|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
27.8.2009 20:49:36   
*monchy*
veš da nise nič glave okoli sukala ker mi je timon hoto pobegnit kak je vido da ga sekundo ne gledam na tobogane user posted image  user posted image ja ti bi kar prišla. nebi blo nič narobe. še bi kavo spili skupuser posted image boma pa pol drugič 

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
27.8.2009 20:56:04   
*monchy*
barbara jaz sem tudi omaro praznila od malega in mu ni nič prav več user posted image in sva mogla it malo kupovat, drugi teden ko je ati doma pa še gremo v mb malo user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
27.8.2009 21:06:16   
*monchy*
nič babe letim jaz k mojima dvema user posted image

lepo noč vsem

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
28.8.2009 6:47:40   
ada2
miha je zakuhal... ponoči je sicer spal, ampak zdaj se je zbudil z vročino in greva potem k P.

tako, da trezika mene žal danes ne bouser posted image , morrak bo pa še javila verjetno.

eh, totalno neprimeren čas, da otroci zbolijo... atija imamo v švici (sicer pride danes ponoči domov), jutri bi morali na poroko...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
28.8.2009 7:35:18   
*monchy*
jutro. evo ena user posted image za vse

ada upam da bo mihec čim prej bolši user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
28.8.2009 8:01:14   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

miha je zakuhal... ponoči je sicer spal, ampak zdaj se je zbudil z vročino in greva potem k P.

tako, da trezika mene žal danes ne bouser posted image , morrak bo pa še javila verjetno.

eh, totalno neprimeren čas, da otroci zbolijo... atija imamo v švici (sicer pride danes ponoči domov), jutri bi morali na poroko...

se bomo že zmenile za kdaj drugič...zdaj je važno da se Miha pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
28.8.2009 8:01:29   
petra *k
dobro jutro

monchy, hvala za kavo.

za miha, da bo čimprej boljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
28.8.2009 9:55:47   
ada2
tak, smo doma, P mu je pogledala grlo, ušesa, ga poslušala, dala vodo pregledat, pa ni nič.... rekla pa je, da ima zelo otečene dlesni... pa naj ga opazujem, če bi čez vikend dobil pikice (šesta bolezen), čeprav je vročina za to malo prenizkauser posted image

no, bomo videli kaj bo.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
28.8.2009 10:05:18   
tatly
eh bogi mihecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
28.8.2009 10:19:47   
trezika
nekaj obljubljenih slikic z našega čofotanja user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
28.8.2009 11:14:02   
tatly
trezika kak ste lepi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
28.8.2009 11:25:05   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*
tatly se je dedek izprsil user posted image user posted image user posted image super. ju3 priletm ob 4h prej ko rem delat na kafe

heh ce bom doma,saj more dejan en dan solje nazaj pripelat

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
28.8.2009 14:57:57   
pondelak
miha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
28.8.2009 20:28:54   
trezika
jutri pa na Koroško user posted image user posted image user posted image

lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
28.8.2009 20:33:58   
tatly
evo pupa aja ze nekaj casa se je za vtom pelala do tusa in nazaj je uzivala 100na urouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
28.8.2009 21:04:35   
*monchy*
ada zs maš

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
29.8.2009 8:16:04   
*monchy*
dobro jutro

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
29.8.2009 9:53:02   
pondelak
dobro jutro!
dekliščina včeraj uspela 100/h...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
29.8.2009 9:57:53   
*monchy*
pondelak super user posted image  user posted image  user posted image

mi pa gremo danes na piknik k taščici,ker je mela rd user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
29.8.2009 10:43:04   
tatly
oj.stella aja pol pa gremo na 1 rojstni dan,darilo mam pa tako da ga v nobeno vrecko ne dobimuser posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
29.8.2009 13:20:39   
Barbara111
Dober dan!
Vidim ,da niste nič kaj razpoložene za čvekanje .Menda vse bolj poležavate.Jaz pa sem se odločila danes bolj za čiščenje,ker med tednom ni čas.Pol pa me še čaka likanje.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
29.8.2009 13:23:45   
Barbara111
user posted image user posted image trezka lepe slikice mašuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1322
30.8.2009 8:14:44   
petra *k
dobro jutro!
evo eno odlično user posted image  za vse, da se boste prebudile. jaz seem danes bolj malo spala, alešev kolega je mel zaključek rokometne kariere in so meli fešto, jaz pa takrat ne spim, ko njega ni doma, in sem okoli 3h zaspala, ob 5h pa je prišel domu, pa še en kolega z njim, ker ma predaleč domov, da je tu prespal. zaj pa hodim po stanovanju ko miš, potihem, pa tio nosim, da ga nebi zbudli, ker spi v dnevni sobi.
lepo nedeljo vam želim

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1323
30.8.2009 8:27:19   
ada2
dobro jutro!

vidim, da nisem nič zamudila včeraj, niste nič čvekaleuser posted image

no, mi smo bili na poroki, miha je najprej ostal pri babici, da smo opravili vse ceramonije, potem smo šli ponj in je bil lepo z nami, se je čudil vsem balonom in galami, ob pol osmih zvečer pa sem jaz napokala otroke v avto in šla z njimi domov. kaj čemo, eden se je moral žrtvovatiuser posted image , pa če sem čisto iskrena mi je kar pasalo, ob pol11 sem že spalauser posted image

je pa bilo prav fajn, sem mislila, da bo bolj mučno, ker skoraj nikogar nisem poznala, ampak je bilo super, pač sem se izogibala temu, da bi koga po imenu klicalauser posted image

ene parkrat je bilo:
"o, jaz sem pa mislila, da ima andrej zdaj spet fantkauser posted image user posted image ... "
"pa saj je fantek, miha je"
"če ima pa laseuser posted image user posted image "

user posted image user posted image user posted image

nuša in adam sta bila kar malo žalostna, ker smo prej šli, ker sta si našla družbo. sploh nuša je bila čisto navdušena, se je skoz vozila s kočijo in imela prek male otroke... si je dala duška z vsemi malimi punčkami, ki so bile taki cukri, da ne moreš verjetuser posted image user posted image user posted image user posted image

štiri so bile take male, od 2 - 4 leta, isto oblečene, z kodrčki ali kiticami, pa rožice v laseh, pa košarice z listki od vrtnic v rokah.... za sladkorno fasatuser posted image
adam je tudi bil čisto navdušen nad njimi, je kar skakal okoli njih in jih klical :"punčke moje za menoj"user posted image user posted image user posted image

jaz pa brez fotoaparatauser posted image user posted image  ali vsaj telefonauser posted image

aja, pa to še moram povedat. adam definitivno ni za v cerkev... čeprav smo se že prej v avtu zmenili, da bomo lepo tiho sedeli in poslušali in gledali... ja, pobožne željeuser posted image

takoj ko je župnik začel govoriti, je adam komentiral: "seveda, seveda..."
vsi so se obračali, potem sta šla z andrejem ven in naenkrat slišim čez celo cerkev:
" mama! glej kaj sem našel! strti dežnik, poglej!"

pogledam nazaj in adam ves sijoč prinese ročaj od dežnika, vsi svatje pa seveda v smeh, še župnik je za trenutek prekinil obred zaradi smeha... smo se potem hitro vsi pobrali ven...

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 1324
30.8.2009 9:28:49   
Barbara111
Dobro jutro!
Petra hvala za kavico,mi smo še danes sami ,ker naš ati tudi danes dela.Jaz bom pa danes bolj z njima lenarila razen kuhanja ne bom nekaj dosti delala,ker sem bla včeraj pridna in si veliko naredila.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.