|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
29.8.2009 21:29:04   
Anonimen
Oj ženskice!
Lena sm, to je enostavno to.
Nimam več nč dela sam bluzim, vas preberem.... pa se mi tipkat ne da. Pač. Mislim pa na vas.

Midva sva z materinsko šolo zaključla.., fajn je blo. Zdej znam pa vse delat user posted image Sm prava mami in pravi ati.. Joj ne vem a bo tukaj v CE ati al oči, moje je bil v LJ zame oči.

Odločbo za porodniško oddala v sredo, danes tud dobila, pošetno dobro. Sm bla kr mal presenečena. Porodniška zna bit kr mal večja, dinčke za našga malega še ne.. Je pa 276 višina zneska tega paketka za novorojenčka......,no, opremljamo, rihtamo... peremo še ne. Tudi počasi. Naročila sm en fajn mehčalec od Chicckota je samo za dojenčke 0+. Ga dve moji punci uporabljata pa baje čudovite stvarce nardi in popolnoma nič ni škodil. No sej bom vidla, pri vsakemu drugače. Pa glavnička, pa za nohtke, pa sterilizator v spreju, pa za nego bradavic robčke.. pa tko. Vse od Chicckota. Sm prek BTCja naročila in dobila v enem dnevu, full pocen.

Moje noge dons so noro ok. Vreme je tisto, ki me ubija. Vročine ne prenesem več.
Kupla sm tetra pleničke...v KIKU, so full luštne rumene, pa še eno dekco rumeno.
Ženske, bo full čudn, če bomo mel črno košaro za jenčija. Sm tok hotla tako turkizno pa so mi jo spelal pred nosom z bolhe.user posted image

Aja, se pikam že 4 dan.... res je zanimivo vidt kaj zelo dvigne cukr. Vse kar mam zlooo radauser posted image . Keksolino, musliji... , sendvič ga pa zbije... , preveč teh pa rita zraste.

Veste kaj,... jst sm pa kr popenla zadnjič... Vse kombiniram in kupujem univerzalno.. za enega, za drugega... pa sm se odločila, da nič več. Zdej mam fantka, pol bo punčka in on bo mel neki, ona neki... govorim o posteljninicah in opremi. Zakaj bi mela ona vse rabljeno, a ne?

ZGAGA..., men pomaga surov korenček.... Dobila nasvet od moje G in še ene farmacevtke.

Toliko..., grem.. moram se spet piknt.

Sm grda, ker vas za nazaj nič ne berem?! Se opravičujem... sm grda pač. Ja, če sm pa lahko en lenuh, ki je na dopustu...user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
29.8.2009 21:36:17   
Anonimen
Aja.... zanimam se pa full za to stvarco.. a kera že ma, pozna?
Mene mika 100 na uro... 3 v 1.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=185764

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1602
29.8.2009 23:15:32   
frrrr
žabar - prideva z malim oba.

lepa previjalna, lepa nevesta...

pozabila ostalo.. ste prevelike klepetulje user posted image
tale ohladitev je pa carska... gem na balkon sedet user posted image
nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
29.8.2009 23:39:20   
skačica
čer!

Ej, a sem vedno jaz zadnja, kaj? Al pa vsaj med zadnjimi, no?

Če pa mi najbolj sede zvečer čepet pred računalom, ko Iza spi, mož počiva na sedežni blizu mene, jaz imam pa blaaaaaaaažen mir.

Sva lazila danes po štacunah 4 ure user posted image , za Izo nakupila skoraj vse kar bo potrebovala za jesen in zimo, res lepoe stvari, ampak meni se zdi, da je vse ratalo takoooo drago. Še spomladi, ko sem kupovala poletno garderobo, se mi ni zdelo nič kaj drago, zdej pa...sva zapravila 500 eurov, vse za Izo, razen dveh modrčkov HM zame in kompletka za domov za Zaro. Sem dobila v Okaidiju ene luštne hlačke pa še kavbojke (ne vem kaj bom uporabila), za zgoraj pa lep pleten jopček. Jupiiiiiii.

Skratka Iza je pa tud oblečena in bo prava frajerka, imajo zdej tok luštne cunje, da ne morš, da jih ne bi kupil.

modrčki iz Mullerja: jah, udobni so res, ja pa poceni tud. Lepi pa niso sploh, ampak koga to briga za prve mesece doma ali pa ponoči? Se splača kakšnega imet, ker se res fajn nosijo.
v HM imajo pa tudi veliko ponudbo modrčkov za dojenje, jaz sem vzela dva, sta pa bila vsak po 15 eurov. Lepi so, res. Sem pa kupovala na nosečniškem oddelku v Celju.

MM- bom mislila nate naslednjo soboto, ko bom tudi sama na poroki. Se sestra poroči. Pa slikico prstana, prosim. Zdej ali pa potem po poroki.

vreme- jaaaaaaa, to je pa življenje, ko človek lahko diha normalno, brez da bi mu dol teklo. Sej je fajn, če so solidne temperature, mah da so previsoke, mi pa tud ni. Kakšno bo pa potem čez teden? Me skrbi, da ne bo v soboto premrzlo, ker imam namen obleči eno oblekico, zraven pa sandalčkeuser posted image . Da ne bom zmrznila, rezerve nimam, ker je blo že to težko najtuser posted image .

nina- lepa posteljica in lepa posteljnina. Kok časa jo boš pa čakala?
No, jaz sem sicer pametna, da imamo že čisto vse pa ni čisto tako. Moram enkrat zavit še v lekarno po lanolin, alkohol in olivno olje pa hladilno mazilo. Pa še zibko je treba privlečt od babice in jo obleči v posteljnino. No, sej to vzame pol ure mojemu možu, ampak treba pa bo. Enkrat. Sej gor čaka pripravljena, samo naložit in pripeljat jo je treba.

žabar- jah, bo treba prit v ponedeljek, če vas bo toliko. Vsaj zaenkrat kaže, da nimam kakšnih obveznosti, bomo vidl.

Grem zdej počasi spat. Lahko noč.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
30.8.2009 0:13:12   
majakla

Halo!

Sem glih iz kina, sva gledala Snubitev, dober film,
sva se tooolkoo presmejala, da me vse boli.

Zdaj pa ne vem kako bom zaspala, ker me
vse srbi. (Pre... user posted image gosenica!)

Grem možeka fehtat, da me (spet) celo
namaže, ker če ne si bom kožo "menjala".

Joj, grozno srbi! user posted image

Vsem vam želim lepo mirno noč,
LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
30.8.2009 0:26:00   
ninasiki
SKAČICA približno 14 dni bova čakala pojstlico tko da ni panike je pa dobr da sm šla prej ker če bi blo tko k je tast reku bi bla brez k bi pršla iz porodnišnice (njegova želja je bla da se jo kupi ko se otrok rodi) je mal vraževern user posted image user posted image user posted image user posted image

nč bejbe grem spat sm kr mal zmatrana sicer ne vem od česa ampak komi gledam lepo ajite pa ne preveč načvekat ker vidm da nas je gor mali milion user posted image user posted image user posted image

lahko noč

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
30.8.2009 7:47:30   
Anonimen
Dobro jutro punce...ste se naspala. Za mano je spet ena 'podn'noč. Najprej me je večer začel rahlo boleti križ. SEm spila Mg. Potem pa vroče, sopara,komarji,...user posted image me je bral direktno v nožnico, kod da bi bil tamuser posted image user posted image V nožnici me je špikalo, ker se je toliko obračal, pa še zdaj kdaj začutim špikanje ? Ima pa en tako smotan položaj...na desni strani in noge točno v rebra ( se tudi prekloniti ne morem ). Ponoči me je panika, kaj to pomeni, da se odpiram, če je tako spodaj. user posted image user posted image Ah prvonosečke...

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
30.8.2009 8:52:41   
ninasiki
dobro jutro punce

jst sm pa kr uredu spala standar pač 1x na wc drgač pa nobenga problema

pravoda a je slučajno tak fealing k se spognš maš pol občutk k da bo neki špičastga neki preluknal vse tm dol in da bo vsak cajt vse vn padl user posted image  jst mam tud včasih tko sam se verjetno user posted image  tko obrne in te pol prtiska, kaj ps tud sama ne vem je pa full neprijetn občutek

grem na eno kavico pa neki pojest se slišmo kasnej

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
30.8.2009 9:20:36   
karmen b
Dobro jutro punce!

En dan me ni, pa rabim eno uro, da vse preberem. Zdej sem pa tko vse pozabla že. MM bomo mislile nate, ko boš dahnila usodni da user posted image .

Vidim, da nas bo jutri res veliko na sladoledu, komaj čakam.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
30.8.2009 9:23:24   
karmen b
Ninasiki men se zdi, da mam jaz tud takole posteljico, kot ti, samo moja je v barvi lesa, tako kot na sliki. Nisem pa prepričana, ker sem jo dobila in ne vem, kje je bla kupljena in kdo je proizvajalec. Meni je lepa in to je pomembno.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
30.8.2009 9:57:32   
malaMravljica
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT. , ŠT. , PREGLED

xx.10

natalia MB                                     (2user posted image ,1user posted image )           ??
štefy Koroška                                (5user posted image ,4user posted imageuser posted image      ??

1.10

nincika (24) MB                            (1user posted image ,0user posted image )          ??

2.10

Vijolica77 (31)MB                         (?user posted image ,1user posted image )         ??
Suzikaa (27)Ormož                      (1user posted image ,0user posted image )         ??
malaMravljica (30)                      (2user posted image ,0user posted image )  user posted image     8.9
majakla (30) MB                           (2user posted image ,0user posted image )  user posted image     9.9
bony (30) GO                                (1user posted image ,0user posted image )         ??
maj2009 (25) Domžale               (2user posted image ,0user posted image )  user posted image    ??

3.10

hayabusa (29) štajerska             (1user posted image ,0user posted image )          ??
*Lili* (25) Notranjska                 (2user posted image ,1user posted image )          ??
skačica (28)                                  (2user posted image ,1user posted image )          ??

5.10

emaa (32)                                     (?user posted image ,2user posted image )            3.9
ninčy (27) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image user posted image  ??

7.10

mici_ (29) Trebnje                       (2user posted image ,1user posted image )          ??
metka_zone (24) Laško               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image     ??

8.10

tane LJ                                            (2user posted image ,0user posted image )         31.8

9.10

pravoda (25)                                 (1user posted image ,0user posted image )  user posted image    1.9

10.10

mng (24)                                       (1user posted image ,0user posted image )         ??
Nej@                                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      14.9    

11.10

MonaLiza (28) LJ                          (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      4.9
september25 (25) štajerska       (1user posted image ,0user posted image )  user posted image     ??

12.10

Rižkoo (27)CE                               (2user posted image ,0user posted image ) user posted image      1.9

13.10

trišica (30) CE                               (2user posted image ,0user posted image )          7.9
rolika (24) MB                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      14.9
rakica2 (25) Tolmin                     (4user posted image ,2user posted image ) user posted image       9.9

14.10

katrin** (25) Grosuplje               (1user posted image ,0user posted image )         1.9
Februarka08 (25) Gorenjska       (2user posted image ,1user posted image )         2.9
deja* (21)                                     (1user posted image ,0user posted image )          ??

15.10

Boob (29) Grosuplje                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       15.9
karmen b (28) Dobrova               (1user posted image ,0user posted image )           2.9.
Meliitak (32) KR                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       15.9
majcy_m (23)                              (2user posted image ,0user posted image ) user posted image      31.8
Nea_teja_ (34) Cerknica             (5user posted image ,3user posted image )           9.9

16.10

mateja8 (26) Dolenjska               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image       ??

17.10

didikaa (27) Ptuj                           (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        ??
ninasiki (26) Litija                        (1user posted image ,0user posted image )  user posted image       7.9

18.10

Bobipalčka (25) Sl.Gradec            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     ??

19.10

muca*maca (29) LJ                     (1user posted image ,0user posted image )         8.9

20.10

palegia30 (30) LJ                         (?user posted image ,? user posted image )          ??
lunika (26) Velenje                      (?user posted image ,0user posted image )          ??
nosečka25                                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      ??

21.10

pinky girl (28) Velenje                 (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       1.9
frrrr (28) LJ                                   (2user posted image ,1user posted image )        1.9
soncnica (28) Sežana                   (1user posted image ,0user posted image )         ??
Pika Zoja (29)                               (?user posted image ,1user posted image )          ??

22.10

Aniiita (25) Kras                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      9.9
rozilu (30) Obala-LJ                      (1user posted image ,0user posted image )          24.9
Crystall (25) Posavje                    (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     2.9
surya (30)                                     (?user posted image ,0user posted image )           ??

23.10

pikica25(28)                                  (3user posted image ,0user posted image ) user posted image      8.9,18.9
HelloKitty1 (29) LJ                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      9.9
smejčica (23) MB                          (?user posted image ,1user posted image )         ??
špelka12 (27) KR                           (2user posted image ,0user posted image )        ??
LINDI (32) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      2.9

24.10

vrtnica83 (26)                              (1user posted image ,0user posted image )         ??
mashi (30) KR                               (1user posted image ,0user posted image )         ??
*chance* (23) NM                        (1user posted image ,0user posted image )         3.9
griseldis (29) Kamnik                   (1user posted image ,0user posted image )         ??
EMILY (29 )                                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image      31.8

25.10

lenika83 (25) Ptuj                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      21.9
efika (30) Koroška                        (1user posted image ,0user posted image )         ??
najčka (32) LJ                               (2user posted image ,0user posted image )         22.9
Tailor27  LJ                                    (3user posted image 2user posted image )          ??
gorenka (32) LJ                             (2user posted image ,0user posted image )         4.9

26.10

manca (27) KR                              (?user posted image ,1user posted image )          2.9
pattaya (23) Poljčane                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image      22.9

28.10

Izabela_                                         (2user posted image ,1user posted image ) user posted image      ??
drobtinica29 (29) MB                   (2user posted image ,0user posted image ) user posted image      31.8

30.10

stuhica (30) Jesenice                   (4user posted image ,1user posted image )          9.9
michelle1 (31) Posavje                (4user posted image ,2user posted image )user posted image      9.9

31.10

TRIš (30) BK                                  (4user posted image ,3user posted image )          ??
LEVASI (30) LJ                               (2user posted image ,1user posted image )         ??
tea85  Ptuj                                      (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     22.9

75 OKTOBRSKIH NOSEČK PRIČAKUJE
                                                                 14 x user posted image
                                                                 18 x user posted image
                                                                 44 x user posted image

Zacasno izbrisane, ker ni nobenih podatkov
aquamarin, Čivavica,  TINKO, *raci*, spet mama , lupa02, anaslana,
sandrarum, nati29, srečen sonček, beli, Bremzi, miska10,
Toffsy, Siska, deja* ,  pupa_b,  anonimna6, plotka, pikica 28, abab

user posted image user posted image user posted image user posted image  PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO user posted image user posted image user posted image user posted image
               user posted image user posted image user posted image user posted image OZ. Z DRUGO BARVO user posted image user posted image user posted image user posted image
  user posted image user posted image user posted image user posted image DRUGAČE SE ZELO TEZKO user posted image user posted image user posted image user posted image
         user posted image user posted image user posted image user posted image   LOČI PODATKE OD TEKSTA user posted image user posted image user posted image user posted image

V tabeli na prvi strani najdete koristne povezave za branje

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
30.8.2009 10:00:45   
malaMravljica
Nina oprosti, sem te pac hotla ignorirat user posted image user posted image   ma ne, sam napacni osebi sem tvoj datum dala, didiki sem napisala tvoj podatek.

majakla, kaj ze kaj pijes malinov cajcek? Ga bos?

Neposredna povezava do sporočila: 1612
30.8.2009 11:03:00   
skačica
Jutro!

Jaz sem šele dobro vstala, sem včeraj spet mal predolg šnofala po netu.
Mojadva sta šla malo ven, jaz se pripravljam na kuho kosila. Popoldne smo povabljeni na pico in torto, ker nečak praznuje 2RD. Spet bom jedla....

MM- a že malinov čaj? A ne šele po 37. tednu, ko je otrok že donošen? No, sej ne vem, sem samo nekje prebrala, zdaj pa ne vem. jaz ga itak ne bom pila.
Me smo pa že daleč, kaj? V 36. tednu. Gre hitr cajt.

Grem nekaj za zajtrk iskat...

Neposredna povezava do sporočila: 1613
30.8.2009 11:05:23   
skačica
MM, pri meni lahko označiš na tebeli, da pričakujemo punčko, naslednji pregled pa imam 9.9.No, saj pregled ni toliko pomemben, lahko ga tudi izpustiš, le spol enkrat pripiši, ko ti bo. Se nič ne mudi.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
30.8.2009 11:32:18   
september25
Ojla!
Vas pridno berem, le pisat se mi ne da...
Spravljam se peglat, nabavla sn 30 tetra pleničk in je to kr lep kupček poleg seveda vsega ostalega.
Še vedno pa nimam kompletka za domov iz P. V petek sn celo dopoldne preiskala, ampak edini, ki mi je bil kolker tolk lep, je bil št 62, men pa G skoz govori, da je naš user posted image  mal manjši in bi zato rada 56. Pa še nevtralna barva mora bit.

Drgač pa tud pr men standard po 5-7 krat na noč lulanje, tako da me je groza ko je treba it spat, ker ko ravn mal zadremam morm vstat. V bistvu imam dobre priprave na življenje z user posted image ¨!!!!
Pa prav zares paše takšno vreme!!!
Lep dan želim vsem!!!
Naslednji pregled pa imam tudi jaz 9.9.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
30.8.2009 12:47:05   
Februarka08
Ojla!

Pri nas smo na polno aktivni... včer popoldne se je moj spomnil, da naju pelje v KR na torticouser posted image user posted image user posted image in gremo na vrat na nos... no, potem smo šli na sladoled, tamala ma itak skoz več žuljev v riti in ni šans da je nekje pri miru, tako da z njo zdaj okrog hodit je že prava umetnostuser posted image potem pa trma, če jo posedeš in jok in tuljenjeuser posted image ampak se ne dava, tudi če vsi gledajo, naj kaj gledajo, itak so vsi otroci isti ko gledava po drugih in se mal s tem tolaživauser posted image   Ko smo prišli dam, sem se hitro spravla še peglat 1 stroj, 1 mam še za danes, se pa pere ravno vse za voziček, tako da bo tudi to pripravljenouser posted image počasi pa bouser posted image zvečer sem samo še dol padla, tud rač. se mi ni dalo odpret, danes zjutraj smo šli spet v KR k maši, prišli prejle domov, da je šla tamala spat, tako da je mir. Moj bo pekel zunaj, kosila mi ni treba kuhat in se mam finouser posted image

A cunj pa pravte da mam dostuser posted image user posted image mi je soseda rekla da mi bo še neki dala, pa ji morm rečt, da nimam več kam kaj dat, naj kar obdržiuser posted image

A imena mate že vse izbraneuser posted image midva še zdaj nič ne vevauser posted image user posted image no, za user posted image sva bla že 100% pa je moj rekel, da si je premislil in se še odloča, ne bo nobenmu povedal bajeuser posted image ampak se bo odločil v porodni ko ga bo videl (če bo fant). Za user posted image je živčna vojna, tako da upam da bo user posted image user posted image user posted image user posted image

MM, še malo, še par dni, pa boš gospauser posted image

Lepo nedeljo, uživajte v sončku in skupnih trenutkihuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 12:52:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1617
30.8.2009 12:55:03   
Februarka08
Lindi, zdele se z mojim pogovarjava glede sušilca... pravi, da morš edin to gledat, da je čim večji boben... se strinjam. Zakaj? Če imaš stroj, ki ti opere 6 kg perila in sušilca za 6 kg, boš mogla dat 2x sušit, da ti bo posušilo. Jaz imam sušilca za 8 kg in dam vedno vse naenkrat not in je vse suho... pa še nažokane niso not. Pa najbolj je, da ma čist simpl tiste označbe goruser posted image mi mamo vedno na isti poziciji gumb obrnjen in samo start pritisnemuser posted image to je to.

Majakla praviš da je dobr film snubitev? Ker mi2 sva dobla eno karto za v Tuš-a in je do jutri veljavna in študirava da bi šla neki gledat. Pravijo, da je res dobr za smejatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
30.8.2009 13:04:29   
Emilly
Ojla!

Danes pa moj spet kolesari in sem spet sama...user posted image

Mava pa danes peto obletnico... in mi je obljubil da me pelje ven nekaj pojestuser posted image . Seveda ko pride nazaj, kar zna še kar trajatuser posted image .

Je pa vreme res super sem bila ravno na enem dolgem sprehodu in sem prov uživala...

Ženske a veste, da mate nekatere že skor donošene user posted image , ja srečkice...Nekatere bomo morale še mal počakat...

Se pa že prov veselim Žabarja jutriuser posted image user posted image . Upam da mi res rata pridet..

Uživajte v čudovitem dnevu!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
30.8.2009 14:32:05   
Crystall
En lep pozdravček!

Sem hotla že včeraj nekaj napisati, pa mi je internet nekaj nagajal.

MM ... čestitke za bližajočo se poroko user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa danes počivam. Prej sem bila na obisku pri sorodnikih, ker je teta iz Anglije prišla. Me je res presenetila in za malega prinesla polno vrečko oblekc - mislim, da jih je ene 50 kosov sigurno - vse od slinčkov, bodijev, kapce, copatk, rokavičk, majčk, kompletov, jopc, zimskega pajaca ... res ogromno vsega - pa vse do velikosti 9 mesecev. Tak, da očitno ne bo treba veliko kupovati za kasneje. user posted image user posted image

Včeraj sva šla z mojim na pico. Njami, kak je pasala. Res uživava še v zadnjih skupnih trenutkih, ko sva sama. Seveda imava pa dve glavni temi - in to sta naš mali junior (juni) in hiška. Prav všeč mi je, da se toliko vrti okoli malega user posted image . Komaj čakam, da ga dobim v naročje. Nekaj me zanima! A boste otročka hranile po urah (ne vem - na vsake 3 ure) ali po potrebi?

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
30.8.2009 14:46:45   
Nea_teja_
Za tabelo imeli bomo fanta sem zadnič pozabila povedati

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
30.8.2009 16:24:24   
Anonimen
Evo mojga buškota... v 33t in 6d user posted image
user posted image user posted image user posted image

Previjalna torba
Moja je pa takale..
user posted image user posted image user posted image

Evo še z detajli nedokončana sobica... user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, modrčki... , jst jih ne dobim. Mam še zmer premale joškice..... V H & M pa sploh ne... user posted image
Ime pa tud že mammmoooo.. user posted image

To je to. Mejte prelepo nedeljo, jst kuham.... ampak mi je lepo. Ko ni vročine, uživam.

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1622
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 17:22:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
30.8.2009 17:30:38   
Anonimen
michelle1, ma sej ne da me pretirano skrbi user posted image ampak... mela bi ga pa veš.., če bom že mami. Moje normalne okoliščine so 70A podložena verzija, ki jo dobim samo v H&M (npr. Hello Kitty) in vsi so Kitty ampak v različnih barvah user posted image . Sej pravim, me ne skrbi... user posted image
Ja, gnezdece moramo še uštimat pa mal bolj moram bit pridna s cunjicami. Moram vse oprat pa uredit, zložit. Se mi zdi, da mam mal prostora. Vse bi natrpala v previjalno pa sm totalno neizkušena.. kaj gre samo v njo user posted image . Helpi mi... , ti maš izkušnje.

Pridna pa si danes..

Aja, če kera še nima vozička pa ji je talele všeč... sam posredujem... Je v akciji kr dobri v BC-ju.
http://b2c.baby-center.si//Article.asp?ArticleID=192732

O joj, pa tak stolček za hranjenje bi mela.. sam ga sigurno ne bom. Sej so zmešani... Poglejte ceno.
http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=46&podskupina=0&artikel=626 Mogoče pa sam hrani otrokauser posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 30.8.2009 17:39:46 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
   [Brisano sporočilo]
30.8.2009 17:34:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...
VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?