|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
1.9.2009 9:14:49   
Pat74
Sonček tisto o hujšanju pr men ne gre tako - mi mleka prec zmanjka.

No še nekaj obljubljenih slikic - malo, da vam naredim lušte:
user posted image
user posted image

Mali princ:
user posted image
user posted image

Moji princeski:
user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 901
1.9.2009 9:16:57   
Pat74
Tudi Andrej uživa v morju:
user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 902
1.9.2009 10:15:41   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Najino pogosto dojenje se nadaljuje. Danes ponoči, ko je bilo malo boljeuser posted image user posted image user posted image , sva se dojila 6xuser posted image user posted image user posted image .

to je pri nas standard ... user posted image  ... ampak prvo rundo zdaj nekak vleče te pa vse na 2. uri ..... eh .... jaz tudi več ne vem kaj najuser posted image

lulček ... je malo bolje .... mažemo s canestenom, ker so zgleda glivice  ... bomo videli kako bo čez dva-tri dni ..... smo pa menjali tudi pleničke , pa zdaj čez dan sonči luleka .... je pa problem, ker ogromno lula - čeprav mu ful pogosto menjujem pleničko

akne ... dosti boljšeuser posted image user posted image user posted image .... pomagala krema SUDOCREM ... upam, da bo zdaj ok .... ker sem bila res grozna ....user posted image

pat74 ... lepe slikice in lepo, da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image

sonček ... iii kak fajn ste se gugali ....user posted image user posted image

nmagk ... lepotička ...user posted image

moram iti, ker se je mali zbudiluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 903
1.9.2009 10:17:44   
veronikab
se še spomnite te pesmice:

http://www.mojvideo.com/video-uspavanka-za-evo/3f5e4f706e47d5217292

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 904
1.9.2009 12:40:19   
m..tina
Evo, reakcije na včerajšnje cepljenje ni! HB! No, zdej ni blo kaj. Prvič smo meli mal vročine, včeri pa še to ne! Upam, da sploh ne bo kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 905
1.9.2009 13:49:04   
Nalini
če katera ve???? prosim za odgovor....

Včeraj se je končalo moje delovno razmerje, na porodniški sem do marca. A se moram zdaj prijaviti na zavod ali takrat, ko mi preteče porodniška?
na csd sem že sporočila, da so prekinili delovno razmerje ....

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 906
1.9.2009 13:57:54   
m..tina
No, sem se prehitro hvalila, da nismo meli vročine po pikici. Smo jo že dobli! Sem mu dala svečko, zdej pa spi! Ubošček!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 907
1.9.2009 14:44:59   
Cveta28

Valda, Eva je bila moja sošolka, martin je eno leto starejši od mene, Šifrerji pa stanujejo v sosednji vasi user posted image
In mi naši Lauri skoraj vsak dan pojemo to uspavanko z malce manj posluha in prirejenim besedilom user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 908
1.9.2009 14:50:47   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini
Včeraj se je končalo moje delovno razmerje, na porodniški sem do marca. A se moram zdaj prijaviti na zavod ali takrat, ko mi preteče porodniška?

Isto je bilo pri meni konec maja meseca user posted image
CSD ti uredi obvezno zdravstveno zavarovanje in še za otroka, če je otrok zavarovan po tebi. Delavna doba ti teče (sporoči CSD na ZZS), po preteku porodniške jo greš vpisati na ZPIS. Na ZZS se greš prijavit ko ti preteče porodniška. Torej med porodniško ti teče tako delovna kot pokojninska doba, imaš urejena vsa zavarovanja.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 909
1.9.2009 15:09:25   
detelja

na zavod se prijaviš ko ti poteče porodniška...preverjeno...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 910
1.9.2009 15:14:13   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Pol pa se opravičujem,so zgleda spremenili zdaj.Na CSD pa moraš it in povedat,to pa ziher.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 911
1.9.2009 15:19:01   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Valda, Eva je bila moja sošolka, martin je eno leto starejši od mene, Šifrerji pa stanujejo v sosednji vasi user posted image
In mi naši Lauri skoraj vsak dan pojemo to uspavanko z malce manj posluha in prirejenim besedilom user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  jz obožujem tole pesmico... sama sem jo zelo rada poslušala ko sem bila majhna... zdej jo pa Gaji pojem...

drgač se pa ubadamo zdej s tem, da se nam že cel teden zbuja na pol ure, oz največ na 1 uro... tak je čez dan in ponoč...  zdej sm si kupla tud aptamil, ker sem mislila da mogoče moje mleko res ni več dobro.. pa je isto.. tud po aptamilu se zbuja na 1 uro.. tko da bom na kašice prešaltala...

user posted image user posted image  rabim pa pomoč... kdaj jim vi dajete kašice?? zjutraj in zvečer, pa vmes dojite al kako?

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 912
1.9.2009 15:29:04   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

user posted image user posted image  rabim pa pomoč... kdaj jim vi dajete kašice?? zjutraj in zvečer, pa vmes dojite al kako?

jaz dam maji ponavadi zjutraj zdrob ali riževe kosmiče, potem ji dam zelenjavno kašico in 1 popoldan sadno kašico...in ko kašico poje lepo rigne (kot kak možakar:))))) in pol začne jokat in sam bog ne ve zakaj (no zdaj že vem), ker je še lačna in nato spije še 150 ml mleka...

a še to...maji sem danes ponudila korenček+jabolko...pri prvi žlice se je tako grdo pačila, potem pa sem mislila, da mi bo kozarček in žlico vzela...jedla je tako, da nisem pazila in je pojedla cel kozarček...izgleda, da se ji je sedaj "odprlo" in da je ugotovila, da so kašice ok...ker prej ni pa ni jedla....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 913
1.9.2009 15:30:38   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Pol pa se opravičujem,so zgleda spremenili zdaj.Na CSD pa moraš it in povedat,to pa ziher.

ja na CSD moraš sporočit zarad zavarovanja...po tem ko ti preteče pa greš se prijavit na zavod...na zpiz pa greš z odločbo in delavsko knjižico, da ti vpišejo porodniško...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 914
1.9.2009 15:52:21   
matcar

user posted image  user posted image  user posted image  jz obožujem tole pesmico... sama sem jo zelo rada poslušala ko sem bila majhna... zdej jo pa Gaji pojem...

drgač se pa ubadamo zdej s tem, da se nam že cel teden zbuja na pol ure, oz največ na 1 uro... tak je čez dan in ponoč...  zdej sm si kupla tud aptamil, ker sem mislila da mogoče moje mleko res ni več dobro.. pa je isto.. tud po aptamilu se zbuja na 1 uro.. tko da bom na kašice prešaltala...

Kaj pa če bi še z Novalacom NF probala? NF je nočna formula.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 915
1.9.2009 18:39:22   
detelja

Kaj pa če bi še z Novalacom NF probala? NF je nočna formula.

al pa veš kaj naredi (nasvet P) v mleko daj riževe kosmiče ali pa zdrob...tako, da je mleko bolj gosto in otroka bolj nasiti...sicer pa smo mi na istem...naša maja namesto da bi začela na 4 h jesti je na 2 h...ne vem kaj je tem našim požeruščkom...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 916
1.9.2009 19:01:40   
sonček85
veronika:ma kaj to tebe in tvojega malčka tko heca.Upam,da bo kmalu bolje in se boste zbujali samo 1-2x na noč ali pa nič
Hvala res je pravi frajer
joj uspavanka mi je pa kar user posted image očke naredla
pat.joj kako lepe slikce.
No pa da ti bojo šle kg čim bolj doluser posted image
nalini:no zdaj pa le naj rdečina zgine in bo kot prej.
Na vprašanje pa nebi vedla,po moje bo najbolje če pokličeš kar na zavod in ti povejo
mtina:naj vročina mine čim  prej,mi bomo pa verjetno drugo pikico jutri ko imamo P
detelja.prva žlička je za pokušino,naš tud tko dela pol ga pa ustavit ne moreš ko je tko kot lakomnik.BE.tudi saam mu dam dop mlečno kašico,potem en obrok vmes mleko,pa sadno +mleko  potem pa do 19h zvečer skoz mleko in ob 19h kašico za LN in ob 19.45 še mleko 150ml potem pa lepo spimoooooouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 917
1.9.2009 19:24:33   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 918
1.9.2009 21:12:25   
sonček85
Če bo katera kupovala trip trap stolček naj mi pove,vem  za enega gospoda ,kii ima dva še zapakirana in jih proda.Evo slikcouser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 919
1.9.2009 21:26:05   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Če bo katera kupovala trip trap stolček naj mi pove,vem  za enega gospoda ,kii ima dva še zapakirana in jih proda.Evo slikcouser posted image

Kaj pa cena? Jaz sem že razmišljala o tem stolčku,da bi ga nabavla za Maksa.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 920
2.9.2009 7:35:57   
Blueeyes

NenaLena,vse najboljše,čeprav z manjšo zamudo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi z moje strani vse najboljše....

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 921
2.9.2009 9:42:22   
Blancica
Gre morda katera danes na plavanje ob 12h???
Pa en lep dan vsem user posted image

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 922
2.9.2009 11:24:36   
Nalini
ojla

kje steuser posted image

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 923
2.9.2009 11:30:14   
veronikab
Oj nalilni!

Kako je bilo danes kaj nočno spanje???

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 924
2.9.2009 13:45:25   
matcar
Saš pa je danes star 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?