šla malo zanimat, kako je s priznanjem očetovsta. Uff...bo še pestrouser posted image  ampak imam namen to uredit čimprej...ker potem z ogromnim trebuhom se mi res ne bo dalo še s tem ubadat. Potem sva šla k frizerju...oz. moj je šel...pa je frizerka mela fraj...pa je še men frizuro naredila. Sem zdaj čist zadovoljna sama s sabouser posted image  na koncu pa sva šla še jest v cantanteja, mehiško. In je dan minil kot šus..

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
2.9.2009 20:33:17   
Žaži
Evo meneuser posted image , nekako predelujem, da nam je lulči odpadel in je punčka ratalauser posted image , verjamem pa še vedno neuser posted image . Pa tak sem si punčko želela, zdaj sem pa ko kura zmešana, kar ne verjamem, da je resuser posted image .
Zgleda pa res, da je bila tisto na NS popkovina, ker je videla plod samo od strani, ne direktno med nogice in je bil otisto, kar je v zrak štrlelo res nekaj drugegauser posted image .

Kar se pa šlatanje trebuha tiče, pa je tokrat boljše kot prvič, ker sem že takrat povedala, da me to moti oziroma, sem ljudi kar nazaj pobožala po njihovem trebuhu, pa so bili kar šokirani kaj se grem, pa sem jim lepo povedala, da če se oni mene dotikajo, se lahko jaz tudi njih. Tako da mislim, da se me do sedaj ni nihče dotaknil razen res čisto domačih.

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
2.9.2009 20:43:28   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Se pravi, da se je možek odsmejal iz ordinacije. user posted image Čestitam za punčko! Saj vem, da si tudi ti presrečna, samo da je vse okej, šok pa verjamem, da je bil kar velik.

Kaki šok je šele, če po porodu zveš, da je drugi spol user posted image

Aja kaj pa to, ne vem zakaj me ljudje sprašujejo kaj bo pa rečem fantek pol pa rečejo, da je bolš met punčko... user posted image user posted image To je čist subjektivno, men je fantek čist kul user posted image

Glede obiskov pa bojo verjetno imeli že  porodnišnicah bolj poostreno, še posebej, če bo spet ta nova gripa. Pol pa bom tudi jaz rekla, da naj ne hodijo na obiske.
Mi je sestrična rekla, da je misla prit v porodnišnico na obisk, ko sem ravno razlagala, da nočem obiskov. Drugače se pa vidimo 2x na leto, a takrat bi pa kar vsi prišli zijala past, saj vem, da je zanimiv nov otrok, še posebej, če je prvi žlahtiuser posted image , sam vseen lahk mal počakajo.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
2.9.2009 20:45:51   
nikita 33
Žaži - se strinjam glede šlatanja trebuha...takoj te vsak čudno pogleda če ga ti nazaj ali pa da mu rečeš da to ne dovoliš. mene ponavadi vprašajo če lahko, samo me moti le pri nekaterih.
Ti pa čestitam za punčko...mogoče bo spet lulček zrastel na drugem pregledu user posted image

Kika99- lep voziček..jaz mam tudi rdečega.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
2.9.2009 20:52:31   
Kika99
Glede obiskov jaz že zdaj govorim da takoj ko pridem domov naj noben ne pride na obisk. Pa me tako čudno gledajo kot bi iz marsa padla. Sam me ne zanima, user posted image  mi je vse na svetu in nočem da mi zboli zaradi "gledalcev".

In pol še govorijo da preveč kompliciram. Ni res, meni bo pol hudo če se bo česa nalezila, oni bojo pa samo prišli in odšli. In sem včasih fuuuuul jezna zaradi takih pripomb. V bistvu bo pa to najin otrok pa zaradi mene če majo vsi surle do podauser posted image .

Mami in atiju bom če dovolila pa tastu in tašči če ne bodo kaki smrkavi, drugim pa ne user posted image

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
2.9.2009 21:07:39   
grahek85
Čer. Mene je cel dan svinsko bolel križ. No, me še. Že včerej se mi je začelo, pa sem mislila, da bo čez noč bolš. Dopoldne je blo še vse razboleno, pol sem pa brala, da se je treba malo razgibat in jaz veselo prah brisat, sesat in po tleh pomit... Križ pa u maloro...user posted image Moj me je zvečer mal zmasiral, je bolš sam ni pa ok. Upam, da kmalu mineuser posted image

Kika
, lep vozičekuser posted image user posted image Super barva, mi2 tudi pikirava na rdečo, je še najbolj uniseks in lušna.

ksenci, menda si ok? Če nimaš kake večje podpludbe, bi moglo bit vse vredu.

IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Danes sva se šla malo zanimat, kako je s priznanjem očetovsta. Uff...bo še pestrouser posted image  ampak imam namen to uredit čimprej...ker potem z ogromnim trebuhom se mi res ne bo dalo še s tem ubadat.

Ja jaz bom tudi čimprej. 24. mam pregled in bom rekla ginekologinji za potrdilo o PDP in grem potem na CSD vse uredit v enem šusu. Mi je pa mami rekla, da ji je blo tako zlo bedno, ker je mogel it naš ata na občino podpisat, da priznava otroka. Je rekla da je blo tko nekak poniževalno... Sej je res... Ah bo že, sam da bo.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
2.9.2009 21:08:48   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Glede obiskov jaz že zdaj govorim da takoj ko pridem domov naj noben ne pride na obisk. Pa me tako čudno gledajo kot bi iz marsa padla. Sam me ne zanima, user posted image  mi je vse na svetu in nočem da mi zboli zaradi "gledalcev".

In pol še govorijo da preveč kompliciram. Ni res, meni bo pol hudo če se bo česa nalezila, oni bojo pa samo prišli in odšli. In sem včasih fuuuuul jezna zaradi takih pripomb. V bistvu bo pa to najin otrok pa zaradi mene če majo vsi surle do podauser posted image .

Mami in atiju bom če dovolila pa tastu in tašči če ne bodo kaki smrkavi, drugim pa ne user posted image

Se popolnoma strinjam!

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
2.9.2009 21:12:43   
Žaži
Uh, jaz moram tudi še Navetto kupit (košek za PP) ,ker ga prvič nisem imela, sedaj ga bom pa potrebovala, da bom lahko otroka tudi v njemu v avtu vozila (je dovoljeno, ker ima a-test), ker bom vozila bratca v vrtec in hodila iskat in bo user posted image velikokrat spal, pa da ga ne prebujam z predajanjem v lupinico in spet ven. Na srečo imam pa rdeč voziček, tako da bo vsaj ena stvar ne plava za user posted image  user posted image .

Obiske pa jaz tudi zelo dolgo na začetku nisem pustila, še najbližjih ne, ker sem imela cr in bila kar boga dalj časa, pa res zelo veliko sama doma in da bom stregla obiske in še user posted image rihtala.....no way. In sem imela mir, za dolge nosove me ne zanima, se je pa izkazalo, da tudi kasneje tako nikogar ni bilo blizu, tako da se sedaj kakih navalov ne bojimuser posted image . Samo moja mama bo spet prišla za dlje časa, samo ona je pa res 100% pomoč, tudi ponoči je ona skoz vstajala in meni ga samo dojit prinesla, je zraven počakala da je pojedel, jaz sem se obrnila na drugi stran, ona je pa za kupček in spanje poskrbela. In tako je prihajala kar redno dvakrat na mesec za par dni, da sem si malo odpočila, se naspala in je spet šla. Pa tudi počistila je, pa speglala, res nimam pripomb, je zlata vredna taka pomoč,pa res nikoli ni pametovala v tri krasne, vedno me vprašala preden je karkoli z otrokom naredila, tako da take pomoči se veselimuser posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
2.9.2009 22:57:34   
majčyca
Jaz se še na hitro malo javim, potem pa spat, jutri pa že moj lubi pride user posted image

Žaži - pa so se res uresničili tvoji "strahovi", da bo punčka in da te bi to čsto vrglo iz tira user posted image ampak se boš že navadila na to user posted image pa čestitke za super pregled user posted image

Glede imena pa sem jaz dala lubiju to nalogo, da izbere ime, edini pogoj potem je, da se jaz z imenom strinjam, da mi je všeč user posted image drugače pa se naj zdaj on ubada s tem user posted image
Glede božanja bušija pa je pri meni tega tudi kar nekaj, ampak večina bolj sami domači, tako, da me niti toliko ne moti, bi pa me sigurno, če bi se me kar eni ljudje dotikali in me božali user posted image

Čestitke tudi vsem ostalim za super preglede user posted image user posted image user posted image

Kika99
- lep voziček user posted image enak kot moj, samo druga barva (midva sva kupila oranžnega) user posted image

Moram pa povedat, da toliko, kot sem zjutraj spraševala glede brcik in bila v skrbeh, toliko je danes naša pikicas bila aktivna, je bilo zelo pestro v bušiju, še posebej zdaj zvečer user posted image in pa danes sem prvič čutila brcike tudi čez dan, ko sem sedela in sem se res zelo razveselila user posted image

Zdaj pa grem res spat, da ne bo jutri prevelike krize za vstat... Lepo noč vsem!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
3.9.2009 5:58:36   
grahek85
Jutro!

No, zdaj pa res vem, da ni vse ok z mano... Vstala sem se skupaj z mojim, da sem šla lahko na FB pogledat mojo farmo, ker so mi preko noči riž pa buče zrastli.... lol.... user posted image user posted image user posted image Sej zdej me bo pa nazaj zmanjkalo user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
3.9.2009 8:10:46   
nikita 33
Jutro.

grahek85 - a ti tud farmo igraš :))) meni vedno plevel zraste, ker pozabim ....

Jaz sem že v sluzbi ...v centru LJ pa vsak dan večja guzva :(

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
3.9.2009 8:20:24   
Zala01
Dobro jutro,
našega falotka sem že odpeljala v vrtec, zdaj imam pa prost dopoldan do 13h, ko grem v službo. Moram malo pospraviti stanovanje in kaj skuhat, pa ne vem kaj bi, nimam nobene ideje, kaj se da naredit tako na hitro in da bi bilo dobro sevedauser posted image .

Drugače pa , moj pikec v trebuščku res brca kot za stavo, še en športnik kot njegov bratec. Očitno, da pol ko bojo 3 aktivni moški pri hiši, mi bo res uspelo na hitro shujšatuser posted image ...Ne bo lenarjenja.

Jaz vozička še vedno nisem naročila. Možek me je začel nekaj prepričevati za Concord, pa nisem čisto navdušena.

Rastemo in radi se imamo...:)

Neposredna povezava do sporočila: 4790
3.9.2009 8:54:42   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Jaz sem že v sluzbi ...v centru LJ pa vsak dan večja guzva :(

Ja sem pa tudi jaz opazila... Včeraj sem rabila 1 uro od BTCja do centra z 2ko, ki gre mimo kliničnega... Katastrofa, res. Nazaj sem šla pa direkt s 27ko, je blo pa isto 3/4 ure. Ful je fužva. Pa tudi ljudi je veliko na ulicah v centru, malo preveč za moj okus.

Neposredna povezava do sporočila: 4791
3.9.2009 8:55:30   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Moram malo pospraviti stanovanje in kaj skuhat, pa ne vem kaj bi, nimam nobene ideje, kaj se da naredit tako na hitro in da bi bilo dobro sevedauser posted image .

Malo pobrskaj po kulinarika.net, tam boš sigurno kaj našlauser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
3.9.2009 9:27:43   
alex17
lep voziček! kera firma pa je? jaz se odločam med Peg Perego GT3 oz. Skate in Jaguar Car, sam moram it še mal bolj v živo sprobat v LJ. Sem včer tolk na forumih prebrala, da bom doktorirala iz vozičkov, sam odločit se je pa še vseen težko user posted image
komaj čakam na 3D UZ, upam, da mi bojo kmal sporočil termin! user posted image
drugač se pa prav OK počutim, edino pritisk mam zmer na pregleu mal previsok, prej sem mela pa čist normalnega. upam, da ne bo šel še bolj gor...
kdaj ti pa gin. da potrdilo o PDP?? a naj ji rečem že na naslednjem pregledu al je to prekmal?

mejte se, dons je že mali petek!! user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
3.9.2009 10:17:20   
reni70
Jutro user posted image .......kako smo?

Jaz pa že komaj čakam morfo.,da vidim mojga user posted image
No jaz se pa odločam za tale voziček.......

user posted image
user posted image
Kakšen se vam zdi.Meni je ful lep.Ga pridejo na dom tudi predstavit.
Tko,da bo tale naš.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
3.9.2009 10:21:44   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Jutro!

No, zdaj pa res vem, da ni vse ok z mano... Vstala sem se skupaj z mojim, da sem šla lahko na FB pogledat mojo farmo, ker so mi preko noči riž pa buče zrastli.... lol.... user posted image user posted image user posted image Sej zdej me bo pa nazaj zmanjkalo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image O ta farma, jaz vsaki dan nekaj sadim pa računam kaj se bolj splača, da več zaslužiš pa une ribbone nabiram. Dans sem kar 3 dobla user posted image Sadim pa vsak večer ob 21h riž, da ne prehitro zraste zjutraj, ko še spim user posted image

Midva grema v mb danes, grem glet, če je h&m kake hlače za dobit. Ker zdaj pa bo počasi konec s kratkimi, pol pa ne vem kaj bomuser posted image .

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
3.9.2009 10:55:37   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

user posted image user posted image user posted image user posted image O ta farma, jaz vsaki dan nekaj sadim pa računam kaj se bolj splača, da več zaslužiš pa une ribbone nabiram. Dans sem kar 3 dobla user posted image Sadim pa vsak večer ob 21h riž, da ne prehitro zraste zjutraj, ko še spim user posted image

He he a ti tudi.... Jst tut skos računam, kaj se splačauser posted image user posted image Pa vahtam če bo kaka črna ovca al pa rjava krava kjeuser posted image (o rjavih kravah ne duha ne sluha). Ribone mam pa tut jst radauser posted image Nič daril ne dajem ven zarad tega, pa bi jih ful... Hecne tele igrce.... user posted image user posted image user posted image

Reni, hud voziček! Sam ga pa prvič vidim. Katera firma pa je?

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
3.9.2009 13:49:01   
Žaži
Ojla punceuser posted image

danes sem bila na dooolgem čveku s kolegico, doma pa bajto v razsulu, ufa. Ampak čvek se vseeno bolj prileže kot kuhalnica, likalnik, sesalec, krpauser posted image user posted image Bom jutri eno moni generalko vsekala in bo tudi čisto ok, danes pa boljše, da se nihče za obisk ne odločiuser posted image .

Reni, ful všečen voziček, sem ga tudi gledala in se potem za drugega odločila, sem pa gledala enega v rdeče-beli kombinaciji, samo tisti je samo lepo v trgovini, potem pa se belo tako hitro umažeuser posted image

Alex, jaz imam PP GT3 in je res super, lahko priporočamuser posted image . Sicer je pa na spletu najtežje gledat, to moraš v trgovino, voziček v roke prijeti in hitro več keri ti je všeč. No, jaz sem tako naredila, sem rekla da cene sploh ne bom pogledala, dokler vsakega malo ne sprobam in ko sem tega dobila v roke sem rekla, to je to, no pol ko sem na ceno pogledala sem pa en velik cmok požrlauser posted image . Ampak pri nas je res veliko v uporabi, marele nisem nikoli kupila.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
3.9.2009 13:55:41   
grahek85
Žaži, v eni reviji sem našla nekaj zateuser posted image Pa še za katero, ki jo ponoči mučijo krči v nogah. Prepisano:

Natančen vzrok krčev v nogah med nosečnostjo ni znan, strokovnjaki pa domevajo, da je to lahko utrujenost mišic zaradi dodatne teže, ki jo nosijo, pritisk otroka v maternici na živce, ki vodijo v noge in pa premalo kalcija v prehrani. Z razgibavanjem nog pred spanjem jih boste morda lahko preprečili. V prehrano uvedite več s kalcijem bogatih živil, na primer sir in mlečne izdelke. Izogibajte se gaziranim pijačam, ki še poslabšajo stanje. Če vas zgrabi krč, ga poskušajte omiliti tako, da napnete meča, masirate nogo in jo obložite s toplimi obkladki. Pri tem vam priporočamo partnerjevo pomoč.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
3.9.2009 14:07:11   
Žaži
Hvala grahekuser posted image . Jaz vsak večer pred spanjem spijem šumečko kalcija in eno magnezija, pa veliko mlečnih izdelkov, si kar ne morem predstavljati, kako bi bilo, če tega nebi delalauser posted image . Je pa res, da imam prekomerno težo in lahko da je to seveda tudi velik faktoruser posted image .

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
3.9.2009 14:48:05   
D.anna 76

IZVIRNO SPOROČILO: mary87

ojla!

Mene pa predvsem skrbi to, kaj bom eno leto delala sama doma? Mislim, saj vem, da je z otrokom ful dela, sam še vseen rabiš koga za klepet. A ni mal dolgčas? Kakšne izkušnje imate ve, ko že mate otroka?

Hvala user posted image

Nč bat, sej ne boš skos med šterimi stenami, upam! Kaj pa kofetkanje z mamicami iz okolice, pa shopping, pa sprehodi,.....

(odgovor članu mary87)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?