|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
2.9.2009 21:52:43   
Katjusa
evo mi smo celo polodne zbiral tepison nazadlje kupli tepihuser posted image user posted image user posted image user posted image všeč nama je blo kr nekaj tepisonov sma večina bolj debelih in sma pol začela razmišljat da bi blo treba vrata odrezat in ko bi dal tepison ven bi bla vrata premalauser posted image tako sma kupla velik tepih 200x290 in ga dobimo ju3user posted image user posted image user posted image user posted image sam, da se beniju ne bo treba več po tleh puzatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 701
2.9.2009 21:55:14   
črticaa
katjuša jz mam tud tepih na telh,..sam da je mir,..k smo direkt nad kletjo in bo pozim res mrzlo
kako je bli kej uspešen 2 dan vrtca

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 702
2.9.2009 21:56:15   
črticaa
KOLUMBO A ŠE KR S ŠIMETAM ORJETAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 703
2.9.2009 21:58:23   
črticaa
jz sm tud 120 eurov dubilauser posted image user posted image user posted image user posted image pa kartico tuduser posted image user posted image user posted image user posted image
sam bom u petek klicala, zakaj nism dobila 200eurov,...sm enostarševska družina,...

katjuša prosim pošli mi tvoj naslov ,..za dm nalepkice,....ej do kdaj se pa zbirajouser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 704
2.9.2009 21:58:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

katjuša jz mam tud tepih na telh,..sam da je mir,..k smo direkt nad kletjo in bo pozim res mrzlo

super je blo kej več najdeš v drugem postu na 24 strani:) da se ne ponavljam....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 705
2.9.2009 21:59:56   
Katjusa

jz sm tud 120 eurov dubilauser posted image user posted image user posted image user posted image pa kartico tuduser posted image user posted image user posted image user posted image
sam bom u petek klicala, zakaj nism dobila 200eurov,...sm enostarševska družina,...

katjuša prosim pošli mi tvoj naslov ,..za dm nalepkice,....ej do kdaj se pa zbirajouser posted image

te nalepkice se skos zbirajouser posted image user posted image user posted image user posted image
dobiš ZS
aja 200 pa nisi dobla ker se delaš da si enostarševska družinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 706
2.9.2009 22:01:22   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

super je blo kej več najdeš v drugem postu na 24 strani:) da se ne ponavljam....

a to točno 24 stran,..a si šla gledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 707
2.9.2009 22:02:35   
Katjusa

a to točno 24 stran,..a si šla gledatuser posted image user posted image user posted image

ja sem šla gledat ker je to lažje k pa da še enkrat pišem in sem pol še kregana, da se ponavljam....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 708
2.9.2009 22:03:03   
Katjusa
zdej pa šibam si glavo oprat pa počivat
lepo se mejte in uživajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 709
2.9.2009 22:03:45   
črticaa

te nalepkice se skos zbirajouser posted image user posted image user posted image user posted image
dobiš ZS
aja 200 pa nisi dobla ker se delaš da si enostarševska družinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooooooo user posted image  hahha ja vi vse dobit vsaj 500 eurov,...jz pa delam,..pa v šolo grem ,..pa še kej bi delala,..pa pridem do 400user posted image user posted image user posted image no ja saj otroškega so mi skor maximum proznal,....če bi vedla da me bojo jagal za to kok sm šprek študenta delala,..ne bi nobenmu moje napotnice dala,.....
ps sj je nism to je nezakonitouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 710
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 22:06:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 22:07:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
2.9.2009 22:07:56   
Katjusa

dobiš ZS

oooooooooo user posted image  hahha ja vi vse dobit vsaj 500 eurov,...jz pa delam,..pa v šolo grem ,..pa še kej bi delala,..pa pridem do 400user posted image user posted image user posted image no ja saj otroškega so mi skor maximum proznal,....če bi vedla da me bojo jagal za to kok sm šprek študenta delala,..ne bi nobenmu moje napotnice dala,.....

jst mam samo starševskega 188€ al neki takega.... pa seveda otroške..... kar se pa šole tiče sem jo zaklučla in sem z mojo izobrazbo težko zaposljiva, ker na tem področju ni prav veliko služb povpraševanje po zaposlitvi je pa veliko... tako, da si nisme ravno sama krivada morem bit doma.... verjemi bi raje šla deklat pa bi zdej mela porodniško (verjetno večjo k je starševski) in potem plačo tako pa še socialne ne dobim ker je pač mož zaposlen.....
če se bomo zečele o denarju menit ne bomo nikol do dna prišle....
poznam pa primer ko je kao samohranilka in vleče mastne denarce od državeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem spat, da ne rečem kej preveč

lahko noč

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 713
2.9.2009 22:17:51   
črticaa

dobiš ZS

jst mam samo starševskega 188€ al neki takega.... pa seveda otroške..... kar se pa šole tiče sem jo zaklučla in sem z mojo izobrazbo težko zaposljiva, ker na tem področju ni prav veliko služb povpraševanje po zaposlitvi je pa veliko... tako, da si nisme ravno sama krivada morem bit doma.... verjemi bi raje šla deklat pa bi zdej mela porodniško (verjetno večjo k je starševski) in potem plačo tako pa še socialne ne dobim ker je pač mož zaposlen.....
če se bomo zečele o denarju menit ne bomo nikol do dna prišle....
poznam pa primer ko je kao samohranilka in vleče mastne denarce od državeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem spat, da ne rečem kej preveč

lahko noč

kaj pa si po izobrazbi,....ja sj jz tud socialne ne dobimuser posted image  ker me morajo starši preživljat,...dokler se šolam

ja vem ja da so take,..jih poznam,..jz sm probala,..pa so mi povsod rekel da nism upravičena do sredstev,..zarad tega ker pač hodm v šolo in je dolžnost mojih staršev da me preživljajo,..ne glede na to da imam svojo družino

sicer pa nisem vedla da nisi zaposlene,..in nism tko misnla,..sam če relativno pogledava,..da bi bla res sama z Dominikom,....glej in seštej

188 starševski dodatek
120 otroški dodatek
100 preživnina
---------------------------
408 za preživetje,.... ok sam sj oni tud računajo da je 500 eurov dost za 3 člansko družino

pač država špara na ns,..k da sami zabušavam,...jz pa še delat ne smem na svojo napotnico ker bi zgubla še tistih bogih 188 eurov,.................

katjuša upam da mi nisi zj kej zamerla,.....ker te bom čist zasula na FB,..da se ti bo mail sesuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 714
2.9.2009 22:18:22   
piskot
tole sem nasla o fluoru:

http://forum.mavrica.oblikovanje.com/so-zobne-paste-s-fluorom-nevarne_clanek_251.html

res pa je, da "papir" vse prenese user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 715
2.9.2009 22:26:37   
črticaa
evo še mal pojamram poj grem pa spat

januarja sva kupla pasat avriant (caravan), in sva poj ugotovila da so feltne  čist zanič,..in da nama zato gume žre in gre avto postaran,..in bla bla bla (K DA POoslušam k to jamrauser posted image ),.........in moj dragi je zanč šel do kolegov in se neki enu za nove,........
in dons je pršel domov z novimi feltnami,.....evo vm jutr sliko prlepemuser posted image user posted image user posted image res so zlate,..no ja sj so kr lepe

moj andrej je ful usekan na poštimane-tuning avtominbila,...no in 1 takega ima že cel let v delavnici,(golf3).....đin zdj sva rabla nov avtoradio za v pasata,...in je bil tok hud da je šel po tistega ki je ga mel v golfu,...ful je dober,...ma zaslon na dotik,..pa vsee živo kar niko ne bova uporablala,..no vglavnem lahko gledaš filme in risanke,...ful kul,...komi čakamuser posted image user posted image user posted image
to vm bom tud nalimala,...poj me boste pa prosile če greste lah z mano na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hAHAHAHHAHAHHAHAH evo lahko noč
no ja zih bom še mal po rr strašila,..

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 716
2.9.2009 22:26:51   
Katjusa

ker sem se jst že zrihtala in čakam gospoda da se zrihta sem prišla mal nazaj

črticaa mi smo mel dejansko vsi trije nekje 450e na srečo smo lahko živel pri mojih starših brez najemnine, ni nama blo treba dat za kurjavo dala sma pa za stroške nekaj malega...... če bi mogla it v stanovanje z najemnino ne vem kako bi..... za socilano sem pa presegala ker je za 3 člansko družino takrat blo 411€ za 4 člasnko pa malo manj k 470.... pa si briši rit z odpadnim papirjem k ga najdeš na smetišču......
ko sem zanosla sma se tud mi2 pozanimala a se nama splača počakat, da končam študij al je isti šmorn če se poročiva in rezultat je bil oz odgovor, ki sem ga takrat dobila, da je popolnoma vseeno ker če se ne poročima me morjo starši preživljat, če pa se  pa mož....

Po izobrazbi sem dipl. ing. prometa.... po srednji šoli pa konfekcijski modelaruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 717
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 22:27:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
2.9.2009 22:28:26   
Katjusa

evo še mal pojamram poj grem pa spat

januarja sva kupla pasat avriant (caravan), in sva poj ugotovila da so feltne  čist zanič,..in da nama zato gume žre in gre avto postaran,..in bla bla bla (K DA POoslušam k to jamrauser posted image ),.........in moj dragi je zanč šel do kolegov in se neki enu za nove,........
in dons je pršel domov z novimi feltnami,.....evo vm jutr sliko prlepemuser posted image user posted image user posted image res so zlate,..no ja sj so kr lepe

moj andrej je ful usekan na poštimane-tuning avtominbila,...no in 1 takega ima že cel let v delavnici,(golf3).....đin zdj sva rabla nov avtoradio za v pasata,...in je bil tok hud da je šel po tistega ki je ga mel v golfu,...ful je dober,...ma zaslon na dotik,..pa vsee živo kar niko ne bova uporablala,..no vglavnem lahko gledaš filme in risanke,...ful kul,...komi čakamuser posted image user posted image user posted image
to vm bom tud nalimala,...poj me boste pa prosile če greste lah z mano na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hAHAHAHHAHAHHAHAH evo lahko noč
no ja zih bom še mal po rr strašila,..

za enostarševsko družino si pa prvoščiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (se sam hecam)

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 719
2.9.2009 22:29:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

država ni nč dala, čeprou mam porodniške manj kot je najnižja zajamčena plača, pa garala sm k bk do 3. januarja na šihtu.....no ja...še dobr d sm bla 2 dni na njiu, d mam zdej za dvoje nove čeuleuser posted image

pridem lahko td jst za kak dan na njivo tud rabim ene čevljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 720
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 22:30:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 721
2.9.2009 22:30:29   
Urša08
uf punce težke debate mate dinarčki pa hrana

Glede hrane grem jaz bolj počas ker se mi nikamor ne mudi oz. Žigu user posted image user posted image user posted image user posted image Nimam razloga da bi mu dajala že skutke, pa jogurtke, če komi drug obrok lovivauser posted image to je pač moje mišljenje vsaka pa dela po svoje.user posted image

Glede financ se pa na srečo ne morem pritoževat in bom vesela če bo še v prihodnje tako.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 722
2.9.2009 22:31:25   
Urša08
kolumbo a si se nadelalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 723
2.9.2009 22:32:42   
Urša08
Ne vem kaj bluzim pokonc namest da bi spala. jutri bom pa jamrala kok sm zalimanauser posted image .

grem spat pa se zjutraj tipkamo

nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 724
   [Brisano sporočilo]
2.9.2009 22:33:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?