|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
1.9.2009 13:05:07   
Tinky
Pa sva nazaj! Eno uro je divjal v igralnici v nakupovalnem centru. Najraje pleza po stopnicah in skače na trampolinu. Se počutim kot ena stara nona, k letim za njim user posted image

Prej me kliče mama (iz Grčije) in naklada, naklada, naklada, kako je bil let, kakšen je hotel in jaz čakam, čakam in nič. Pa ji še rečem, zvečer bo prišel Gregor in kompani, da nekaj piknemo in nazdravimo in ona še vedno naklada. Po ne vem kolkem času spomni, da imam rojstni dan.
Eh ja, emšo user posted image user posted image

Populis, superca za službo. Ma boš delala po 4 ure?
Pa hvala za mladenko, danes jih štejem točno 28!! user posted image (baje se pri 30 začne odštevat)

Glede P, sem pa jaz že zdavnaj obupala.
Naša Denverjevega testa pre 1. letom ne opravlja, nikoli ni pogledala, kako Teo plazi in hodi (če sploh prav). Ko ga je pičil komar, je rekla, da ima vodene koze.
Ah......

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
1.9.2009 13:06:05   
Tinky
10x mi je napisalo we are sorry user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 13:28:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 13:30:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2954
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 13:46:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2955
1.9.2009 13:50:10   
neboglasnica
Oj, sem že doma.

Staša je mož pustil kar v vrtcu za tri ure in pol, kako je bilo ne vem, ker oba spita user posted image , seveda na prepihu, ker je dragi pozabil pozapreti okna. user posted image Je pa kolegica rekla, da je bil mali priden, da se je zamotil z dudo in se sprehajal naokoli. Po mojem bo jutri hudo, ko bo mami uvajala.

Ksenci: sem bila pri pedikerki in je rekla, da je noht ok, samo se mi očitno ob nohtu nekaj kuha, ker je vse gnojno. Sranje....

Glu:
potem je pa tam kjer je Sara, omladinski hotel.... Še danes zjutraj niso v šoli ničesar vedeli. Sramota! Kot da živimo v 13. stoletju, brez telefonov ipd.

Grem se malo spočit od kosila, McDonalds je vabil.

sem smotana: Tinky vse naj naj... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 1.9.2009 13:51:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 2956
1.9.2009 15:14:50   
ksenci
populis- bravo za 1. delovni danuser posted image user posted image user posted image sej se boš ujela. a že kaj bivšga šefa pogrešašuser posted image
neboglasnica- kaj pa da greš večkrat k njej. a ona ne bo mogla tega pošlihtatuser posted image

Aljaž je dopoldan spal skor 3 urce in mislim, da zato ne bo popoldan. sem tačas dokončala grafe, ampak iz podjetja mi še zdaj niso poslal zadnje informacije, ki jih rabim, da naklofam še te zadnje strani jedra diplome in jo lahk končno pošljem mentorju.
kosilo je spet kuhala mami in prav fajn sm se razvadla, da ne kuham skor teden dniuser posted image po kosilo sva poležala na deki pred hišo, zdaj pa spet delat za diplomo, aljaž pa se igra in brunda v svojem kotičku-pardon je že za tipkovnico. za drugi rojstni dan definitivno dobi leptopuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2957
1.9.2009 16:16:41   
metuljcek321
Dober dan!

A & A  (beri: ati & Anja) sta se imela v vrtcu prekrasno - sta se igrala, spoznavala druge otroke, igračke, skoraj jedla zajtrk (koruzni kosmiči - hm, Anja tega še NE zna pogoltnit - upam, da bo ju3 kaj na temo -linotauser posted image , sicer bo začela dobivat manekensko postavouser posted image ). Tudi jaz sem fajn zaštartala v šoli - sem prav pogrešala poučevanje, moram rečt. Luštno je blo spet it v šolske klopi. Bila sem tudi na podružnici, kjer je vedno d best (500 m od doma, super kolektiv, res domače okolje - pa itak učim skoraj vse sosede - he, he).

Ve?

Malečki?

PS: Sem pa skoz mislila na našo malo frajlico - kako se ima, kaj počne, ji je luštno, se zabava, ... ko sem prišla domov, je sploh ni bilo - je šla že na drugi sprehod - najprej z atijem, potem z dedijem - frajerka ... ko sta se vrnila, se nama je obema rahlo odpikalo, tko sva bili srečni, da se vidiva ... objem, par solzic, akcija po dvorišču ... zdaj spi ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
1.9.2009 16:24:00   
metuljcek321
Umpa - user posted image  Vaja dela čudeže. Je pa treba bit kar tečen, vztrajen, neomajen in "težit," kar si predstavljam, da je noro težko, ko začne otrok jokat, se branit, ... ampak v končni fazi: prav vse bo poplačano, potem bosta pa tolk šibala naokoli, da vaju bodo kar mišice bolele - boš vidla. Optimistično naprej, things can only get better!!user posted image

Tinky, happy b'day, bejba! 28 - ouje, odlično letouser posted image  user posted image  Mama te je pa kar en mal pozabila - moraš razumet - prvi let, z atom sta v tujini, uživata, sta odklopila domače/tekoče zadeve.

rovarka - kako pikica Tia?

mojček - no, a vidiš, kolk je malčica uživala? Huraaaaaauser posted image

populis, tomorrow is another day - slowly but steadily, pa boš obvladala reči. Boš vidla, kolk bo potem fajn.

3jemi - vidim, da je Lovro že član treh mušketirjev - not bad, not bad at alluser posted image

ksenči - kaj pravi možek - kako se je znašel med prvimi črvi? Blo OK? Gomazeče?

zimska, kako first day of tazaresen work? Kaj ste počeli?
neboglasnica, dečka sta očitno preživela odlične uriceuser posted image  Kako si se imela ti v službi?

rebeca, ja, pol pa lepo pozdrav prijatelja pozno popoldneuser posted image  Hec, hec ... fino uštimaj! Kako sta tvoja mala?

ksenči, keep up the good work, kar se tiče diplome - pridnauser posted image

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 16:50:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
1.9.2009 17:12:28   
neboglasnica
Oj, a se katera mogoče spomni, kdaj je moj mali dobil peti zobek? Nedolgo nazaj, pa si nisem zapisala, zdaj pa iščem in iščem po RR-ju, pa ne najdem. user posted image user posted image

Metuljčica: a nisi prejšnji teden nekaj obljubljala, da nam boš povedala???

Ksenci: ne, tale gnoj ob nohtu pedikerka ne more rezati, to pot ni nič z nohtom.

Neposredna povezava do sporočila: 2961
1.9.2009 18:13:47   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica
No, mi imamo končno še peti zobek, zgornjo levo dvojko. Saj je bil že čas, kajne?user posted image

Saj ne morem verjeti, da sem našla. S tem, da sem cel tale del 2 x celotnega prebrala + starega, zdaj pa najdem par dni nazaj. KOZA!! Jap, dokončno mu je ven pokukal par dni nazaj, nakazano je imel pa že precej časa. Hvala vsem, ki ste se slučajno zakopale v poste, da bi mi pomagale.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
1.9.2009 19:58:50   
sasi13
rebeca ga nimam časa pogrešat ker se ogromno stvari dogaja. danes je že 11 dan gre full ekspresno. drugače pa tamala dva vidi preko računalnika da mu je lažje.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2963
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 20:44:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
1.9.2009 20:49:05   
neboglasnica
Evo, Almera, tu sem. Čakam in čakam, pa se mi hči nič ne oglasi. Pravzaprav sem govorila s kar nekaj starši, nikogar otroci niso poklicali. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2965
1.9.2009 20:51:25   
neboglasnica
Še Glu pokličem.

Neposredna povezava do sporočila: 2966
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 20:57:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2967
1.9.2009 20:57:33   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Glava me boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, še tretjo dozo kave bom vrgla v sebe. Bay bay

R U feeling any better now?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2968
1.9.2009 20:58:14   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Čau, zdaj pa letim, ima svak rd

Enjoy!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2969
1.9.2009 21:01:12   
metuljcek321

Kaj a vse svoje malčke stiskate, ker so bili prvič v jaslih - kje pa ste?

I'm here, I'm here ...

Smo se pa res megastično crkljali danes popoldne - smo bili že precej kičasti. Od silne ljubezni in igranja je ati potem kar omagal, midve pa sva še naprej žurirali zunaj na gugalnici, po dvorišču, šli sva na sprehod po bližnji okolici, gledali avto, vlake, ......

Jedla je sumljivo malo, pila pa vau-OMG-opala ogromno --> domači grozdni sok (narejen iz morskega grozdja, k je že nekaj časa zrel) - yummy, yummy.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2970
1.9.2009 21:01:13   
neboglasnica

Evo, Almera, tu sem. Čakam in čakam, pa se mi hči nič ne oglasi. Pravzaprav sem govorila s kar nekaj starši, nikogar otroci niso poklicali. user posted image user posted image

Itak ga čisto preveč žurajo, pa nimajo časa za ta stare - saj vem nisem v tolažbo

a spravim tale post in ti ga serviram čez leta?? user posted image

Sem klicala Glu, pa mi je poslala link njihove šole, kjer jim sprotno objavljajo fotke in pišejo kaj s ejim dogaja. Pa tale naša šola je res še v kameni dobi.

Neposredna povezava do sporočila: 2971
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 21:02:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2972
1.9.2009 21:02:21   
ksenci
kje ste čveke?user posted image
tamal dans normalno ob 19:30 zaspal, umila glavo, pevezala prst-mal sm si ga s hladnim fenom popihala, ko sm glih glavo sušila in je noro pasaluser posted image zdaj pa čakam da dragi pride domov.
metuljček, dragi pravi da so malčki veliko bolj pridni in poslušni kot srednješolciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2973
1.9.2009 21:02:32   
metuljcek321

Pa tale naša šola je res še v kameni dobi.

To je pa res čudno, da ni nekje objavljeno, da so srečno prišli - vsaj to.

A tajnica tud ne daje info, če jo pokličeš (ju3 seveda, ne zdajle, in the middle of the night - almost)?

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2974
1.9.2009 21:02:34   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Jedla je sumljivo malo, pila pa vau-OMG-opala ogromno --> domači grozdni sok (narejen iz morskega grozdja, k je že nekaj časa zrel) - yummy, yummy.

Jutri pa suprise, suprise v plenici. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......