črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: črticaa jz sm tud 120 eurov dubila pa kartico tud sam bom u petek klicala, zakaj nism dobila 200eurov,...sm enostarševska družina,... katjuša prosim pošli mi tvoj naslov ,..za dm nalepkice,....ej do kdaj se pa zbirajo te nalepkice se skos zbirajo dobiš ZS aja 200 pa nisi dobla ker se delaš da si enostarševska družina oooooooooo hahha ja vi vse dobit vsaj 500 eurov,...jz pa delam,..pa v šolo grem ,..pa še kej bi delala,..pa pridem do 400 no ja saj otroškega so mi skor maximum proznal,....če bi vedla da me bojo jagal za to kok sm šprek študenta delala,..ne bi nobenmu moje napotnice dala,..... ps sj je nism to je nezakonito jst mam samo starševskega 188€ al neki takega.... pa seveda otroške..... kar se pa šole tiče sem jo zaklučla in sem z mojo izobrazbo težko zaposljiva, ker na tem področju ni prav veliko služb povpraševanje po zaposlitvi je pa veliko... tako, da si nisme ravno sama krivada morem bit doma.... verjemi bi raje šla deklat pa bi zdej mela porodniško (verjetno večjo k je starševski) in potem plačo tako pa še socialne ne dobim ker je pač mož zaposlen..... če se bomo zečele o denarju menit ne bomo nikol do dna prišle.... poznam pa primer ko je kao samohranilka in vleče mastne denarce od države grem spat, da ne rečem kej preveč lahko noč kaj pa si po izobrazbi,....ja sj jz tud socialne ne dobim ker me morajo starši preživljat,...dokler se šolam ja vem ja da so take,..jih poznam,..jz sm probala,..pa so mi povsod rekel da nism upravičena do sredstev,..zarad tega ker pač hodm v šolo in je dolžnost mojih staršev da me preživljajo,..ne glede na to da imam svojo družino sicer pa nisem vedla da nisi zaposlene,..in nism tko misnla,..sam če relativno pogledava,..da bi bla res sama z Dominikom,....glej in seštej 188 starševski dodatek 120 otroški dodatek 100 preživnina --------------------------- 408 za preživetje,.... ok sam sj oni tud računajo da je 500 eurov dost za 3 člansko družino pač država špara na ns,..k da sami zabušavam,...jz pa še delat ne smem na svojo napotnico ker bi zgubla še tistih bogih 188 eurov,................. katjuša upam da mi nisi zj kej zamerla,.....ker te bom čist zasula na FB,..da se ti bo mail sesu
|