Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.8.2009 18:23:52
|
|
|
|
ninčy
|
Ja, jaz sem tudi vesela, da sem doma . Glede MV pa so rekli, da se nič ne krajša, je pa tudi trd in zaprt. Sem pa jaz tudi utrujena in te čisto razumem. Saj čez vikend bo vreme bolj naklonjeno nosečnicam .
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.8.2009 20:51:11
|
|
|
|
darjau
|
Čau punce! Da se vam še jaz malo javim. Sem še vedno v enem kosu, čeprav bi me radi strpali v porodno. Mala dva sta se lepo nazaj obrnila, da imamo sedaj lepe obete za naravni porod. Odprta sem že baje nekih 3cm, neki me že tišči na vzdol, bomo vidl kok dolg bosta še notr zdržala. Mala dva sta imela v nedeljo vsak okrog 2600 tko da ne bomo ravno pri ta majhnih. Kar se tiče nakupovanja .... raj zdele nabavlite, ko se vam še da okrog hodit, pol je to vedno težje in vedno večji projekt. Saj pr men je tko, zdele po štacunah hodt mi ni glih fajn. Lepo bodte in se še kaj oglasim. Darja
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 27.8.2009 20:57:37
|
|
|
|
Shadow
|
Pozdravljene, dvojne nosečke! Veliko mislim na vse vas in kot berem, ste vse v glavnem ok, no razen obveznih nosečniških tegob, ki pa se jim je itak težko popolnoma izogniti! Uživajte v nakupih za bejbije, doooooolgemu spanju (če vam mehur in trebuh to dovoljujeta... ), božanju trebuščka in odštevanju dnevov do trenutka, ko boste svoja zakladka prvič zagledale v živo!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 28.8.2009 17:42:22
|
|
|
|
nokes
|
drage dvojne, posredujem pri novičkah od naše miške73 OSTAJA V BOLNICI NA DOLGI ROK, KER JE ZDRAVNICA ZASKRBLJENA, KER IMATA VELIKO PREVEČ PLODOVNICE. mislim, da bomo malo stiskale pesti, da se vse normalizira in da pobiča ostaneta še nekaj časa pri njej. miškec, mislim na vas tri!!!! t
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 28.8.2009 18:00:03
|
|
|
|
dekle11
|
Miška, mislim na vas in držim pesti, da še nekaj časa ostanete 3 v 1!!!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 28.8.2009 19:21:46
|
|
|
|
antonija3
|
miška tudi jaz držim pesti! nokes kaj to pomeni, da imata preveč plodovnice in kakšne posledice ima to? drugače pa komaj čakam jutrišnjo ohladitev! joj kak bo fajn. lep vikend vam želim vsem.
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 28.8.2009 19:39:39
|
|
|
|
nokes
|
antonija,malo sem pobrskala po forumih in je stvar takšna, da lahko to nakazuje celo vrsto težav, največkrat pa se izkaže, da zaradi tega ni nobenih posledic. držimo pesti, da bo tako in da miškec uživa v klimatizirani sobi s fajn cimrami !!!!
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 29.8.2009 11:59:05
|
|
|
|
ninčy
|
miska, upam, da zdržite čim dlje
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 29.8.2009 17:21:02
|
|
|
|
ninčy
|
Punce, eno vprašanje mi ne da miru, sploh zdaj, ko vem, da se mi obeta naravni porod. Mogoče je pa katera od vas vprašala v šoli za starše, jaz sem namreč pozabila, pa tudi vedno pozabim vprašat G ... A moramo dvojne nosečke (prvorodke) tudi v P, ko so popadki na 5 minut al mormo že kaj prej? Sej ne, da se že kaj obeta ...
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 30.8.2009 11:01:02
|
|
|
|
antonija3
|
Nokes tudi jaz sem malo pogledala. upam in navijam, da bo vse okej! ninčy jaz grem v šolo prihodnji teden in bom vprašala. pa svojo G tudi. jaz npr. še sploh pomislila nisem na to, pa se mi najverjetneje obeta tudi naraven porod. kak ste drugače pupe? meni je tale ohladitev prav pasala. tak se je fajn spalo....
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 1.9.2009 9:35:58
|
|
|
|
pikatara
|
Kje ste pa vse dvojne nosečke te dni? Pozdrav vsem
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 1.9.2009 11:28:43
|
|
|
|
Klarissa
|
oj, pa je res zatišje tu gor. pikola. miska, javi se kaj iz P! tara, kako je pri vas? kako je stanje? v petek sem bila na UZ in sta fanta 1100g in 1260g:) pikeca pridno rasteta. vse je bilo ok na uz, zato kontrola čez 14 dni: naslednji petek. ne vem, če bi ju šla gledat na 3D. ne vem. za vikend sva uživala na morju, kjer je bilo res vroče. včeraj sva pa na csd uredila očetovstvo. no, ena stvar manj. za paket, porodniško in očetovskega pa sva dobila obrazce, ker ni hotela vzet, ker sva prehitra. jim pa lahko te obrazce pošljeva po pošti. vsaj to, da nama ni treba več tja hodit. fino. mislim, da bom za paket in porodniško poslala v oktobru. je rekla na CSD, da če imam PDP novembra, lahko dobim denar šele novembra. mi je to ful čudno. a ni tara to že uredila in že dobila denar?? evo privoščite si. jaz ne smem
< Sporočilo je popravil Klarissa -- 1.9.2009 11:30:14 >
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 1.9.2009 12:22:19
|
|
|
|
antonija3
|
Pa še malo novičk od nas. mi smo včeraj imeli 3D UZ. pikeca sta težka že vsak cca. 1200 g, tak da sta menda že prava korenjaka in zaenkrat prav nič ne zaostajata za enojčki glede 3D je pa tako, da včeraj kaj posebej nisem bila navdušena. se mi zdi, da je pri dveh težje razločit točno kje je kaj, ker sta dva in se med seboj kar zapletata. sva videla v obrazek oba, ta mali se je igral s popkovino, ta mala pa je ves čas žuilila rokico v ustih. ga bova naredile še enkrat, v torek, ko imam pri njej pregled in upam, da se bosta takrat bolj pri volji kazat. zdaj ne vem ali je bilo krivo to, da sta dva ali to, da nista bila v najboljših položajih. bom videla v torek in vam javim. lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 2.9.2009 15:03:12
|
|
|
|
Klarissa
|
nikjer nobene. kaj je zdaj to? jaz sem danes pri gin dobila preventivno (nič ni bilo še narobe s krvjo) sirup železo in ga moram dnevno popit 30ml. no, bomo pa še to pili... je pa še dobro okus kr ok. darja, že cartaš pikici/ pikeca mali/a? miska in tara, kako je v P? kaj dogaja? dekle, kaj novega pri tebi?? nincy, vse ok? si doma?
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 2.9.2009 17:45:13
|
|
|
|
gigi1
|
Sem malo uskočila na vašo temo, da vam prenesem naslednje sporočilce: Miški73 je voda odtekla. Akcija se začenja! Dihamo. Pošljite ji vse dobre misli, kar jih premorete. Podganca naša vse bo dobro Vse dobro vsem dvojnim in mamicam.
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 2.9.2009 18:44:35
|
|
|
|
ninčy
|
Hej! Ja, Klarissa, jaz sem doma. Vse je sicer bp, zdaj so mi edino v urinu odkrili beljakovine. Jutri spet kontrola. Sirup železa pa tudi jaz pijem. Saj ni tolk grozen. Miška, pošiljam kup . Drži se, punca!
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 2.9.2009 18:59:15
|
|
|
|
Klarissa
|
ninčy, kaj pa pomenijo beljakovine v urinu? miška, prehitevaš.... želim ti vse najboljše. naj bo vse vredu!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 2.9.2009 19:23:14
|
|
|
|
ninčy
|
Jah, ni mi hotla danes nič kaj veliko povedat. Je rekla, da se bova jutri pogovarjali dalje. Ampak skupaj z zatekanjem in povišanim pritiskom (ki ga k sreči nimam) kažejo na preeklampsijo (če sem prav zapisala). Bomo videli jutri, kako bo. Saj mi smo že tako daleč, da lahko grem tudi kar rodit .
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 2.9.2009 21:39:21
|
|
|
|
gigi1
|
Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala. Jupiiiii . Vse dobro. Čestitke Miški in Miškonu. No zdaj pa jaz jokcam od sreče
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 2.9.2009 21:40:18
|
|
|
|
sonček33
|
Še tukaj Podganca naša, čestitke.
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 2.9.2009 21:42:29
|
|
|
|
sonček85
|
Miška še tukaj čestitke
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 2.9.2009 22:30:12
|
|
|
|
Klarissa
|
čestitke dvojna mamica. kako pa jjima je ime?
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 3.9.2009 7:06:13
|
|
|
|
ninčy
|
Miška, čestitke! Zdaj pa le lepo raastite.
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 3.9.2009 9:01:40
|
|
|
|
antonija3
|
Miška vse čestitke!lepo rastite!
|
|
|
|
RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih 3.9.2009 9:58:13
|
|
|
|
rosajelka
|
Miška,čestitke
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?