tiplitaps
|
pozdrav, imam problem in ne vem, komu ga naj zaupam. obracam se na vas. stara sem 21 let in imam fanta, s katerim sva skupaj ze leto in in pol (no, za nekatere se to ne slisi veliko, pa vendar). imela sva redne spolne odnose, a zadnjega pol leta imam jaz odpor do vsega. preprosto ni mi. ne vem, zakaj. ne vem, kako to popraviti. res je, da sem imela precej stresa v tem obdobju, sluzba in studij, pa vendar. hudo mi je, ker se mi zdi, da ga ne izpolnjujem vec. res ga imam rada, ljubim ga in z njim si predstavljam svojo prihodnost (sedaj boste rekli, da sem se premlada, vem). uzivam z njim v vsakem trenutku dneva, ko ga preziviva skupaj, tudi ko imava spolni odnos, uzivam v tem. samo ne morem se pripraviti do tega, da bi zacela. ko enkrat zacneva, je ok. poskusila sem tudi z raznimi tabletami iz lekarne (perfect libido), pa ni nic pomagalo. drugi problem ki ga imam je to, da ko imava s fantom spolni odnos, me pece v noznici ter okoli nje. bila sem pri ginekologu, ki mi je dal svecke in mazilo, pa ni pomagalo. zgleda tako, kot bi mi poknila koza in pece in malo tece kri. neprijetno je. na enem forumu sem prebrala, da pomaga olje pšeničnih kalčkov, ampak zaenkrat ni vidnih rezultatov. kaj naj naredim proti temu?
|