Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 8:25:00
|
|
|
|
Urša08
|
Punce če bo vreme za naslednji teden solidno šibam na morje, možek bo z nami za vikend, potem ostaneve s kolegico same in z otročki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 8:29:19
|
|
|
|
witto
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 witto ne jaz, mlea je napisala da gre nazaj spat sam je mislila brat Ah ja,jas sem se pa že spraševala,katera gre nazaj spat,pa katera brat .Se vidi,da je še zgodaj,grem kavo do konca spit,mogoče bo bolje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 8:38:13
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro vsem..... ne morem verjet ,da bom to napisala....ampak : spala sem 6 ur Še malo ti manjka do lepotnega spanca... sicer si ga pa ne potrebuješ, ker si popolna.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 8:39:34
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 witto ne jaz, mlea je napisala da gre nazaj spat sam je mislila brat Ah ja,jas sem se pa že spraševala,katera gre nazaj spat,pa katera brat .Se vidi,da je še zgodaj,grem kavo do konca spit,mogoče bo bolje Najbolje bo, da spiješ dvojno, da ne boš tako kot jaz...... šla spat.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 8:41:18
|
|
|
|
witto
|
že pijem,že pijem....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 8:41:40
|
|
|
|
Onasiss
|
črtica-verjetni mi ni treba še enkrat razlagat zakaj tvojmu včeraj nisem dostavila nalepk. Bo tudi danes težje, ampak jih boš že dobila. Je akcija do novembra.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 8:42:13
|
|
|
|
Onasiss
|
witto-kakšne so pa kaj pri vas noči??? A spite?
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2009 8:46:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2009 8:47:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 8:47:59
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! piškot........za kremico moraš povedati MIHAILO ker ima njen mali ene fleke po telesu......naša češplja je pa že občutno boljša sunny.......sem dobila slikico in ti jih bom poslala na mail ajvy.......super za spanje balonchy......Hana je zadne 2 dni,ko je hladneje,ponoči oblečena v bodi z dolgimi rokavi+hlačke s stopali-pokrita je pa z rjuho glede glutena in podobno.......v te debate se jaz ne bom spuščala ker se nama s Hano nikamor ne mudi glede GH in glede na to da me je strah alergij ko križa,bom na njeno prehrano pazila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 8:49:59
|
|
|
|
sazi
|
midva sta tudi že nazaj iz vrtca - ta velik bi sicer raje bil z mamico, ampak vsako popoldne, ko ga pridme iskat pa pravi, da je bilo fino v vrtcu pri nas tudi precej slabo spimo - že itak Zarja ni neka zaspanka, zadnje dni ji pa spet zobki rastejo in je še huje. Ji je konno ven pogledala ena zgornja enka, zdaj se pa še druga pripravlja. SMo že kar dolgo pokonci. Se greva z zarjo še malo igrat, potem pa računam na kak spanček, da me malo zmanjka zraven (če mi bo le uspelo in če ne bo spala le 20 minut).
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 8:53:38
|
|
|
|
witto
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea witto-kakšne so pa kaj pri vas noči??? A spite? Mlea pri nas je tako, ob 20.30. gre mali spat, kakšenkrat tudi kasneje, in spi do cca.3h ,se predrami,mu dam zizo,in spi naprej,in ga preložim v posteljico. Se pa zadnje noči, zbudi tudi po dvakrat, in javka ker ga zobki matrajo. Drugače pa mi spimo, to da se moram zbujat enkrat na noč, sem že navajena in mi ni problem.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 8:55:30
|
|
|
|
witto
|
Majchy,kolumbo dobro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 8:57:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Majchy,kolumbo dobro jutro jutro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 9:12:53
|
|
|
|
witto
|
Deževat je nehalo, gremo mi malo ven. Fajn bodite
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 9:34:11
|
|
|
|
kayica24
|
Punce, na hitro vas pozdravim in se opravičim, da nič ne sodelujem pr debatah... Namreč..Full mam izpitov, še do 17.9., in nimam časa NIČ... Naj se pohvalim, da sem včeraj nardila najtežji izpit z 10 Drgač je Marinela ok, malo je sitna, zdaj ko je mamica bolj napeta... Pridne bodite, pa tudi če se nič ne javljam vas imam rada
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 9:40:38
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro.... sisem vas brala samo zasledila na predhodnjem postu da je kayica dobla 10 Florija je pa danes ati peljal v vrtec in se mi je pol pošvaral (ati) komaj mi je pomahal tak se mu je mudilo not.... so mel ravno zajtrk in se je boda kr za mizo vsedu zdej grem pa izkoristit, da imam samo enega in grem pospravljat lep dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 9:55:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Punce, na hitro vas pozdravim in se opravičim, da nič ne sodelujem pr debatah... Namreč..Full mam izpitov, še do 17.9., in nimam časa NIČ... Naj se pohvalim, da sem včeraj nardila najtežji izpit z 10 Drgač je Marinela ok, malo je sitna, zdaj ko je mamica bolj napeta... Pridne bodite, pa tudi če se nič ne javljam vas imam rada ČESTITAM
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 10:04:24
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. No midva sva že nazaj iz trgovine, sva zjutraj hitro šla v lidl, ker so danes imeli v akcije deke, pa zokne, bodije in hlačke termajčke za dojenčke. no pa sva bla v trgovini že dvajset minut čez osem in je bila taka gužva, daso že skor vse pobrali, tk da sem dobila le deko, in zokne, pa ene hlačke. Zdej pa nik že spi js pa mam hitro mal časa za računalnik.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 10:14:14
|
|
|
|
brkn83
|
kayica - čestitam za izpit in kr tako naprej
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 10:26:14
|
|
|
|
Urša08
|
kayica čestitam za opravljeni izpit brkn super za nakup Žiga je ravnokar zaspal tako da grem mal pospravit. Za malico je imel jabolko in banano, je tako z veseljem pojedel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 11:00:57
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, rabim pomoč... Gaja ma po ritki full pikic, so take bele...Kaj za hudiča je to? Kaj pomaga? P dela šele popoldne... Je že učeri mela full rdeče, pa sm ji z bepantenom in sudocrem mazala, ma očitno ne pomaga...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 11:22:17
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Punce, rabim pomoč... Gaja ma po ritki full pikic, so take bele...Kaj za hudiča je to? Kaj pomaga? P dela šele popoldne... Je že učeri mela full rdeče, pa sm ji z bepantenom in sudocrem mazala, ma očitno ne pomaga... Sunny to so glivice. Pokliči pediatrinjo in povej, pa ti bo rekloa, katero kremo pojdi kupit (najverjetneje bo rekla Daktarin)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 3.9.2009 11:24:51
|
|
|
|
sunny24
|
Ja, sej se mi je zdelo, da bo kaj tazga! Hvala! Sej jo pokličem pole k zčne delat... Kako pa tega hudiča sploh fasejo???
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?