Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 9:14:49
|
|
|
|
Pat74
|
Sonček tisto o hujšanju pr men ne gre tako - mi mleka prec zmanjka. No še nekaj obljubljenih slikic - malo, da vam naredim lušte: Mali princ: Moji princeski:
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 9:16:57
|
|
|
|
Pat74
|
Tudi Andrej uživa v morju:
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 10:15:41
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Najino pogosto dojenje se nadaljuje. Danes ponoči, ko je bilo malo bolje , sva se dojila 6x . to je pri nas standard ... ... ampak prvo rundo zdaj nekak vleče te pa vse na 2. uri ..... eh .... jaz tudi več ne vem kaj naj lulček ... je malo bolje .... mažemo s canestenom, ker so zgleda glivice ... bomo videli kako bo čez dva-tri dni ..... smo pa menjali tudi pleničke , pa zdaj čez dan sonči luleka .... je pa problem, ker ogromno lula - čeprav mu ful pogosto menjujem pleničko akne ... dosti boljše .... pomagala krema SUDOCREM ... upam, da bo zdaj ok .... ker sem bila res grozna .... pat74 ... lepe slikice in lepo, da ste uživali sonček ... iii kak fajn ste se gugali .... nmagk ... lepotička ... moram iti, ker se je mali zbudil
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 12:40:19
|
|
|
|
m..tina
|
Evo, reakcije na včerajšnje cepljenje ni! HB! No, zdej ni blo kaj. Prvič smo meli mal vročine, včeri pa še to ne! Upam, da sploh ne bo kaj!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 13:49:04
|
|
|
|
Nalini
|
če katera ve???? prosim za odgovor.... Včeraj se je končalo moje delovno razmerje, na porodniški sem do marca. A se moram zdaj prijaviti na zavod ali takrat, ko mi preteče porodniška? na csd sem že sporočila, da so prekinili delovno razmerje ....
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 13:57:54
|
|
|
|
m..tina
|
No, sem se prehitro hvalila, da nismo meli vročine po pikici. Smo jo že dobli! Sem mu dala svečko, zdej pa spi! Ubošček!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 14:44:59
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab se še spomnite te pesmice: http://www.mojvideo.com/video-uspavanka-za-evo/3f5e4f706e47d5217292 Valda, Eva je bila moja sošolka, martin je eno leto starejši od mene, Šifrerji pa stanujejo v sosednji vasi In mi naši Lauri skoraj vsak dan pojemo to uspavanko z malce manj posluha in prirejenim besedilom
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 14:50:47
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini če katera ve???? prosim za odgovor.... Včeraj se je končalo moje delovno razmerje, na porodniški sem do marca. A se moram zdaj prijaviti na zavod ali takrat, ko mi preteče porodniška? na csd sem že sporočila, da so prekinili delovno razmerje .... Isto je bilo pri meni konec maja meseca CSD ti uredi obvezno zdravstveno zavarovanje in še za otroka, če je otrok zavarovan po tebi. Delavna doba ti teče (sporoči CSD na ZZS), po preteku porodniške jo greš vpisati na ZPIS. Na ZZS se greš prijavit ko ti preteče porodniška. Torej med porodniško ti teče tako delovna kot pokojninska doba, imaš urejena vsa zavarovanja.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 15:09:25
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini če katera ve???? prosim za odgovor.... Včeraj se je končalo moje delovno razmerje, na porodniški sem do marca. A se moram zdaj prijaviti na zavod ali takrat, ko mi preteče porodniška? na csd sem že sporočila, da so prekinili delovno razmerje .... na zavod se prijaviš ko ti poteče porodniška...preverjeno...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 15:14:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini če katera ve???? prosim za odgovor.... Včeraj se je končalo moje delovno razmerje, na porodniški sem do marca. A se moram zdaj prijaviti na zavod ali takrat, ko mi preteče porodniška? na csd sem že sporočila, da so prekinili delovno razmerje .... na zavod se prijaviš ko ti poteče porodniška...preverjeno... Pol pa se opravičujem,so zgleda spremenili zdaj.Na CSD pa moraš it in povedat,to pa ziher.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 15:19:01
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab se še spomnite te pesmice: http://www.mojvideo.com/video-uspavanka-za-evo/3f5e4f706e47d5217292 Valda, Eva je bila moja sošolka, martin je eno leto starejši od mene, Šifrerji pa stanujejo v sosednji vasi In mi naši Lauri skoraj vsak dan pojemo to uspavanko z malce manj posluha in prirejenim besedilom jz obožujem tole pesmico... sama sem jo zelo rada poslušala ko sem bila majhna... zdej jo pa Gaji pojem... drgač se pa ubadamo zdej s tem, da se nam že cel teden zbuja na pol ure, oz največ na 1 uro... tak je čez dan in ponoč... zdej sm si kupla tud aptamil, ker sem mislila da mogoče moje mleko res ni več dobro.. pa je isto.. tud po aptamilu se zbuja na 1 uro.. tko da bom na kašice prešaltala... rabim pa pomoč... kdaj jim vi dajete kašice?? zjutraj in zvečer, pa vmes dojite al kako?
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 15:29:04
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes rabim pa pomoč... kdaj jim vi dajete kašice?? zjutraj in zvečer, pa vmes dojite al kako? jaz dam maji ponavadi zjutraj zdrob ali riževe kosmiče, potem ji dam zelenjavno kašico in 1 popoldan sadno kašico...in ko kašico poje lepo rigne (kot kak možakar:))))) in pol začne jokat in sam bog ne ve zakaj (no zdaj že vem), ker je še lačna in nato spije še 150 ml mleka... a še to...maji sem danes ponudila korenček+jabolko...pri prvi žlice se je tako grdo pačila, potem pa sem mislila, da mi bo kozarček in žlico vzela...jedla je tako, da nisem pazila in je pojedla cel kozarček...izgleda, da se ji je sedaj "odprlo" in da je ugotovila, da so kašice ok...ker prej ni pa ni jedla....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 15:30:38
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: Nalini če katera ve???? prosim za odgovor.... Včeraj se je končalo moje delovno razmerje, na porodniški sem do marca. A se moram zdaj prijaviti na zavod ali takrat, ko mi preteče porodniška? na csd sem že sporočila, da so prekinili delovno razmerje .... na zavod se prijaviš ko ti poteče porodniška...preverjeno... Pol pa se opravičujem,so zgleda spremenili zdaj.Na CSD pa moraš it in povedat,to pa ziher. ja na CSD moraš sporočit zarad zavarovanja...po tem ko ti preteče pa greš se prijavit na zavod...na zpiz pa greš z odločbo in delavsko knjižico, da ti vpišejo porodniško...
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 15:52:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab se še spomnite te pesmice: http://www.mojvideo.com/video-uspavanka-za-evo/3f5e4f706e47d5217292 Valda, Eva je bila moja sošolka, martin je eno leto starejši od mene, Šifrerji pa stanujejo v sosednji vasi In mi naši Lauri skoraj vsak dan pojemo to uspavanko z malce manj posluha in prirejenim besedilom jz obožujem tole pesmico... sama sem jo zelo rada poslušala ko sem bila majhna... zdej jo pa Gaji pojem... drgač se pa ubadamo zdej s tem, da se nam že cel teden zbuja na pol ure, oz največ na 1 uro... tak je čez dan in ponoč... zdej sm si kupla tud aptamil, ker sem mislila da mogoče moje mleko res ni več dobro.. pa je isto.. tud po aptamilu se zbuja na 1 uro.. tko da bom na kašice prešaltala... rabim pa pomoč... kdaj jim vi dajete kašice?? zjutraj in zvečer, pa vmes dojite al kako? Kaj pa če bi še z Novalacom NF probala? NF je nočna formula.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 18:39:22
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab se še spomnite te pesmice: http://www.mojvideo.com/video-uspavanka-za-evo/3f5e4f706e47d5217292 Valda, Eva je bila moja sošolka, martin je eno leto starejši od mene, Šifrerji pa stanujejo v sosednji vasi In mi naši Lauri skoraj vsak dan pojemo to uspavanko z malce manj posluha in prirejenim besedilom jz obožujem tole pesmico... sama sem jo zelo rada poslušala ko sem bila majhna... zdej jo pa Gaji pojem... drgač se pa ubadamo zdej s tem, da se nam že cel teden zbuja na pol ure, oz največ na 1 uro... tak je čez dan in ponoč... zdej sm si kupla tud aptamil, ker sem mislila da mogoče moje mleko res ni več dobro.. pa je isto.. tud po aptamilu se zbuja na 1 uro.. tko da bom na kašice prešaltala... rabim pa pomoč... kdaj jim vi dajete kašice?? zjutraj in zvečer, pa vmes dojite al kako? Kaj pa če bi še z Novalacom NF probala? NF je nočna formula. al pa veš kaj naredi (nasvet P) v mleko daj riževe kosmiče ali pa zdrob...tako, da je mleko bolj gosto in otroka bolj nasiti...sicer pa smo mi na istem...naša maja namesto da bi začela na 4 h jesti je na 2 h...ne vem kaj je tem našim požeruščkom...
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 19:01:40
|
|
|
|
sonček85
|
veronika:ma kaj to tebe in tvojega malčka tko heca.Upam,da bo kmalu bolje in se boste zbujali samo 1-2x na noč ali pa nič Hvala res je pravi frajer joj uspavanka mi je pa kar očke naredla pat.joj kako lepe slikce. No pa da ti bojo šle kg čim bolj dol nalini:no zdaj pa le naj rdečina zgine in bo kot prej. Na vprašanje pa nebi vedla,po moje bo najbolje če pokličeš kar na zavod in ti povejo mtina:naj vročina mine čim prej,mi bomo pa verjetno drugo pikico jutri ko imamo P detelja.prva žlička je za pokušino,naš tud tko dela pol ga pa ustavit ne moreš ko je tko kot lakomnik.BE.tudi saam mu dam dop mlečno kašico,potem en obrok vmes mleko,pa sadno +mleko potem pa do 19h zvečer skoz mleko in ob 19h kašico za LN in ob 19.45 še mleko 150ml potem pa lepo spimoooooo
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 19:24:33
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: veronikab se še spomnite te pesmice: http://www.mojvideo.com/video-uspavanka-za-evo/3f5e4f706e47d5217292 Valda, Eva je bila moja sošolka, martin je eno leto starejši od mene, Šifrerji pa stanujejo v sosednji vasi In mi naši Lauri skoraj vsak dan pojemo to uspavanko z malce manj posluha in prirejenim besedilom
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 21:12:25
|
|
|
|
sonček85
|
Če bo katera kupovala trip trap stolček naj mi pove,vem za enega gospoda ,kii ima dva še zapakirana in jih proda.Evo slikco
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.9.2009 21:26:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Če bo katera kupovala trip trap stolček naj mi pove,vem za enega gospoda ,kii ima dva še zapakirana in jih proda.Evo slikco Kaj pa cena? Jaz sem že razmišljala o tem stolčku,da bi ga nabavla za Maksa.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.9.2009 7:35:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar NenaLena,vse najboljše,čeprav z manjšo zamudo! tudi z moje strani vse najboljše....
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.9.2009 9:42:22
|
|
|
|
Blancica
|
Gre morda katera danes na plavanje ob 12h??? Pa en lep dan vsem
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.9.2009 11:24:36
|
|
|
|
Nalini
|
ojla kje ste
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.9.2009 11:30:14
|
|
|
|
veronikab
|
Oj nalilni! Kako je bilo danes kaj nočno spanje???
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.9.2009 13:45:25
|
|
|
|
matcar
|
Saš pa je danes star 5 mesecev!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?