|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
28.8.2009 20:27:40   
Čebel@
čerrrrrrrrrrrr!!!!!!!

mi smo že domauser posted image je napovedan deževen vikend,tko a smo šli domovuser posted image user posted image user posted image .....bilo je fantastičnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........nisem vas nič brala,sem pa videla da mi ni treba več skrbeti za seznameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fajn bodite

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
28.8.2009 20:30:12   
Deja
Čer.....

Evo jaz se po daljšem času zopet javljam.....

Najprej HVALA vsem za LEPE ŽELJE!!!!!! sicer pozno pa vseeno

No mi smo virozo preboleli oz. Žiga jo je, in jo je podal meni... Tak da sem zdaj jaz boga....user posted image

Jaz pa sem drugače polno zaposlena, ker SEM DOBILA SLUŽBO!!!!!!!!!!! začnem 1.9., imamo pa sedaj priprave in urejamo igralnico in rihtamo da bo vse nared za male falote...

Sicer me je malo strah kako bo Z Žigcem, ampak mislim da se bosta z atijem kar lepo porihtala.

No se še kaj tipkamo....

lepo pozdravljene

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
28.8.2009 20:30:44   
Katjusa
Ojla čveke:)
mi smo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žalosti ker mo se vstrašli slabe nopovedi vremena in nisem hotle reskirat.... imel smo se ful fajn res sme uživale in otročki so bli ful pridni spali so cele noči od 9 do nekje po8 zjutri kar je blo ravno prav da smo bli okol 10 na plaži.... fodke še pridejo ampak ne danes... ker sem mičkano utrunjena.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo hvala za obisk in tisto pivo je blo parv super sm sei zvečer k so otroc zaspal mal prvoščleuser posted image user posted image user posted image user posted image aja pa reklamiram ena piksna je bla nafilana manj k pol....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in orginal zaprtauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SM DOBILA SMS NA KATEREM JE SAMO ŠE EN PIR PA KISLE KUMARCE....KO SM UPRAŠALA KJE JE GIN, STA NAPISALE D NIČ NE VESTA

No tele kisle kumare pa še enkratz poglej k je to prazen kozarec od nekega evrokremauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo zmazal skor cel evrokrem... sam palačinke so manjkaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
28.8.2009 20:31:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

čerrrrrrrrrrrr!!!!!!!

mi smo že domauser posted image je napovedan deževen vikend,tko a smo šli domovuser posted image user posted image user posted image .....bilo je fantastičnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .........nisem vas nič brala,sem pa videla da mi ni treba več skrbeti za seznameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fajn bodite

ej ka ti si tud že domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
28.8.2009 20:32:23   
Urša08
majchy welcome back user posted image user posted image user posted image

se na hitrco javim preden grem Nejca pod tuš vršt user posted image

Barbarags v sobi naju je pričakala otroška postelca, glede čistoče nimam pripomb, vsak dan so lepo čistili. Vedno imaš na voljo vročo vodo - za kake kašice (jaz sem si jo kar v termovko nalila), zvečer lahko vzameš stekleničeno vodo kolikor želiš. Hrana superca. Ma men je bil ta hotel v redu, nimam pripomb.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
28.8.2009 20:34:30   
Urša08
Barbarags eto takole postelco ti naštimajo user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
28.8.2009 20:35:09   
Urša08
Katjuša welcome back user posted image user posted image user posted image user posted image

čakamo slikce bejbe

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
28.8.2009 20:40:05   
BarbaraGS
Ursa hvala zlata si. Mogoce se pa res opogumim in sibnemo...sam da ti zobki grejo ven. Se en pa bo mir upam da za nekaj cajta. Ce bo po meni verjetno ne, ker sem pri 8m imela 8 zobkov...sam jaz sem jih lazje prenasala baje.

Evo nekaj slikic tudi od nase princeske
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
28.8.2009 21:16:24   
tanci29
čer

evo otroka sta v postlah, menda že spita...moj je šel u avtopralnico ker prav da z umazinim avtom nou šol nikamor....jest stvari še kar na kup nosim...sej zdej večinoma je že sam še cune dam u kufer....

pol je treba pa še mal pospravt ker je totalno nastlano use...al nej počaka da dam pridemo...ne vem kaj je hujšuser posted image

katjuša pa majchy-wellcome back
urša-ful so luštno prštimal postlco...mi smo lan dobil sam prenosno brez usegauser posted image ...sem mu pol kovtre not nabasala da je blo bolj mehko

barbara-luštne slikice...kar pičite nekam , sigurno se boste imeli zelo lepo

mlea-tud tvoj tamauček je carrrr....super da si se nadrnjohala popoldne....a ste našli avto?

ajvy-no samo da je mimo tale zobar...a si zaspala na stolu od utrujenostiuser posted image ...sej je pasalo da se vsaj malo usedeš a?

maksi-thanx za popotnicouser posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
28.8.2009 21:17:23   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

čerrrrrrrrrrrr!!!!!!!

fajn bodite

wbuser posted image user posted image user posted image user posted image slikiceeeeee

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
28.8.2009 21:18:13   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ojla čveke:)
mi smo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žalosti ker mo se vstrašli slabe nopovedi vremena in nisem hotle reskirat.... imel smo se ful fajn res sme uživale in otročki so bli ful pridni spali so cele noči od 9 do nekje po8 zjutri kar je blo ravno prav da smo bli okol 10 na plaži.... fodke še pridejo ampak ne danes... ker sem mičkano utrunjena.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo hvala za obisk in tisto pivo je blo parv super sm sei zvečer k so otroc zaspal mal prvoščleuser posted image user posted image user posted image user posted image aja pa reklamiram ena piksna je bla nafilana manj k pol....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in orginal zaprtauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SM DOBILA SMS NA KATEREM JE SAMO ŠE EN PIR PA KISLE KUMARCE....KO SM UPRAŠALA KJE JE GIN, STA NAPISALE D NIČ NE VESTA

No tele kisle kumare pa še enkratz poglej k je to prazen kozarec od nekega evrokremauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo zmazal skor cel evrokrem... sam palačinke so manjkaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

wb user posted image user posted image user posted image slikiceeee

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
28.8.2009 21:18:41   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Ursa hvala zlata si. Mogoce se pa res opogumim in sibnemo...sam da ti zobki grejo ven. Se en pa bo mir upam da za nekaj cajta. Ce bo po meni verjetno ne, ker sem pri 8m imela 8 zobkov...sam jaz sem jih lazje prenasala baje.

Evo nekaj slikic tudi od nase princeske
user posted image
user posted image
user posted image

vauuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
28.8.2009 21:19:31   
tanci29
rebeka-tud vi uživčkejte na morčku....kam pa greste?

jutta-naša je najbolj happy če jo kdo mečka tko da nima veze al jo žgačkaš al ne se že smeji

balonchy-pokorno ti predajam ključ od kulikopterja...navodila za uporabo so notri...uživaj v vožnji in pilotiranju pa želim ti da boš mela čim več bab zraven da ti nau dolgcajtuser posted image

kolumbo-oču pozdraviti čistačicu Katu je.bote

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
28.8.2009 21:21:02   
Urša08
tanci uživajte maximalno na morčiju, spočijte se, nafilite baterije, igrajte se, pustite se razvajt,.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbarags kok luštne slikice user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
28.8.2009 21:21:15   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Barbarags eto takole postelco ti naštimajo user posted image
user posted image

res lepo...a se pidjamo so mu prpravili'????

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
28.8.2009 21:22:09   
tanci29
deja-upam da se čimprej pocajtaš, da ne boš šla takoj u službo bubančkana...ati pa žiga bosta pa ziher se fajn mela...kako boš pa z dojenjem?

mihailo-bomoooooooooo uživaliiiiiiiiiiii thannnnnnnkkkkkkkkkkssssssss

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
28.8.2009 21:23:12   
tanci29
urša-havala bomo se imeli krasno špasno jasno na kvadrat

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
28.8.2009 21:24:08   
Urša08
Deja super za službico user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša in majchy lepo da ste uživali in da so bili otročki pridni.user posted image Sedaj pa hitro se k možekom stiskat k sta vaju pogrešala user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
28.8.2009 21:25:16   
Urša08
MIHAILO ne pidžama je pa našauser posted image user posted image user posted image user posted image postelca je slikana en drug dan in ne takoj ob prihoduuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 21:25:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 4695
28.8.2009 21:25:27   
tanci29
aja še PIŠKOT že skos ti hočem napisat pa zmer forgetnem....sem uprašala mojga glede kart in plačila če zamenjaš datum, mu nisem nč povedala za tvoj primer k me je firbec kaj bo reku, pa prav da je 50-60eur na karto, nima veze kolk stane karta...kako ste se odločili zdej

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
28.8.2009 21:27:42   
Urša08
kolumbo ne skrbi glede hrane in nočnega vstajanja. Pri nas je Nej ene dvakrat omagal ob pol šestih in sem se ful sekirala da se bo ravno zvečer k bom šla spat zbudu, pa da bo lačen user posted image pa ni blo nč od tega, je spal do jutra.

Punce grem k možeku na kavčka.

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 4697
28.8.2009 21:28:01   
tanci29
kolumbo-to je bil moj namen....jim bom takoj povedala svoje če ne bo čokolinota...čeprav ga mi ne jemo več...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 21:32:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4699
   [Brisano sporočilo]
28.8.2009 21:34:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?