Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 5:25:45
|
|
|
|
matcar
|
Kdaj fitnes danes? Sem mobilna,pa me rufnita,da se zmenimo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 5:47:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kdaj fitnes danes? Sem mobilna,pa me rufnita,da se zmenimo. se slišimo...ob petih imam sestanek...te pokličem kako in kaj,drugače pa jutri
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 5:49:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saraya,sem te že mislila klicat včeraj,če te ne bo,pol pa sem se spomnila,da ste pri tašči sigurno,pa te nisem htela gnjavit.Sem pa mela bolj kot ne prazno včeraj. eh..nebi motla...smo čist na izi tam... ..mah...imela plan,ja da gremo k tebi.....pa saj veš ...moški....se z njimi kaj zmenit...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 5:50:48
|
|
|
|
arabela*
|
Matcar....lepo delaj jaz pa bom ob šestih mojega zbudia,da jaz lahko grem vsaj za kako uro spat....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 6:59:29
|
|
|
|
christiana21
|
saraya, si zbudila dragega, ali še kar dežuraš? Moj se je zbudil sam ob 6, ker se je mala drla pa ga je zbudila, čeprav je bil on zgoraj, midve pa eno nadstropje nižje
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 9:13:17
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 9:14:24
|
|
|
|
ly117
|
Jaz danes ne morem na kavo k matcar. Za v četrtek pa ne vem če dela. Bo že sporočla tekom dneva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 9:14:28
|
|
|
|
marta82
|
Jutro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 9:15:42
|
|
|
|
ly117
|
Jutro marta. Kako ste pa vi spali?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 10:23:14
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro marta. Kako ste pa vi spali? S presledki. Ampak je bilo kar ok. Vsake toliko se zbudi, ga gre en od naju malo po ritki potrepljat al pa zazibat in kmalu zaspi nazaj. Če joče ga stisnem k sebi in se umiri. Tako da ni več tako hudo, kot je bilo. Pa vi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 10:26:25
|
|
|
|
marta82
|
Punce, kdaj se ta teden dobimo na kavi? Za Nebo sem prebrala, da v torek in sredo dopoldan ne more. Kako ste pa druge s časom?
< Sporočilo je popravil marta82 -- 31.8.2009 10:27:51 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 12:12:32
|
|
|
|
arabela*
|
MARTA....zmenita se danes z matcar,pa idita na fitness....javim naknadno kako in kaj..ampak dvomim da bom sploh do 18.ure gotova....
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 12:45:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro marta. Kako ste pa vi spali? S presledki. Ampak je bilo kar ok. Vsake toliko se zbudi, ga gre en od naju malo po ritki potrepljat al pa zazibat in kmalu zaspi nazaj. Če joče ga stisnem k sebi in se umiri. Tako da ni več tako hudo, kot je bilo. Pa vi? Še kar vredu. Nekaj se je sicer zbujal ponoči samo ni sile, dam dudo v usta pa zaspi. Pa še spal je do pol 9.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 12:45:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce, kdaj se ta teden dobimo na kavi? Za Nebo sem prebrala, da v torek in sredo dopoldan ne more. Kako ste pa druge s časom? Če sem prav razumela nebo bi se dobile v četrtek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 12:49:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 saraya, si zbudila dragega, ali še kar dežuraš? ob šestih je zaspala..in VSE do sedmih....nato je moj vstal...jaz pa sem do devetih spala.....no...vsak nekaj...čeprav sem taka...da se nalivam tu z energijskim napitkom,da se ne sesedem...
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 12:49:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce, kdaj se ta teden dobimo na kavi? Za Nebo sem prebrala, da v torek in sredo dopoldan ne more. Kako ste pa druge s časom? Če sem prav razumela nebo bi se dobile v četrtek. kdo kje kaj.... ...??
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 14:35:08
|
|
|
|
nebo
|
Ahoj, jaz sem mislila, da se dobimo v četretk pri Mtcar...ne vem ve povejte, jaz samo v torek zjutraj ne morem - 1.9. šola, pa v sredo zjutraj šola in ob 10h posvetovalnica. Lahko pa popoldan....ali pa v četrtek zjutraj pri Matcar, če je seveda primerno za nas vozičkarje.... Ve povejte....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 14:49:31
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya MARTA....zmenita se danes z matcar,pa idita na fitness....javim naknadno kako in kaj..ampak dvomim da bom sploh do 18.ure gotova.... Sva zmenjeni. Pa uspešen sestanek želim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 15:13:33
|
|
|
|
doris04
|
hey, bejbe kak ste kaj danes? ni fajn ko ni več tak fejst vroče zunaj...danes sem pobređžje prelaufala po dolg in počes..tak da je še tja pado z spita že 2 uri....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 15:54:19
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem malo prej iz šihta in sma zdaj z Leo šolske stvari pripravle,tak da ima vse perajt za ju3.Zmantrana sem ko pes,pa še na fitnes grem zdaj.Upam,da me bo malo k sebi spravlo.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 16:10:52
|
|
|
|
doris04
|
kaj mi lahko priporočate kam naj peljem ateja predvsem pa našo 6m na prvo kopanje? bi rada še zadnje žarke sonca izkoristila in naši pokazala da je kje še več vode kot v njeni banici ...čeprav je dopustov že po večini konec se naš ata bori za podaljšan vikend ker je menjal v začetku leta službo in mu niso dovolili na dopust v mislih mam ptuj...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 19:51:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 kaj mi lahko priporočate kam naj peljem ateja predvsem pa našo 6m na prvo kopanje? v mislih mam ptuj... Ptuj je drag ko pes in ni vreden svoje cene, ti se pa sama odloči. Rajši pojdite na otok, ker itak imaš 6m in nič ne ve, pa še za vaju dva bo dovolj.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 19:53:05
|
|
|
|
botrca
|
Prišla sem vas malo pogledat in pozdravit, na hitro. Jana grem počasi spravit spat pa me ne bo. Kak vam je ob 5h bit na računalniku? Za vse zgodnje in nenaspane... . Lepo mi bodite pa se slišimo še kaj.
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 20:08:22
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke lV.del 31.8.2009 20:12:44
|
|
|
|
ly117
|
Mi pa smo danes imeli posvetovalnico. Najin mali je velik 65 cm in težak 7220 gr. Obseg glavice ima 40 cm ter 42 prsnega obsega. Dobil je pa prvega pikeca. Se je pa izredno odrezal. Sicer je jokal ampak samo zato ker ga je atek moral čisto k sebi stisnit. Ko pa ga je spustil pa je nehal jokat. Bravo Luka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Po porodu vsaj leto dni počitkaNajnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......