|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke lV.del
31.8.2009 5:25:45   
matcar
Kdaj fitnes danes? Sem mobilna,pa me rufnita,da se zmenimo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
31.8.2009 5:47:57   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kdaj fitnes danes? Sem mobilna,pa me rufnita,da se zmenimo.

se slišimo...ob petih imam sestanek...te pokličem kako in kaj,drugače pa jutriuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
31.8.2009 5:49:39   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Saraya,sem te že mislila klicat včeraj,če te ne bo,pol pa sem se spomnila,da ste pri tašči sigurno,pa te nisem htela gnjavit.Sem pa mela bolj kot ne prazno včeraj.

eh..nebi motla...smo čist na izi tam...user posted image ..mah...imela plan,ja da gremo k tebi.....pa saj veš ...moški....se z njimi kaj zmenit...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
31.8.2009 5:50:48   
arabela*
Matcar....lepo delajuser posted image

jaz pa bom ob šestih mojega zbudia,da jaz lahko grem vsaj za kako uro spat....user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
31.8.2009 6:59:29   
christiana21
saraya, si zbudila dragega, ali še kar dežuraš?user posted image
Moj se je zbudil sam ob 6, ker se je mala drla pa ga je zbudila, čeprav je bil on zgoraj, midve pa eno nadstropje nižjeuser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
31.8.2009 9:13:17   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
31.8.2009 9:14:24   
ly117
Jaz danes ne morem na kavo k matcar. Za v četrtek pa ne vem če dela. Bo že sporočla tekom dneva. 

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
31.8.2009 9:14:28   
marta82
Jutro.user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
31.8.2009 9:15:42   
ly117
 Jutro marta. Kako ste pa vi spali?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
31.8.2009 10:23:14   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

S presledki. Ampak je bilo kar ok. Vsake toliko se zbudi, ga gre en od naju malo po ritki potrepljat al pa zazibat in kmalu zaspi nazaj. Če joče ga stisnem k sebi in se umiri. Tako da ni več tako hudo, kot je bilo. Pa vi?

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
31.8.2009 10:26:25   
marta82
Punce, kdaj se ta teden dobimo na kavi? Za Nebo sem prebrala, da v torek in sredo dopoldan ne more. Kako ste pa druge s časom?

< Sporočilo je popravil marta82 -- 31.8.2009 10:27:51 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
31.8.2009 12:12:32   
arabela*
MARTA....zmenita se danes z matcar,pa idita na fitness....javim naknadno kako in kaj..ampak dvomim da bom sploh do 18.ure gotova....user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
31.8.2009 12:45:07   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

S presledki. Ampak je bilo kar ok. Vsake toliko se zbudi, ga gre en od naju malo po ritki potrepljat al pa zazibat in kmalu zaspi nazaj. Če joče ga stisnem k sebi in se umiri. Tako da ni več tako hudo, kot je bilo. Pa vi?

Še kar vredu. Nekaj se je sicer zbujal ponoči samo ni sile, dam dudo v usta pa zaspi. Pa še spal je do pol 9.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
31.8.2009 12:45:50   
ly117

Punce, kdaj se ta teden dobimo na kavi? Za Nebo sem prebrala, da v torek in sredo dopoldan ne more. Kako ste pa druge s časom?

Če sem prav razumela nebo bi se dobile v četrtek.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
31.8.2009 12:49:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

saraya, si zbudila dragega, ali še kar dežuraš?user posted image

ob šestih je zaspala..in VSE do sedmih....nato je moj vstal...jaz pa sem do devetih spala.....no...vsak nekaj...čeprav sem taka...da se nalivam tu z energijskim napitkom,da se ne sesedem...user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
31.8.2009 12:49:29   
arabela*

Če sem prav razumela nebo bi se dobile v četrtek.

kdo kje kaj....user posted image ...??

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
31.8.2009 14:35:08   
nebo
Ahoj,
jaz sem mislila, da se dobimo v četretk pri Mtcar...ne vem ve povejte, jaz samo v torek zjutraj ne morem - 1.9. šola, pa v sredo zjutraj šola in ob 10h posvetovalnica. Lahko pa popoldan....ali pa v četrtek zjutraj pri Matcar, če je seveda primerno za nas vozičkarje....user posted image user posted image

Ve povejte....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
31.8.2009 14:49:31   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

MARTA....zmenita se danes z matcar,pa idita na fitness....javim naknadno kako in kaj..ampak dvomim da bom sploh do 18.ure gotova....user posted image

Sva zmenjeni.user posted image Pa uspešen sestanek želim.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
31.8.2009 15:13:33   
doris04
hey, bejbe kak ste kaj danes?user posted image
ni fajn ko ni več tak fejst vroče zunaj...danes sem pobređžje prelaufala po dolg in počes..tak da je še user posted image tja pado z user posted image   spita že 2 uri....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
31.8.2009 15:54:19   
matcar
Jaz pa sem malo prej iz šihta in sma zdaj z Leo šolske stvari pripravle,tak da ima vse perajt za ju3.Zmantrana sem ko pes,pa še na fitnes grem zdaj.Upam,da me bo malo k sebi spravlo.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
31.8.2009 16:10:52   
doris04
kaj mi lahko priporočate kam naj peljem ateja predvsem  pa našo 6m  user posted image na prvo kopanje? bi rada še zadnje žarke sonca izkoristila in našiuser posted image pokazala da je kje še več vode kot v njeni baniciuser posted image ...čeprav je dopustov že po večini konec se naš ata bori za podaljšan vikend user posted image ker je menjal  v začetku leta službo in mu niso dovolili na dopustuser posted image
v mislih mam ptuj...user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
31.8.2009 19:51:27   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

kaj mi lahko priporočate kam naj peljem ateja predvsem  pa našo 6m  user posted image na prvo kopanje?
v mislih mam ptuj...user posted image

Ptuj je drag ko pes in ni vreden svoje cene, ti se pa sama odloči. Rajši pojdite na otok, ker itak imaš 6m user posted image in nič ne ve, pa še za vaju dva bo dovolj.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
31.8.2009 19:53:05   
botrca

Prišla sem vas malo pogledat in pozdravit, na hitro. Jana grem počasi spravit spat pa me ne bo.
Kak vam je ob 5h bit na računalniku?

Za vse zgodnje in nenaspane...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lepo mi bodite pa se slišimo še kaj.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
31.8.2009 20:08:22   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
31.8.2009 20:12:44   
ly117
Mi pa smo danes imeli posvetovalnico. Najin mali user posted image je velik 65 cm in težak 7220 gr. Obseg glavice ima 40 cm ter 42 prsnega obsega. Dobil je pa prvega pikeca. Se je pa izredno odrezal. Sicer je jokal ampak samo zato ker ga je atek moral čisto k sebi stisnit. Ko pa ga je spustil pa je nehal jokat. Bravo Luka. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......