Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:22:22
|
|
|
|
arabela*
|
matcar....jaz grem jutri takoj,ko moj pride....upam da čimprej......čeprav me mika it zjutraj.....ampak ne morem.....morava jutri full delat,ker v petek jaz ne morem popoldan,ker grem na pizzo k tašči...dopoldan pa ti delaš...v soboto pa lahko....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:23:18
|
|
|
|
arabela*
|
babe...se opravičujem in upam da nismo preveč tečne s tem fitnesom tu gor.................................
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:24:30
|
|
|
|
marta82
|
Saraya kdaj sta bili danes tam? Kdaj odprejo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:24:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz imam res tak neobičajen okus, ampak meni vsi trije zgledajo kot Keni in mi sploh niso privlačni. marta............................ .....a je vse vredu...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:25:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya kdaj sta bili danes tam? Kdaj odprejo? ob enajstih..odprejo ob devetih
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:25:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz imam res tak neobičajen okus, ampak meni vsi trije zgledajo kot Keni in mi sploh niso privlačni. marta............................ .....a je vse vredu... Ja po moje ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:25:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya kdaj sta bili danes tam? Kdaj odprejo? ob enajstih..odprejo ob devetih tenks
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:27:02
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babe...se opravičujem in upam da nismo preveč tečne s tem fitnesom tu gor................................. Pa res ja... Upam, da ni prehudo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:29:42
|
|
|
|
ly117
|
Ne saj niste, samo jaz tu nimam kaj pametnega za dodat, te pa vas samo berem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:34:18
|
|
|
|
marta82
|
Ly vidva z Lukcem prideta v petek na kavo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:35:29
|
|
|
|
ly117
|
Ja boma se probala pricotat. Oz. jaz, ker on se tak vozi kot lord. Se bomo pač zgodaj vstali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:36:12
|
|
|
|
marta82
|
A ni bil enkrat nek piknik omenjen? Če se ne zmigamo ne bo več vremena za to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:37:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja boma se probala pricotat. Oz. jaz, ker on se tak vozi kot lord. Se bomo pač zgodaj vstali. lahko se skupaj prišetamo do tja...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:37:03
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja boma se probala pricotat. Oz. jaz, ker on se tak vozi kot lord. Se bomo pač zgodaj vstali. Okrog desetih?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:37:37
|
|
|
|
arabela*
|
nočka vsem.............
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:38:24
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nočka vsem............. Lepo spi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:38:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja boma se probala pricotat. Oz. jaz, ker on se tak vozi kot lord. Se bomo pač zgodaj vstali. lahko se skupaj prišetamo do tja...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:39:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja boma se probala pricotat. Oz. jaz, ker on se tak vozi kot lord. Se bomo pač zgodaj vstali. Okrog desetih? Tam ja ob 10-ih, samo morem še nekaj pojest pa malega zrihtat pa še do tja prišetat ker ne bom šla z avtomobilom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:40:30
|
|
|
|
ly117
|
Če še nisi opazla sem jaz velika zaspanka, tak samo mimogrede.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:40:48
|
|
|
|
ly117
|
Nočko Saraya.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:47:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja boma se probala pricotat. Oz. jaz, ker on se tak vozi kot lord. Se bomo pač zgodaj vstali. Okrog desetih? Tam ja ob 10-ih, samo morem še nekaj pojest pa malega zrihtat pa še do tja prišetat ker ne bom šla z avtomobilom. Ja saj tole ni bilo mišljeno sarkastično al pa kot očitek jaz tudi rada zjutraj spim, samo zanimalo me je, če se tam okrog desetih dobimoal kasneje. Ker če bo Tinej spal bom jaz malo zamudila, drugače bo fejst tečko. Upam pa da se mi bo vse izšlo in pridem pravočasno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:51:14
|
|
|
|
marta82
|
Punce nočko. Kaj lepega sanjajte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:51:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja boma se probala pricotat. Oz. jaz, ker on se tak vozi kot lord. Se bomo pač zgodaj vstali. Okrog desetih? Tam ja ob 10-ih, samo morem še nekaj pojest pa malega zrihtat pa še do tja prišetat ker ne bom šla z avtomobilom. Ja saj tole ni bilo mišljeno sarkastično al pa kot očitek jaz tudi rada zjutraj spim, samo zanimalo me je, če se tam okrog desetih dobimoal kasneje. Ker če bo Tinej spal bom jaz malo zamudila, drugače bo fejst tečko. Upam pa da se mi bo vse izšlo in pridem pravočasno. Saj nisem vzela sarkastično, samo obrazložla kako to gre pri meni. Saj vem da sem grozna ampak si ne morem pomagat. Smo v družini vsi taki zaspanci.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:52:58
|
|
|
|
ly117
|
Nočko marta. Saj očitno bom morala tudi jaz it, ker ni več nobene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 2.9.2009 21:55:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Nočko marta. Saj očitno bom morala tudi jaz it, ker ni več nobene. Jaz sem tuuuu.Je moj bil na rač.,pa nisem polek prišla.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
PlavanjemuškaČe bi vaš otrok obiskoval plavalni tečaj in bi učitelj predlagal, da se lahko udeleži tekmovanja, bi se s tem strijali?da (
78%)
ne (
2%)
aktivnost bi še v naprej obiskoval samo rekreativno (
10%)
ne vem (
10%)
Število vseh glasov: 301Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!